AFİTAP

By Cildirdiginseyler

210K 10.3K 3.1K

Kitabın genel olarak içeriği ve üslubu çok beğenilsede ben çok eksiklikler görüyorum. 16-17 yaşlarında yazmay... More

1. Bölüm
2. Bölüm
4. Bölüm
5. Bölüm
6. Bölüm
7. Bölüm
8. Bölüm
9. Bölüm
10. Bölüm
11. Bölüm
12. Bölüm
13. Bölüm
14. Bölüm
15. Bölüm
16. Bölüm
17. Bölüm
18. Bölüm
19. Bölüm
20. Bölüm
21. Bölüm
22. Bölüm
23. Bölüm
24. Bölüm
25. Bölüm
26. Bölüm
27. Bölüm
28. Bölüm
29. Bölüm
30. Bölüm
31. Bölüm
32. Bölüm
33. Bölüm
34. Bölüm
35. Bölüm
36. Bölüm
37. Bolüm
38. Bölüm
39. Bölüm
40. Bölüm
41. Bölüm
42. Bölüm
43. Bölüm
44. Bölüm
45. Bölüm
46. Bölüm
47. Bölüm
48. Bölüm
49. Bölüm
50. Bölüm
51. Bölüm
52. Bölüm
53. Bölüm
54. Bölüm
55. Bölüm
56. Bölüm
57. Bölüm
58. Bölüm
59. Bölüm
60. Bölüm
61. Bölüm
62. Bölüm
63.Bölüm
64. Bölüm
BİR RİCAM VARRRR
Bir ricam daha var
65. Bölüm
66. Bölüm
67. Bölüm
Duyuru

3. Bölüm

5.5K 205 17
By Cildirdiginseyler


Bugün yeni şarkımın yayınlanacaktı ve ben bu sefer iki günlük bir totem uygulayacaktım. Sonuçta fazlasıyla bir kitlem vardı ve bu yüzden gündeme oturmama gibi bir ihtimali yoktu şarkımın. Annem okuldaki ögrencileriyle şehir dışı gezisine gittiği, kızlarda işleriyle ilgilendiği için tek başıma uygulayacaktım totemi. Son kez instagramdan story atıp telefonumu kapatacaktım. Instagrama girip hikayemi açtım ve son kez saçlarımı düzeltip videoya çekmeye başladım kendimi.

"Selammm biliyorsunuz ki bugün yeni bir şarkım yayınlanacak. Sözleri Sezen Aksu'ya ait olan şarkımı beğeneceğinizi düşünüyorum. Beğenin bir zahmet o kadar takipçim var aminakoyim. Dislike atanları tek tek bulup engelleyeceğim bu söylediğim de bir dipnot olsun." Gülerek söylediklerimden sonra derin bir nefes alıp konuşmama devam ettim. "Biliyorsunuz ki her şarkım yayınlandığıda kendimi teknolojiden izole edip bir kaç gün geçiriyorum. Bu seferki totemim iki gün sürecek, ben bu storyi attıktan beş dakika sonra şarkı benim youtube kanalımdan yayınlanacak. Tek başıma uygulayacağım totemimi. Yemekte yapmayı bilmiyorum, teknoloji yasak olduğu için dışardan da söyleyemeyeceğim. Eğer olurda açlıktan ölmezsem iki gün sonra görüşürüz." Son kez ekrana öpücük atıp hikayeyi paylaştım. Paylaşır paylasmazda telefonu kapattım. Kendimi arkamda bulunan koltuğa bırakıp tavanı seyretmeye başladım. Son iki haftam çok yoğun geçmişti, şarkının yayım tarihi yaklaştığı için.

Etrafımdaki insanlar konser vermemi söylüyorlar ama ben bir sonraki yaza kadar beklemek istiyordum. Bir sonraki yaz, Türkiye'nin bir çok ilinde yoğun bir tempo ve konseptle hayranlarıma hem ses hemde sahne olarak güzel bir performans sergilemek istiyordum. Herkesten farklı olarak konseri, yaptığım bale gösterisiyle bitirmek istiyordum.Insanların verdiği parayı haketmek, sonuna kadar dolu dolu yaşadığı zamanlar geçirtmek istediğim için hemen bir konser verme düşüncesinen uzaklaşıyordum doğal olarak.

Gerçekten ben bu iki gün boyunca ne yiyecektim hiç bir fikrim yoktu. Şarkının beğenileceğine emindim. Sözlerini Minik Serçe'den aldığım hareketli şarkıyı güzel seslendirdiğimi düşünüyordum. Klipte hareketli ve ilgi çekiciydi, bir zahmet beğensinlerdi aminakoyim. Şarkının sözleri hem çok hoş hemde çok komikti. Gözlerimi kapatıp şarkıyı canlandırdım zihnimde, aynı zamanda şarkıyı söylemeye başladı dudaklarım. Klip eski, renkli ahşap evlerin olduğu bir sokakta çekiliyor ve ben mahalledeki renkli ahsap evimde, kırmızı üzerinde minik beyaz nokta detayları olan dizlerimin üstündeki elbisem ve dizlerime kadar ip detayları olan beyaz sandaletlerimle aynanın önünde rujumu surerken şarkıya giriş yapıyorum.

"Sen bizim mahalleye geldin geleli canım
Bizde ne akıl kaldı ne de fikir, bittik"
Rujumu kenara bırakıp evin merdivenlerine yönelirken şarkımı söylemeye devam ediyordum.

"O endam, eda nedir öyle, hey yavrum!
Kaç yıllık arkadaşlar birbirimizi sattık" Merdivenlerden yavaş yavaş inerken hafif hafif kalçalarımla ve ellerimle ritme uygun hareket ediyordum.

"Ben sokak kedisi gibi sürtünüp yerde
Komşunun kızı kampta, sporda, stepte" Merdivenlerden indikten sonra evin dış kapısına yöneliyorum dışarı çıkmak için.

"Terzi Mukadder satıp savdı malı mülkü
Gizlisi saklısı kalmadı
Topumuz niyette" Şarkı başa sardığı anda ben dışarıya çıkmış ve karşı kaldırımdakı mahalleye taşınan oğlana bakarak yürümeye ve şarkıyı seslendirmeye devam ediyordum.

"Sen bizim mahalleye geldin geleli canım
Bizde ne akıl kaldı ne de fikir, bittik" Tam onun önünden geçerken saçlarımı savuruyorum. Yürümeye devam ederken arkamda mahallenin kızları toplanıyor. Biz karşı kaldırımda , mahalleye yeni taşınan adamı çekerken o önümüzden geçip ilerlemeye başlıyor.

"O endam, eda nedir öyle, hey yavrum!
Kaç yıllık arkadaşlar birbirimizi sattık" Bizde ben önde olmak diğerleri de arkada olmak üzere onu takip ediyoruz. Her yürüyüşümüzde arkamızdaki kızların sayısı artıyor.

"Ye, ye, ye!
Çıtır çıtır
Ye, ye, ye!
Kıtır kıtır
Ye, ye, ye!
Çıtır çıtır
Ye, ye, ye!"

Şuandan itibaren yürümemizi durdurup, kızlarla programlı bir şekilde önceden çalıştığımız dans figürlerini sergiliyoruz, aynı zamanda ben şarkıyı söylemeye devam ediyorum.

"Hey seni yerler, yerler
Seni ham yapar bu zilliler
Yaylanmadan yürü
Yoksa günah bizden gider
Hey seni yerler, yerler
Seni ham yapar bu zilliler
Yaylanmadan yürü
Yoksa günah bizden gider
Seni yerler, yerler
Seni ham yapar bu zilliler
Yaylanmadan yürü
Yoksa günah bizden gider"

Dansı bırakıp hepimiz önümüzdeki mahalleye yeni taşınıp aklımızı başından alan adamin arkasından söylenmeye başlıyorduk.

"Bu kadar cilvesi
Olur mu be erkeğin
Delikanlı mısın kız mısın
Anlayalım artık hop usta
Sen başımıza bela mısın"

Dans etmeye devam ediyorduk şarkı son kez başa sarmadan önce. Hep beraber kızlarla önceden çalıştığımız karagrofiyi kusuruz bir şekilde mahalle ortasında sergiliyorduk. Şarkı sözleri tekrar başa sardığında, başrol oğlanın, peşinden tekrar ilerlemeye devam ediyorduk, arada bir kıvrak hareketler sergilemeyi eksik etmiyordum ben o sıra.

"Sen bizim mahalleye geldin geleli canım
Bizde ne akıl kaldı ne de fikir, bittik
O endam, eda nedir öyle, hey yavrum!
Kaç yıllık arkadaşlar birbirimizi sattık
Ben sokak kedisi gibi sürtünüp yerde
Komşunun kızı kampta, sporda, stepte
Terzi Mukadder satıp savdı malı mülkü
Gizlisi saklısı kalmadı
Topumuz niyette
Ye, ye, ye!
Çıtır çıtır
Ye, ye, ye!
Kıtır kıtır
Ye, ye, ye!
Çıtır çıtır
Ye, ye, ye!"

Tekrar dans etmeye başlıyorduk bu andan itibaren.
"Hey seni yerler, yerler
Seni ham yapar bu zilliler
Yaylanmadan yürü
Yoksa günah bizden gider
Hey seni yerler, yerler
Seni ham yapar bu zilliler
Yaylanmadan yürü
Yoksa günah bizden gider
Seni yerler, yerler
Seni ham yapar bu zilliler
Yaylanmadan yürü
Yoksa günah bizden gider
Ye, ye, ye!
Ye, ye, ye!
Ye, ye, ye!
Ye, ye, ye!
Çıtır çıtır"

Şarkı bittmesine yakın ben başrol olanın yanında göz kırarak geçiyordum ve kameranin açısı yavaşça gökyüzüne kayarak, klip sonlanıyordu.

Şarkıyı ve klibi tekrar gözlerimin önünde canladırmamla gerçekten güzel iş çıkardığıma emin olmuştum. Duvardaki saate baktığımda, saatin 19.02 yi göstermesiyle, klibin iki dakika önce yayınlandığını fark etmiştim. Umuyordum ki beğenilirdi. Koskoca Sezen Aksu'dan almıştım sözleri sırf onun için bile dinlenilirdi. Zamanın böyle geçmeyeceğine emin olduğum için kitaplıktan yarım kalan kitabımı alıp okumaya başladım. Kitap okurken ve muzik dinlerken hayattan soyutlandığım için vaktimi en güzel düşünmeden bu şekilde geçireceğimi biliyordum.


*************

"Ne bitmek bilmez bir saatmiş ya resmen on saattir, bir saatin geçmesini bekliyorum şerefsizim." Iki gün geçmişti geçmesine ama son bir saat geçmek bilmiyordu. Son beş dakika özellikle geçmeyerek beni verem etmişti. Zil sesiyle kapıya yöneldim, annemin gezisi uzun süreceği için kızların geldiğine neredeyse emindim. Kapıyı açtığımda Aleyna elindeki telefonla beni çekerken, Burcu elindeki yemek olduğunu düşündüğüm poşetlerle içeriye geçti. Aleyna suratımın sirke sattığını görünce kamerayı ağzıma sokana kadar dibime girdi.

"Evet Afitap Hanım neden suratınız sirke satıyor?" Gözlerimi devirip salona geçerken, geçmeyen son beş dakikaya sövüyordum. "Amınakoduğum son beş dakikası değil adeta on saat. Ben iki gün beklerken bu kadar zor geçmedi zaman" Aleyna ve Burcu dediklerime gülerken, saate baktığımda hala üç dakika kaldığını görmemle çığlık atmamak için kendimi zor tuttum.


"Suratınıza bakılırsa beğenildi şarkı, doğru muyum?" Ikiside omuzlarını kaldırıp indirirken, tepinmemek için kendimi kasıyordum. Aleyna malıda hâlâ beni videoya çekiyordu. Kafamı saate çevirdiğimde 19.00 göstermesiyle sonunda diye mırıldanıp telefonu elime aldım. Bir de bu lanet aletin açılma süresi vardı değil mi?

Telefon açıldıktan sonra gelen bildirimlerden dolayı sürekli elimde titrerken sessize alıp, besmeleyle youtubeye girdim. Trendlere tıklandığımda birinci sırada, iki günde tam altmış iki milyon izlenmeyle kendimi gördüm. Ağzım bir karış açılırken, gözlerimi kırpıştirarak ekrana bakıyordum. Kafamı kaldırıp kızlara baktığımda ikisininde beni gülerek izlediğini ve Aleyna'nın hâlâ beni çektiğini gördüm. Çığlık atıp ayağa kalkarken, Aleyna'nin elindeki telefonu koltuğa attim ve Burcu'yu da kendime çekerken ikisine de sıkı sıkı sarılıp, bağırmaya devam ettim. "Oha amınakoyim iki günde nasıl altmış iki milyon olur lan?" Onlar dediklerime gülerken sarılışıma karşılık veriyorlardı. Gündemi merak ederken ikisinde itip telefonumu tekrar elime aldım. Yorumlarda gezindim; çoğu dansımı, klibi, sözleri ve benim güzelliğimden bahsederken. Arada mizah içerikli yorumlara da istemsiz güldüm. Bir kaçı abartıldığımı yazmıştı onları umursamadım. Iki bin dislike vardı. Onlara en içten küfürlerimi ilettirken, twittera ve instagramada baktım. O kadar mutlu olmuştum ki resmen gittikçe kitlem büyüyordu. Annemin aramasıyla kızlara yemekleri hazırlamasını söyleyip odama,annemle konuşmaya geçtim. Annemin benimle gurur duyduğunu ve tebriğini içeren konuşmasindan sonra ne zaman geleceğini konuşup kapattık. Içeriye kızların yanına geçtiğimde getirdikleri hamburgerleri paketlerinden çıkarttıklarını gördüm. Aç ayılar gibi saldırırken, bakışlarımi Aleyna'ya çevirdim. "Videoyu versene belki paylaşırım." Aleyna ağzındaki patatesleri çiğnerken onun yerine Burcu cevap verdi. "Kanka video değildi canlı yayındı" Kaşlarım havaya kalkarken siktir edip yemeğimi yemeye devam ettim.

Kızlarla yemekten sonra uzun uzun yorumları, twittleri inceledik, üzerine konuştuk. Beğenmeyen ve dislike atanlara saygı göstermedik tabiki küfür ettik. Kızlar bu gece benimle kalacağı için onlara misafir odasını açtım. Son kez youtubeye baktığımda altmış dokuz milyok yazısıyla gülümsedim. Uyumadan önce, instagrama fotoğraf paylaşmak için girdiğimde mesajlara hiç bakmadığımı hatırladım. Gelen tebrik mesajlarına teşşekkür ederken, kemik tayfayla olan grubumuza ses attım. Mesajlardan çıkacakken @aktankara isimli hesabı görmemle şoka girdim. Programdan sonra takipleşmemiştik bile mesaj atmasına şaşırmıştım. Daha fazla beklemeden mesaja tıkladım.

@aktankara:
'Şarkıda klipte çok güzeldi, tebrik ederim Afitap :) '

@afitapbeyaz:
'Teşşekkür ederim Aktan :)'

Aktan'ın hesabına baktığımda beni takip ettiğini görmemle geri dönüş yaptım. Muhtemelen bu iki gün içerisinde takip etmişti çünkü ondan önce takiplesmediğimize emindim. Galerimden önceden çekildiğim fotoğraflardan bir tanesini çekip paylaştım.

@afitapbeyaz: Şarkı iki günde altmış iki milyona ulaştı bu kadarını beklemiyordum açıkçası ama aşırı mutlu oldum. Hepinize çok teşşekkür ediyorum güzel yorumları ve mesajları için. Şarkının sözleri için Sezen Aksu'ya da burdan en içten sevgilerimi ve teşşekkürlerimi iletiyorum. Bu arada dislike atanların listesini hazırladim hepsini tek tek engelleyeceğim keoskehjseikdjdk.

*************

Selammmm

Aslında bu hikayeyi yayından kaldırmıştım zaten iki bölüm vardı ama tekrar yayınladım. Niye okunmuyor diye üzülüyorum çünkü sanırım birden bire bir sürü okuyucu gelmesini istiyorum leozmeudkeos

Yıldızlamayı ve yorum yapmayı unutmayınız. ☆♡

E.Y.

Continue Reading

You'll Also Like

22.1M 899K 116
İşte oradaydı... Muhtaç olduğum kadın korkuyla bana bakıyordu. Ona biraz daha dokunmazsam sanki ölecektim. Bu hastalıklı duygular beni resmen ele geç...
100K 789 43
gözyaşlarımı dinlemeden bir anda içime girdi dudağı dudağımda bir eli göğsümde diğer eli kadınlığımdaydı...
198K 1.1K 19
Hikayede sık sık +18 ve şiddete yer verilecektir! Yaş sınırını göz önünde bulunduralım.
1.2M 51.7K 45
0545* Sizi "MAFYA" adlı gruba ekledi #Romantizm kategorisinde 1.Sıra✨ #3Ay kategorisinde 1.Sıra✨ #Siyah kategorisinde 1.Sıra✨ #Esir kategorisinde 1.S...