jak to bylo s magcon boys.

Galing kay iminfinityy

116K 6.1K 485

všechno někde musí začít. jak začal magcon? jak se seznámila Ronnie se Shawnem? kdo přišel s nápadem magconu... Higit pa

První den.
Něco o sobě.
Ahoj já jsem Shy..
Záchody, Gilinsky a zapomenutá učitelka.
Fránina
Oběd!!
Kamarádka.
Do What You Want With My Body
SMS
Román
Červenám se
Steph
oznamko.
Dance To Express Yourself
Fotka!!!:)))
Miluješ jí?
Steph?!
Šikana?!
Prosím přečíst:)
Řiditelna..
Všichni na nás koukali.
Matika, Zemák, Vine a vlasy.
Přeslechnutý zvonění, oběd a vztahy..
Slzy a fail
Jaxx, Pizza a diakrtika?!
Skříňky, Shy a usmíření..
oznamkoo
Bonbony, rychlá škola a oběd.
"We broke up"
Komentáře, ťapkání a spáči..
Omdlela?!
Letiště
Zpovědnice
"Dobré ráno i tobě."
Konverzace
Fotbal
Děkovačkaaaa<3
Vzpomínky.
Don't do this to me!
Noční vyprávění.
Ronnie a Teresa.
Carter zapomněl, že je Steph holka.
Memories hurts.
Pizza!
Venčení
infinityy's talk
Chata!
baby, we are Magcon
infinityy's talk 2
Nechytíš mě!
Mrtvola.
Jack&Jack
Neznámý číslo.
Škola.
Omluva||infinityy girl
Textovky
Kdo?
I need a best friend.
I'm here for you.
Dámská jízda!
Mum
"I'm just scared"
Love is love
Zdravím. Infinityy
hello.its me.
Odjezd, pánové. Magcon volá.
Spánek
Long night
I was with her
merry christmas
Drž hubu, Espinosa!
Eh..
SHAWNE?!
what now?
What does that mean?
i did it
what's wrong with her?
that was deep
i don't know what to do
oh my god
i know
last minutes
everything

Nejsme malý

2.2K 92 10
Galing kay iminfinityy

Ronnie-

Když Shawn odešel s klukama jsme se taky pomalu začali loučit a už jsme tam zůstali jen já a Cameron, na kterýho jsem mimochodem naštvaná. Nebo takhle..nejsem naštvaná, ale dělám, že doopravdy jsem i když ne..chápete? Jo, chápete.

"Budeš jíst?" Zeptal se mě Cam a v tu stejnou chvíli se otevřeli dveře. Mamina. Jemně jsem se pro sebe usmála a na Camerona jsem jen zakroutila hlavou v gestu ano . Vlítla jsem do chodby kde si mamka zouvala svoje vyšší boty na podpatku. Moje mamka je pro mě víc než jenom mamka. Je to moje hrdinka. Můj idol. Moje nejlepší kamarádka. Musím jí obdivovat po tom všem co si prožila. Pořád vypadá tak mladě, jako když mi bylo pět a utíkávaly jsme spolu po zahradě. Pořád se usmívá, jako kdyby jí nikdy, nikdo neublížil, nezlomil srdce. I když má vrásky, furt je krásná jako patnáctiletá holka.

"Ahoj sluníčko." usmála se a objala mě. Objetí jsem jí vrátila a nasála jsem vůni jejího B.U parfému.

"Ahoj." i úsměv jsem jí opětovala, protože ten její byl vřelý a přátelský i po práci kterou dnes vykonala.

"Ahoj Camerone." zasmála se když přišla do kuchyně, kde se Cameron snažil kuchtit něco jako palačinky. No...nepovedlo se mu to.

"Ahojda." usmál se na ní a dal jí pusu na tvář. Většinou by tak za hodinu přišel táta, my..my všichni, jako rodina by jsme si sedli ke stolu a rozpovídali by jsme se o našich těžkých dnes, tak jak jsme to dělávali dřív. Ale už to tak nikdy nebude. Nikdy už doma nebude táta..Jsem za to částěčně ráda, aale částečně mě to pořád..pořád to bolí i když by nemělo. Říká se, že když vás opustí člověk, kterýho se snažíte nenávidět a bolí vás to..je to protože jste k němu něco cítili a nebo dokonce pořád cítíte i když je to hluboko pod nenávistí.

"Prosimtě, odlez od toho.." zasmála se mamka a bokem strčila do Cama, kterej nakonec ustoupil a nechal mamku dodělat tu jeho kuchařinu, která se mu nevyvedla tak jak chtěl. No nic.

"Camerone, z tebe kuchař nebude brácha." strčila jsem ho sourozenecky se smíchem do ramene.

"Ale, ale..bude." zasmál se a mrkl na mě..

"Jo, jasně. Věř tomu." doplnila mamka. Musela jsem se znova zasmát. Najednou k nám přiběhl Jaxx.

"Ahoj kámo." usmál se Cam a pohladil ho. Camův pohyb jsem napodobila a Jaxxe jsem pohladila taky. On je zlato.

"Budete ty palačinky jíst?" usmála se mamka.

"No já ani náhodou." zvedla jsem ruce v obraným gestu.

"Já si dám." zazubil se Cameron a já zakroutila hlavou. On fakt tohle chce jíst? No..fuj.

"Jsi si jistej?" podívala se na něj mamka a v obličeji se jí mýchal pobavený s vyděšeným výrazem.

"No tak ne no.." odfrkl si, ale pak se zasmál.

"Jdu se vysprchovat..!" zasmála jsem se a vyběhla jsem schody na horu, do svýho pokoje. Vyndala jsem si pyžamo, který jsem ráno pohodila pod peřinu jen tak, aby nebylo vidět. Sundala jsem ze sebe oblečení a ve spodním prádle jsem přešla do koupelny. Pyžamo s ručníkem jsem si položila na podlahu. Nevím, proč si to nedám do poličky, co mi tam stojí u zdi, ale prostě na tý zemi mi to příjde..uh..praktičtější. Nakonec jsem ze sebe shodila i spodní prádlo a přešla jsem do sprchovýho koutu, kde jsem na sebe pustila proud teplý až vařící vody. Kapky mi stékaly z těla a já si tuhle chvíli totálně užívala. Ale všechno hezký jednou končí a tak, když jsem si umyla tělo i vlasy, jsem vodu vypla a vylezla jsem ven ze sprchovýho koutu, kde do mě jako nárazem uděřil studený...spíše chladný vzduch. Je to nepříjemný, ale vydržet se to dá. Okolo těla jsem si obmotala ručník a pomalu jsem si začala rozčesávat vlasy. Když jsem měla rozčesaný vlasy, tak jsem si vyčistila zuby a pak jsem se oblékla, vzhledem k tomu, že mi i za ten krátký čas stihlo uschnout tělo. Když jsem byla i převlečená, byla jsem stoprocentně připravená do postele.

"Dobroou." zakříčela jsem už jen ze zhora, protože jsem byla moc líná na to, dojít až dolů a tam jim to říkat. Najednou nahoru příběhl Jaxx. Skočil ke mě do postele a skoro celou jí zabral.

"Posuňte se pane.." zasmála jsem se a posouvala jsem ho k nohám. Lehl si na záda a vyplázl jazyk.

"Jsi sladkej." podrbala jsem ho na břiše a on blažeností zaskučel, když jsem přestala. Podívala jsem se na telefon. Čekala jsem, že mi třeba Shawn napíše, ale ne..nenapsal. Začala jsem mu psát. Sms jsem odeslala a zvedla jsem se z postele abych si otevřela okno. Dnes už se mi dveře na balkon otevírat nechtěji..Vypadá to, že bude pršet. Od okna jsem si to zamířila ke kříňky ze který jsem si vytáhla světlý jeansy a k tomu jednoduše černý tričko. Mikinu si snad ani brát nemusím, jen si vezmu bundu. Přestala jsem si vybírat oblečení jelikož mi zabrněl telefon. SMS. Shawn. Když jsem zprávu dočetla, telefon jsem hodila na postel a potom jsem si i lehla. Jaxx mi uvolnil kousek postele, abych se i já mohla uvelebit ke spánku. On se furt vrtěl až pak našel polohu, kdy byl přitisknutý těsně k mýmu tělu, aby cítil můj, ve spánku zpomalený dech. Poslouchala jsem skučení větru a mezi tím, jsem asi usnula..

Crr-crr-crr..Sakra, sakra, sakra. Budík. Podívám se na něj a s nechutí ho vypnu. Venku nebe pokrývá peřina z tmavých mraků. Naskočila mi husí kůže. A to je dnes tréning. Skvělý. Koukla jsem se z balkónu ven a viděla jsem jak se tráva leskne od nočního deště, co jak teď už vím, proběhl. Protáhla jsem se a šla jsem se oblíct do svýho předem připravenýho oblečení. Pak jsem si nachvíli zabořila hlavu do Jaxxovi příjemné srsti a on zavrňel. Zasmála jsem se a pohladila jsem ho. Vlepila jsem mu ještě pusu a rozhodla jsem se jít vyčistit si zuby. Potom jsem vzala batoh, telefon a sluchátka a seběhla jsem schody. Zašla jsem do jídelny, kde seděla mamka a pila svojí ranní kávu a o tomu ukusovala croisant. Vedle ní seděl Cam a i on popíjel kafe. Já si sáhla pro kakao, co mi mamka udělala a taky jsem ze zakousla do croisantu.

"Dobré ráno.." usmála jsem se na ně

"Dobré." Pozdravili oba najednou a oplatili mi můj úsměv, tím jejich.

"Já musím jít, dnes máte tréning, nezapomeňte. Věci jsem vám připravila.." usmála se

"Mami nejsme --" Cam něco chtěl říct, ale mamka začala místo něj.

"Já vím, nejste malý, ale já jen chtěla, aby jste to měli vypraný a voňavý, takže Ronnie ty to máš v tom bílym batohu a k tomu máš ty bílý boty a Came, ty to máš v černým batohu a černý boty." Mrkla na nás když se obouvala.

"Děkujeme." Usmáli jsme se s Cameronem vděčně, ale stejně jsme si oba zastávali názoru, že by jsme to zvládli sami. No nic. Každopádně jsme se vrátili a každej jsme dopili a dojedli to svoje.

"Pojď." Smála jsem se už od dveří.

"Všichni už čekajii." Měla jsem částečně pravdu, ale ještě tam nebyl Aaron a Johnson.

"Už jdu ty volee." Ani on se neubránil smíchu a šel ke mě. Zase tráví tři hodiny v koupelně.

"Manekýna." Šťouchla jsem ho, když jsme vyšli z baráku. Oni už vášnivě povídali o něčem, co mi asi nebylo úplně známý.

"Ahoj." Usmála jsem se na všechny a pozorovala jsem jak mě i ostatní s úsměvem zdraví.

"Kde jsou? Myslím Aarona a Johnsona." Pobídla jsem ke konverzaci Shawna, vedle kterýho jsem šla cestou ke škole.

"Aaron dnes do školy nejde, protože musí hlídat prcka, nebo-li jeho bráchu a Johnson psal, že nestíhá a tak počká u školy." Zaculil se na mě a já od jeho sladkýho úsměvu musela odtrhnout pohled, protože jinak bych se zbláznila.

"Ach tak. Tak to potom jo.. a jakto, že ty s sebou dneska nemáš ségru?" Nakonec jsem zase vzhlídla od země k jeho usměvavýmu obličeji.

"Šla s kamarádkou." Jednoduše pokrčil rameny a věnoval mi další z jeho úžasných úsměvů. Musela jsem se zasmát a on na mě částečně s nechápavým pohledem kouknul. 

"Něco vtipnýho?" podivil se a já se musela znova a znova zasmát.

"Máš krásnej úsměv." vydechla jsem s úsměvem.

"Děkuju. Většinou poklony skládá kluk holce, ale jak koukám v Californii je to trošku jiný. Mám se co učit." ušklíbl se na mě.

"No to teda máš. Poklony skládá i holka i kluk, na rande nesmí zvát nikdy holka, ale to je snad i v Kanadě." uchechtla jsem se.

"No, v Kanadě je to skoro jedno. Já stejně na holky..nikdy moc času neměl." podíval se na mě a opět...opět mi věnoval krásný úsměv.

"Tak to by jsem se měla cítit poctěně." podívala jsem se na něj a pak na svoje...špinavý boty a pak zase na něj. Furt se krásně usmíval a já se v jeho úsměvu přímo topila. Záchranej kruh by nebyl? 

"No, to bys teda měla." I on se podíval do země. Asi tak na tři..čtyři minuty nastalo trapně trapný ticho, ale na štěstí ho někdo přerušil...no..spíš naneštěstí. Ten někdo byla ta poslední osoba, která by to měla přerušit.. Shy.

"Ahoj Shawne." Začala se nakrucovat a já cítila jak se mi znechucením zvedá žaludek.

"Čau." Tak něják jí Shawn odbyl.

"Tak co, jak se vede?" Šla pořád cestou s náma, ale já jsem se zastavila a počkala jsem na ostatní. Shawn šel ale dál. Snad si ani nevšiml, že tam nejsem.

"Zase obtěžuje?" Přišla ke mě z jedný strany Routtie a z druhý Domi, ale i s Tayem. Trošku se mi nahrnuly slzy do očí, protože jsou dva důvody, proč nechci, aby se se Shawnem zrova Shy bavila.

1) Nechci aby mu ublížila.

2) Já..asi k němu..něco cítím..asi..asi určitě.

Neměla jsem moc síly na to abych promluvila a přitom nevypustila vodopád slz a tak jsem jen přikývla a zakroutila jsem hlavou abych to ze sebe jaksi setřásla.

"On takovej není..on se nenechá jen tak..a ne od ní." Podpořil mě Taylor a já se na něj usmála.

"A co..líbí se ti?" Usmál se i on a stoupl si místo Domi ke mě. Domi se jen zasmála. Tay asi čekal odpověď plnou pocitů a lásky, ale já jen přikývla a pak mi to všechno došlo.

"Jo..jo..líbí se mi..mám ho ráda..hodně, hodně..víc než hodně ráda, ale je to absurdní vzhledem k tomu, že ho znám dva pitomý dny." Už jsem nebrečela, ale smála jsem se.

"Co to slyším?" Přiběhl Johnson. No skvěle, teď to budou vědět všicí.

"Ronnie miluje Shawna." Popichovala Domi.

"Neřekla jsem miluju." Zakřenila jsem se na ní, ale pak jsem se zasmála.

"Řekla si víc než ráda.." upozornila Routtie a měla pravdu. Řekla jsem to.

"Ohohooo!" Jack začal vyšilovat.

"Ale mlčte.." podívala jsem se na ně přísně.

"Já to jinak neumím." Zvedla ruce nad hlavu Routtie.

"No určitě." Popichovala jsem jí. Ostatní jen přikývli a my s Domi jsme odešly do třídy. Nash měla zase nějáký kecy, že mu nic neřeknu a tak jsem mu skočila jen na záda a pošeptala jsem mu úplnou blbost. Ani to nestojí za zmíňku. Jelikož jsem už byla ve skříňce a zahlédla jsem Shawna, jak si povídá se Shy, tak mě to zamrzelo.

Ve třídě bylo chladno. Sedla jsem si do lavice vedle Domi. Ona se krásně usmívala a mě to dělalo lepší náladu. Co mi dneska zhorší náladu je dvouhodinovka angliny se Shawnem a Shy. Se Shawnem super, ale bude tam ona.. Shy. Nejhorší je, že jí mám hned po týhle hodině. Fakt..super. Najednou náhle zazvoní a do třídy vběhne učitelka. Zemák. Nuda.

#nokecy
Ahojahoj:3
Chci poděkovat jen tak v rychlosti za megamegamega nárůst reads:3 děkuju moc zlata moje:3
Věnováno- @_Nefeli_
Možná bude část dnes/zítra. :))
Hope u like it^^
Love y'all♡
Infinityy for her brf~♡~

Ipagpatuloy ang Pagbabasa

Magugustuhan mo rin

10.2K 566 65
Příběh se odehrává roku 2016 v Bratislavě, ale pokračuje až do součastnosti. Netuším co napsat, jestli chceš, tak čti🎀 {ff Stein27}
5.9K 390 23
Rozálie, nepoučitelná, drogové závislá a někdy jako smyslu zbavená. Lukáš však viděl pod tou vrstvou něco víc. A Rozálie vlastně neviděla vůbec nic. ...
1.8K 309 19
Mladá Leontine měla vždycky velké cíle. Život ji neustále háže klacky pod nohy, ale ona pořád dokazuje, že důležité je se nevzdat. Když ji ale postav...
43.2K 2.3K 84
Tato kniha bude vyprávět poutavý příběh. Jaký bude život chlapce který přežil, když se jeho opatrovnictví ujme jeho kmotr, který se tentokrát nedosta...