DENGESİZ AŞKIM (TAMAMLANDI)

By Pembemelekkk27

14.3K 399 1K

Kitabın eski adı HATAMIN BEDELİ Saf bir genç kız Hırslı her istediği olmuş zengin bir erkek Karşılaşırsa nel... More

İlk Karşılaşma
Bunu Hak Etmedim
İstenmeyen Hamilelik
Nefret
Unutmak En Kolayı
Karanlık Gün
Esaret
Acı Çığlıklar
Beklenmeyen Süpriz
Unutmak İstiyorum
Oyun
Kurtuluş Vakti
Bebeğim
Değişim
Gerçekler Acıdır!
Seksi Köle
Huylu Huyundan Vazgeçmez
Son Pişmanlık Fayda Etmez
DüşmaNN
Kıskançlık
Hatalar
Yeni Aşk Mı Doğuyor?
SEZON FİNALİ! ⚠️
Duyuru
Affedilme Çabası
Evlilik Olacak Mı?
Olaylar Karışıyor
Özgüre Ne Oldu?
Ortalık Karıştı
Hisler
Takas Yasemin Kim?
Asi
Kavgalar
Arzular (+18 )
FİNAL 💖
Yeni Kitapların Tanıtımı

Yeni Hayat

377 10 0
By Pembemelekkk27


Yeni bölüm geldi sevgili okuyucularım...
Beğeni ve yorum lütfen....
Okuyan sevgili okuyucularım...

.....................

Özgürden

Babam içeri girdi akıllı ol bakalım güzel kızım sen ruh hastasısın birazcık olabilirim dedi. O esnada biri içeri girdi babamı bayıltı adını bulut olduğunu öğrendiğim

Şişt sakin ol ben yusufun yakın arkadaşıyım oda çok geçmeden gelicek sakin ol!

Tamam  ellerimi ayaklarımı çözdü sakin ol şimdi burdan yavaşca çıkıyoruz dedi tamam dedim ellerim ayaklarım titriyordu Yusuf beni özledimi gerçekten dedim.

Hemde çok çıldırıyor şuan.

Gülümsedim bana onca şeyi yaşatan adamdan yardım beklemek daha acıydı.
Ama mecburdum sanki hayatım sürekli esaret altında gibiydi hayatım sürekli birileri tarafından tutulduğum esaret bitmeyen değişen esaret hatamın bedeli bu kadar ağırdı. Kime güvensem mal gibi ortada kaldığım hem düşünüp hem koştuğum yolda ormanlık alana girmiştik. Silah sesleri geliyor du çok korkuyordum. O esnada çok yakından silah sesi geldi. Her yerime baktım kan yoktu yanımda ki bulut yere düşmüştü can çekişiyor gibiydi. İnleyerek kaç burdan özgür Yusuf yolda geliyor. Ya sen dedim ama o beni umursama kaç kurtul silah sesleri daha da yaklaşınca özür dilerim seni burda bıraktığım için dedim. Kaçmaya devam ettim artık gücüm kalmamış gibi hissediyordum kasıklarım çok fena acıyordu biran dizlerim tutmuyor gibi hissettim nefes alırken boğazım daha da çok acıyordu. Babam kolumdan sımsıkı tutup yürütmeye başladı.

Benden kurtuluşun yok prensesim -

Lütfen bırak beni ben ne seni nede Yusufu istiyorum tek isteğim özgür olmak adım gibi -

Merak etme benim yanımda gelerek özgür olacaksın annenide kurtardım birlikte aile olucaz prensesim sana çok iyi davranıcam..

Sen ruh hastasısın sancıları artmaya başladı ahh dur lütfen doğuruyorum galiba suyum geldi kanlar geliyordu. Bacak aramdan ah ahh o ise umursamadan kucağına alıp arabaya bindirdi. Bilmediğim yolda o kadar çok bağırıyordum ki sesim kısıldı gibi hissettim. Uyandığımda yatakta yatıyordum. Kalkmaya çalıştım karnım çok acıyordu kızıma ne oldu diye bağırdım.

Merak etme kızın çok iyi sezaryen olduğun için dinlenmen lazım cebinden telefonu çıkartır galeriye girip kızın işte tıpkı sana benziyor çok güzel.

Ağlayarak lütfen getir onu yanıma,

Tamam sakin ol biraz sonra karnını doyurman için bakıcı kadın getirecek sen de ben ne dersem onu yapacaksın,

Tamam dedim genç bir kadın kızımı kucağıma verdi. Alnını yanağını boynunu öptüm çok güzel kokuyordu. Mis kokulum bol bol baktım kokladım benim minik prensesim seni çok mutlu ediceğim yavrum o esnada babam içeri girdi. Adı ne olsun istiyorsun?
Aysima olsun o benim ay yüzlü meleğim masum prensesim....

Aradan 6 yıl geçmişti dediği gibi babam kızım ve bana prenses gibi bakmıştı. O esnada annemle çok iyi olmuştu araları bense kızımla evde çok güzel vakit geçiriyordum. Babam Yusufu unutmam karşılığında kızım ve bana asla zarar vermeyeceğini söyledi. Ara sıra magazin kanallarında başka kızlarla eğlenirken görüyordum. O gün öldüğünü sandığım bulutta vardı yanında beni unutmuştu bende onu özlüyordum bazen düşünceler aklımdan geçerken.

Anne ne düşünüyorsun?

Hiç Aysima sıkıldınmı sen prensesim sımsıkı sarıldım.

Evet benim neden babam yok herkesin babası var benimki neden yok anne,

Baban bizi bırakıp gitt dedim babamın ezberlettiği gibi kızım ise nedenlerini soruyordu. Birkerecik göreyim diye tutturuyordu. Gözlerim doldu sinirle bağırdım bizi terk etti terk etti. Anla artık seni istemiyor istese bunca yıl bulurdu. O sözlerimle Aysima ağlayarak odasına kapandı. Bense odamda öylece kaldım. Nefes alamadım bahçeye çıktım. Bahçede babam tek başına oturuyordu yanından geçip gidiyordum ki durdu isterse Aysima onu görebilir dedi. Nasıl yani ne planlıyorsun baba? Hiçbir şey dedi ama yalandı biliyorum bana açık ol iyi duymak seni yaralıyacak olabilir Yusuf artık benden daha güçlü tek istediği kızı kızını vermem için borcum olan parayı ödeyecek para karşılığı sadece kızını istiyor. Kes sesini kızımı vermem buda yeni oyunmu ha!

Oyun yok seni istemiyor sadece kızını istiyor sen burda kalmaya devam edeceksin annen seni çok seviyor ilk başta tehdit ettiğim için sizden uzak durdu. Şimdi ise başka bir kadına aşık ve sadece kızını istiyor.

Yalvarırım bak bana kızım olmadan yaşayamam ben istediğin kişi ile evlenirim şirket kurtulur yalvarırım sana verme kızımı.

Maalesef daha önce olsa olurdu ama Yusufdan daha zengini yok maalesef ben bu yaştan sonra fakir yaşayamam,

Gözlerim doldu damla damla yaşlar düştü gözümden aysimanın eşyalarını topladım kapıya kadar gittim peşinden sımsıkı sarıldım. Seni çok seviyorum prensesim benim bol bol yanaklarını öptüm konvoy halinde birsürü araba durdu. Kapının önüne arabanın birisinden Yusuf indi yıllar sonra karşımdaydı Aysima koşarak ona sarıldı.
Burda kıyafetleri var bu tavşan oyuncağı çok seviyor pofidik herşeyi çok seviyor.

Hadi bin arabaya prensesim,

Aysima hızla bindi son kez bana baktı seni çok seviyorum anneciğim hep yanına gelicem dedi. Gözlerim dolmuştu yanına koşarak gittim sarıldım. Seni çok seviyorum seni çok seviyorum unutma hiç tamammı hızla belime sarılan elle kenara itildim. Kapı örtüldü daha ne olduğunu anlamadan tokat yedim. Ne yapıyorsun sen be dedim onu itmeye çalıştım ama hayvan gibi kas vardı. Kıpırdamadı bile çekil önümden,

Kızımdan uzak duracaksın anladınmı bunca zaman bol bol hasret gidermişsindir.

Hepinizden de nefret ediyorum.

Umrumda değil düşüncelerin.

Yanımdan hızla geçerek arabaya bindi uzaklaştılar. Babam ise zaferiyle şeytani sırıtış içinde bakıyordu. Annem ise halime ağlıyordu babamın yüzüne bakarak artık bu evde ancak cesedim kalır dedim. Hızla eve girdim odama çıktım tüm eşyalarımı topladım. Kapıda ki korumaya beni havaalanına bırak dedim.

X-tamam efendim,

Havaalanına gittim uçağa bindim. 2 saat sonra İstanbul 'a inmiştim. Serayı aradım neredesin sen.

Vay özgür hanım sen beni ararmıydın,

Hayatım bok gibi ve sana ihtiyacım var,

Tamam anladım adresi verir.

Taksi ile seraya geçer sımsıkı sarılır içeri girince tüm herşeyi anlatır. Ve kızım yok,

Canım ya üzülme herşey hallolur,

Bilmiyorum herşeyden bıktım bana kızım lazım şuan nerde olduğunu bilmiyorum bile,

Yusufun yerini bulman çok zor,

Biliyorum babam dan daha güçlü olduğuna göre babam öyle görüyor. Tek istediğim kızım babamın işlerinin başına geçicem şimdiye annemle birlikte İstanbul 'a dönmüştür. Senin yanında kalıcam bir süre sonra kendi evime geçerim.

Tamam canım istediğin kadar kal elimden ne gelirse yapmak isterim.

Saol canım babamı aradım. Telefonu açınca şirketin başına geçmek istiyorsun tamam kabul ediyorum bugün hemen şimdi gel şaşırdım. Desem yalan olurdu müneccim gibiydi. Tamam dedim
Seranın odasına girdim kıyafetlerine baktım

Altına dar pantolon giydim

Saçlarımı at kuyruğu yaptım hafif makyaj şirkete gittim. Babamın odası olduğu yere girdim. Babam masaya hoşgeldin şirketime yazılı not bırakmıştı.
Asistanım olan kişiyi çağırıp tüm detayları öğrenmiştim.

Efendim dosyaları imzalamanız lazım çok birikti.

Tamam hepsini imzaladım başka bir şey varmı?

X-yok efendim,

Son dosyalara bakarken kapı çaldı gir dedim otoriter bir sesle içeri giren ses vermeyince başımı kaldırıp baktım Yusuf gelmişti. Hayırdır ne işin var burda,

Gülümser burası artık zaten benim şirketim baban anlatmadımı tekrar dosyalara baktım. Anlatmadı babam işine geldiği gibi 1 saat sonra eşyalarını alır giderim.

Sen benim artık çalışanımsın kapıya yaslanır gülümser,

Saol çalışmaktan vazgeçdim Aysima iyimi dudaklarımı büzerek söylediğim kelimiye sinirli bir şekilde kızım gayet iyi dedi.

İmza attığın kağıtlara bakmadınmı hiç,

Biran sinirlendim ne saçmalıyorsun gene neler oluyor çeketinin cebinden biraz önce imzaladığım kağıdı gösterdi.

Oku bence,

Elime aldım okumaya başladım
Şirkette sözleşmesi 10 yıl boyunca geçerli olduğu yazan kurallar,
1-sevgili evlilik yasak
2-seyahatler ne zaman olursa olsun
Çıkılacak
3-iş çıkış saatleri haber edilecek
4-kıyafet seçimi patronun izin verdiği kıyafetler giyilecek şirket içinde
5-emirlere itaat edilecek,
6- mesai saatleri uzaya bilir.
7-iş arkadaşı edinilmiycek sadece patronla iletişim kurulucak.
8-karşı cinsle göz teması bile dahi kurulmayacak!
9-sözleştmeye uyulmazsa para cezası sonu yasal olarak sonu hapse dahi vara bilir.

Bunlar ne be ne düşündün bu sözleşmeyi yazarken olmaya oldu her gece koynuna girilicek de yazsaydın. Kölemi arıyorsun sen benim haberim olmadan nasıl imzalatırsın ya,

Okusaydın önüne dosya koyulmuş asistanım sadece imza atılacak yerleri gösterdi. İçinde sözleşme var deseydi okurdum herhalde amacın ne derdin ne

"sensin"

Neee ruh hastasısın sinirle kapıya doğru giderken belime sımsıkı sarıldı.

Beni terk edip gittin. O aşalık la 6 yıl 1ay sinirle seni bulunca daha beterini yaşatıcam demiştim. Daha yeni başlıyoruz alış bence,

Belime sarılıp kulağıma söyledikleri hiç şaşırtmadı ellerine tırnaklarımı geçirdim. Dokunma bana sakın senden de babandan da iğreniyorum el birliğiyle hayatıma sıçtınız. Birden sert bir şekilde beni bırakınca yere düştüm kalçam çok fena acımıştı. Kalçamı ovaladım hayvan pislik dişlerimi sıkarak söyledim.

Bence tam tersi ama Aysima en güzel yanı,

Ayağa kalktım sert bir şekilde ğöğsüne vurdum. Sen onu hak etmiyorsun,

Sen dee bu gece bana gelirsen yarın okuldan alıp evime bırakmana izin veririm.

Velayeti bende zaten kızımı bana göstermeye mecbursun. O ise sadece kahkaha attı. Kes sesini gülme dedim.

Bunu 6 sene benden saklayan kişimi söylüyor.

Tek pişmanlığım sensin benim babamın iğrençliklerini bana ödettiniz bedelini,

Merak etme ben sana daha güzel bedeller ödeteceğim!

Pisliksin çantamı masadan aldım. Çıkıyordum ki mesai saati bitmedi dedi. Ne istersen yap umrumda değil bana göz kırptı. Kesin öyledir dedi kolumdan tutup kenara itti dışarı çıktı.
Sabır sabır sabır masadaki herşeyi kırıp döktüm çığlık attım nefesim kesildi. Odadan çıktım koşarak şirketin dışına attım kendini taksiye binip seranın yanına gittim.

Hoşgeldin canım da gidelin 1 saat oldu daha noldu patroniçe,

Yusuf şirketi satın almış beni malı olarak görüyor sözleşmeyi gösterdim. İntikam için dönmüş utanmaz arlanmaz pislik geceyi onunla geçirirsem kızımla yarın görüşe bilirmişim.

Bence sana aşık seni yanında istiyor.

Ben değilim ama kızımı istiyorum çok özledim onun mis kokusu burnumda tütüyor.

Sende git kızım,

Saçmalama Sera gitmek sorun değil gidince neler olacağı belli beni görmek için değil herhalde.

Biliyorum kızım sana aşık işte kullan kızınıda al ortadan kaybol,

Dudağımı kıvırdım nereye sence izin verir mi babam o kadar güçlü olduğu halde onu alt etti. Buna izin vermez sen haklısın onunla yatmaya devam edeceğim kızım için herşeye razıyım dengesiz oldum iyice onlar gibi ruh hastası oluyorum her geçen gün galiba!

Kızın için değer,

Biliyorum herşey onun için ben gidip hazırlanayım.

Continue Reading

You'll Also Like

SEKRETER By Beyza Alkon

General Fiction

1M 12.8K 19
Bacaklarımı araladı. "Ne yapıyorsun?" "Seni içiyorum."
3.3M 164K 18
Maça Kızı 8 serisinin devam bölümlerini içermektedir.
SARKAÇ By Maral Atmaca

General Fiction

3.7M 174K 9
"Delilerin sevdası hoyrat bir fırtına gibidir. Günün başında seni sarsan fırtına, gecenin şafağında ılık bir esintiye dönüşüp kaburgalarının arasına...
Son Umut +18 By KZ

General Fiction

1K 164 4
Her şeyin üstesinden tek başına gelen bir kadın, hayatını işine adamış ve bunun için her şeyi göze alabilecek bir adam. Yollarının kesişmesi ise bir...