Our sister fell in love with...

Oleh JulinkaGaiov

11.7K 383 77

Co když Salvatore bratři měli mladší sestru jménem Isabell, která přijede za nimi do Mystic falls v době, kdy... Lebih Banyak

Isabella Salvatore
Klaus Mikaelson!!!!
Party
Ritual
Lonely☾
Christmas𐂂
Happy new Year🎉
Ester is coming
Matt is Dead :)
♡Birthday kiss♡
My Brothers
Revenge
Goodbye 1/2
Goodbye 2/2
Life Isabell Salvatore
They're Alive
Stars in the sky
Graduation
Kol Mikaelson!!!!
Where are we going?
I was in love with you
🎄🎁🎆🎇😇
Aurora and Tristan
I'm scared
You will be allright
I'm dying
ALIVE
I love you
Will you marry me?
Date
Wedding day
Baby?
Katherine
Victory
Goodbye
We are Family
Ansel
Mikael
Maybe it will be okay
I love you so much
Vincent
Daddy?
Klaus
Klaus 2/2
Christmas
New Year
The end
Info

Big Secret

268 6 0
Oleh JulinkaGaiov

O týden později

Pohled Isabell

,,Je mi to jedno! Prostě zvedni svůj velký zadek a přijď!!!" křičel Damon do telefonu.

,,Nikam nejdu! Vždy mi říkáte abych zůstala doma a teď najednou potřebuješ mojí pomoc" řekla jsem do telefonu a zakoulela očima.

,,Isabello Evelyn Lily Slavatorová!!! Já tě přetrhnu jako hada!" Zavěsil mi to.

,,Kdo volal?" zeptal se kluk u kterého si už nepamatuju jméno,,ale nikdo" řekla jsem, zatímco jsem si sedla na něj obkročmo a nechala ho aby mi laskal krk a sundal podprsenku. Dál víme co se stalo.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

,,Skvělí tak tady jsi" přichital mě Damon při činu,,vždycky musíš přijít ve správnou dobu" stěžovala jsem si, zatímco Damon vyhodil toho kluka z mého pokoje. Chudák nestihl se ani převléct,,proč nám po chodbě běhá nahý týpek ouu-" vlezl do pokoje Stefan zrovna, když se Damon rozhodl kázat a nechtěl odejít z pokoje.

,,Chápu!!!! ted odejděte hned!!!" zakřičela jsem když mě s Damona začala bolet hlava,,ještě jsem neskončil" řekl Damon a společně se Stefanem odešel.

Nejsem předci malá.

Oblékla jsem se do něčeho vhodného a šla za Caroline, jelikož jsem se přihlásila do Miss Mystic Falls a ona minule vyhrála. Problém je, že se přihlásila i Rebekah...Jak mám kruci vyhrát nad Rebekou?

....................................................

O hodinu později

Kde máš partnera? zeptala se mě Rebekah, když jsem se připravovala,,Damon ho dneska vyhnal nahého z domu" usmála jsem se a ona se začala smát,,s kým tam teda půjdeš? zeptala se,,uvidím....vždyť koukni na mě někdo určitě příjde" řekla jsem sebevědomně,,ego up!" řekla Elena,,jaký si mám vzít na sebe?" zeptala jsem se a ukázala jim patery šaty v tom někdo zaklepal na dveře a hned potom vešel Klaus.

,,Niku co ty tu?" zeptala se Rebekah a obejmula ho, Klaus jí obejmutí oplatil,,Kol trval na tom aby jsme se přišli kouknout na to jak žádnou Miss nebudeš" usmál se Klaus,,taky mě Caroline pozvala" pokračoval a všichni jsme se koukli na Caroline. Ta jen naznačila, že to vysvětlí později, jenomže mě nic vysvětlovat nemusí, Klaus zrovna tajemství předemnou neudrží.

Všichni odešli kromě Klause,,chci se převléct, takže laskavě odejdi" řekla jsem naštvaně,,nemůžu...něco jsem ti přivezl, pamatuješ jak jsme si dali odvetu v šermu a tys vyhrála?" zeptal se,,jsem prostě nejlepší!" usmála jsem se a Klaus se uchechtl,,já sázku prohrál takže.." vytáhl krabici,,šaty...tak zněla sázka" dal mi to a odešel.

já si šaty prohlédla a uznala jsem, že když jsi je vezmu tak budu dokonalá i když já dokonalá už jsem.

Šaty, boty, účes.


Fakt, že nemám partnera byl fakt. snad moji bratři nebudou tam jen stát a tupě zírat.

..................................................

Byla jsem na řadě, šla jsem dolů elegantně po schodech jako za starých časů a nahodila můj nejhezčí úsměv.

Viděla jsem jak Stefan se ke mě přibližuje, ale Klaus ke mě též. Byl u mě dřív než Stefan. Klaus mi nabídl ruku a já jí přijmula.

,,Kde jsi nechala svého tanečníka?" zeptal se,,utekl kvůli Damonovi" odpověděla jsem,,moc ti to sluší" řekl,,a kdy ne?" zeptala jsem se a pak jsem mu hned potom poděkovala.

,,Proč jsi na mě naštvaná?" zeptal se, když jsme začali tančit,,nejsem. Jak jsi na to přišel?" zeptala jsem se,,poznám to" jednoduše odpověděl,,to je moje věc" řekla jsem,,nemyslím si" odpověděl a já jen pokrčila rameny.

________________

Dotančili jsme a už se pak čekalo až vyhlásí Miss.

Já mezi tím šla za Damonem a Stefanem kde jsem Stefanovi vlezla do objetí,,copak? Bojíš se, že nevyhraheš?" zeptal se Damon,,prosimtě oni proti mě nemají šanci. Koukni na mě!" sebevědomě jsem odpověděla,,tak co se potom děje?" zeptal se Stefan. Stefanovi bych to klidně řekla, ale Damonovi ne. Ten by na to neměl pochopení.

Viděla jsem jak Klaus šel na druhou stranu k holkám, tak jsem začala odposlouchávat.

,,Takže vy dva?" koukla na Car a Klause Bonnie a Caroline zahanbeně kývla,,měla by sis dávat pozor Caroline" řekl naštvaně Tyler,,proč?" řekla Car,,spíš ty by sis měl dávat pozor" řekl ve stejnou dobu jako Car Klaus.

,,S tebou nemluvím.....no přece na Izzy" řekl Tyler,,proč na Izzy?" zmateně řekla Caroline,,ona žárlí. Izzy je schopná čehokoliv" řekla Bonnie a všichni se koukli na mě, já jim pohled oplatila, protočila jsem očima a odešla pryč.

Bonnie jsem se svěřila, že žárlím, ale to neznamená, že to hned může vykecat, copak nikoho nezajímají moje city?

,,Izzy kam jdeš?" chytl mě za ruku Damon,,domů" odpověděla jsem,,nepočkáš až tě vyhlásí?" zeptal se,,copak na tom záleží ?" zeptala jsem se,,zůstaň ještě chvíli" objevil se tu Tyler,,za chvíli Car vyhlásí Miss" řekl Tyler.

:::::::::::::::::::::::::::::

,,Pojedeš semnou ?" Zeptal se Klaus. Znovu jsem odposlouchávala,,kam?" zeptala se Car,,do New Orleans" řekl,,hmmmm...možná" zamyslela se Caroline,,vezmi si mě" řekl z ničeho nic Klaus,,co?!!!" řekla Caroline jako by ho neslyšela,,počkat! Co jsem řekl?" zeptal se,,emm...vezmi si mě" odpověděla Caroline,,jistě, že si tě vezmu" řekl a Caroline se začala smát,,jsi hrozný" řekla,,ne opravdu! Myslím to vážně" řekl Klaus seriózně,,Dobře vezmu" seriózně odpověděla po minutě.

,,Jak dlouho spolu jsou?" zeptala jsem se Stefana,,už dost dlouho, dlouho o tom nikomu neřekli až když ses tu objevila tak to už vědí všichni" řekl,,jak dlouho?" znovu jsem se zeptala,,2 nebo 3 roky" odpověděl.

,,Novou Miss Mystic Falls se stává.......Isabell Salvatore" zakřičela Caroline do Mikrofonu.

,,Jdi tam" popostrčil mě Damon, zatímco já stála jako přikovaná. Šla jsem pomalu na podium a přitom mi stékali slzy po tvářích.

Uznávám to! Zamilovala jsem se do Klause Mikaelsona, ale víc bolí to, že mi o tom neřekl myslela jsem, že mi důvěřuje.

Caroline mi dala korunku a obejmula mě,,nebreč Izzy, vždyť jsi vyhrála" usmála se na mě.

,,Chceš něco říct? Poděkovat?" zeptala se mě jenže já byla mimo.

Vytrhla jsem z Caroline sevření moji ruku a utekla z pódia domů. Když jsem uznala, že mě nikdo nevidí tak jsem upíři rychlostí doběhla domů.

_________

,,Izzy otevři dveře" zaťukal na dveře Stefan, ale hned potom vešel,,budu hádat, zlomený srdce?" Sedl si vedle mě na postel a já dala hlavu na jeho rameno,,jak to víš?" zeptala jsem se,,vím už nějakou dobu, že máš Klause víc než ráda. Znám ten tvůj pohled" řekl.

Nechápu proč vůbec s někým chci být, stejně umře kvůli kletbě. Vždy jsem chtěla mít rodinu nechtěla jsem aby mi navždy bylo 16 myslím, že už žiju dlouho na to abych doufala, že se na tom může ještě něco změnit. Nikdy jsem neměla štěstí na lásku a ani taky nikdy nebudu.

Zlomené srdce je něco s čím se setkávám pořád je tak těžký cítit tu hroznou bolest uvnitř a nevypnout to. Je to jako by vás to začalo upalovat zevnitř.

__________________

,,Hrozně to bolí" špitla jsem,,já vím" řekl Stefan.

_____________________

Vzbudila jsem se u mě v pokoji a viděla jak tu usnul i Stefan.

Najednou Damon přišel do pokoje,,pojď semnou" řekl,,jen se převléknu" pořád jsem byla v šatech,,fajn" řekl a já si vzala oblečení ze skříně a šla s tím do koupelny.

Koukla jsem se do zrcadla. Vypadala jsem hrozně, řasenku jsem měla snad všude.

Umyla jsem se, odlíčila jsem se napatlala jsem na obličej aloe vera krém.

Vlasy jsem si učesala, dala je do culíku a oblékla jsem se do:

Šla jsem za Damonem, který čekal v autě.

Nastoupila jsem a Damon nastartoval,,včera jsem vás se Stefanem odposlouchával" řekl,,jak koukám tak jsi nějaká protivná....nekoulej těma očima, hodím tě do potoka!" řekl a já se alespoň pokusila o úsměv, když se zasmál.

,,Chci ti zlepšit náladu" řekl,,kam jedeme?" zeptala jsem se, když Damon odjel z Mystic Falls,,vyber si. New York, Los Angles, Seattle?" zeptal se,,potřebuju změnu, ale chci změnit sebe i charakterem" řekla jsem,,to chceš udělat proč?" zeptal se,,Už nejsem tím co jsem bývala, moje minulé já vědělo, že už nikdy nebudu člověk....chybí mi ty možnosti. Víš Damone moje bývalé já bylo spokojený, že jsem upír teď je to jiné" povzdychla jsem si.

,,Pokud chceš najdu ti lék na upírství" řekl. Tohle byla dokonalá nabídka, mohla bych dospět. Nevypadala bych jako dítě,,je to možné?" zeptala jsem se,,jen by ses musela držet dál od nás, s námi ti hrozí nebezpečí" řekl a prudce někam zatočil.

,,Ty jsi pil?" zeptala jsem se,,co kdybych ti řekl, že mám lék na upírství u sebe a že tě vezu k Alaricovi a Jo, postarají se o tebe" řekl,,cože!? umím se postarat o sebe sama" řekla jsem,,když ti dám lék bude ti zas 16 nebudeš plnoletá" řekl,,tohle je dost narychlo nemyslíš?" zeptala jsem se a on prudce zabrzdil.

,,Dáme si závod" řekl,,cože?!!" vyjekla jsem. Nemám ráda závody,,vystup" řekl a ja ho poslechla. S Damonem jsme šli k nějaký starý garáži. Damon ji upíří silou otevřel v něm bylo krásný auto.

,,Ty jsi to auto ukradl?!!" zeptala jsem se,,ne. Koupil jsem ho" odpověděl a hodil mi klíčky, který jsem chytla,,dej mi telefon" řekl a já mu ho dala. Damon mi tam dával navigaci a já mezi tím sedla za volant a nastartovala auto.

,,Tu máš" řekl. Položil mi telefon na sedadlo,,líbí se ti?" zeptal se, já se usmála a dala Damonovi pusu na tvář.

,,Zkus někoho nezajet" řekl.

______

Damon zavolal Stefanovi aby náš závod odstartoval a jel za námi.

Já mezi tím přijela na místo kde byl i Damon.

,,Tak fajn.....na tři....1........2......3!!!" ozvalo se z telefonu.

Dupla jsem na to o něco později než Damon.

,,Pokud to auto rozbiju můžeš za to ty a platíš opravu" měla jsem Damona a Stefana přes telefon,,sklapni a přidej!! Jezdíš jak šnekoholka" odpověděl Damon.

Já se rozčílila a dupla na to víc,,kam, že to jedete?" zeptal se Stefan,,shhhh!! Teď se soustředím" řekla jsem,,k Ricovi a Jo" odpověděl Damon.

,,Děláš si prdell!!!! Jako fakt!!!! Ona mě předjela!!" Řekl Damon uraženě, když jsem byla první a on druhý. Stefan se z druhé strany začal smát,,řekl si, že mám přidat!!!" řekla jsem,,Izzy, když vyhraješ tak ti koupím jakékoliv šaty které budeš chtít" řekl Stefan,,dobře!!!" řekla jsem.

___________

,,Nemůžu uvěřit, že jsi vyhrála" řekl Damon,,a ty se divíš? Já svojí jízdou zajedu kupu lidí takže..." začala jsem se smát a on zaklepal na dveře,,Damone ohledně toho....nevím jestli to chci, že bych byla bez tebe a Stefana....nechci to znovu zažít" řekla jsem,,nezažiješ budeme za tebou jezdit" vylezl Stefan z auta a v tu chvíli otevřela černovláska s modrýma očima,,ahoj Jo, musím si promluvit s tebou a Alaricem" řekl Damon a vstoupil dovnitř.

Stefan udělal totéž,,jsem Isabell, sestra Damona a Stefana" představila jsem se jí,,ráda tě poznávám Isabell já jsem Josette, ale říkej mi Jo" usmála se,,taky tě ráda poznávám, mimochodem říkej mi Izzy" úsměv jsem jí oplatila,,pojď dál Izzy" řekla a já vešla přes práh domu.

Já vím...já vím dlouho nevyšla kapitola, moc se omlouvám. Měla jsem jí napsanou tři týdny zpátky, ale nějak se mi nechtělo do opravování, navíc se dost toho v životě stalo. Teď začne škola a nevím kdy budu mít čas na psaní, ten první týden určitě ano to čas mít budu, ale druhý to asi ne. Vždy na začátku školního roku je hodně testů, ale budu se snažit vydávat co nejrychleji kapitoly.

~Love yaa~

Lanjutkan Membaca

Kamu Akan Menyukai Ini

1.1M 45.6K 52
Being a single dad is difficult. Being a Formula 1 driver is also tricky. Charles Leclerc is living both situations and it's hard, especially since h...
3.3K 72 13
When the people Maya really cares about changes will she be able to get them back or is she just going to get worse?
139K 3K 26
i think i hit the point in my life, where i'm just done. i cried, i fought, i tried, but everything is crashing down. my demons are screaming louder...
251K 6.1K 52
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ જ⁀➴ 𝐅𝐄𝐄𝐋𝐒 𝐋𝐈𝐊𝐄 .ᐟ ❛ & i need you sometimes, we'll be alright. ❜ IN WHICH; kate martin's crush on the basketball photographer is...