A tesi tanárral [BEFEJEZETT]

By gotaNagy8

20.5K 434 3

Új év, új lehetőség meg ismerni új embereket. Heló! Sophia vagyok, 17 éves. Amerikában élek a szüleimmel és a... More

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész (+18)
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész (18+)
25.rész
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész

14.rész

449 12 0
By gotaNagy8

Délbe anyám bejön, hogy menjünk ki enni. Kimegyünk Jack-el, leülünk az asztalhoz enni. Semmi kedvem nem volt enni ezek után. De muszáj leszek túl tenni magam rajta. Jack látja rajtam, hogy valami nem okés. Vagyis gondolom, mert megfogta a kezem, és amint ránéztem egy aprót mosolygott. Nem viszonoztam, mert nem tudtam. Most nem ment. Ahogy megettük az ebédet, Jack-el bemegyünk a szobámba. Újra elkezdtünk filmezni. Most nem is vágyok másra, csak feküdni az ágyban és filmezni. Amikor véget ért a film, odabújok Jack-hez. Ő átölel, és így fekszünk egy darabig. Ránézek, ő le rám.
- Annyira szeretlek! - kezdi el suttogni egy mosoly keretében. - Örülök, hogy anyád nem szólt semmit a kapcsolatunkra.
- Én is szeretlek! És én is örülök, hogy nem mondott semmit rá. Jó veled lenni, és ahogy elnézem, te is szeretsz velem lenni. Bár régen se volt másképp.
- Pontosan! - itt felvet egy mosolyt, amit most kivételesen egyből viszonoztam. Tényleg szerertem őt, és Jessica halála nem fog ebben gátolni, bár nehéz nélküle lenni. Ő volt a legjobb barátnőm, aki mindent tudod rólam, Jack után. Jess-nek mondtam el mindent elsőnek. Tényleg mindent. És mostmár csak Jack maradt, akinek elmondhatom a titkaimat. Még feküdtünk egy darabig vagyis addig, amíg be nem esteledett. Utána elmentünk külön-külön fürödni. Miközben Jack fürdött én gyorsan megágyaltam. Kimegyek a konyhába csinálni egy kis popcornt és innivalót a filmezéshez. Anyám kint volt a konyhába.
- Mi újság? Jobban vagy? - kérdi anyám, ahogy kiértem a konyhába.
- Kicsit jobban. De még minidg bennem van az, hogy nincs többé. És szerintem egy darabig bennem is lesz. Főleg, ha suliba kell menni.
- Jack-el mi a helyzet? Vele mióta vagy együtt? - kérdi, közben elkezdek inni.
- Jack-el jól el vagyunk. Vagy két hónapja vagyunk együtt. Amikor volt a főzés.
- Igen..? - kérdi furcsán.
- Na azelőtt pár nappal jöttünk össze. - láttam a meglepetségét az arcán, ahogy kimondtam.
- És mikor akartál szólni?
- Amikor már stabilabb lesz a kapcsolatunk. Valahol itt körül. Ugye nem haragszol?
- Nem. Nem haragszom. Na menjél, mert látom, hogy Jack is végzett.
Idő közben a popcorn is megsült. Bemegyek egy tál popcornnal és két pohár üdítővel. Lassan lerakom az ágyra a dolgokat, majd befekszek Jack mellé. Jack átkarol, majd elkezdünk megint filmet nézni. Megnyugodtam, hogy anyám nem haragszik a kapcsolatunkra és, hogy egy kicsit ezzel a beszélgetéssel le tudott nyugatni. Amint véget ért a film, én egyből bealudtam. Reggel arra keltem, hogy Jack simogatja a hátam. Mivel hason aludtam, így az oldalamra fekszem, Jack irányába. Ő egy aprót mosolyog, amit egyből viszonoztam.
- Jó reggelt! - mondja a reggel mély hangjával, amit annyira szeretek.
- Jó reggelt! - mondom én is. Kicsit közelebb bújok hozzá. Körülbelül 10 percet feküdtünk így, majd lassan kikelünk az ágyból. Felöltözünk, majd kimegyünk a konyhába. A konyhába nem volt senki.
- Milyen nap van ma? - kérdem Jack-re nézve.
- Hétfő. Nyugi! Elintéztem, hogy ma ne kelljen menni iskolába. Szüleid tudnak róla, osztályfőnököd tud róla.
- És te? - kérdem meglepődve.
- Az igazgatónak elmondtam, hogy mi történt veled, így azt mondta, hogy addig ameddig jól esik itthon maradhatunk feldolgozni. És majd az iskola igazolja a hiányzást. - mondja Jack átkarolva a derekam. Megnyugodtam, hogy nem kell még ezzel is külön törődni. Csak nem nagyon akarok lemaradni az suliból, majd elkérem valakitől a tananyagot. Egy gyors puszit adtam Jack-nek, majd enni való után kutattam. Pár tojást kivettem a hűtőből, megcsináltam rántottának. Jack lassan felületet a pultra. Egy aprót mosoly rejlik az arcán, amit egyből észre veszek és viszonzom. Mivel a hasam már korgott, így lepattantam a pultról, az asztalhoz mentem és elkeztem enni. Jack csodálkozott is, hogy a kaját választottam helyette. Ahogy elfogyasztottuk a reggelit, bementünk a szobámba és most kivételesen sorozatot néztünk és nem filmet.

Continue Reading

You'll Also Like

185K 7.7K 40
Mit tennél, ha a szüleid össze akarnának hozni az ex legjobb barátoddal? Persze, hogy alkut kötnél vele! Skylar Lynch vállára súlyos teherként nehez...
41.5K 2.4K 26
Dylan hirtelen eltűnése után vajon hogyan zajlik az élet? Szerelem, szenvedély, zűr. Valaki azt mondja,"játszunk a saját szabályaim szerint", ez a...
31.6K 756 12
Megléptem a váratlant....
51K 2.7K 43
Minden lány kislány kora óta arról álmodik, hogy majd jön a szőke herceg akivel szerelmesek lesznek. Ezt követi a házasság és az örökké tartó boldogs...