Atractie

By Afteryouandme

421K 15.6K 476

"- Poate poti face ca orice femeie sa iti pice in brate , dar cu mine nu functioneaza asa ca renunta! Nu stiu... More

Atractie
Inceputul
Gelozia
"Nu ma provoca "
Adevarul
Colegul de camera
Rascolirea
Renunta
Cercul iubirii
Masca
Intalnire cu trecutul
Ziduri distruse
Zambete
Noi evenimente
" Vreau sa..."
O noua alegere
Iubirea poarta satin
Drumul spre implinire

Un sfarsit, un nou inceput!

22.4K 940 76
By Afteryouandme

        Noaptea domnea peste fiecare casa din cartierul nostru, numai in casa noastra era zarva mare iar un Edward agitat peste masura se plimba prin casa cu telefonul la ureche si cu bagajul meu in cealalta mana. Se pare ca mica creatura din burtica mea vrea sa isi cunoasca parintii si s-a gandit sa ne dea desteptarea la ora 2 dimineata. 

        Inca nu s-au implinit cele 2 saptamani pana la data fixata, dar eu nici ma puteam bucura mai mult de o asemenea intamplare. Stau pe canapea si incerc sa imi controlez respiratia in timp ce loviturile copilasului devin din ce in ce mai puternice. Doamne, clar seamana cu Edward! . Inncerc  sa imi stapanesc amuzamentul, dar este mult prea greu. Este mult mai agitat decat mine si se misca prin casa cautand ceva, dar nici el nu stie ce cauta. Viata mea nici ca putea fi mai buna de atat. Toate lucrurile rele au disparut iar, in sfarsit pot spune cu mana pe inima ca sunt o femeie implinita. Pericolul ce ne ameninta in trecut acum a disparut. Christian si-a primit pedeaspa atat cea divina cat si cea terestra. 

        Acum o saptamana urmaream stirile cand cronica prezinta o stire de ultima ora. Se pare ca barbatul care cu atata sange rece mi-a omorat sora, nu s-a lasat de vechile obiceiuri, ci din contra le-a continuat. Din cate am inteles, langa casa lui traia o familie ce avea o fata de 18 ani, frumoasa, inalta. O adevarata prada pentru masculi. In seara respectiva, parintii fetei au plecat in oras sa ia cina iar nemernicul a profitat si a intrat in casa peste ea. Cred ca, Dumnezeu s-a saturat sa il vada cum distruge vieti nevinovate pentru ca tatal fetei si-a uitat portofelul acasa si s-a intors. Nici nu vreau sa imi imaginez ce a fost in sufeltul acelui barbat care si-a vazut fata aproape violata simutilata pe viata. Nu stiu cum s-a intmplat, dar Christian a scos un pistol insa glontul l-a nimerit tot pe el direct in piept. Imaginile care rulau pe ecarnul televizorului erau infricosatoare. Barbatul mort era bagat intr-o masina neagra iar fata luata in brate de medici si dusa in ambulanta. 

        Tare mi-as fi dorit sa fie cineva care sa o fi salvat si pe sora mea...insa nu a fost. O piatra enorma mi s-a luat de pe piept stiind ca nemernicul asta nu mai poate face rau nimanui. 

- Le-am gasit! striga Edward fericit. Hai sa mergem, nu stai, tu nu ai voie sa mergi pe propriile picioare. 

- Sunt gravida nu invalida! ii spun eu in timp ce ma abtineam sa nu rad

Era destul de amuznt sa il vezi cum se agita, stau si ma gandesc daca el nastea oare acum mai statea in picioare sau era intins pe jos. 

- Nu stam la discutii. Hopa sus! 

        Ma trezesc luata pe sus si dusa in masina. Nu pot sa pun amintirile cap la cap si sa spun cand am ajuns la spital, dar stiu ca m-am trezit pe masa din sala de nasteri cu un Edward impancientat  dincolo de usa si cu un medic tare amuzat de situatie. Cred si eu! Nu vezi in fiecare zi un barbat atat de intimidant si puternic transformandu-se in jeleu uman. 

        In momentul cand am auzit scancentul unui copil, viata mea a capatat un alt sens. Chiar daca drumul pana aici a fost foarte anevoios si al naibii de dureros, sentimentul cand tii acea mica viata in bratele tale este de nedescris. Sa stii ca depinde de tine si ca va creste si se va dezvolta apoi va zbura este de nedescris. Era atat de frumos, cu minutele acelea mici care strangeau atat de putermic de camasa mea de spital, cu  fata atat de fina, ochii inca nu i se vedeu, dar stiam ca ii are pe ai lui. Inima mea cred ca a sarit o bataie cand am constientizat minunata mea realitate, era al nostru ceva ce noi am conceput si mai era ceva ce ma facea si mai bucuroasa..era baiat. 

        Urmatoarele zile pe care le-am petrecut in spital au trecut foarte repede. Edward nu se mai dezlipea de noi iar ochii lui sclipeau cand isi tinea baiatul in brate. Viata nici ca putea fi mai frumoasa de atata. Statea pe scaun cu el in brate si ii tot vorbea iar micutul nostru gangurea si facea ochii mari cand tatal sau se stamba la el. 

- Avem atatea de facut! Trebuie sa te invat cum se joaca forbal, apoi dupa ce mai cresti cam pe la vreo 4 ani asa mergem la agatat domnisoare, o luam din timp tati ca sa avem experienta. Cand o sa avem vreo 10 anisori invata cum sa o indulcim pe mami cand facem prostioare, pe la vreo 16-17 ani frangem inimi, iar daca mi le dai mie sa le consolez, tati nu se supara. Apoi esti barbat in toata regula si cam pe la vreo 20 si ceva astept nepoti restul te descurci tu doar ma ai model pe mine.

- Nu imi corupe baiatul ca ti-o iei! Si ce inimi vrei tu sa consolezi? il intreb eu amuzata de situatie

- Pai cum, iubito, vrei sa imi las baiatul la anaghie imi spune el  apoi imi face cu ochiul

        Simt ca ma ia cu transpiratii dulci cand il vad imbracta in cmasa lui alba si pantalonii de culoarea untului. Este un tattic tare sexy, imi musc buza la gandul asta. O asistenta vine si ne ia micutul pentru controlul de rutina iar brunetul din fata mea ii arunca niste priviri deloc frumoase.

        Dupa cateva zile am iesit din spital, iar urmatoarea luna a fost de vis. Nu ne mai dezlipeam de micuta noastra minune. Em decis sa ii punem numele Ethen, este numele bunicului lui Edward iar eu stiu ca a insemnat foarte mult viata lui. Zilele treceau iar baiatul nostru se dezvolta si se facea tot mai frumos. Edward era din ce in ce mai imbufnat iar pe mine asta ma amuza copios. Cand ma externat, medicul ne-a spus ca nu este indicat sa avem relatii intime in urmatoarea luna deoarece am nascut natural iar corpul are nevoie de timp pentru vindecare. 

       Sunt suprinsa de faptul ca am revenit la talia mea de dinainte foarte repede. Ma asteptam sa fiu una dintre acele mamici putin plinute macat 6 luni, dar eu nu ma plang. Cu Ethen in barte ma duc spre patutul lui. Dupa o lupta in baie de proportii foarte mari din care pantalonii mei scurti si tricoul au iesit uzi leoarca in sfarsit a adormit. Stau si il privesc iar eu nu imi pot lua privirea de la el. Intr-un final ma duc in dormitor sa ma schimb de hainele mele ude si sa ma bucur de o baie fierbinte. Edward sta pe pat si coatele pe genunchi si capul in jos, cand isi ridica ochii spre mine acestia mocnesc iar privirea lui ma arde in timp ce imi caut haine uscate. 

         Nu am mai fost a lui de cand eram insarcinata in luna a partra, iar de cand am nascut nici atat. Niste buze fierbinti se lipesc de pielea gatului meu, iar fiorii reci ma trec pe sira spinarii. Manile lui ma strang si ma lipesc de pieptul sau

- Incerc sa ma abtin cat pot eu de mult, dar nu imi faci treaba mai usoara imi spune el cu o voce ragusita

- Dar ce fac? vocea mea este mai mult o soapta

- Faptul ca iti fatai funduletul asta apetisant prin fata mea pot suporta, dar sa mai poti si pantalonii astia uzi este dea dreptul o torura.

Imi musc buza! Mana lui isi face loc pe sub tricoul meu si il ridica incet lasand ca aerul sa imi racoreasca pielea incinsa

- Iubito......te vreau si te vreau acum!

Ma intoarce cu fata spre el iar eu imi musc buza in anticipare. Buzele sale le prind pe ale mele intr-un sarut flamand si carnal. Limba lui imi atinge buza de jos si musca cand vede ca nu ii dau voie. Mii de senzatii dulci ma acapareaza si ii raspund la sarut cu mult dor si patima. Imi era atat de dor de atingerile lui, de bratele lui, de puterea lui..de el. Ma ridica si imi inconjor picioarele in jurul taliei lui in timp ce ma lasa jos pe pat. Greutatea lui ma apasa usor iar eu il vreau tot mai aproape. Isi plimba nasul pe gatul meu iar dintii i se infing cu putere in pilea mea

- Mirosi a sampon de bebelus..imi place. La naiba daca nu ma excita mai tare

Un zambet mi se intinde pe toata fata iar un gand jucaus imi incolteste undeva intr-un colt al mintii. 

- Atunci am sa folosesc numai sampon de bebelusi! ii spun eu cu cea mai dulce vocea a mea

Un marait ii scapa printre buze si isi sprijina funtea de a mea in timp ce ma priveste cu foame in ochi. 

- Vrei sa devin mai dependent de tine decat deja sunt, imi spune, sau ma vrei tot timpul in tine si nu stii cum sa o spui?! Mainile sale imi strang fesele in palme iar buzele noastre se regasec din nou. 

Aerul a devenit tot mai fierbinte, iar nevoia de a  fi mai aproape unul de altul devinde tot mai mare. Hainele zboara prin camera acum trupul gol al barbatului acoperindu-ma cu totul. 

- Frumoasa esti! Iti ador pielea, iti iubesc mirosul si sunt complet si irevocabil indragostit de dependenta mea pentru tine!

Inima mi se opreste in piept cand il aud si nu stiu cum sa ii raspund, il trag spre mine si il sarut cu toata fiinta mea. Il simt la intrarea in mine si involuntar imi arcuiesc saptele. Aluneca incet iar pieptulrile noastre se ating. Unghiile mi se infing in spatele lui iar mana lui imi ridica coapsa la nivelul soldului sau

- Doare? ma intreaba cu o vocea soptita

Dau din cap in semn ca nu pentru ca nici nu sunt in stare sa vorbesc. Modul in care noi ne iubim este unul unic si special. Timpul si spatiul dispare ramanand numai noi doi si sufeltele noastre. Niciodata nu as fi crezut ca ma vio indagosti atat de tare de barbatul asta si ca voi ajunge sa imi doresc sa imi petrec toata viata alaturi de el. 

             Peste cativa  ani

Anii au trecut pe nesimtite iar viata noastra nu putea fi mai perfecta. Familia s-a mai marit cu un membru la fel de frumos ca si primul. 

Cand Ethen a implinit 4 ani am aflat ca vom mai avea un copil. O fetita frumoasa iar Edward este topit dupa printesa sa. Ethen are acum 22 de ani, dupa ce a absolvit o facultate de top, precum a dorit tatal sau, acum se ocupa de afacerile familiei. 

Ii seamana lei tatalui sau. Inca din adolescenta a inceput sa franga inimi iar eu eram aia care ma trezeam la usa cu vreo fata plansa si cu inima franta. De la o perioada nu il mai vad afisandu-se cu atat de multe femei. Eu sunt foarte constienta ca baietelul meu este un afemeiat incurabil. Acum doua saptamani, fetita noastra Eveline ,care este in ultimul an de liceau, a venit acasa cu o colega. 

O frumuset de fata si tare ma tem eu ca Ethen si-a cam pierdut capul dupa pustoaica de 18 ani. Parul brunet si ochii albastrii ii da o alura de papusa. 

Eveline seamana la caracter cu tatal ei. Sunt amandoi doi incapatanati si jumatate, dar Edward intotdeauna cedeaza in fata printesei lui. 

        - Tati cum arat? Eveline aparein  living imbracata intr-o frumoasa rochie rosie din dantela. 

Cu mine a cumparat rochia si stiam ce reactia va avea sotul meu. Asta a fost si motivul pentru care am incurajat-o sa o cumpere

- Esti frumoasa ca intotdeauna scumpa mea, ii spune Edward, dar tu nu pleci imbracta asa nicaieri. Esti prea frumoasa iar baietii sunt baieti si nu isi vor tine mainile acasa. imbraca-te cu un training si poti sa pleci unde vrei. Defapt fara training, imbraca una din rochiile bunicii, alea sunt mult mai perfecte pentru tine

- Tata, am 18 ani! Pot sa imi port si eu singura de grija si in plus nu merg singura , vine Caleb si ma ia. Mergem impreuna si va avea grija de mine. 

Edward sare ca ars  de pe canapea

- Cine, mama dracului este Caleb! tuna el

- Este fratele Elizabethei, colegei mele si are 20 de ani. Voi fi in siguranta si nu trebuie sa faci crize inutile. 

Cei doi se privesc in ochi si stiu ca fetita mea nu va renunta. Este incapatanata exact ca mine

- Prea mare pentru tine! Prea multi hormoni nestapaniti si...si..si..are prea multa experinta, tuna in continuare Edward

- Scumpule mai incet! Nu te ambala asa tare va avea grija de ea in seara asta. In plus este bine ca are experienta stie cum sa se comporte cu ea, incerc sa imi linistesc sotul

- Si eu de ce aflu acum? intreaba el

- Pentru ca eu nu pun politia federala sa il umareasca pe bietul baiat, spun eu. T

Barbatul acum trecut de prima tinerete ofteaza si se aseaza din nou pe canapea. Chiar daca anii au trecut  tot frumos a ramas si eu tot ma topesc toata cand se uita la mine. Soneria se aude iar Eveline se grabeste sa raspunda cu un Edward in urma ei. Ma grabesc sa ii prind si sa imi impiedic sotul sa faca vreo nebunie. 

In fata noastra sta un baiat, inat, bine facut cu un par negru ca taciunele si niste ochi albastrii sfredelitori care stralucesc cand o intalnesc pe Eveline. 

- Buna seara domnule, doamna! spune el. Are o voce destul de groasa si acum imi imaginez ce a vazut fica mea la el. Numele meu este Caleb Glaslow si am venit dupa fica dumneavoastra. 

Fata noastra se duce si il ia de brat iar privirea lui Edward cade asupra mainilor lor impletite. 

- Cu masina aia o vei duce pe fata mea? intreba sotul meu. Il strang de brat in semn de avertizare

- Da domnule! baiatul nu pare intimidat de atitudinea lui Edward

- Si este blindata? 

- Nu, dar se poate rezolva daca este nevoie  raspunde tanarul la fel de sigur pe el. 

- Mama, tata noi plecam! spune fica noastra

- Sa aveti grija, le spun eu si pleaca urcandu-se in masina in masina

- Pare baiatul care are toate fetele la picioare spune Edward in timp ce priveste spre masina

- Da, pare! Ti-a crescut fata brunetule si se pare ca i-a pus capac baiatului, ii spun eu

- Da, asa cum mi-ai pus tu mie iubito! imi spune si privim din tocul usii masina care se indeparteaza cu una din comorile noastre. 

Acesta este ultimul capitol. Am ales sa termin cartea mai devreme deoarece mai aveam timp sa scriu la acesta. Vreau sa ma repet pentru cei cre nu stiu: Daca nu postez o perioada asta nu inseamna ca nu mai scriu! Nu accept comentariile care imi aduc injurii sau sunt scrise intr-un moment de frustrare. Nu pot sa stau lipita de tastatura tot timpul! Asa acum voi imi cititi cuvintele tastate intr-un moment de imaginatie asa citesc si eu alte cuvinte. Si mie imi pare rau cand vad ca nu s-a mai postat nimic la o carte are imi place, dar ma gandesc la scriitoarea/scriitorul respectiv si imi spun ca poate are o problema. Asa este in viata, mai apar si probleme, nu totul poate fi roz. M-a deranjat foarte tare un comentariu si ma repet. Eu postez! Chiar daca o fac rar, dar postez! Sper sa ma intelegeti si le multumesc celor care au facut-o! Lectura placuta ! :)

Continue Reading

You'll Also Like

552K 36.1K 79
Hope Shaw , ii cunoașteți părinții, ii cunoașteți trecutul , dar cât de bine o cunoașteți pe ea ? Au trecut șapte ani de când s-a operat ca să...
54.5K 1K 3
Negând realitatea, mult prea crudă pentru inimile atât de fragede ale tinerilor, Madeline Berenice, se închide în propria sa lume. Scrierile sale s...
561K 37.1K 82
Camryn Milles e una dintre fetele acelea care au totul. Toată lumea își dorește ceea ce are ea. Frumusețe. Inteligență. Bani. Popularitate. V...
INSPIR FUM By Smoke_

General Fiction

4.9K 413 22
Volumul 1 din seria „Din Foc și Cenușă" Sam crede că viața ei s-a sfârșit în noaptea în care casa i-a fost înghițită de flăcări și mama sa a murit. D...