Ab Aeterno

By adrianpasarin

5.4K 363 318

Dragoste | Dramă | Fantezie | Spiritualitate Roman publicat la editura Heyday Books Pe Wattpad sunt disponibi... More

Partea Întâi
I. Memento Mori
II. Damen din Eden
III. Actus Reus
Publicare
Detalii

Precomandă

71 9 0
By adrianpasarin

Așteptarea a luat sfârșit! Ab Aeterno este acum disponibil la precomandă, pe site-ul editurii Heyday Books, la prețul de doar 24 de lei.

*

Nimic nu e etern.
Nici măcar eternitatea.

Rătăciți în pustietatea unei lumi magice, Deimos și Freya sunt blestemați să trăiască aceeași zi la nesfârșit. Pentru ei, acel loc asemănător Edenului este, în același timp, și Rai, și Iad.

Însă, într-o zi, ceva se schimbă. Femeia descoperă că cineva se mai află printre ei. Dincolo de Copacii care Șoptesc, se află Damen, neștiutor și curios de propria existență, dar și de cea a celorlalți doi oameni. Astfel, el are de învățat multe și de luat decizii cruciale ce vor fi, mai mult sau mai puțin, influențate de prezența celor doi.

www.heydaybooks.ro

*

Precomenzile se fac doar pe acest site. Începând cu data de 7 august, romanul va apărea și pe Libris, Cărturești și eMAG.

Abia aștept să vă aud părerile. Lucrez deja la pagina de Goodreads, așadar, când veți termina de lecturat cartea (asta dacă decideți să o faceți), m-ar bucura tare mult să lăsați acolo câte o recenzie și un rating.

Până atunci, însă, vă aștept pe grupul de facebook (Adrian Păsărin | Autor), dar și pe instagram (@adrianpasarin, @editura.heydaybooks, @adrian.dsgns) pentru primele impresii despre carte atunci când vor ajunge coletele.

Continue Reading

You'll Also Like

2.2K 77 1
Amora, ca tot restul fetelor, este îndrăgostită de Ike, prietenul ei cel mai bun. Samantha, noua prietenă a Amorei de la un alt liceu, începe și ea s...
17.5K 1.9K 17
Sunt un cadavru al simţământului ce umblă pe tărâmuri primejdioase ale minţii, mă scufund în nebunia mea şi mă las purtată pe valurile plăcerii de că...
7.8K 700 23
Nu e o simpla poveste a unui adolescent pe care viata l-a maturizat prea devreme. Poate fii si despre tine si despre oricine se simte. Fii iubire un...