Омраза от пръв поглед

By nadiast

76.3K 6K 369

Катерина е напълно обикновена тинейджърка без гадже, тиха и мълчалива. Не върши глупости и учи усилено, защот... More

1 глава
2 глава
3 глава
4 глава
5 Глава
6 глава
7 глава
8 глава
9 глава
10 глава
11 глава
12 глава
13 глава
14 глава
15 глава
16 глава
17 глава
18 глава
19 глава
21 глава
22 глава
23 глава
24 глава
25 глава
26 глава
27 глава
28 глава
29 глава
30 глава
31 глава
32 глава
33 глава
34 глава (финал)

20 глава

2.2K 169 6
By nadiast

То пък, спускането взе, че ми хареса. Повторих го около пет пъти. После се появи Майк. Той е от моето училище, но не и от моя клас. О и е пълно копие на Марк. С Клери го наричаме Марк 2. Има същити кецове, дънки, блузи и прическа. И двамата са суагъри, че даже и шапките им са еднакви!
Както и да е. Марк 2 ни покани у тях. Беше доста странно, тъй като аз не говоря с него, но приех само защото знаех, че Ками го харесва. Много смешна гледка са като се засекът по коридорите. Тя го гледа в очите и той я гледа, докато не се разминат. Толкова са смешни!
Стигнахме до дома на Майк. Боже! Стаята му е огромна. Почти като тази на Марк. Ама "почти"! Добре, че поне в това отношение не са еднакви!
Стените на стаята бяха сиви. В средата бе разположено голямо легло, а пред него на стената висеше голям плазмен телевизор. Срещу него се намираше малък диван. На дясната стена имаше прозорец, а на лявата, точно до врата - гардероб.
Настанихме се на дивана и Майк попита:
- Е, какво ще правим?
Аз, Ками и Марк повдигнахме рамене, а Кийт изстреля:
-Айде да играем на шише!
Марк и Майк киманаха в синхрон. Има си хас да не се съгласни! Такива са перверзници! А да не говорим, че са като разгонени кучета!
Аз и Ками не бяхме съгласни, но бяхме 3 на 2 и нямахме избор.
Майк изчезна от стаята, а когато се върна държеше в ръцете си шише.
Седнахме в кръг на пода, а Майк постави шишето в средата.
- Аз ще въртя! - каза Кийт.
Още на първото въртене Кийт се падна с Марк. По принцип когато се паднат двама души от един и същи пол, е целувка по бузата, но те сами изявиха желание да е по устните. Догади ми се само като си помислих, че има вариант да се падна с някой от тях!
На второто въртене Ками се падна с Майк. Тя се изчерви цялата, но все пак се целунаха. Задържаха устните си едни върху друго по-дълго от необходимото.
После се паднахме аз и Марк. Въздъхнах и се наведох към него. Той погледна Кийт извинително и ме целуна. Слава на Бога, че целувката бе кратка. Но за Кийт явно това е продължило с часове, защото когато устните ми се отделиха от тези на Марк, той гледаше злобно и се заклевам, че му се искаше да убие някой.
После пак се паднах аз, само че този път с Кийт. Той се зарадва доста.
Докато се навеждахме един към друг не спирахме да се гледаме в очите. Щом устните ни се докоснаха сякаш всичко замръзна. В началото целувката бе плаха, а после стана нежна, разгорещена и жадна. Езикът му искаше, молеше да се свърже с моя. След кратък и непълноценен размисъл аз го пуснах. Целувахме се, а той искаше още и още. Не, че и аз не исках, де.
Усетих потупване по рамото и се отделих зачервена и задъхана от Кийт. Майк се хилеше като идиот, а Ками и Марк седяха с отворена уста.
Усмихнах се свенливо и си седнах на мястото.
- Хайде да играем на нещо друго, а? - попита Марк сконфузено.
Всички киманхме и Ками предложи да гледаме страшен филм. Избрахме "Гняв", след като се допитахме до Клери, която за жалост беше изяън града и не можеше да дойде при нас. И по-добре, че ако беше станала свидетел на целувката ни с Кийт, щеше да ми се подиграва до живот. Не, че няма да научи, ама айде.
Настанихме се отново на дивана, а Кийт седеше от лявата ми страна. От другата беше Ками, до нея Майк, който изчезна само за да донесе голяма, сякаш бездънна, купа с пуканки с масло. И накрая, но не по важност, беше Марк.
Гледахне филма вече от 20 минути, а аз се бях сгушила в Кийт, защото ме хвана страх. Ками беше направила същото, но в Майк. И изглежда, той нямаше нищо против.
На страшните сцени с Ками пищяхме, а момчетата ни се смееха.
Щом филма свърши пуснахме лампата. Незнайно кога, навън беше станало тъмно, а дори не съм забелязала. Обадих се на мама и й казах, че ще спя у Ками. Тя нямаше нищо против, само да не съм пречела.
Разбира се, аз нямаше да остана у Ками, а всички щяхме да спим у Майк. Така и така сме тук.
Дойде ми идея.
- Айде да играем на "Истина или се усмеляваш"!
Всички бяха съгласни. Сигурно в умовете на момчетата е изникнало по нещо перверзно, което да ни предизвикат да направим.
Насядахме по леглото и пода. Кой където свари.
- Кой предложи, той заложи! - каза Марк и погледна очаквателно към мен.
- Добре. - казах и посочих Кийт. - Истина, предизвикателство, процент или пожар?
- Хмм... - измънка той.- Предизвикателство!
Естествено, аз друго и не очаквах! Сетих се за нещо гадно!
- Предизвиквам те да направиш смучка на Марк!
Всички ме изгледаха. Не можеха да повярват, че аз, свенливата и тиха Катерина, съм изрекла подобно нещо. То и аз не можех, ама айде сега! Подробности!
Кийт дори не се поколеба. Просто стана и отиде при Марк. Наведе се и му остави една бързонаправена смучка на ръката.
Всички се захилиха.
Дойде ред на Майк.
- Кат, какво избираш?
Стреснах се, когато ми каза името. Не исках да съм аз.
- Истина.
- Ама разбира се! - измърмори Майк. - Кажи, ама честно, кой харесваш?
Стъписах се. Ами сега?! Ако призная, че харесвам..., ще ме изядаат жива! А той!? Той ще разбере! Ще разбере, че го лъгах през цялото време.
- Тик-так! Времето тече! - ухили се Майк. Ах, този малък, тролоподобен цирей!! Знае в какво положение съм и пак ми зададе този въпрос!
Нямам избор. Трябва да отговоря. Иначе ще продължат да ме пекат на бавен огън...
- Кийт. - промърморих под носа си и изглежда никой не ме чу, защото по лицата им се изписа въпросително изражение.
- Аааааа!? - попитаха всички едновременно.
- Кийт. - казах по-високо.
За жалост те ме чуха, а Кийт се ухили до уши.
- Нали уж ме мразеше, а? К'во стана?
- Така беше в началото. - измрънках.
Станах, попитах къде е тоалетната и след като Майк ме упъти, аз заключих, за да нямам "приятни" изненади, затворих капака на тоалетната и седнах отгоре. От дясната ми страна имаше голямо огледало, а от лявата - вана.
Загледах се в образа си в огледалото и почти се уплаших от себе си.
На вратата се почука.
Станах, пооправих се и отключих.
Кийт влетя вътре.
- Защо си се заключила? - развика се притеснен той. - Знаеш ли колко се притесних да не направиш някоя глупост!
Усмихнах се.
- Никога няма да направя глупост заради момче!
Приближих се и го прегърнах. В първия момент Кийт не знаеше какво да прави, но после обхвана кръста ми с ръце и ме придърпа към себе си.
Стояхме така повече от две минути и аз вече не можех да се сдържам. Исках да го целуна. Толкова много.
Вдигнах глава от рамото му и допрях устни в неговите. Онази топлина се разля по тялото ми. Той отвърна на целувката ми жадно.

Continue Reading

You'll Also Like

419 60 45
След избухването на експериментална машина, Земята се превръща в планета на ужасите. Тези, които са били на закрито, са оцелели... Ала всички, които...
209K 10.9K 90
Част #4 от поредицата Белла-Брукс Лукас Стивънсън не е добро момче. Дали брат му Ник ще успее да го вкара в правия път и дали новият град, новото уч...