Haikyuu Ships✔ [Oneshots; CZ]

By AnimeKiki_official

3.9K 275 943

Název mluví za vše. Joo, už jsem tady něco podobného viděla, ale tohle je Kris version. :D More

KageHina - Oslava
BokuAka - Okenní romance
DaiSuga - Pocky game
OsaSuna - Onigiri
SugaTsukki - Komu můžeš věřit
KuroKen - Žárlivost
TsukiYama - Sklapni, Tsukishimo!
KuroTsukki - Nenávist nebo láska?

AsaNoya - Zamilovaný

326 23 90
By AnimeKiki_official


Věnováno Gloria9875 ❤️❤️

🥺▪⚡

,,Zítra!" Nishinoya zamával svým přátelům z klubu. Ostatní mu s úsměvem mávali zpátky. Každý šel jiným směrem. Avšak jen co se otočil, široký úsměv mu ze rtů zmizel. Strčil si ruce do kapes a vláčel se domů. Už nějakou tu dobu se pouze přetvařoval. Nedokázal by čelit otázkám typu 'jsi v pořádku?'.

Člověk, kterého tolik zbožňoval mu zlomil srdce. Nevěděl o tom, protože nevěděl nic. Asahi měl přítelkyni. Jindy by se ji snažil taky sbalit, protože byla opravdu krásná. Blond vlnité vlasy a modré oči. Vysněná holka každého chlapa. Jenže on měl oči jen pro Asahiho. Schovával se za masku flirtujícího otravu, kterého holky odmítaly. A šlo mu to. Ani Kiyoko nikdy nechtěl. Dělal ze sebe tak dlouho blbce. A stejně se svými city prohrál a teď se trápil.

Pozdravil dědu. Odložil si věci a šel na oběd. Odbyl jeho otázky na den. Zavřel se v pokoji. Otevřel instagram, kde na něho hned vyskočila fotka té Asahiho přítelkyně. Jmenovala se Michiko. Na fotce se culila a doslova Asahiho mačkala. Byla o dost vyšší než Noya.

Zamračil se. Odhodil mobil. Naštěstí přistál na posteli. Opřel si hlavu o stůl a vydechl. Ani nevěděl, s kým by si mohl promluvit. U Tanaky se bál, že by si z něj mohl dělat srandu. Byl to jeho nejlepší kámoš, ale moc věcí nebral vážně. Napadli ho Daichi se Sugawarou. Jenže ti by to mohli říct právě Asahimu. Shoyo! Otočil se i s židlí a skočil na postel. Najel na konverzaci se zrzkem. Bavili se spolu hodně. O všem. Navíc sdíleli podobné problémy. Malí kluci nebyli v kurzu. A vzpomněl si, že mu jednou říkal, že má asi rád Kageyamu. Ale také mu zatím ani nic nenaznačil.

Domluvili se ven. Hinata prakticky hned souhlasil. Následující den si dali sraz v nákupním centru. Nishinoya už tam aktivně pochodoval sem a tam a vyhlížel prváka. Rozzářil se, když ho zahlédl.

,,Shoyo!"

,,Noya-san!"

Přivítali se. Uhnízdili se v KFC. S kyblíkem stripsů a hranolek si sedli do nejtemnějšího rohu. Nishinoya se přestal culit. A Hinata pochopil, že to bude vážné.

,,Jsi jediný, s kým bych o tom mohl mluvit. Pořád se ti líbí Kageyama?" ujistil se.

,,Ty si to pamatuješ?" vyhrkl Shoyo. Zrudl a chtěl zmizet.

,,Klid. Jo, pamatuju. Evidentně líbí. A právě proto si s tebou chci popovídat. Taky se mi někdo líbí," začal. Kousl si do hranolky.

,,Shimizu-senpai, já vím. Ví to všichni. To není tak zlý," řekl Hinata. Noya zatřásl hlavou. Hinata naklonil hlavu na stranu. ,,Tak kdo?"

,,Asahi. Mám ho... Miluju ho už strašně dlouho. A nevím, co mám dělat. Má přítelkyni a já jsem úplně bezradný," povzdechl si.

,,Zbav se jí." Hinata si strčil do pusy hranolku. Noya vyděšeně překvapeně zamrkal. Chvíli přemýšlel, jestli si to jenom nepředstavil. Hinata na něho zíral.

,,To myslíš vážně?" ujistil se Noya.

,,Jo. Kageyama měl před půl rokem přítelkyni taky," odvětil Hinata.

,,Měl?" zopakoval Noya.

,,Měl," kývl Hinata. ,,Díky mě mu ta holka dala kopačky. Protože trávil více času se mnou. Což byl účel. A teď je zase sám. A já spokojený," uculil se zrzek.

Nishinoya byl trochu vyděšený. Asahi byl jeho kamarád. A jestli s tou holkou byl šťastný, tak mu tohle udělat prostě nemohl. Horší by bylo vidět ho smutného. Povzdechl si.

,,A to ti nevadilo, že spolu byli třeba šťastní a tys jim rozbil vztah?" zeptal se.

,,Ta svině měla další tři kluky z vyšších ročníků. S Tobim chodila prý jen pro flex, protože ostatní holky jí ho záviděly," řekl se zamračením. Sevřel v ruce kelímek s pitím. Nesnesl pomyšlení, že by Tobimu někdo lhal. ,,Tobio mi dokonce poděkoval... Že jsem se jí zbavil."

,,Aha... No. Asi Asahi zavolám. Možná mu to řeknu přímo. A vezmu skutečnost takovou, jaká je," usmál se.

,,Vzít skutečnost? Hm." Hinata se zamyslel. Vytáhl mobil, najel na kontakty a bez přemýšlení začal volal svému nejoblíbenějšímu kamarádovi. Kageyama mu to po nějaké době konečně zvedl, jelikož mu Hinata volal třikrát po sobě. ,,Čau, smiřuju se se svým osudem, a tak ti chci říct, že tě mám rád a chci být tvůj kluk."

,,Cože?"

,,Miluju tě, ty idiote, vezmeš si mě?"

,,Boke? Tobě jeblo?"

Hinata mu to zavěsil. Zamručel a zasmál se. ,,Idiot. Má dlouhé vedení," řekl pobaveně. Noya kulil oči. Jakou odvahu ten kluk měl. Hinatovo mobil začal vyzvánět. Zrzek to hned vzal.

,,Tak jo."

,,Co 'tak jo'?"

,,Budu s tebou chodit. Zítra na hřišti? Kde vůbec jsi?"

,,Joo, půjdeme ven! A jsem s Nishinoyou. Nežárli," zasmál se.

,,Nežárlím!"

,,Žárlíš!"

Nishinoya protočil očima. Podepřel si hlavu a usmál se. Ti dva měli zajímavý vztah, ale očividně se měli moc rádi. Když to takto dokázal Hinata, zvládne to on taky. Jako malý se bál skoro všeho. A teď dělal libero. A takové hlouposti jako je vyznání lásky se bál. Nadechl se.

,,Udělám to!" vykřikl přes celý fast food. Lidi se otočili.

,,Noya-san, ššš." Hinata si přiložil prst je rtům. ,,Co uděláš?"

,,Vyznám se Asahimu!" řekl odhodlaně. ,,Hezky a přímo!"

* * *

,,Ahoj Asahi, nepůjdeme se projít ven? Třeba do parku, chtěl bych si promluvit," řekl Nishinoya do telefonu. Třásl se. Snažil se mluvit jistě. Prvně měl v plánu mu to říct hned, ale nakonec přímo by to bylo lepší.

,,Yuu, teď? Je sedm večer," odvětil zmateně Asahi.

,,Já vím. Ale nechci čekat na zítra. Než budeme sami. Potřebuju s tebou mluvit hned. Tak prosím, přijď do parku ke kašně," s tím druhák zavěsil. Sevřel mobil v ruce. Doufal, že tam přijde. Nenechal ho ani odpovědět.

Hodil na sebe koženou bundu, obul se a mířil do parku na domluvené místo. Byla už tma, ale lidé v parku ještě byli. Někteří šli na večer běhat, páry měly večerní procházku a někteří venčili své chlupatiny.

Asahi opravdu šel. Ruce v kapsách a koukal do země. Lidé kolem něho šli obloukem. Doma už byl připravený jen ležet u televize. Vlasy měl rozpuštěné a na sobě dlouhý tmavý kabát. Byl zvyklý, že lidi děsil, ale odmítal si vlasy ostříhat. Zvedl pohled. Nishinoya chodil kolem fontány. Vypadal rozrušeně.

,,Yuu," oslovil ho.

Malý rychle zvedl pohled. Rozzářil se. Kdyby byl pes, vrtěl by ocasem. Uvnitř měl ohňostroje. Takhle s ním hýbal tenhle, pomalu dospělý muž.

,,Asahi!" výskl nadšeně. Avšak ztišil se. ,,Přišel jsi."

,,Zněl jsi naléhavě," usmál se.

,,Je to naléhavé. Já už takhle dál nemůžu. Když nebudu vědět na čem jsem," začal vážně Noya. Neusmíval se. Stáli naproti sobě. Nishinoya mu i přes svou výšku koukal do očí.

,,Nishinoyo?" Asahi byl trochu zmatený. Takhle vážného ho viděl jen při jejich hádce, kdy se tým rozpadl. Napadlo ho, že se mohl nějaký čas jen přetvařovat. Teď se totiž neusmíval vůbec.

,,Asahi, prosím, nech mě to dopovědět až do konce. Pak budeš mít možnost se vyjádřit. Je to už pár měsíců. Vždycky, když tě vidím, když jsem s tebou. Můžu s tebou hrát. Mé srdce buší a já mám v břiše motýlky. Miluju tvou povahu. Jak jsi i přes svou velikost tak zranitelný a já tě chci před lidmi chránit. Miluju, když tě zachráním ve volejbalu. Nebo když zaboduješ s mojí nahrávkou. Miluju tě," řekl pomalu na jeden nádech. Začal se nervózně potit. Dech se mu zrychlil a on trochu ucouvl. Připravoval se doma na všechny reakce.

Asahi zpracovával data. Nishinoya to vychrlil tak rychle, že si to musel přebrat. Tváře se mu pomalu barvily do ruda. Nikdy by si nepomyslel, že by ho jeho kamarád, který byl udělaný do každé pěkné holky mohl milovat. Polkl.

Mlčel asi moc dlouho. Nishinoya nevydržel to ticho. Začínal panikařit. ,,Já vím, že máš přítelkyni! Promiň, bylo to ode mě hloupé!" vykřikl. ,,Jen... O tom popřemýšlej," dodal. Otočil se a dal se na zběsilý úprk.

Třeťák zamrkal. Chtěl na něho zavolat, ale byl fuč. Svěsil paže a povzdechl si. Přítelkyni už neměl. Musel se s ní rozejít. Nebyla to, co hledal. Takže byl zase sám. Popřemýšlej o tom. Hmm?

,,Mami, to je děsivý starý pán." Asahi se otočil na malého chlapce. Dítě se schovalo za mámu.

,,Ale Danny, tohle se neříká," pokárala syna žena. Otočila se na Asahiho. Usmála se. ,,Omlouvám se vám, pane."

,,To nic. Jsem na to zvyklý," odvětil brunet. Strčil si ruce do kapes a vydal se zpátky domů. Nemusel o tom přemýšlet. Jestli byl někdo nejlepší volba, tak právě Noya. Sice nepřemýšlel nad vztahem s mužem, ale na druhou stranu to bylo normální. Šanci tomu dát chtěl. Nishinoyu měl také moc rád. Byl mu moc blízký.

* * *

Nishinoya seděl v lavici jako na hřebíku. Točil palci. Těkal pohledem po třídě. Celou noc si nadával, že to řekl. Asahi se mu pak už neozval. Cítil se hloupě. Jeho chod myšlenek přerušily poznámky ostatních.

,,To je on," zašeptal někdo.

,,Prý tu chodí už pět let a je dávno dospělý."

,,Prý zabil svého třídního a byl v base. Teď si školu dodělává," řekl někdo jiný.

Noya koukl ke dveřím. Rozzářily se mu oči. Vyskočil z lavice a utíkal za svým kamarádem. Zatím.

,,Asahi!" otočil se na své spolužáky a zasyčel na ně. Odstrkal Asahiho ze třídy.

Vyšli spolu ven. V tichu a míru. Nechtěli ve škole plné lidí nic řešit. Zašili se za školu do stínu budovy.

,,Přemýšlel jsem," začal Asahi.

,,A k čemu jsi došel?" Nishinoya byl napnutý jak struna u kytary.

Brunet se usmál. Sklonil se, vzal jednu Noyovu ruku do své a věnoval mu letmý polibek. Nishinoya zrudnul. Nadšením na něho skočil. Objal ho a odmítal se od jeho rtů odlepit. Byl šťastný.

Začali spolu chodit. Asahi si začal zvykat na vztah s mužem a už by neměnil. Nishinoya mu rozuměl. Nenechal nikoho šířit o Asahim pomluvy a i přes svou velikost byl schopný se porvat. Tým se to dozvěděl poměrně rychle a přáli jim to. Byli spolu šťastní.

Asahi úspěšně ukončil třetí ročník. Našel si menší byt a začal se věnovat módě. Vzal si Nishinoyu k sobě. Ani po tak dlouhé době neměli spory a hádky. Nishinoya v klidu studoval dál a každý den se těšil na svého přítele až se vrátí ze studia. A po roce vztahu se rozhodli překročit hranici a upevnit tak jejich vztah ještě více.

,,Yuu, můžu přestat, jestli to bolí," řekl tiše Asahi. Reagoval na Noyovo bolestné grimasy.

,,Ne... Jen pokračuj," odvětil Nishinoya. Vydechl. Rozhodli se posunout dál. A spáchat jejich poprvé. Mohl poznat Asahiho druhou stránku. A miloval ho ještě víc. Fungovalo jim to i po této stránce.

Po ukončení školy se Nishinoya rozhodl cestovat. A Asahi ho v tom nenechal. Navštívili spoustu zemí. A na Hawaii požádal Noya Asahiho o ruku. Zasnoubili se. Asahi ho později požádal o ruku také jak se sluší a patří, protože on byl ten alfa samec v domě. A vzali se v Paříži. Doma v Japonsku pak uspořádali oslavu, kde pozvali celé Karasuno a své známé.

Jednou večer Yuu ležel v posteli a koukal na fotky ze světa. Byl šťastný. Nemohl si stěžovat. Svůj život a manžela miloval. Pokud mu Asahi domů netahal kočky. Měli už čtyři.

Asahi dělal večeři. Yuu přišel a zezadu ho objal. Políbil ho na záda. Pak zaujatě nakoukl, co jeho muž vaří.

,,Věřil bys, že skončíme takto? My dva, čtyři kočky a dokonalý život?" zeptala se jen tak Yuu. Otřel se tváří o Asahiho rameno. Jako jedna z jejich koček.

,,Ne. Ale tohle je to nejlepší, co se mi mohlo stát. Tolik tě miluju, Yuu," řekl Asahi. Tak láskyplně se na něho koukl.

,,I já tebe. Víš, že Hinata s Kageyamou budou mít dítě? Umíš si představit Tobia jako otce?" zasmál se menší.

,,Opravdu? Hustý," zasmál se brunet. ,, Kageyama umí být hodně starostlivý. Ale je těžké si to představit. Musíme je přijet zase někdy navštívit," dodal.

,,To jo. Náš byt miluju, ale ten jejich barák je dělo," řekl Yuu.

,,Miláčku?" oslovil svého malého přítele Asahi.

,,Ano, miláčku?"

,,Já chci další kočku."

,,Už nee!"


🥺▪⚡

KuroTsukki next

Našla jsem nějaké rozkošné fanarty🥺😍

Omg toto je top. Věřím, že kdyby byl Noya holka, tak by to tak bylo. :D↓

Continue Reading

You'll Also Like

4.2K 194 14
Osud je pojem něčeho co se má stát. Osud si přál i jejich náhodnému setkání, v tréninkovém centru na Strahově. Kapitán si přeje se seznámit, když se...
1K 126 26
Pod tíhou všech těch hadrů, šperků, blesků fotoaparátů tam někde hluboko na dně jsem já. Titulky nejsledovanějších časopisů a internetových stránek...
11.8K 424 31
začalo to jako nevinná sranda v jednom brněnským klubu. záhy však tenhle žertík roztočí koloběh neočekávaných zvratů v životě všech zúčastněných.
16.3K 1.7K 29
Každý svatý má minulost a každý hříšník má budoucnost.