Zoom - TK

By Killauray

444K 37.1K 41.1K

Fizikçi Jungcook: Merhaba Taehyung ben Fizik öğretmenin Jungkook, mümkünse mikrofonunu kapatır mısın yoksa mü... More

0.1
0.2
0.3
0.4
0.5
0.6
0.7
0.9
1.0
1.1
1.2
1.3
1.4
1.5
1.6
1.7
1.8
1.9
2.0
2.2
2.3
2.4
2.5
2.6
2.7
2.8
2.9
3.0
3.1
3.2
3.3
3.4
3.5 (Final)
3.6 (TÜM İPUÇLARI)

0.8

18K 1.5K 1.5K
By Killauray

Fan olduğumuz grup Taekook, bizansımız Jungkook

Tae kişisi grup adını, oy ellerim kırılaydı da o mesajı atmayaydım

Götten bacak: Noluyo yine amin ogli

Tae: arkadaşlar 🙂
Beni gaza getiren aklınızı sikeyim 🙂
Bana destek veren ellerinizi sikeyim 🙂

Jinhub: öfff bildirimlere tıkladım yarım kaldı pornom ne oldu be

Tae: Sözlüm 🙂
01 girmiş 🙂
Ve mesaj atmış bana Adana'ya bilet aldım senin için gidersin kebabı güzeldir diye 🙂
O not götüme girdi bi de Adana'da acıyı yer sıçamam iyice 🙂

Yoongay: napim kardesim gidip onca adam arasindan fizik hocana asik olduysan
Biz gorevimizi yaptik
Alla Alla

Jinhub: gülmekten azgınlığım gitti donumu çektim kahkaha atarak ağlıyorum hissediyo musun Tae

Tae: ben şimdi sana bir şeyler hissettiricem başka nedenlerden ağlayacaksin yavşak herif

Kalleş: ?

Hoseks: of iki dakika salın da yaoi okuyam ya

Götten bacak: oooo kardesim başlamışsın cennet biletlerin gg
Hangisi

Hoseks: make me bark mıydı neydi coştum iki saniyede

Tae: YA
ARKADAŞLARIM
ALOOO
BENİM DİYORUM
SINIF DİYORUM
GİTTİİ
ALOOOO
KALDIM SINIFTA

Fizikçi Aldatıcı 01 Jungcook kişi sinden bir yeni mesaj!

Fizikçi Aldatıcı 01 Jungcook:

Adanaya bilet aldım senin için
Gidersin artık kebabı güzeldir hem :)

Görüldü 10:01

Fizikçi Aldatıcı 01 Jungcook: Tae bi baksana

Biricik öğrencim: Efendim öğretmenim
Bir derdiniz bir sıkıntınız mı var
Vardır umarım

Fizikçi Aldatıcı 01 Jungcook: ?

Biricik öğrencim: Ay ahaha
Klavye kaymış
Yoktur umarım*

Fizikçi Aldatıcı 01 Jungcook: annene ulaşamıyorum söyleyebilir misin diyecektim

Biricik öğrencim: önce o kadını, sonra verdiğin notlarla beni, şimdi de annem mi kaldı içinden geçmediğin tövbe ya|
Ahahah
Anamla ne derdiniz var öğretmenim ayıptır sorması 🙂

Fizikçi Aldatıcı 01 Jungcook: Seni sinirlendirmek en sevdiğim aktivitem oldu|
Sana ne Taehyung

Biricik öğrencim: BENİM anam ya hani 🙂
Belki bir sorununuz vardır BENİM anamla
Çünkü kendisi BENİM ANAM
BENİM

Fizikçi Aldatıcı 01 Jungcook: Bayan kim yaşına göre çok genç ve güzel bir kadın olsa da kadınlarla ilgilenmiyorum maalesef

Biricik öğrencim: ğ

Çevrimdışı

-

"TAE SANA DİYORUM KAPIYA BAK! " annemin yüksek sesli bağırışına bile sinirlenemeden hıphızlı atan kalbime vurmaya başladım.

'Ne oluyor bana' 'hayır ondan hoşlanamam!' kafasından çıkalı zaten 3 ay oluyordu. Ben sevgili Fizik öğretmenim Bay Jungkook'a deli oluyordum.

Hızlı adımlarla koridorda ilerleyip demir dış kapının önünde durdum ve delikten bakındım. Karanlık görünce de gerilip alt dudağımı dişleyerek kapıyı hafifçe araladım.

Bay Jungcook, ben daha az önceki mesajının etkisinden çıkamamışken tam karşımda dikiliyordu ve benim kalbim atmayı kesmişti.

"Ay ay ay ay kim gelmiiiş!" annemin beni kalçasıyla ittirip kapıyı sonuna kadar aralamasıyla Bay Jeon'un gözleri üzerimden salilesik olarak ayrılmış ve anneme sarılırken tekrardan gözlerimle buluşmuştu.

Bakışları, göğüs kafesimden çıkmak ister gibi atan kalbimi yavaşlatmak için üzerine koyduğum elime indi. Nereye baktığını anladığımda irkilerek elimi indirdim ve kapıya tutundum.

Annemle sarılmaları bittikten sonra gülüşerek içeri geçmişlerdi. Arkalarından ilerlerken odasından çıkan Jia'yı gördüğümde yüzünde hafif bir tebessümle farklı bir odaya girdi. Yaptığı hareketleri sorgulayamayacak kadar titriyordum.

Adımlarımı hızlandırıp çoktan yemek odasına ulaşan bedenlerin yanına geldiğinde burnuma havuçlu kek kokusu doldu. Derince içime çekip annemle Bay Jeon'un arasından ikisini ayırarak geçtim.

Anlaşılan annem sevgili öğretmenimin buraya geleceğini biliyordu ki, doğum günümde bile hazırlamadığı ziyafeti hazırlamıştı. İyi de Bay Jeon'un bizim evde ne işi olabilirdi ki?

"Hadi oğlum sen de yorulmuşsundur geçin sofraya. " Bay Jeon'un yönelik konuşmasıyla Jungcook hızla gösterdiği sandalyeye yerleşmiş, ardından ayakta dikilen bedenimi süzmüştü.

Annem Jia'yı da sofraya çağırdığında hepimiz yerimizi almıştık. Derin bir nefes almaya çalıştım ve hemen dibinde oturan Jungcook'umun kokusunu içime çektim. Evet benim, evet.

"Oğlumun dersleri nasıl ona iyi davranıyor musunuz Bay Jeon? " annemin şakayla karışık sorusuyla Jungkook gülümseyip bir elini bacağıma atmış ve 'şak' diye bir sesin ortamda yayılmasını sağlamıştı.

Nefesim düzensizleşirken yemeğime odaklanma ya çalıştım ancak ellerim de titriyordu. Bu adam bana kafayı yedirtecekti.

"Taehyung derslerinde gayet iyi ve merak etmeyin efendim gayet iyi davranıyorum oğlunuza." kocaman bi gülümsemeyle konuştuğunda yerimde dikleşip kindar bakışlarımı yüzüne sabitledim.

"Yalan söylüyor kişisel sebeplerden dolayı sözlüme 01 verdi kendisi. Ah anne bu arada Haziran'da Adana'ya biletim var gidebilir miyim? " sinirli bir alayla çıkan sözümle Jungcook bacağımdaki elini sıkılaştırmış ve baldırlarımı sıkmıştı. Yanmaya başlayan yüzümle yerimde kıpırdandım ve masadaki suya uzandım. Annem de üzüntüyle öğretmenime bakıyordu.

Tabi ya öğretmenim, bacağındaki elinden deli gibi etkilendiğim biricik öğretmenim

"Öyle mi? Çok üzüldüm, tabi siz daha iyi bilirsiniz nedenini ama düzeltemez misiniz kişisel sorununuzu?" annemin üzgün sesiyle benim de moralim bozulmuş ve gerçekliğe dönmüştüm. Sınıfta kalacaktım ve üniversiteyi etkileyecekti bu not amına koyim!

Anlık gelen sinirle bacağımdaki sıcak eline elimi kenetlenip ve bakışlarının bana dönmesine izin vermeden sertçe ittim. 'Öğretmenim' olarak yeterince uzun tutmuştu elini üzerimde.

"Tabi efendim, üzülmeyin lütfen Taehyung benden özür dilediği müddetçe neden düzelmesin ki sorunumuz? " Ona bakmak istemediğim için karşıma çevirdiğim bakışlarımla Jia'nın anlamadığım gözlerle ikimize baktığını gördüm. Bu beni daha da gerince iç çektim ve yerimde dikleştim. Ağız tadıyla kek de yiyememiştim.

"Özür dilesene oğlum. " annemin yarın sinirli yarı mahcup sesiyle bana seslenmesiyle gururum şahlandı. Ne yapmıştım ki? Kişisel bir olayı okul hayatımıza yansıtamazdı! Sonuç olarak okul eğitimi dışında farklı insanlardık ve tek rolümüz öğretmen-öğrenci ilişkisi olmak zorunda değildi.

"Dilemiyorum-" annemin çatalı sert bir şekilde masaya koyup "Taehyung! " diye uyarmasıyla gözlerim doldu. Bana bağırılmasından nefret ederdim çünkü ağlamadan duramıyordum.

"Tamam Bayan Kim, dilemek zorunda değil aramızda problem yok artık. Gerginlik çıkmasın. " Jungkook dolu gözlerime bakarak yatıştırıcı bir tonla gerginliği dağıtırken bakışlarımla tabağıma dönmüştü.

Resmen tek çatal bile alamadığım keki haram etmişlerdi bana. Yemek istemediğim için tam kalkacaktım ki aklıma gelen şeyle yerimde durdum.

"Bu arada Bay Jeon neden geldi, bir sorun mu var? " Annemin bakışları değişip tekrardan gergin bir gülümsemeye büründü.

"Kendisi her hafta sonu sana özel ders vermeye gelecek. Geçen hafta da bundan bahsetti kendisi. " Kalbim tekrardan hızlanınca heyecanla yerimde zıplamamaya çalıştım. Benden gözlerini ayırmayan Jungkook'a çevirdim bakışlarımı.

Sevindiğimi belli etmek istemediğim için kafamı gelişi güzel sallayıp odama çekilmek için izin istedim ve sofradan kalktım.

Odama girip yerimde sevinçle sıçradığımda aralık kapıdan beni izleyen ve aklında binbir türlü şey geçen kardeşimden habersizdim.

Çünkü benim de aklım Jungcook'u hafta sonları nasıl etkileyebileceğimle alakalı yüzlerce şeyle doluydu.

-

Tamam yavaştan seviştiririm bunları

Bu arada kitabı cinsel + soft yapmak istiyorum ama sizin fikirleriniz de önemli benim için buraya belirtirseniz sevinirim.

Ve eğer eğlenceli bir bölüm olmadıysa üzgünüm son zamanlarda iğrenç şeyler yaşadım ve atlatmaya çalışıyorum, bunu da anca kitap yazarak yapabiliyorum.

OF NEYSE

ÖHÖM

Okuduğunuz için teşekkürlerrr klavye hatası varsa, uyarın beni lütfen

Sizi seviyorum, biliyorsunuz 💜

~𝘰𝘱𝘩𝘦𝘭𝘪𝘢

Continue Reading

You'll Also Like

134K 10.8K 50
Okulun zorbası kim taehyung, dışlanan jungkook'a garip duygular beslemeye başlamıştı. Ve bunun aşk olduğunu kabullenmiyordu.
2K 223 23
Burda denedik olmadı ama gökyüzünde buluşacağız. Yeryüzünde kahramanım olduğun gibi gökyüzünde de kahramanım olucaksın Jeon. ⚠️Weak Hero Class 1 dizi...
11.7K 939 13
yoongi aradan geçen iki yıl sonra eski sevgilisine yazmak için saçma bir bahane bulmuştu. texting, minific, fluff
23.3K 1.7K 28
Biyoloji öğretmeni Kim Taehyung, öğrencisi Jeon Jeongguk'a ödev verir.