Şeker Baba ( Camren G!P )

Autorstwa Hilalzcan161

32.4K 1.9K 116

Bir hukuk öğrencisi olan Camila Cabello, her gün geçimini sağlamak için mücadele eder. Yaşındaki diğer gençle... Więcej

1.Bölüm
2.Bölüm
3.Bölüm
4.Bölüm
5.Bölüm
6.Bölüm
7.Bölüm
8.Bölüm
9.Bölüm
10.Bölüm
11.Bölüm
12.Bölüm
13.Bölüm
14.Bölüm
15.Bölüm
16.Bölüm
17.Bölüm
19.Bölüm
20.Bölüm
21.Bölüm
22.Bölüm
23.Bölüm
24.Bölüm
25.Bölüm
26.Bölüm
27.Bölüm
28.Bölüm
29.Bölüm
30.Bölüm
31.Bölüm
32.Bölüm
33.Bölüm
34.Bölüm
35.Bölüm
36.Bölüm
37.Bölüm
38.Bölüm
39.Bölüm
40.Bölüm
41.Bölüm
42.Bölüm
43.Bölüm
44.Bölüm
45.Bölüm
46.Bölüm
47. Bölüm
48.Bölüm
49.Bölüm
50.Bölüm
51.Bölüm
52.Bölüm
53.Bölüm
54.Bölüm
55.Bölüm
FİNAL

18.Bölüm

723 38 1
Autorstwa Hilalzcan161

Bu bölüm tkmostars için gelsin

KEYİFLİ OKUMALAR.

üçüncü kişinin bakış açısı:

Güneş ışınları yatak odasının penceresinden içeri girdi. Cuma günüydü ve neyse ki hafta sonundan önceki son gün için hava güzeldi. Odada bir sessizlik oldu, kuşların şarkı söylediğini duyabiliyordunuz, sahne romantik bir filmden yeni çıkmış gibiydi. Lauren ve Camila mışıl mışıl uyuyorlardı, Camila başını Lauren'ın göğsüne koymuştu, kollarını beline dolamıştı. beli ve bacağı Lauren'ınkiyle iç içeydi.

Önce Lauren uyandı çünkü göğsünde bir şey hissetti, gözlerini çabucak açtı ve Camila'nın üzerinde huzur içinde uyuduğunu gördü. Yüzüne hayran olmak için kendini rahat bıraktı, yüzünün hatlarını nazikçe çizdi, yanaklarını, dudaklarını okşadı ve burnunun ucunu öpmeden edemedi. Lauren, dersleri olduğu için onu uyandırıp uyandırmayacağını merak ederek bir süre onu düşünmeye devam etti.

Ne de olsa Camila ciddi ve çok zeki bir öğrenciydi, bir gün okula gitmemek ona zarar vermezdi. Birden aklına bir fikir geldi. Dün gece Camila'nın henüz uyumadığını ve Lauren'ı etkileyeceğini bildiği için kasten saklanmadığını çok iyi biliyordu ve bu bir başarıydı. Bu yüzden pis şeyler konuşmaya ve onu şehvetli bir şekilde okşamaya başladı, Camila çabucak ıslandı ve bu kadar basit bir hareketin onu bu kadar tahrik etmesi onu gururlandırdı.

Lauren yavaşça kalkmaya çalıştı, kollarını yavaşça belinden çıkardı ve bacaklarının arasına yerleşti. Boynunun kıvrımını öpmeye başladı, ıslak bir iz bırakarak ve hassas noktaları emmeye başladı.

"Mmmmmh..." Camila gözleri kapalı bir şekilde inledi. Vücudu bıraktığı her öpücüğe tepki veriyordu, bunun bir rüya olup olmadığını bilmiyordu ama durmasını da istemiyordu. Bu sabahki libidosu çok hareketliydi, önceki günkü olay onu o kadar sinirlendirmişti ki her an patlayabilirdi.

Sonunda gözlerini açtı ve bir şey söylemek üzereydi ama Lauren onu aç bir şekilde öptü, o reddetmedi, onun yerine dudaklarını hızla aynı hızda hareket ettirdi. Lauren kabaca dilini ağzına soktu ve Camila memnuniyetle kabul etti. "Mmmmh La-mmmh Laureenn..." diye inledi.

"Hiçbir şey söyleme, sadece hisset bebeğim." Lauren gömleğini çıkardı ve yere attı. Elleri Camila'nın seksi vücudunda gezinirken sırtını öptü. Lauren ellerini Camila'nın altına yerleştirdi ve sutyenini kolayca çıkarmayı başardı.

"Siktir Camila Cabello. Bu göğüslerden asla bıkmayacağım." Lauren, Camila'ya sıradaki avıymış gibi baktı. Diliyle yavaşça ve şehvetli bir şekilde boynundan göğüslerine kadar takip etti. Önce sol memesine hareket etti ve dilinin ucunu meme ucuna çevirdi. Camila çarşafı sıkıca kavradı ve Lauren'ın ona verdiği zevki hissederek sırtını kamburlaştırdı. "Ah lanet olsun, çok iyi hissettiriyor..." Lauren şimdi göğüslerini değiştirip, sanki hayatı buna bağlıymış gibi ısırıp emdi. Durdu, bu da Camila'nın hırlamasına neden oldu.

"Ssssshhh bebeğim, yavaş yavaş alacağız çünkü kahvaltımın tadını çıkarmayı seviyorum." Lauren ayağa kalktı ve göz temasını kesmeden spor sutyenini ve iç çamaşırını çıkardı. Penisi Camila'nın önünde duruyordu, damarlarını görebiliyordunuz, ucu kırmızıydı ve şimdiden küçük bir precum çıkmıştı. Şimdi yatakta oturan Camila'ya yaklaştı.

"Sikimle ne yapmak istiyorsun?"

"Önce seni öpmeme izin ver." yataktan kalktı, yere diz çöktü ve şeyin önünde durdu. Karnına hafifçe dokundu ve sowly aşağı inerken öpmeye başladı.

Sert horozu okşadı ve toplarla oynadı, Lauren başını arkaya attı ve inledi.

"Lanet olası ağzına al Camz!" Lauren dün geceden beri hüsrana uğramıştı, onu şiddetle becermeyi bekliyordu, buna ihtiyacı vardı.

"Kahvaltının tadını çıkarmayı sevdiğini mi söyledin?" meydan okuyan bir bakışla sordu, Lauren parmağını Camila'nın çenesinin altına yerleştirdi ve gözlerinin içine bakabilmek için yukarı kaldırdı. Gözlerinde, güvenini ve buna meydan okuduğunu görebiliyordu, o lanet olası kahverengi gözler onu daha da tahrik ediyordu.

"Umarım hepsini yersin, artık bırakmazsın, değil mi?"

"Hayır, israfı sevmiyorum, son damlasına kadar yutacağım." gülümsedi ve alt dudaklarını ısırdı.

"İyi kız. Şimdi devam et." Camila öptü ve dilini penisinin ucuna doladı ve yavaş yavaş ağzına itti. Ona ilk kez oral seks yapmıyor, böylece şimdi boğazına koyabiliyor. Daha sert emmeye başladı, Laureen saçını tutuyordu, böylece onu emmesi daha kolay olacaktı. Ağzını derinleştirmek için horozunu soktu, etrafındaki dudakların onu çıldırttığını hissetti. Siki ağzının sıcaklığıyla karşılandı.

"Aman Tanrım! Çok iyisin! Ağzına boşalmak istiyorum ve onu yutmanı istiyorum." başını salladı. Lauren başını sımsıkı tuttu ve boğazında daha güçlü ve daha derin bir şekilde ileri geri hareket etmeye başladı, şaşırtıcı bir şekilde Camila hıza ayak uydurabildi. Lauren boşalmak üzere olduğunu hissetti ve Camila da uyarıldı çünkü ağzındaki şeyin gitgide sertleştiğini hissetti. Lauren sonunda geldi ve memnuniyetle bir iç çekti. Bir maraton koşmuş gibi terlemişti.

Ağzına ve diline ılık ve tuzlu bir sıvı yayıldı, tükürüğüne karıştı. Yutmakta tereddüt etmedi ve sıvının boğazından aşağı aktığını hissetti. Ayağa kalktı ve kollarını Lauren'ın boynuna doladı. Gözleri hep kapalıydı çünkü kendini çok iyi hissediyordu, sanki Camila bir şey üzerinde düşünmüş gibiydi. Ama hala azgındı ve buna daha çok ihtiyacı vardı.

"Nasıldı?"

"Sen her şeyinle mükemmelsin." Lauren onu nazikçe öptü ama aniden Camila'yı yatağa itti ve bacaklarını ayırdı.

"Benim sıram." Lauren, Camila'nın vücudundaki son kumaş parçasını çıkardı ve kokladı.

"Çok güzel kokuyorsun bebeğim." iç uyluklarını öpmeye başladı ve nazikçe ısırdı, Camila parmaklarını Lauren'ın saçlarına doladı. Burnunu amına sürttü, bu yüzden Camila'nın titremesine neden oldu.

"Senin seksin güzel kokuyor." sanki beni dudağından öper gibi özünü öptü, ardından dilini içine soktu ve itti. Vücudum onun diliyle hareket ediyordu.

"Oh baba-baba... mmmmh... oh evet d-daha hızlı l-lütfen... ve bir parmak koy... oh mmmmh oh evet..." Lauren yaladı ve kıvrımlarımı ısırdı, ekledi orta parmak ve itti, çabucak g noktasını buldu. Eğilip kafasını tutuyordu. Diğer serbest eli sağ mememi sıkıştırmıştı ve zaten hassastı.

"Benim için her zaman ıslaksın bebeğim."

"H-her zaman..." Lauren onu daha hızlı ve daha hızlı parmakladı ve Camila duvarlarının gerildiğini hissetti, yakında orgazmına yaklaştığını hissetti ama Lauren onu çıkardı ve Camila'yı öfkelendirdi.

"Lanet olsun Lauren! Geri gel pislik!"

"Hahahaha sakin ol bebeğim, sadece penisime boşalmanı istiyorum." Lauren kayganlaştırıcı olarak kullanmak için eline tükürdü ve şaftını ovuşturdu.

"Bacaklarını geniş aç bebeğim." Camila'nın, o şeyin amına sokulduğunu hissettiğine kendini hazırlamak için zamanı bile olmadı.

"OOOOH Siktir!"

Lauren onu belinden yakaladı ve elinden geldiğince derine itti, yüzü ensesindeydi.

"Mmmmh Ca-mila, amın eskisi kadar sıkı değil-geçen seferdi, ama bu seanslara devam etmeliyiz..." Odanın sessizliğinin yerini şimdi inlemelerinin sesi ve derilerinin çarpma sesi aldı. herbiri.

"Hemen dört ayak üstüne çık." Camila hemen itaat etti, Lauren kendini kıçının arkasına yerleştirdi. Ona şaplak attı ve hazır değildi.

"Ah!" ve yine kıçına şaplak attı, acıya alışması birkaç dakika sürdü ve artık bir zevkti. Uzun kahrolası sikini üzerime becerdi ve şiddetle itti.

"Oh evet... evet böyle... mmmh becer beni baba."

DDU DU DDU DU DDU DU

Camila'nın telefonu çaldı ama ikisi de gerçekten dikkat etmediler. Çalan telefonun sesiyle sanki bir yarışma yapıyorlarmış gibi daha yüksek sesle inliyorlardı. Maalesef arayan kişinin 10 dakikadır çaldığı ve rahatsız etmeye başladığı tespit edildi.

"Telefonu aç. Nasıl olursa olsun konuşmaya devam et." Lauren, amını becerirken emretti. Camila elinden geldiğince telefonunu komodinin üzerine almaya çalıştı. Kahretsin, o Dinah'dı.

"Merhaba?"

"Heeeyy Camilita! On dakikadır sana ulaşmaya çalışıyorum!!!!" Dinah telefonda bağırdı.

"Ö-özür dilerim... Ben-duymadım..." Lauren sırıtıyordu ve daha hızlı ve daha sert atıyordu, en iyi arkadaşının duymasını istiyordu, bu onun başka bir cinsel fantezisiydi. Telefonda konuşurken bir kızı becermek.

"Her neyse! Ve neredesin? Cumadayız! Demek, bildiğin derslerin var?"

"Oh hmm... aaaaah mmmmh... evet-evet biliyorum... Biraz unutmuşum..." 

"Ne tavuklar??? Nasıl unutabilirsin?"

"Bilmiyorum, b-bana söyleyeceğin başka bir şey var mı?... AAAAAH!" Lauren onu kedisinden geri çekmişti ve uyarmadan onu tekrar vurdu.

"Chancho??? İyi misin??? Hasta mısın?!"

"H-hayır ben iyiyim... Sadece uyumam gerek..." bundan sonra kesinlikle uyuması gerekiyordu, yürüyebileceğinden bile emin değildi.

"Bekle. Neden ellerini çırpıyorsun?"

Camila ellerini çırpmıyordu, Lauren amını çok iyi becerdiğinde birbirlerine vuran tenlerinin sesiydi.

"Ben değilim!... mmmmmmh becer beni baba! Aaaaaaaaah!" daha fazla tutamadı, orgazmın geldiğini hissetti ve bundan daha fazla tutamadı, Dinah duymuş muydu diye artık endişelenmiyordu. Lauren onu becermeye devam ettiği için vücudu sallanmaya başladı.

"ALLYSUS! SADECE LAUREN'LE OYNADIĞINI SÖYLEME?"

"Bana a-aptal deyip duran sendin!" her kelimeyi söylemekte zorlanıyordu.

"Oh siktir Camz, senin cum benim sikimde çok sıcak...bebeğimi yalamama izin ver bebeğim..." Lauren inledi.

"YAAAAAA CAMILA, YETERİM EDELİM SENİ ÖLDÜRECEĞİM, KÜÇÜK bok! KULAKLARIM SONSUZA KADAR KIRILDI!!!!!"

Dinah hızla telefonu kapattı. Camila telefonunu yanına fırlattı ve yatağa düştü, bir saatten fazla süredir seviştikleri için bitkindi. Lauren, boşalmasını yaladıktan sonra ona katıldı, alnından öptü ve omuzlarını okşadı. Nefeslerini düzene sokunca birkaç dakika sessiz kaldılar. Saçları darmadağındı, terliydiler, hemen spor salonundan çıkacaklarını düşünürdünüz.

"Aç mısın?" Camila ona dikkatle bakarak sordu.

"Zaten büyük bir kahvaltı yaptım." kıkırdadı.

"Bugün çalışman gerekmiyor mu?"

"Dün zaten her şeyi hallettim ve bazı dosyaları sonuçlandırdım. Yani bugün teknik olarak yapacak bir şeyim yok. Günü seninle geçirmek istiyorum, ne dersin?"

"Hımm evet neden olmasın?" ve Camila dudaklarını öptü.

"Hadi gidip öğle yemeği hazırlayalım!" Kalktılar, birlikte duş aldılar ve ılık suyun altında tekrar sevişmek için kendilerini kontrol edemediler. Lauren şampuanı eline alıp Camila'nın başına masaj yaptı, köpüğü çıkardı ve masaj yaparken göğüslerine sürdü. Camila Lauren için aynısını yaptı ve daha önce hala dik olan horozunu nazikçe okşadı. Sanki yıllardır yapmamışlar gibi bir kez daha seks yapıyorlardı. Lauren ve Camila şimdi mutfaktaydı, annesi bir not bırakmıştı, sabah 5:30'dan beri çıkmıştı, evde hasta olan bir arkadaşını ziyaret etmesi gerektiğini açıkladı. Neyse ki gitti çünkü eminim ki gürültülüydüler. Eve gelmezse Camila'nın endişelenmemesi gerektiğini söyledi. Lauren, Camila'nın evinde bir gece daha geçirmeye karar verdi, çalışanlarından birini aradı ve ofis dolabındaki diğer her şeyi kıyafetlerini gettirdi.

Şimdi yemeği hazırlıyorlardı, Lauren somonla ilgileniyordu ve Camila salatayı yapıyordu. Lauren'in tuza ihtiyacı vardı ama tuz Camila'nın önündeydi, ona sormak yerine kollarını arkasına koyup tuzu aldı.

"Lauren bana sorabilirsin, biliyorsun! Sapık." Lauren omuz silkti ve ona göz kırptı.

Camila'ya dokunma fırsatını yakaladı, çünkü iki mıknatıs birbirini çekiyormuş gibi, buna engel olamıyordu. Her şeyi hazırlamayı bitirdiklerinde saat 1 olmuştu. Masaya oturdular ve evli bir çift gibi yediler. Lauren onu besliyordu ve tam tersi, birbirlerine çok düşkündüler ama henüz farkına varmamışlardı. Yemekten sonra oturma odasında televizyon izlemeye karar verdiler. Camila neredeyse Lauren'in üzerine oturuyordu, öpüşüyorlardı ve ekranda ne olduğuna dikkat etmiyorlardı. Lauren yüzünü tuttu ve her yere küçük öpücükler verdi.

"Hahahah kes şunu, beni gıdıklıyor!"

"Tamam, duracağım! hahahah" Lauren ona tatlı bir şekilde gülümsedi

"Camila, yarın ailem benimle yemek yemek istiyor... Benimle gelmeni istiyorum, seni tanıştırırım."

"Hmm, sence iyi bir fikir mi?"

"Elbette Camila. Merak etme, seni sevecekler." ve onu nazikçe öptü

"Ve annenin işi hakkında seninle konuşmadığım için üzgünüm. Sadece birlikte daha fazla zaman geçirmeni istiyorum ve o dinlenmeyi hak ediyor, o her zaman iyi çalışıyor."

"Sorun değil Lauren. Teşekkürler." Camila yanaklarını okşadı ve her zaman Lauren'ın kalbini eriten sakızlı gülümsemesini gösterdi.

"Hmm sınıf arkadaşın hakkında... Ben de üzgünüm."

"Hey, artık sorun değil. O sadece bir sınıf arkadaşı ve başka bir şey değil. Sonuçları çok düşük olduğu için benden yardım istedi ve bu yıl mezun olmak istiyor. Biliyorsun insanlar değişir."

"Doğru."

Günün geri kalanında Lauren ve Camila evin her odasında sarılıp öpüşürlerdi. Şimdi kanepede oturuyorlardı. Camila Lauren'ın bacaklarının arasındaydı ve Lauren yüzünü her zaman ensesine gömerek onun süt derisini öpüp ısırırdı.

"La-Laureeennn..." zaten konuşmakta zorlanıyor.

"Mmh?" Lauren hâlâ zayıf noktalarını emmekle meşguldü.

"Hala acıyorum..." kızardı, bunu söylemenin neden utanç verici olduğunu bilmiyordu.

"Hahaha çok tatlısın tatlım." yanaklarını çimdikledi ama Camila elini tuttu.

"Bana öyle seslenme."

"Neden? Her sabah köfte yemeyi çok isterim..." dedi Lauren baştan çıkarıcı bir şekilde ve kulak memesini ısırdı. Tartışmaları değiştirmek için, Camila fotoğraf albümlerini göstermeye karar verdi, ona Dinah ile nasıl tanıştığını ve babasını anlattı. Bu, Lauren'in onu daha iyi tanımasını sağladı ve her geçen gün ona daha çok bağlandı. Camila kesinlikle onun için özel bir insandı, sadece ilişkilerinin onları nereye götüreceğini bilmiyordu.

Czytaj Dalej

To Też Polubisz

263K 21.4K 43
"Sen hep böyle cevap olarak başını mı sallarsın?!" Başımı salladım. Kaşları çatıldı, o güzel mavi gözlerini gözlerime dikti. "Gıcık mısın Aras?!" Bil...
138K 8.3K 20
Ailesinden ayrı büyüyen Günce, o gün hırsızlık yapmak için abisini seçtiğini nerden bilebilirdi? ••• 6 Ağustos 2001. Bahçeden gelen kuş cıvıltılarıy...
2.8M 81.6K 25
(DÜZENLENİYOR!) ~Nam Salmış Büyük Bir Mahallenin Lideri~ ~Etrafında Olup Bitenden Haberi Olmadan Mahalleye Taşınan Güzel Doktor~ 'Saç teline yakmıştı...
37.3K 2.8K 26
0542***: 'Umut, fakirin ekmeğidir.' Sözündeki fakirin aslında Fakir Baykurt olduğunu biliyor muydun? Ben: Kimsiniz? 0542***: Hadi ama! 0542***: Beni...