✅ Váratlan Találkozás - Jiko...

By Vi_and_V

19.6K 1K 19

Jimin és Jungkook középiskolai barátok voltak ám mindketten vonzódtak egymáshoz, csak ezt sosem mondták ki. A... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55 + életképek

25

288 15 0
By Vi_and_V

JK-

Valahonnan előkerült egy társas amivel igen jót játszottunk. Persze Jimin és Eun folyamatosan nyert.

-Apa te csalsz! - szólal meg Mia Jiminnek.

- Cseréljünk párokat, majd én szemmel tartom apátokat. - vigyorgom majd Eunnal helyet is cseréltünk. Majd ahogy Jiminre nézek elveszek mosolygós szemeibe.

- Csókold már meg, addig elfordulunk. - kuncognak.

- Hallottad, a parancsot meg teljesíteni kell! - hajoltam jó közl Jiminhez. Majd fél szemmel a gyerekekre néztem, hogy mennyire is lehet az a csók intim. Tényleg elfordultak, igy szó nélkül vezettem, át nyelvem Jimin szájába és hívtam táncba az övét .


JM-

-Ne edd azért meg apát. Most laktál jól pizzával... - kuncog Mia. Belemosolyogtam a csókba és elváltunk egymástól.

-Öhm.. apaaa.. apuciii.. - pislog ránk szépen Eun. -Holnap átmehetek Jaehez? - Jungkookra néztem majd Eunre.

-Ott szeretnél aludni . Igaz?! - vontam fel a szemöldököm. Szégyenlősen lehajtotta a fejét és bólintott. Én nem szívesen mennék ebbe bele..


JK-

-Eun valamibe meg egyeztünk. Egy darabig nincs egymásnál alvás. Ő jöhet, te mehetsz hozzá, de nincs egymásnál alvás. Tanuld meg hogy nem egyből rohansz, 1 hete fogadtad vissza . Lehet rám haragudni, de nem szeretném megtudni hogy megszegted a szabályt mert az büntetést von maga után. - nézek Eunra. -Elmegyek egy kávéra. - álltam fel. Jimin is velem jött és ő is vett valamit.

-Bocsánat hogy bele szóltam, és hogy ennyire szigorú is. Ha gond, máskor állíts le nyugodtan. - nézek szerelmemre .


JM-

-Egyetértek. Nincs azzal baj, ha átmennek egymáshoz de az ott alvás nem engedem én sem. És szívem... Mondtam hogy legyél vele szigorú. Tudja ő is hogy jót akarsz neki. - egy forrócsokit vettem magamnak a kávé helyett. Aludni akarok az éjjel.


JK-

- Alig várom hogy kiengedjék Miát, és végre az ágyban szedjelek szét. - mondom neki úgy mintha azt kérdeztem volna hogy mennyi az idő. - Talán egy hét és hazaengedik. - ahogy Jimin elindult, megmarkoltam fenekét majd hümmögéssel adtam tudtára hogy igenis tetszik a kerek kemény hátsója.


JM-

Direkt kicsit meg is ráztam neki a hátsómat.

Eunnal megindultunk haza és a kocsiban igencsak csendes volt. Mielőtt elmentem volna aludni akkor kopogott be hozzám.

-Megértem apát. Nem alszom ott nála és ő sem nálam de szeretnék vele időt tölteni. Randizni hívott. Elmennénk moziba és foglalt asztalt egy étteremben. Apa én szeretnék elmenni vele . - hajtja le a fejét. -Tudom, hogy féltetek engem és ígérem nem teszek ostobaságot. Csak engedj el kérlek. - néz rám könnyes szemekkel.

-Nem mondtuk, hogy nem mehetsz el szívem. Csak emlékezz arra amit beszéltünk. Rendben?! - bólintva ölelt meg. -Gyere beszélnünk kell valamiről. - paskoltam meg az ágyat és bebújt mellém. -Voltam anyádnál. Hiányzol neki és szeretne veled találkozni. Normálisan beszélgettünk. Szeretné tőled személyesen bocsánatot kérni. - halkulok el.

-Rendben. Egyik nap elmehetünk. - egyezik bele.. Addig beszélgettünk míg el nem aludtunk mind a ketten.


JK-

Jiminék elmentek, Miához jött egy nővétke aki segített neki megfürdeni, addig és felmentem a tetőre. Kezdet hűvös lenni igy visszamentem a szobába. Én is elmentem zuhanyozni majd mikor ki mentem Mia boci szemekkel nézett rám.

- Mi az szivem? - sétáltam elé.

- Feküdj mellém egy kicsit. - kuszik arrébb . Vigyázva hogy ne okozzak neki fájdalmat helyezkedtem el majd buksiját rám hajtotta. - Apa. - néz rám - Velem is ilyen szigorú leszel ?- halkul el.

- Nem, veled szigorúbb leszek. Mia te lány vagy és az egyetlen olyan aki életben tart. Ha bármi történne veled, nekem ott lenne vége az életemnek. Fontos nekem Jimin is és Eun is de te az enyém vagy. - szoritom magamhoz. Beszélgettünk még egy kicsit majd elaludtunk mind a ketten. Ennyit a munkáról .


JM-

Bementem dolgozni majd dél körül írt Jackson és küldte az infókat a jelöltekről.

Gondoltam bemegyek a kórházba, hogy azonnal meg tudjuk beszélni Kookkal.

A szobához érve Mia nem volt bent. De Jungkook egy ápolónővel igen és mit ne mondjuk.. Kook félmeztelen a lány meg kócos fejjel...

-Szóval így állunk? - vonom fel a szemöldököm. -Örülök, hogy erre a kis kurvára legalább felállt ... - megfordulva hagytam ott őket. Még csak utol se ért olyan gyorsan eltűntem.


JK-

Miát megint elvitték vizsgálatokra . Addig bejött egy igen fiatal nővérke, még tanuló. Gondoltam hogy ne legyek lábalatt az asztalhoz ülve kezdtem dolgozni a kiscsaj meg elkezdte áthúzni Mia ágyát. Majd mikor a takarót akarta felhúzni, nem bírt vele. Nagyobb volt a takaró mint a kiscsaj. Megkért hogy segítsek neki. Majd mikor sikeresen felhúztuk a takarót ő elrendezte majd ahogy lehajolt a koszos huzatért és ahogy állt fel bele akadt a fülbevalója a pólómba. Hiába próbáltuk nem engedte el az anyag az ékszert. A lány már vagy harmadjára túrt a hajába.. majd jobbnak láttam levenni a pólómat hátha úgy könnyebb lesz, éppen csak levettem a pólóm, elengedte az anyag az ékszert, de ekkor Jimin lépett be. Meg se tudtam szólalni, nagyon meglepődtem jöttére de ahogy jött úgy ment is .

- Én nem akartam... - hallom meg a lány hangját.

- Nem is csinált semmi rosszat, ez egy félreértés amit majd tisztázok. - vettem vissza a pólóm .


JM-

Visszamentem az irodába majd felhívtam az egyiket amelyik szimpatikus volt, hogy hétfőn kezdhet. James eljött az ügyvédjével és aláírtuk a papírokat. Végre ezzel is megvagyok. Utána én is elindultam hazafelé.

Iseul néni ma nálunk van szóval tudtam beszélni vele.

Miután elment és Eun is hazaért ettünk majd én elvonultam a szobába. Bebújtam az ágyba és el is aludtam . Már sírni se tudok Jungkook miatt.


JK-

Szinte semmit se aludtam . Nem csináltam semmit mégis bűntudatom volt. Hajnali 2-től majdnem reggel 7-ig kint ültem a tetőn és azon kattogtam hogyan értessem meg Jiminnel hogy ezt félreértette. Reggel vissza mentem Miához majd csak voltam. Olyan 11 körül megjelentek a szüleim . Anya hozott Miának házi kosztott. Apa méregetett de inkább meg sem szólalt. Majd fél 1 körül megjelent Jimin Eunnal. Jimin elmondása szerint addig nyaggata a fia hogy be akar jönni Miához hogy végül beadta a derekát. Azt mondanom se kell hogy engem levegőnek nézett, nem nézett rám, nem szólt hozzám, sőt olyan messze állt tőlem mintha félne hogy elkap valamit . Kezdett felmenni a pumpa bennem hisz igazságtalan volt ez az egész Jimintől, így jobbnak láttam, lelépni. Félre hívtam apát és megkértem hogy maradjanak Miával, azt is mondtam hogy nem kell maradniuk estére hisz erős gyógyszert kap Mia amitől végigalussza az éjszakát. Apa nem kérdezett, csak némán bólogatott. Vissza mentünk, majd átöltöztem utcai ruhába és magamhoz vettem az irataimat, a tárcám és a kocsikulcsot.

- Szívem most el kell mennem . Papáék itt maradnak veled, és holnap is bejönnek. Muszáj elintéznem valamit, lehet hogy holnap nem tudok bejönni. Ne haragudj. - puszilgattam meg, majd elköszönve léptem ki a szobából. A kocsiig meg sem álltam, majd beszállva indultam egy bolt felé. Vettem pár üveg sujot, majd elindultam. Hogy hova ? Fogalmam sincs, csak mentem, majd a tengerparton kötöttem ki ahol egy kis séta után csak úgy üvöltöttem a fájdalomtól. Ott és akkor minden kijött. Mikor már nem jött ki hang, csak a könnyeim folytak, de azok szüntelen . Mikor kezdett sötétedni, beültem a kocsiba és a régi faházikóhoz mentem. Leparkolva vettem magamhoz a sujokat és mentem be. Majd az ott lévő kanapéra letéve magam kezdtem inni . Ennél lejjebb már nem csúszhatok, amúgy is nekem már úgyis mindegy.



JM-

3 napja nem beszéltem Jungkookkal, de azt hiszem itt az ideje.

Miával telefonon beszéltem, bocsánatot kértem tőle, hogy a munka miatt nem bírok bemenni hozzá. Okos kislány és megértettem. De ma meglátogatom.

Mikor beértem Jungkook nem volt bent. Vettem Miának egy plüss kutyust és némi édességet. Nagyon örült neki.

Amint belépett Kook az ajtón felállva léptem elé.

-Beszélhetnénk?! - néztem rá. Bólintott majd átmentünk a másik szobába ami épp üres volt.

-Ennek így nincs tovább értelme. Azt hiszem ideje ezt befejezzük. Sajnálom. -vettem le a gyűrűket és raktam őket tenyerébe. -Nem kívánsz...velem nem tudsz és nem akarsz lefeküdni, mondván problémád van. Majd kiderül hogy még meg is csalsz. Sajnálom, de örülök, hogy helyrejöttél. Legalább van esélyed újrakezdeni. - simítottam meg arcát és jobbnak láttam az ajtó felé sétálni.


JK-

- Meg sem hallgatsz csak felépítesz egy gondolat menetet és az után mész. - szólalok meg - Ha nem vetted volna észre igen csak 2 napig keményen jártam benned. És nagyon is azt vártam hogy végre haza mehessünk..... én hülye még anyámmal is lebeszélem hogy Mia és Eun hadd menjenek át hétvégére mert nagyon is helyre akarom hozni a kapcsolatunk. De nem csak hogy meg sem hallgatsz, de még te vagy megsértődve. - én is leveszem a gyűrűt és Jiminével együtt az asztalra rakom. - Meleg vagyok ! Soha a büdös életben nem fordult meg a fejembe hogy megcsaljalak, főleg nem egy lánnyal aki talán a lányom is lehetne . Amúgy.. Mia vizsgálaton volt és a lány jött át húzni az ágyneműjét. Segitettem a takaró felhúzásában, majd amikor a szennyesért lehajolt majd felállt beleakadt a fülbevalója a pólómba. Sehogy se engedte el az anyag az ékszert, majd gondolva egyet levettem a pólóm és akkor engedte el a fülbevalót, de eközbe a kiscsaj háromszor túrt a hajába és hiszti roham előtt állt. Soha, de soha nem gondoltam másra, én voltam a legboldogabb hogy a tetőn felállt a farkam. Nem akarom ezt a kapcsolatot folytatni. Nincs benned semmi bizalom felém, pedig okot se adtam hogy ne bizz bennem. Inkább leszek egyedül, mint hogy bizonygassam hogy hűséges voltam/vagyok hozzád. - hagytam abba. - Ezzel csak azt érted el, persze igazságtalanul hogy eltűnök az életedből. Felmondok, és most megyek össze pakolni. Igazságtalan vagy Jimin. Olyan miatt bántottál lelkileg amit el sem követtem. - hagytam ott. Mikor kiléptem muszáj voltam levezetni a feszültséget ezért a falba ütöttem ököllel. Akkor és ott nem fájt......

Egyből a kocsihoz mentem majd hazáig meg sem álltam. Mia szobájában csak azt pakoltam össze amit tőlem kapott, nehogy baj legyen abból is. Majd az én ruháimat is összepakoltam . Pakolás közben megtaláltam azt a jegygyűrűt amit az ujjára akartam húzni mikor kimondja az igent. Kiraktam a konyhapultra a félig megírt fogadalommal.



Fogadalom

Fogadom hogy mindig melletted leszek. Fogadom hogy minden veszekedés után kapsz egy békülő szexet. Sose fogunk haragba aludni menni, és mindig melletted leszek. Újra fiatalnak érzem magam melletted és olyan mintha senki sem tehetne velünk rosszat. A világ legboldogabb embere vagyok melletted Park Jimin ! Soha nem fogok másra nézni, nekem senki se kell csak te, mindörökre.........


Continue Reading

You'll Also Like

16.7K 1.2K 41
Egy iskola, ahol olyan farkasokat tartanak amik vagy betegek, vagy baj van velük. Ám azzal nem számol az iskola, hogy ide egy alakváltó is jön. Igaz...
25.6K 748 45
~ ʙᴇʟᴇ́ᴅ ᴇsᴛᴇᴍ ~ 🏎 " -Hello! -mondta egy elégedett mosolygás közben. -Sz-sz-szi-szia! Öm, Én, én most ömm vissza ömm megyek oda, be, igen, a-a szobá...
19.1K 1.9K 32
Te mit tennél, ha életed szerelme, akivel csodálatos együtt töltött éveket tudnátok magatok mögött, hirtelen... a létezésedről sem tudna? Mit tennél...
5.6K 284 17
Van egy ijesztő romos ház , tele szellemekkel. Valószínüleg a leíráshoz nincs köze a történetnek , így legyen egyenlőre elég ennyi💜