ÜVEY ABİMİN TAKINTISI

By odunsubagyann

502K 14.8K 5.6K

Yeni bir aileye girdiğimde üvey abimin olması bana enteresan gelmişti. Fakat bana takıntılı ve psikopat biri... More

YENİ AİLEYLE TANIŞMA
ÜVEY ABİ
SÜRPRİZ
SİNEMA GECESİ
KABUS
BELA
HESAP SORMA
HAPİS
AMERİKA
ÖLÜM
İNTİKAM
SAHTE SEVGİLİ
DAHA FAZLA KIŞKIRTMA
KAHVE RANDEVUSU
SIKINTILI AKŞAM
KAÇIRILMA
KAPANA KISILMIŞ
ÖZGÜRLÜK MÜ ESARET Mİ?
İYİLEŞME SÜRECİ
ÖLÜM
YENİ BAŞLANGIÇLAR
DARBE
HAYAT MI ÖLÜM MÜ?
İLKİM
SAVAŞ
KRİZ
SAHTE BABA
BEBEĞİM
YENİ PLAN
KAÇIŞ
DOKUZ AY SONRA
YASMİN
FİNAL
DUYURU

İHANET

9.2K 305 66
By odunsubagyann

Okula iyice alışmıştık, vizeler başlamıştı ve atlatıp rahat rahat takılma vaktindeydik. Derslerden o kadar bunalmıştık ki vizeler biter bitmez üniversiteli olmanın tadını çıkartmak için bara gitmeye karar verdik. Aslında buraya kadar her şey çok güzel ama Merve ben de geleyim diyene kadar... Mert zaten gelecekti, sıkıntı değildi ama Merve'nin gelmesini istemiyordum. Doğu'nun içine düşecek gibi davranıyordu. Beni sinir ediyordu, kızlar da farkındaydı ayrıca. Onlar da çok haz etmiyordu ama Merve bunu umursamıyordu çünkü erkeklerle takılmayı daha çok seviyordu. Bizimle ettiği muhabbetler gösteriş üzerineydi. Hep Doğu ve arkadaş tayfasıylaydı, kaç kere Doğu'ya bundan hoşlanmadığımı söylesem de biz çağırmıyoruz o geliyor diyordu. O da Mert'ten hoşlanmıyordu ama Mert 7/24 benim çevremde değildi. Kız kardeşi gibi yapışkan da değildi. 

Çocuklar yoldaydı, bize gelecek ve buradan bara geçecektik. Bar bize daha yakın olduğu için buluşma yerimiz burasıydı. 

Giyeceğim şeyleri iki gün önceden hazırlamıştım, muhteşem olmalıydım. O Merve salağını ezip geçmeliydim. Yırtmaçlı, siyah ve dar elbisemi giyindim. Dizimin üzerindeydi ve ince askıları sayesinde çok hoş duruyordu. Altına uzun topuklu çizme giyindim ve siyah dumanlı bir makyaj yapıp dudaklarıma parlatıcı sürdüm. Saçlarımı da ıslak görünümlü yapıp  arkaya doğru taradım ve takılarımı takıp uzun sahte kürkümü giyindim. Dışarısı soğuktu. 

Doğu odama girdi, o da siyah bir kot ve siyah bir gömlek giyinmişti. Altında da spor ayakkabıları vardı. "Çıkart bakayım şu kürkü, ne giyindin?"

"Aşkım uğraştırma beni şimdi, gidince görürsün."

Yanıma geldi ve kürkü zorla çıkarttı. "Bu ne Talya? Altına bir şey giyinmeyi unutmuşsun."

"Doğu," dedim sinirle kürkü alarak. "Kırk yılda bir giyiniyorum böyle, bırak hevesimi alayım."

"Ne hevesi kızım, bu ne? İki parça kumaşa bir de Allah bilir ne kadar para verdin. Hiçbir şey giyinmeseydin bari, aynı kapıya çıkardı paran da cebinde kalırdı. Çıkart şunu, benim sinirlerimi bozma akşam akşam."

"Böyle geleceğim, zaten çok aydınlık olmayacak. Kim görecek ki?"

"Bir file çorabın eksik Talya, dellendirme beni çıkart dedim," diye bağırdı.

"Aa ne bağırıyorsun be," dedi içeri giren Ela. Onlara da yedek anahtar vermiştik, bağırtıları duyunca girmişlerdi sanırım.

"Bak biz de öyle giyindik, karışma kıza. bir kere giyiniversin ne olacak?"

"Oğlum Serkan, Ali bu ne hal lan?" dedi kız arkadaşlarını göstererek. "Gavat mısınız lan siz?"

"Oğlum laf geçiyor mu sanki?" dedi Serkan sinirle.

"Gitmiyoruz lan, oturun evde. Çıkmıyoruz."

"Doğu!" diye bağırdım. 

Arkadan Merve ve Mert içeri girdi. Bir anda bütün heyet odama toplanmış beni inceliyordu. "Bence gayet normal, ne var bunda?" dedi Mert. "Herkes kendi giyiminden sorumludur, buna kimsenin laf söylemeye hakkı yok."

Ben o sırada Merve'nin beni süzüşüyle meşguldüm. Güzel, beyaz dar bir elbise giyinmişti, onunki benimden daha bile kısaydı, azcık eğilse götü görünürdü ki bu hoşuna giderdi, eminim. Özellikle Doğu'nun önünde eğilirse bira şişesini bir taraflarına sokarım.

"Biz çıkıyoruz, ister gelin ister gelmeyin," dedim ve Nille Ela'nın koluna girip onları çektim. 

"Talya, buraya gel hemen," diye bağırıyordu Doğu ama dinlemedim ve aşağı indik. Mecbur geleceklerdi, orada yalnız bırakamazlardı bizi.

"Ama kızım bu ne hal, hepiniz abartmışsınız," dedi Atlas sinirle.

"Sen yapma bari be, oradaki kızları gör önce."

Atlas suratını astı, Nihal ondan ayrılmıştı. Uzaktan yapamayacaklarını söylemişti. Atlas hala çok seviyordu ama ona saygı duymuştu. 

"Özür dilerim," dedim koluna sarılarak. "Söz sana muhteşem bir kız bulacağım."

Doğu homurdanarak aşağı indi. "O kürk çıkmayacak üstünden," dedi arabasına binerken.

"Hee tabi." Gittim ve yanına oturacaktım ki Merve oturuyordu. "Pardon?" 

"Ya canım, kusurabakma. Bu halde Mert'in motoruna binemezdim, Doğu'dan rica ettim ama arkada oturunca araba beni tutuyor. Sen geç bizahmet artık."

Dişlerimi sıktım ve Doğu'ya baktım. Bana bakmıyordu, kızacağımı bildiği için bakmadığına emindim. "Beni de arkada araba tutuyor," dedim kollarımı önümde birleştirerek.

"Ne zamandan beri tutuyor," dedi Doğu şaşırarak. Sonra bilerek yaptığımı anladı ve pot kırdığı için yeniden sustu. Merve ise güldü.

"Benimle gel," dedi Mert. Senin palton uzun, motora binebilirsin."

Doğu kaşlarını sinirle yukarı kaldırdı ama umursamadan Mert'e doğru ilerledim. Merve'den hoşlanmadığımı biliyordu, kızların arabasına yollayabilirdi onu ama yok illa arabasına bindirecek.

Binmeden önce bizimkilerin arabasına yürüdüm. Nil, Serkan, Ela, Ali ve Atlas vardı. "Atlas, sen bizim arabaya geçsene. Merve'yle başbaşa kalmasınlar, siz de burada sıkıştınız zaten."

Tamam," dedi ve indi arabadan. Bizim arabaya geçerken Merve'nin suratını görmeniz lazımdı, bana ters ters bakıyordu. 

Mert'in arkasına bindim ve belinden sıkıca tuttum. Bara gittiğimizde ilk işim tabi ki kürkümü çıkartmaktı. Doğu ters ters bakıyordu ama umursamadım. Burası çok sıcaktı, ayrıca çok kalabalıktı. Bunalırdım öyle ben. 

Kızlarla dans etmeye başladık. Gözüm yine de Doğu'daydı. Merve ona yakınlaşmaya çalışıyordu ama o arkasını dönüyordu. Sinirle yanına gittim, kollarımı onun boynuna attım ve dudaklarından öptüm. O sırada Doğu'nun arkasında duran Merve'yi görmek için öptükten hemen sonra sarıldım ve ensesinden ona baktım, gözleri nefret doluydu. Ona güldüm ve Doğu'nun ellerini bırakmadan hem içip hem dans ettim. Çok eğleniyordum. 

Zaman ilerledikçe Merve ortalıkta yokken biraz kızlarla vakit geçirmek için onların yanına geçtim, başım dönüyordu ama tam sarhoş değildim. 

Bir süre dans ettikten sonra Doğu'yu ortalarda göremediğim için çocuklara sordum, bilmiyorlardı. Belki lavabodadır diye bir süre bekledim ama gelmiyordu. 

"Kızlar Doğu yok."

Birbirimizi zor duyduğumuz için kapıya çıktık. "Nerede olabilir?" dedi Serkan. "Bir arasana yenge. Baksana, arabası da yok."

Telefonumu elime aldım, mesaj vardı ve Merve'dendi. Bana bir konum atmıştı ve yalnız gelmemi söylemişti. "Siz devam edin, Atlas bana arabanı ödünç versene."

"Ne oldu?"

"Sen ver, bir şey yok."

"Tamam al."

"Ben de geliyorum," dedi Mert. Mesajı görmüştü. "Arabayı boş ver, motorla gideriz."

Motora bindik. Meraktan çatlıyordum, bu konum neydi? Vardığımızda Doğu'nun arabasının burada olduğunu gördüm. Başına bir şey mi gelmişti? Kalabalıkta görememiştim. Korkuyla yukarı çıktık ve kapıyı çaldım. Bara çok uzak bir yer değildi burası.

Merve üzerinde Doğu'nun siyah gömleğiyle açtı kapıyı. Şok oldum, donakaldım. Ruju bozulmuş, dudağının kenarına kaymıştı. Sinirle onu ittim ve içeri daldım. Odaları sinirle gezerken yatak odasını buldum, Doğu oraya sızmıştı. Altında yalnızca boxer vardı. Gözlerimden yaşlar boşalırken sinirle üzerine saldırdım ve onu sarstım. "Kalk, hayvan! Uyan!"

Doğu gözlerini açtı, şok içindeydi. Etrafa baktı. "Ne oldu?"

"O kadar içmişsin ki Merve'yi koynuna almışsın. Aaa ama ne tesadüf, sen kolay kolay sarhoş olmazdın? Bakayım!" Uzandım ve ağzını kokladım. "Hayret, alkol da kokmuyorsun. Sarhoşluk numaran buraya kadarmış, her şey bitti!" Hızla odadan çıktım, Doğu peşimden koşuyordu ama onu dinlemiyordum.  Mert'in motoruna bindik ve arkamdan bağıran Doğu'yu öylece bıraktım. Bitmişti, artık hayatımda Doğu diye biri olmayacaktı. 


Yorum ve oylarınızı bekliyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum, roman nasıl gidiyor? 

Continue Reading

You'll Also Like

387K 21.2K 46
Şanlıurfa ☞ Muğla 0546****; Fotoğraf* 0546****; Belli ki bu yoldan yürümüşsün... 0546****; Yoksa etraf böyle çiçeklenmezdi. İlsu; Var öyle marifet...
84.2K 3.6K 103
Kırık dökük hayatlarında birbirine tutunup destek alan 5 kızın hikayesi. -HİKAYE KURGUDUR! DİZİ İLE BİRE BİR AYNI DEĞİLDİR!- Diğer hikaye: SOLGUN...
2.1K 240 38
Ezeli düşmanından intikam almak için onun kardeşiyle yakınlaşan Gökçe, zaman içinde düşmanının kardeşine âşık olur.
1.1M 51.6K 60
(Bu isimle yazılmış ilk kitaptır.) Girdiği depresyon sonucu gittiği bir barda birlikte olduğu adamdan hamile kalan Hira, hayatında bir çocuğa yer ver...