stress ~ jikook ✔️

Par _euphoriaGurl_

109K 10.1K 2.7K

❝Az voltál amire mindig is igényem volt; szükségleteim kielégítője.❞ Feszültség, mindennapi stressz, düh, fru... Plus

𝙥𝙧𝙤𝙡𝙤𝙜𝙪𝙚
𝙛𝙞𝙧𝙨𝙩
𝙨𝙚𝙘𝙤𝙣𝙙
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙙
𝙛𝙤𝙪𝙧𝙩𝙝
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙝
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙝
𝙚𝙞𝙜𝙝𝙩𝙝
𝙣𝙞𝙣𝙩𝙝
𝙩𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙚𝙡𝙚𝙫𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙩𝙬𝙚𝙡𝙛𝙩𝙝
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙚𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙛𝙤𝙪𝙧𝙩𝙚𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙚𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙚𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙨𝙚𝙫𝙚𝙣𝙩𝙚𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙚𝙞𝙜𝙝𝙩𝙚𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙣𝙞𝙣𝙚𝙩𝙚𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙞𝙚𝙩𝙝
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙧𝙨𝙩
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙘𝙤𝙣𝙙
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮-𝙩𝙝𝙞𝙧𝙙
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮-𝙛𝙤𝙪𝙧𝙩𝙝
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙛𝙩𝙝
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮-𝙨𝙞𝙭𝙩𝙝
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙫𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮-𝙚𝙞𝙜𝙝𝙩𝙝
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮-𝙣𝙞𝙣𝙩𝙝
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙞𝙚𝙩𝙝
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙧𝙨𝙩
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙘𝙤𝙣𝙙
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙮-𝙩𝙝𝙞𝙧𝙙
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙮-𝙛𝙤𝙪𝙧𝙩𝙝
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙛𝙩𝙝
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙮-𝙨𝙞𝙭𝙩𝙝
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙫𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙮-𝙚𝙞𝙜𝙝𝙩𝙝
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙮-𝙣𝙞𝙣𝙩𝙝
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙞𝙚𝙩𝙝
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙧𝙨𝙩
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙘𝙤𝙣𝙙
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙮-𝙩𝙝𝙞𝙧𝙙
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙮-𝙛𝙤𝙪𝙧𝙩𝙝
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙛𝙩𝙝
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙮-𝙨𝙞𝙭𝙩𝙝
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙫𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙮-𝙚𝙞𝙜𝙝𝙩𝙝
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙮-𝙣𝙞𝙣𝙩𝙝
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙞𝙚𝙩𝙝
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙧𝙨𝙩
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙘𝙤𝙣𝙙
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙮-𝙩𝙝𝙞𝙧𝙙
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙮-𝙛𝙤𝙪𝙧𝙩𝙝
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙛𝙩𝙝
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙮-𝙨𝙞𝙭𝙩𝙝
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙫𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙮-𝙚𝙞𝙜𝙝𝙩𝙝
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙮-𝙣𝙞𝙣𝙩𝙝
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙞𝙚𝙩𝙝
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙧𝙨𝙩
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙘𝙤𝙣𝙙
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙮-𝙩𝙝𝙞𝙧𝙙
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙮-𝙛𝙤𝙪𝙧𝙩𝙝
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙛𝙩𝙝
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙮-𝙨𝙞𝙭𝙩𝙝
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙫𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙮-𝙚𝙞𝙜𝙝𝙩𝙝
𝙚𝙥𝙞𝙡𝙤𝙪𝙜𝙚

𝙨𝙚𝙫𝙚𝙣𝙩𝙝

2.3K 174 39
Par _euphoriaGurl_

𝙅𝙪𝙣𝙜𝙠𝙤𝙤𝙠

A szőkeség szemeit lehunyva pihegett mellettem, én pedig fejemet megrázva keltem ki mellőle az ágyból. Azok után is olyan ártatlannak tűnt, hogy alig tíz perce még a farkamtól sikítozott.

Ahogy néztem őt miközben a ruháim szedtem föl a padlóról, akaratlanul is újra vágyat keltett bennem meztelen, aprócska testének látványa, de emellett dühös is lettem amiért nem élhettem ki raja az összes vágyamat. Fogalma sincs róla, hogy mennyire visszafogtam magam. Szinte alig értem hozzá, mert ingerelt selymes bőrének tapintása és arra késztetett, hogy mindent semmibe véve szétszaggassam, meggyötörjem és kegyetlen kínokba taszítsam a szépséges fiút. Olyan gyönyörűséges lett volna a fájdalma, és élvezetes ahogy erőmet fitogtatva okozok neki még nagyobb szenvedést. 

-Csakhogy eloszlassak minden illúziót...-szólaltam meg mikor már a nadrágom húztam fel magamra.-Többé nem leszek veled ilyen kíméletes. Ez volt az első és utolsó alkalom, hogy gyöngéd voltam. Remélem most már minden világos.-csatoltam be övemet majd ingemet is felvettem, eközben pedig a kis szőkét méregettem aki félve pillantott rám előző szavaim miatt.

Szigorúan néztem rá és feltűnően vezettem végig tekintetem fedetlen testén. Nyomaim tökéletesen mutattak hibátlan bőrén, ami némi elégedettséggel töltött el, de közel sem akkorával amit most éreznem kéne. Talán jobban jártam volna, ha nem egy majdhogynem szűz fiút választok magamnak, de mégis olyan szép volt, hogy talán megérte még kicsit várni rá.

A szőke kipirult arccal kezdte takargatta magát mire egy sóhaj kíséretében ingattam meg fejem majd az éjjeliszekrényez lépve elővettem a fiókból egy papírzsebkendőt és Jimin mellé dobtam.

-A fürdőt ott találod.-mutattam a fekete ajtóra ami a szobából nyílik.

A fiú megszeppenten bólintott, de nem mozdult meg csak tovább takargatta magát ami már kezdett idegesíteni.

-Esetleg segítsek lezuhanyozni?-vontam fel szemöldököm mire csak hevesen rázni kezdte a fejét.

Óvatos pillantásokat vetett rám, majd miután realizálta, hogy én bizony nem fogok innen megmozdulni, a zsebkendőért nyúlt és letakarította lapos hasától az élvezetét. Elsötétült szemekkel néztem végig ügyetlen mozdulatait és alig tudtam leállítani magam, hogy ne vessem rá magam a szőkére. Ez a szépséges fiú a legapróbb mozzanataival is képes volt felizgatni és ez kissé bosszantott is, hiszen úgy éreztem mintha a hatása alá vonna. Meg akartam büntetni amiért minden pillanatban eléri, hogy vágyak rá és bántani akarjam.

Ártatlanság csillogott szemeiben amikor rám pillantott. Képtelen voltam kiigazodni rajta. Bemocskoltam, nem is olyan rég még az élvezettől vergődött alattam, akkor, hogyan képes ilyen szendén nézni rám? Mintha a legromlatlanabb teremtés lenne az egész világon.

Pillanatokkal később felült és esetlenül kúszott az ágy szélére, apró lábai szinte le sem értek a padlóra. Ajkait harapdálta miközben megpróbált felkelni az puha matracról. Felidegesített, hogy hiába mondtam el már többször is neki, hogy ne harapdálja azokat a dús ajkakat, mégis megtette. Azt hiszem kénytelen leszek belé nevelni ezeket a dolgokat. Nálam fontosak a szabályok, mindennek úgy kell lennie ahogyan azt én megszabom.

A szőke arca fájdalmas grimaszba torzult mikor felegyenesedett, én pedig rendkívül élveztem ezt, egyszerűen túlságosan jól állt neki a szenvedés. 

Amikor megpróbált elindulni lábai összecsuklottak alatta, így kihasználva az alkalmat derekát átkarolva húztam magamhoz fedetlen testét.

-Csak nem fáj a kerek segged?-csúsztattam le kezeimet gömbölyű fenekére és erősen belemarkoltam mire a szőkeség fájdalmasan nyögött fel.-Szeretnéd, hogy megvizsgáljam? Hmh?-indultam be egyre jobban miközben formás hátsóját markolásztam és édes kínnal teli nyögéseit élveztem.

-Kéremh neh Uram!-dőlt erőtlenül mellkasomnak.

-Talán itt fáj szépségem?-simítottam nyílására amely az én élvezetemtől volt nedves és ez csak még jobban feltüzelt. A szőke összerándult érintésemtől, én pedig combjaira simítottam amiken végigcsordogált nedvem a kis fenekéből. Felmordultam és a reszkető fiú hajába téptem.-Menj, amíg meg nem gondolom magam.-biccentettem a fürdő ajtaja felé, mire Jimin nagy szemekkel nézett rám, de bizonytalan léptekkel elindult az ajtó felé miután eleresztettem.

Kénytelen voltam elfordítani a fejem, hiszen meztelen testének látványa túlságosan előhozta belőlem azt az igazi énem aki kegyetlen, önző, akaratos, ezek mellett pedig mindennél jobban uralni és bántani akarja ezt a szőke gyönyörűséget.

Mielőtt viszont a fiú belépett volna az ajtón még utána szóltam.

-Mi a kedvenc színed?-kérdeztem mire Jimin értetlenül fordult vissza, de végül válaszolt kérdésemre.

-A kék, Uram.-közölte velem félénken mire bólintottam és intettem, hogy nincs több kérdésem.

Miután a szőke bezárta maga mögött a fekete falapot, én az éjjeli szekrényhez léptem és megtöröltem a kezemen maradt nedvem egy zsebkendővel, közben pedig átkoztam magam amiért nem kértem meg a kicsikét, hogy nyalja le a kezemről az ondómat, habár lehet, hogy ezzel csak magamnak okoztam volna nagyobb problémát, hiszen így is alig tudtam kontrollálni magam. 

Ezek után szobában lévő beépített gardróbhoz léptem és egy fiókot kihúzva kutakodni kezdtem benne. Még a délután folyamán elküldtem egy emberemet, hogy vásároljon meg néhány dolgot Jimin számára. Szerettem, ha az a dolog ami az enyém a lehető legszebb. A szőke kétségtelenül gyönyörű volt, viszont csak olyan módon mint a csiszolatlan gyémánt. Én viszont azt akartam, hogy ragyogjon, méghozzá úgy ahogyan az nekem a leginkább teszik.

Egy világoskék csipkés tangát vettem elő a sok hasonló ruhadarab közül, majd a nadrágom zsebébe rejtettem a vékony kis anyagot. Ezután kiválasztottam Jiminnek másnapra egy általam megfelelőnek vélt viseletet, de ezt egy üres polcra tettem, hiszen az éjjel még nem lesz szüksége rá.

Amíg a szőkére vártam már számtalanszor kellett leküzdenem a vágyam, hogy bemenjek hozzá. Mindössze az tartott vissza, hogy ma már nekem sem férne bele egy durvább menet, hiszen holnap dolgoznom kell ahogy az újdonsült kis asszisztensemnek is, emellett pedig nem is akartam olyan hirtelen a mély vízbe dobni és azt hiszem az aprócska teste sem bírná ki most azt amit tenni akarok vele.

Végtelennek tűnő percek után Jimin egy szál törölközőben lépett ki a fürdőből és tétován lépkedett felém. Kipirult arca csak még ártatlanabbá tette és egészen úgy festett mint valami riadt kis őzike.

-Uram, kérem megkaphatnám a ruháimat és hazamehetnék?-kérdezte félve miközben a törölközőt szorongatta magán ami ezáltal csak még jobban karcsú alakjához simult.

-Először is, ne nevezz így többé. Hívj csak Mr. Jeonnak.-közöltem vele azt a megszólítást amit sokkal jobban kedvelek és szívesebben hallanám ahogy nyögi nekem. Jimin aprót bólintott, miszerint megértette, én pedig elégedetten folytattam mondandómat.-Másodszor pedig, amit kérsz az nem lehetséges.-mondtam kemény hangon.

-D-de...-kezdett volna bele kétségbeesetten, viszont dús ajkaira tettem mutató ujjam ezzel elhallgattatva őt.

-Ma már nem mész haza.-jelentettem ki ellentmondást nem tűrően.-Itt alszol és holnap innen is jössz be dolgozni. Világos?-vontam fel szemöldököm, mire a szőke újra bólintott.-Ami a ruháidat illeti; azokra már nem lesz szükséged.-közöltem vele egyszerűen mire nagy szemekkel nézett rám.-Ezentúl azt fogod viselni amit én adok rád.-mondtam és kezeit lefeszegettem a törölközőről amit eddig görcsösen szorongatott.

Egy mozdulttal szabadítottam meg a kis testét takaró anyagtól és elégedetten figyeltem amint a fehér törölköző a padlóra hullik. Éhes tekintettel néztem végig kiszolgáltatott valóján, az egész fiú olyan gyönyörű volt akár egy műalkotás; pont nekem való.

-Fordulj meg és állj a falhoz.-utasítottam, mire a szőke tétovázva de teljesítette a kérésem. Lassan mögé léptem miközben vékonyka alakját méregettem. Kezeimmel végigsimítottam karjain egészen csuklójáig amiket erősen megszorítottam ennek következtében a szőke édesen nyöszörögni kezdett.-Ezeket tartsd itt.-tettem apró kezeit a feje mellé a falra, majd csuklóitól egészen kerek fenekéig simítottam le, amiket markolászni kezdtem.-Told ki a segged kicsike.-csaptam egyet hátsójára mire elhalóan felnyögött és megtette amire utasítottam.

Térdre ereszkedtem mögötte majd csípőjére fogva húztam közelebb magamhoz kerek fenekét amibe bele is haraptam. A szőke nyöszörögni kezdett miközben formás popsiját harapdáltam és markolásztam majd combjaira is letértem egy-egy alkalommal. Egyre jobban kezdtem elveszteni az irányítást és durvább lettem amit ő egyre hangosabb nyögésekkel jutalmazott. Mielőtt viszont menthetetlenné vált volna a helyzet abbahagytam eddigi tevékenységem és elővettem a zsebemből a Jiminnek szánt csipkés fehérneműt.

A szőkeség hevesen vette a levegőt és kissé remegett, annyira ingereltek ezek az apróságok is, hogy egyre nehezebbé vált kontrollálnom magam.

-Emeld a lábad!-léptettem bele a világoskék tangába majd fel is húztam neki. A látvány pedig valami egészen hihetetlen volt.-Tökéletes.-markoltam bele félgömbjeibe majd felegyenesedtem mögötte.-Jobb lesz ha hozzászoksz, mert ezentúl csak ilyen fehérneműt viselhetsz, megértetted?-morogtam nyakába amit enyhén meg is szívtam, eközben pedig még mindig kerek hátsóját gyűrögettem.

Egy nagyot csaptam fenekére mielőtt hátrébb lépem tőle.

-Most menj aludni, holnap majd folytatjuk ezt gyönyörűm.-mondtam miközben a szőke megfordult. Tekintetem nem tudta elkerülni jól látható merevedése ami miatt kénytelen voltam elfojtani egy önelégült mosolyt.

Abban az egy szál csipkés tangában, kipirult orcával és felizgult állapotban valami iszonyú kívánatosan festett. Viszont bármennyire is szerettem volna úgy megbaszni, hogy még a kis feneke is szétszakadjon, ezt nem tehettem meg, még nem.

Jimin lassan bólintott és szótlanul az ágyhoz sétált ahol nemrég a magamévá tettem. Végig figyeltem ügyetlen kis mozdulatait, de mielőtt még másként találtam volna dönteni az esti programomat illetően inkább távoztam a szobából.

Ma még talán szerencsésen megúszta a szőkeség, de holnap végre megtudhatja, ki is az a Jeon Jeongguk, én pedig végre kiélhetem a kicsiny testén az összes vágyamat és élvezhetem gyönyörű szenvedésének kielégítő látványát.

♡Köszönöm, hogy elolvastad!♡

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

10.3K 551 50
Jimin, barátnőjével indul, romantikus vacsorára 2 éves évfordulójuk alkalmából. Minden jól megy, még Jimin és a pincérfiú össze nem néznek. Lehet lát...
8.9K 357 35
⚠️FIGYELEM, 16+ osképek, trágár szavak, crossdressing⚠️ A story kitalált, nem kapcsolódik a valósághoz. Erős nyelvezetű illetve aki nem szereti a dad...
20.1K 1.9K 28
🥈#2 bts - 2024 február Jimin profi táncos szeretne lenni, de ahhoz, hogy a Táncművészeti Akadémián tanulhasson, pénzre van szüksége. Sztiptíztáncosk...
17.6K 666 56
Tóth Emma (Később Horváth Bettina) egy 19 éves December 24-kén tölti be a 20-dik életévet. Egy kifőzdében pultos. Egy szép nyári napon, be megy a mun...