clouds & vmin.

By witajdae

20.8K 2K 2.2K

✉&texting-düz yazı. More

0.0
0.1
0.2
0.3
0.4
0.5
0.6
0.7
0.8
0.9
1.0
1.1
1.2
1.3
1.4
1.5
1.6
1.7
1.8
1.9
2.1
2.2
2.3 | FİNAL

2.0

409 40 177
By witajdae

"Her şeyini aldın değil mi Jungkook?" Ceketini Jungkook'un kollarından geçirirken sordum. "Evet, Taehyung. Her şeyimi aldım. Yani, sanırım." Buruk sesi beni her ne kadar üzse de onu üzgün gönderemezdim. O benim en yakın arkadaşımdı, kardeşimdi. Son cümleleriyle abimi kast ettiğini anlasamda bir şey diyemeden gülümsedim.

"Hazırsın o halde?" Giydirdiğim ceketinin üzerinden omzuna patpatlarken aklıma gelen şeyle yanından ayrılarak mutfaktaki abimin yanına gittim. "En azından bir veda falan etmeyecek misin?" Yapmak olduğu işten dikkatini çekerek bana çevirdiğinde kaşlarımı kaldırdım.

"Veda etmeyi sevmem, Taehyung." Söylediği şeyle gözlerimi devirdim. "Jungkook bir vedayı bir vedayı hak ediyor abi." "Taehyung haklı Jin." Sessizce yanımıza gelen Hoseok hyungla ona döndüm. Beni doğrulaması işime gelmişti. Abim Hoseok'a sonsuz güvenirdi.

"Şahsen ben beni defalarca yaralayan bir insandan bir veda bile beklemezdim." Sandalyeyi çekerek oturduğunda Hoseok hyung ve bende aynı anda karşısına geçmiştik. "Hepimizin içinde yaralandığımız kişilere karşı inkar edemeyeceğimiz bir şey var, Jin. Bunu biliyorsun."

Hoseok hyung gülümseyerek cümlelerini sonlandırırken yanımızdan ayrılmıştı. "Bence bir vedayı bu kadar hor görmemelisin." Teselli amaçlı eline dokunarak yanından kalkmış ve içeriye geçmiştim.

Jungkook çoktan herkesle vedalaşmıştı. "Namjoon nerede?" Pardon, herkesle değilmiş. Jimin'in sorusuyla kaşlarım bir yay misali kalkıp inerken ona hak vermiştim. Gerçekten neredeydi bu çocuk?

"Beni mi soruyordunuz çocuklar?" Namjoon elindeki çantalarla odadan çıktığında ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyordum. "Ah, elimdeki çantalara bakışınıza göre ne yapmaya çalıştığımı anlamaya çalışıyorsunuz."

Hepimiz başımızı olumlu anlamda sallarken elindeki çantaları yere bırakıp koltuğa oturmuştu. "Otursanıza." Sözlerini dinleyip koltuklardaki yerimizi almış ve konuşmaya başlamasını beklemiştik.

"Biliyorum çok saçma bir şey yapıyorum şu anda, hatta Jungkook'un bile bundan haberi yok ama onunla birlikte gidiyorum." Şaşkınca ne dediğini anlamaya çalışırken o size sözlerine devam etmişti.

"Biliyorsunuz, Taehyung'un Jimin'e defalarca ulaşmaya çalıştığı zamanlardan beri birlikteyiz ve birçok şey yaşadık. Kavga gördük, barış gördük, eski aşkların tekrar alevlenmesini gördük ama en çok aşk ve dostluk gördük bu evde, birlikte. Jimin beni biliyor, ilk aşkım yani çocukluk aşkımdan bu yana kimseyi sevmedim. Kiminle gezip tozduysam bu hep eğlenmek amaçlı oldu benim için ama benim bu evde öğrendiğim çok şey var."

Duraksayıp Hoseok hyunga dönmüştü. "Bu hayatta ölmeden önce yapılacaklar listesinde birinci sırada olan aşık ol maddesinin bana ne demek olduğunu öğrettiğin için teşekkür ederim." Ardından bana dönmüştü. "Ve sende bana aşkının peşinden koşmanın ne demek olduğunu öğrettin Taehyung."

Gülümseyerek ona bakmış ve dizine vurmuştum hafifçe. "Bende şimdi bana öğrettiğiniz şeyi yapıyorum. Jungkook." Karşısındaki bedene bakarak ayaklandığında heyecanla bekliyordum.

"Ne yeri ne de zamanı ama bunu söyleyeceğim için özür dilerim. Sana yardım ettiğim süre boyunca içimdeki şeyler harekete geçti ve ben sana aşık oldum. Ve şimdi de aşkımın peşinden koşuyorum. Beni, seninle birlikte Santiago'ya kabul eder misin?"

Elleri Jungkook'un ellerine ulaştığında içimdeki heyecanla Jimin'i dövüyordum. Gerçekten uzun zamandır Namjoon'un Jungkook'a açılmasını bekliyordum ve o doğru zamanı şimdi uygun görmüştü.

"Namjoon hyung ben, ah inan bana ne diyeceğimi bilemiyorum. Yani, senin bana hep yardım ettiğini düşündüm ki ettin de. Taehyung ve sen benim bu konudaki en büyük iki destekçimdiniz ama şimdi sen bunları söylüyorsun ve ben ne cevap vereceğimi bilmiyorum. Ama Santiago mevzusunda.."

Namjoon reddedileceğini düşünüp yüzü düşerken, sonradan duyduğu cümlelerle bir çocuk gibi sevinmişti. "Eğer ufak bir gezi istersen neden seni reddedeyim ki?" Jungkook'ta sözlerini gülümseyerek sonlandırdığında Namjoon kollarını anında ona sarmıştı.

Jimin ve ben başta olmak üzere büyük bir alkış tufanı kopartırken diğerleride bize katılmıştı. Ah, bir de Hoseok hyung ve Yoongi'nin anın büyüsüne kapılarak birbirlerini öpmeleri. Tanrım her fırsatta...

***

"Dikkat edin!" Burukta olsa yüzüme yerleştirdiğim gülümseme ile Namjoon ve Jungkook'un arkasından seslenmiştim. "Hey! Çocuklar bir şey unutmuyor musunuz?" Arkamızdan gelen tanıdık sesle o yöne döndüğümüzde abimin koşarak gelmekte olduğunu görmüştüm.

Namjoon ve Jungkook arkalarına dönerek abimin yanlarına gitmelerini beklemişlerdi. Gülümseyerek yanımdaki bedenlere baktım. "Size geleceğinden eminim demiştim, o benim abim."

"Bir veda etmem gerektiğini hatırladım çocuklar. Jungkook, bunca yıldır sana çektirdiğim şeylerden dolayı özür dilerim. Ama sende takdir edersin ki, koca kafalı birisiyim. Çok güzel sevildiğini anlayamayacak, koca kafalı birisi. Tekrar her şey için özür dilerim ve Namjoon, ikinizde orada birbirinize emanetsiniz. Lütfen kendinize çok iyi bakın olur mu? Ve Jungkook'un sürekli bir şeyleri kırmadığından emin ol."

Sözlerini gülerek sonlandırdığında ağlayacağını hiç tahmin etmezdim. Abimi en son ailemin cenazesinde ağlarken görmüştüm. Demek ki onlara gerçektende değer vermiş.

Her ikisinide kolları arasına alırken sözlerine devam etmişti. "Sizi seviyorum çocuklar, dikkat edin." Vedalaştıktan sonra yanımıza gelerek hepimiz arkalarından gitmelerini beklemiştik.

Uçakları kalktığında öylece uçağa bakıyordum. Hem gittikleri için çok üzgündüm hem de aynı zamanda bulutlara yaklaştıkları için mutlu. Garip bir ikilemdi..

"Sende gitmek ister misin?" Jimin'in bana yönelttiği soruyla şaşkın bakışlarımı ona çevirdim. "Anlamadım?" "Bulutları görmek ister misin? En büyük hayalini gerçekleştirmek?" Yüzümdeki şaşkın ifadeyi silmeden Jimin'e bakmaya devam ediyordum. "Ama nasıl? Yani hemen mi?"

Yüz hizama kaldırdığı iki biletle başını sallayarak beni onaylamıştı. "Hemen."

Yanımızdaki diğer bedenlere baktığımda hepsinin, benden başka herkesin bundan haberdar olduğunu anlamam çokta uzun sürmemişti. Gülerek tekrar Jimin'e döndüm. "Neden vakit kaybediyoruz o zaman?"

----------•●•----------

10K profil ziyareti | 7,2K sohbet | ⭐

dongpyo: selaam! bugün okul çok sıkıcıydı bu yüzden bende kendimi hemen buraya attım, nasılsınız?💗

3,4K like - 1,2K comment

o: nasılım işte bugünde yine aşığım sana nolsun
(dongpyo bu yorumu beğendi)

t: her fotoğrafta bu kadar beybi çıkmak için kaç para veriyorlar sana be!!!

5K profil ziyareti | 526 sohbet | ⭐

hendery: deli midir nedir bakışa bakın aşık herhalde ??

2,4K like - 2 comment

xiaojun: evet aşığım?
-hendery: ne tesadüf güzelim bende sana :)

bu gönderinin yorumları sınırlandırılmıştır.

11K profil ziyareti | 127 sohbet | ⭐

xiaojun: bu user beni dışarıya çıkarttı arkadaşlar.. en korktuğum şeyin aslında benden korkması gerektiğini bana öğretti. biliyor musunuz şey, çok seviyorum.

7,1K like - 2,7K comment

i: yemin ediyorum bir öleceğim günü bilmiyorum ben biliyordum aşık olduklarını işte uff
(hendery ve xiaojun bu yorumu beğendi)

hendery: bende seni çok seviyorum.

2K profil ziyareti | 66 sohbet

kimyugyeom: poz ver diyorum bakmıyor dayak yiyecek az kaldı arkadaşlar

926 like - 95 comment

p: sen onu döversen taş olursun lan
-kimyugyeom: bir dakika, zaten öyle değil miyim?

bambam: çünkü sana defalarca yolculuk yaparken yolu izlemeyi sevdiğimi söyledim bebeğim
-kimyugyeom: bebeğim deme işte atma o zehirli oku ya😔😔

6K profil ziyareti | 72 sohbet | ⭐

bambam: poz ver diye diye deli etti beni, bende sonunda verdim noldu şimdi?

4,6K like - 3K comment

kimyugyeom: cümle alem şaheser gördü?
-bambam: doğru dedin güzelim.
-l: yugi yapıyorsun bu sporu gerçekten..

1M profil ziyareti | 7K sohbet | ⭐⭐

namjoon: santiago müthiş bir yer! @kookjeon

10K like - 4K comment

k: umarım yanındakiyle sevgilisinizdir çünkü öyle gözüküyor?

h: yanındaki çocuk şu jimin'in bir zamanlar flörtleşmeye çalıştığı taehyung'un sevgilisi değil miydi?
-p: birbirlerini aldatmaktan zevk aldıklarını öğrenmiştik kurcalamasana, saygı biraz lütfen.

jimin: köpekler gezmekten bizi aramaya zaman kalmıyor.
-taehyung: biricik jimin'im doğru söylüyor yine her zamanki gibi!
-seokjin: siz neden beni aramıyorsunuz o zaman lan

kookjeon: evet, santiago müthiş bir yer, hyung :)
-namjoon: evet, santiago müthiş bir yer, kook-ah :)

3K profil ziyareti | 274 sohbet

kookjeon: bir takım şeyler oldu :)

1,6K like - 728 comment

a: buna aynı yatakta yatmanız dahil mi?
(namjoon ve kookjeon bu yorumu beğendi)

jimin: OHA OHA OHA OHA @taehyung BUNU GORMEN GEREKIYOE
-taehyung: gerçekten "oha"lık bir postmuş tam olarak..

namjoon: seni seviyorum🤍
-minseok: çabalarının karşılığını alabilmen güzel:) -m
-namjoon: sen kimsin be
-minseok: 148 iq'nu biraz daha zorla kardeşim sence kim olabiliriZ



69 profil ziyareti | 5 sohbet

minseok: bana defalarca aşkın ne kadar güzel bir şey olduğunu kanıtlayan adama, kendisi kadar güzel bir şekilde aşığım ve aşık olmaya devam edeceğim. seni seviyorum seok🤍

46 like - 17 comment

minseok: bende sana aşığım, çok fazla min🤍

namjoon: sizin gaybarda ne işiniz var lan sevgilisiniz zaten
-kookjeon: bizim ne işimiz var o zaman hyung
-namjoon: olmaz ki ama böyle hep beni gafil avlıyorsun :(

jimin: ylan knosuma
-taehyung: bebegim ne alaka dhsbdhd
-jimin: bilmiyorum işte sıkıldım hdbdbd

seokjin: herkesin manitası var, benimse bebek gibi bir suratım.. harikayım yine her zamanki gibi!



72 profil ziyareti | 5 sohbet

minseok: kar sevmediği halde benimle kayak yapmayı kabul etti🤧🤧🤧

58 like - 21 comment

minseok: çünkü bana yetimhanede karla oynamayı ve kayak yapmayı çok sevdiğini söylemiştin, seok 🥰

h: aşık oldum, size

jimin: özledim lan sizi
-minseok: şey yapmaya ne dersin, kore'ye dönmeye???
-jimin: gayet makul bir seçenek ben bir düşüneyim bunu

namjoon: biz geldiğimizde de kayak yapalım lütfen!
-minseok: siz bir gelinde sonrasına bakarız
-kookjeon: joon hyung istediyse yaparız, bakmayız :)

1,2M profil ziyareti | 1K sohbet | ⭐⭐

jimin: oyunda yenemesin diye dikkatini dağıtmaya çalışıyorum ama mübarek insan öyle gamer ki yeniyor ne yaparsam yapayım..

11,4K like - 8K comment

taehyung: ölüm döşeğinde de olsam o oyunda yenmem şart  ne yapayım :)
-jimin: o kadarını anladım güzelim

namjoon: yüzüklerin çok güzelmiş taeeeeee
-taehyung: gelmeyi başarabilirseniz alırsın ve senin olur :)
-seokjin: senin içinde geçerli bu taehyung :)

7K profil ziyareti | 10 sohbet | ⭐

taehyung: kalbimin tam orta yerinde mesken tuttuğun o yerinden hiç ayrılma, kiraz ağacını benden hiç ayırma. sana aşığım ve aşık olmaya devam edeceğim, park jimin. o kolların hep belimde olsun, melek gibisin.

2,5K like - 2 comment

jimin: öldükten sonra bile sana aşık olmaya devam edeceğim, kim taehyung. seninle, sonsuzluğa🤍
-taehyung: 🤍

bu gönderinin yorumları sınırlandırılmıştır.

----------•●•----------

sizlere üzücü bir haberim var..

kaç bölüm sonra olur bilmiyorum fakat, zihnimde tasarladığım şeylere göre finale yalnızca birkaç bölüm kaldı.

en az 2, en fazla 3-4 bölüm sonra vedalaşacağız maalesef :(

daha fazla duygusala bağlamadan bunuda burada sonlandırıyor ve sizleri çok sevdiğimi tekrar ve tekrar söylüyorum 💗

ayrıca yine berbat bir son yazmışım hiç sekmez bu hxbdjdmdld

Continue Reading

You'll Also Like

426K 34.9K 27
Melez Kaplan Taehyung, Melez Tavşan Jungkook ile sevgili olmak istiyordu Ha birde onu altında inletmeyi... [texting+düz yazı] #3 - taekook [13.08.202...
218K 8.9K 38
ʜᴇʀ şᴇʏ ꜱᴀʟᴀᴋ ᴋᴀʀᴅᴇşɪᴍɪɴ ʏᴀʟᴀɴıʏʟᴀ ʙᴀşʟᴀᴅı... ꜱɪᴢ: ᴅᴇʟɪᴋᴀɴʟıʏꜱᴀɴ ᴋᴏɴᴜᴍ ᴀᴛᴀʀꜱıɴ!
64.1K 4.3K 32
J_bunny : Sana ihtiyacım var. HoseokJ : Git kocanla hallet! Başlangıç : 25.02.2018 Bitiş tarihi : 25.02.2019... Üçüncü kitaptır.
1.9K 96 7
"Bıçakta kan vardı, gökyüzünde dolunay, bahçede toprak kokusu. Ürkütücü bir serinlik içinde yüzüyordu ağaçlar. Güz güllerinin katmerlenme vaktiydi, n...