DENGESİZ AŞKIM (TAMAMLANDI)

By Pembemelekkk27

14.1K 399 1K

Kitabın eski adı HATAMIN BEDELİ Saf bir genç kız Hırslı her istediği olmuş zengin bir erkek Karşılaşırsa nel... More

İlk Karşılaşma
Bunu Hak Etmedim
İstenmeyen Hamilelik
Nefret
Unutmak En Kolayı
Karanlık Gün
Esaret
Acı Çığlıklar
Beklenmeyen Süpriz
Unutmak İstiyorum
Oyun
Kurtuluş Vakti
Bebeğim
Değişim
Gerçekler Acıdır!
Yeni Hayat
Seksi Köle
Huylu Huyundan Vazgeçmez
Son Pişmanlık Fayda Etmez
DüşmaNN
Kıskançlık
Hatalar
Yeni Aşk Mı Doğuyor?
SEZON FİNALİ! ⚠️
Duyuru
Affedilme Çabası
Evlilik Olacak Mı?
Olaylar Karışıyor
Özgüre Ne Oldu?
Ortalık Karıştı
Hisler
Takas Yasemin Kim?
Kavgalar
Arzular (+18 )
FİNAL 💖
Yeni Kitapların Tanıtımı

Asi

241 12 320
By Pembemelekkk27

Yeni bölüm geldi canlarım 🥰
Sizi çok seviyorum canlarım 🥰

Sınır 🛂 300 yorum yeni bölüm yarın 🥰

_______________(&&&&&&) ___________

Yusufdan...
Kapıyı çaldım şerefsiz emrenin hizmetçisi açtı yukarıdan kapı yumrukluma sesi geliyordu. Yukarı çıktım karşısında beni görünce şaşırdı.

Hoşgeldin patron dedi.

Hoşbulmadım neden kapıyı kıracak gibi vuruyorsun dedim.

Yasemin ile aramda dedi.

Kafasına silahı dayarken özgürümün sesi geliyordu. Ben senin falan değilim cani ruh hastası diyordu. Cık cık çok ayıp güzelim cani ruh hastası benim için söylüyordun dedim.

Emre patron karıma söylediklerin sana yakışmıyor dedi.

Özgürden
Bir bu eksikti diğer ruh hastası gelmişti. Ne saçmalıyorsun sen be güzelin falan değilim ben nerde psikopat varsa beni buluyor ya ofladım.

Yusufdan
Ben sana uzun uzun anlatıcam güzelim şimdi bu pezevenkle ilgilenmem lazım emreyi aşağı indirip kafa attım yüzüne dokundunmu lan özgüre?

Saçmalama patron yengeye niye yavşayım ben.

Yenge dediğin kadın yukarıda odada lan piç şerefsiz 3 aydır yanında senin karın evden kaçtığı gün intihar etti. Ne yaptın lan kadınıma niye beni hatırlamıyor lan ha aşalık herif yavşak ona dokunan ellerini tek tek kırıcam dedim. Tekli koltuğu kafasında parçalıyınca bayıldı. Bulut bu piçi depoya götür geliyorum ben dedim.

Tamam abi emrin olur kahkaha atar sen yengemi al gel depoda bekliyoruz.

Yukarı çıktım hadi aç güzelim kapıyı dedim.

Defol git defol diye bağırır cani ruh hastası emre ile derdin ne bilmiyorum ama umrumda değil aranızda halledin beni rahat bırakın yeter bıktım.

Kapının arkasından çekil ateş edeceğim güzelim çabuk inatçı asi kadınım ise bağırıp beni kovmaya devam ediyordu. 1 dakika içinde uzaklaş hastane ile uğraşmayalım lütfen güzelim dedim. Sesi kesilince ateş ettim kapı açıldığında gözleri kocaman olmuş duvarın dibine sinmişti. Yanına koşarak sarıldım sımsıkı dudağından öperken şaşkınlığını atmış olacak ki gözüme biber gazı sıkmaya başladı. Gözlerim o kadar çok acıyordu ki gözlerimi açamadım. Sanki yetmezmiş gibi vücudumda hissettiğim elektro şok cabası canım o kadar çok yanıyordu ki kupırdayamadım. Daha yetmezmiş gibi erkekliğime tekme attı.

Adi pislik sapık ne sandın ha beni yatağa atacağını mı hı şerefsiz kıvıran kıvıran dur oh canıma değsin üstümü silkeledim. Koşarak dışarı çıktım. O pislik heran kendine gele bilirdi. Dışarı çıktığımda kapıda 4 araba vardı heryer de koruma beni görünce etrafımı sardılar.

Özgür hanım zorluk çıkartmayın arabaya binin lütfen?

Ne özgürü be ben özgür falan değilim psikopatın karın ağrısı belli oldu beni karısımı sevgilisi mi ne sanıyordu. Onun için gelmişti ben özgür falan değilim çekilin önümden diye bağırdım. Çekilmeyince üstlerine doğru yürüyüp gözlerine biber gazı sıktım. Çok yaklaşanlara elektro şok uyguladım. O kadar çok adama yapmıştımki biber gazı ve elektro şok bitmişti. Bense sadece yarısına uygulamıştım. Diğerleri silah çıkarınca zorla arabaya binmek zorunda kalmıştım. Biraz zaman geçince gözleri kıpkırmızı bir şekilde ruh hastası arabaya tam yanıma oturdu uzaklaşcakken belime sarılıp yanına çekti. Bırak beni bırak hayvan ruh hastası adi pislik ben senin sevgilin eski karın falan değilim ya anla artık yeter ya yeter diye bağırırken dudaklarıma yapıştı.

Sen benim kadınımsın duydun mu şimdi sana o it emre hiç dokundumu?

Bak o koala gibi ilgiye boğmayı seviyor sürekli sarılıyor boynumdan öpüyor zorlada olsa dudağımdan öptü sonuç olarak karısıyım ve bu ikimizin arasında anladınmı dememle kükrer gibi bağırınca korktum yerime sindim.

Ben onu ilgiye boğucam şerefsiz pislik yattın mı onunla?

Sanane be manyak psikopat.

Bak hiç bir bok hatırlamıyorsun ama asiliğin yerinde senin tek erkeğin benim kızım beni çıldırtma o piçin karısı intihar etmiş sana ne yaptı hafıza kaybı yaşadın bilmiyorum ama sen özgürsün ben sana herşeyi hatırlatıcam dedim.

Niye inanayım ki sana oda bana sürekli karım diyordu.

Depoya sür çabuk diye bağırdım. Şöföre ikiletmeden birlikte depoya gittik. Emrenin kafasından aşağı soğuk suları döktüm. Çığlık çığlığa uyandı tek soru 3 ay önce yasemini nasıl buldun. Bir tek yalan söylersen gebertirim.

Restr gece kulübünün önünde bulmuş adamlarım sonrasında ben onu çok dövdüm diye bana trip atmıştı. Bana o gece sürekli ben yasemin değilim benim nişanlım var dedi. Oda senin kadar psikopat ruh hastası falan diye saçmaladı. Bir ara balkona çıkıp atlama numarası yapıyor sandım. Uyuşturucu bağımlısıydı iğneyi saplayınca biran atlayınca düştü. Vücudunda çok fazla kırık oluştu 2 ay hiç uyanmadı uyandığında hafızasını kaybetti. Bende onunla tekrar baştan yaşamak için hatırlamasın diye ilaç verdim. Ben yasemin sandım yemin ederim patron yengeme göz dikecek kadar şerefsiz değilim.

Ne ben senin karındım şimdi niye inkar ediyorsun şerefsiz dedim.

Yanlış anlama hepsi patron ben bilsem yapmazdım. Yemin ederim abi yalvarırım bırak beni bırak köpeğin olayım abi.

Kes sesini lan duydunmu özgür?

Ben hiçbir şeyi hatırlamıyorum inanmıyorum size koşarak dışarı çıktım. Peşimden gelip sakin ol hatırlaman için herşeyi yapıcam dedi. Biz seninle nasıl tanıştık diyince ilkden sona doğru tüm herşeyi anlattı. Her anı en ufak detayına kadar doğru söylüyordu adi pislik o ilk anlattıklarının bazılarını hatırlıyordum. Ama yüzünü hep bulanık yada karanlıktı zihnimde hatırlıyordum. Bak tamam haklısın ben özgür ola bilirim. Bir kaç anı hatırlıyorum ama sen çok korkunç birisin sana aşık olmuş olmam çok saçma ve aptalca seninle eve gelirim ama bana emre gibi sürekli koala gibi sarılmayacaksın dokunmayacaksın duydunmu beni dedim.

Tamam seni eve bıraksınlar benim işim var gelirim dedim. Özgür gittikten sonra emrenin yanına gittim sen bu eller ile benim kadınıma dokundun ha!

Yalvarırım bırak patron yasemin sandım onu dedi.

Parmaklarına tek tek çekiç ile  çivi çaktım. Her çivi çakışımda inleyerek bağırdı. Sonrasında tek tek parmaklarını kestim balta ile elini kopardım.

Ah ah diye çığlık atıp öldür beni diye ağlıyordu.

Demek bu gözlerle onu izledin dedim. Yapma diye bağırdı. Gözlerini kontrol kalemi ile oymaya başladım. Çığlıklar atarken bayıldı. Buz dolu kovayı başından aşağı döktüm. Ona dokunan koklayan hisseden tüm duyu organlarını mahvedeceğim acı çığlıkları zevk veriyordu. Burnunu çekiçle kırdım kulaklarını kestim.  Dudaklarını  makasla hunharca kestim dişlerini tek tek kerpetenle çıkardım. Erkeklik organına sonra tüm vucuduna defalarca ateş ettim acı içinde inleyerek ölmüştü vucudundan akan kanların süzülüşü çok güzeldi canım sıkıldıkça videoyu izlerdim. Benim kadınıma kimse dokunamaz dedim.

Özgürden
Sıcak duş iyi gelmişti bornozu çıkarmadan bacaklarımı krem çalarken o girmişti. Onu görmezden gelerek Sürmeye devam ederken onunla "yattın mı"? dedi. Birlikte olmadık sana söylediğim gibi sadece işte yanağımdan öptü bir yada iki kez dudağımdan diyince bağırdı.

Tamam kes sesini duymak istemiyorum.

Tamam sen sordun diye anlattım. Çıkar mısın üstümü değiştircem dedim.

Emre gördümü hiç çıplak seni?

Hayır bir kaç kez ısrar etti ama zorlanmadı.

Beni hiçmi hatırlamadın?

Bana uyandıktan sonra hatırlamayım diye ilaç verdirtmiş.

Şerefsiz pislik birlikte uyumak istiyorum.

Ama ben istemiyorum çıkar mısın lütfen?

Üstünü giyin gel birlikte uyucaz 3 aydır doğru düzgün uyumadım. Çok ihtiyacım var sadece sarılıp uyucam başka bir şey yapmıycam söz.

Bana dokunmayacaksın diye eve gelmeye tamam dedim. Sen şimdi bana sarılıp uyumak istiyorsun sözünde dur tamam dedin çıkar mısın lütfen senden korkuyorum çık lütfen.

Sana onca hislerimi söyledim sende beni anla çok ihtiyacım var sexs yapalım demiyorum sadece sarılıp uyuyalım istiyorum.

Ama ben istemiyorum kendimi hazır hissetmiyorum çık artık üstüme gelme lütfen emre bile bu kadar zorlamıyordu.

Kes sesini kes bana sakın emre deme özgürün çenesini çok sert bir şekilde tuttum. Korkudan yerine sinmişti. Yatağın üstüne ittim. İnce örtüyü kaldırıp yatmasını söyledim. Arkasından yatağa girip kendime çekip sımsıkı sarıldım. Saçlarının heryerini binlerce kez öperken uykuya daldım.

Özgürden
Hayvan psikopat o kadar derin uyuyordu ki onu itsemde sımsıkı sarılmıştı. Canımı yakmaya başlamıştı bile cani pislik ne olacak sabır yarabbi arkamda hissettiğim sertlik tuhaf hissettiriyordu. Bana zorla tecavüz edecek bir tipti pislik kabul etmek gerekirse çok yakışıklı ve kaslıydı. Boynumdan derin derin nefes alıp verişi tuhafdı beni bu kadar sevmesi garipdi. Neden hatırlamıyorum ki.....

Bölüm sonu canlarım 🥰 bol beğeni lütfen

Continue Reading

You'll Also Like

1.1K 80 8
Gözleri önünde ailesi katledilmiş bir çocuk. Büyüyüp bir doktor olduğunda kimine melek kimine Azrail olacaktı.. Karanlık İmparatorluğun veliahttı Me...
SARKAÇ By Maral Atmaca

General Fiction

1.7M 103K 7
"Delilerin sevdası hoyrat bir fırtına gibidir. Günün başında seni sarsan fırtına, gecenin şafağında ılık bir esintiye dönüşüp kaburgalarının arasına...
ZEMHERİ By yudumsucan

General Fiction

118K 5.5K 14
Zemheri babası tarafından zorla evlendirilen bir kızdı. Akay ona yıllarca aşık bir adamdı. Zemheri Akay'ı sevecek mi?
12.4K 118 10
Bir yanda sadece kendi fikirlerini, değerlerini , sevdiği şeyleri önemseyen , karısının hayal kurmasına dahi kızan, sürekli küçük düşürüp her fırsatt...