Our sister fell in love with...

By JulinkaGaiov

11.7K 383 77

Co když Salvatore bratři měli mladší sestru jménem Isabell, která přijede za nimi do Mystic falls v době, kdy... More

Isabella Salvatore
Klaus Mikaelson!!!!
Party
Ritual
Lonely☾
Christmas𐂂
Happy new Year🎉
Ester is coming
Matt is Dead :)
♡Birthday kiss♡
My Brothers
Goodbye 1/2
Goodbye 2/2
Life Isabell Salvatore
They're Alive
Stars in the sky
Big Secret
Graduation
Kol Mikaelson!!!!
Where are we going?
I was in love with you
🎄🎁🎆🎇😇
Aurora and Tristan
I'm scared
You will be allright
I'm dying
ALIVE
I love you
Will you marry me?
Date
Wedding day
Baby?
Katherine
Victory
Goodbye
We are Family
Ansel
Mikael
Maybe it will be okay
I love you so much
Vincent
Daddy?
Klaus
Klaus 2/2
Christmas
New Year
The end
Info

Revenge

305 12 0
By JulinkaGaiov

Pohled Isabell

Když jsem se vzbudila doufala jsem že to všechno byl jen zlý sen, jenomže když jsem se koukla vedle sebe a viděla jak Cami, Rebekah a Freya tady spí tak jsem si uvědomila že to sen nebyl....moji bratři jsou mrtvý a já vůbec nevím co mám dělat, najednou mi začali stékat slzy po tvářích.

Šla jsem do koupelny v mém pokoji, zamkla jsem se tam a začala jsem brečet.

,,Betty" řekl Klaus za dveřmi,,jdi pryč!!" křikla jsem,,,otevři ty dveře" řekl,,trhni si a nech mě bejt....nechte mě všichni bejt jediný co chci je to že chci zemřít" brečela jsem vzala jsem si dřevěný kůl který jsem tady zahodila, když Cami vlezla do pokoje a já to včera nemohla skončit,,o čem to tu kruci mluvíš, ihned ty dveře otevři jinak je rozrazím" řekl já si sedla dala jsem si kůl k hrudi a byla připravená se zabít v tom ten idiot ty dveře rozrazil.

,,Pane bože Betty!" vzal mi z ruky kůl,,tím že se zabiješ nic nevyřešíš, chápu že tě to bolí, ale tohle nedělej myslíš že by Stefan a Damon chtěli aby jsi se zabila...tohle už nikdy nedělej rozumíš" klekl jsi,,nejsi můj táta"zavrčela jsem i když jsem věděla že má pravdu,,a ty zase nejsi moje babička" řekl chvíli bylo hrozný ticho pak to na mě zas dolehlo a já se rozbrečela.

Klaus mě obejmul a já mu objetí opětovala,,nemůžu uvěřit že jsou pryč, že už je nikdy neuvidím" brečela jsem Klausovi na rameno,,všechno bude v pořádku" zašeptal mi do ucha.

~~~~~~~~~~~~

Po tom co jsem se trochu uklidnila a Klaus mě tu nechal s holkami tak jsem se vysprchovala, udělala jsem si raní hygienu, nalíčila jsem se a vyfénovala jsem si vlasy a lehce jsem si je navlnila.

Oblékla jsem se do:


Šla jsem dolů s holkami a tam už na mě čekal Klaus,,tak pojedem" řekl a šel ven a já ho následovala.

Sedla jsem si na místo spolujezdce a Klaus jel směrem Mystic Falls. Celou dobu v autě bylo ticho, takže jsem v půlce usnula.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Když jsem se vzbudila tak už jsme přejeli ceduli "Vítejte v Mystic Falls" Klaus zastavil u toho velkého domu, chvíli jsem se na ten dům koukala,,v pohodě?" zeptal se Klaus a já kývla.

Vylezla jsem z auta a Klaus udělal totéž zamknul auto a já pomalu šla zaklepat. Když jsem to udělala tak mi otevřela Bonnie.

,,Ahoj, pojď dál" řekla a já šla dovnitř,,ahoj Izzy" řekla Elena a obejmula mě odtáhla se hned když uviděla Klause.

Caroline zamnou taky šla a obejmula mě,,můžeš se s nimi rozloučit" řekla Bonnie a já se na ní zmateně podívala,,dostanu tě do jejich hlavy....je to staré kouzlo" řekla Bonnie celou dobu jsem nevydala ani hlásku.

~~~~~~~~~~~~~~

Caroline mě vzala do místnosti kde byl Stefan a Damon v rakvi, šla jsem k nim a hned potom jsem se rozbrečela.

,,Bude to v pořádku" řekla Car a obejmula mě pak přišla Bonnie s potřebnými věcmi,,dej mi ruku" řekla já ji poslechla a ona mi jí řízla a nastavila nějakou misku aby tam krev kapala.

Bonnie začala říkat kouzlo a házela do té misky nějaké bylinky. Pak svíčky které tu Bonnie postavila začali hořet a já viděla oslňující světlo musela jsem zavřít oči a hned když jsem je otevřela viděla jsem Stefana a Damona.

,,Izzy" řekli oba na ráz já se k nim rozeběhla a oba jsem pevně obejmula, oni mi objetí opětovali,,myslela jsem že už vás nikdy neuvidím" rozbrečela jsem se,,shh..neplakej dobře" odtáhli se a Damon mě začal utěšovat,,nezapomínej že jsme pořád s tebou" řekl Stefan,,tím že jsi se chtěla zabít jsi mě vytočila" řekl Damon,,já....omlouvám se, chci být s vámi..tady" řekla jsem,,ne Izzy..až nastane ten správný čas my budeme tady a budeme na tebe čekat, ale teď ten správný čas není" řekl Stefan,,uvidím vás ještě někdy?" zeptala jsem se,,za hodně dlouhou dobu" odpověděl Damon a pak znovu pokračoval,,vím že se o sebe umíš postarat a sama nejsi...je tu Elena, Caroline, Bonnie a dokonce i ten idiot Klaus" řekl a já se začala smát,,možná pořád vypadáš na 16, někdy se chováš jako úplný blázen, ale pořad jsi chytřejší než my dohromady, chci aby jsi byla na sebe pyšná tak jak jsme my na tebe" usmál se Stefan,,moc vás miluju" objala jsem je,,my tebe taky" řekli na ráz,,udělej něco pro mě....jdi do mého pokoje a vezmi si kličky od auta...poznej svět" zašeptal mi Damon do ucha a pak už jsem zas viděla tu místnost a mé bratry v rakvi, utřela jsem si slzy a usmála se na ně.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Šla jsem do Damonovo pokoje a vzala si ty klíčky. Úplně jsem si nebyla jistá tím jestli bych chtěla odjet, vím jen to že se zatím musím dát do kupy a až budu v pohodě tak odjedu.

,,Betty!" vyrušil mě v přemýšlení Klaus,,ano?" řekla jsem,,chtějí si s tebou promluvit" řekl já kývla a šla dolu.

———————————

,,O co jde?" zeptala jsem se,,co bude teď s domem a s věcmi?" zeptala se Car,,já bych to nechala tak jak to je, jen by bylo asi fajn vyklidit jejich věci a dát na půdu" řekla jsem,,chceš tu bydlet?" zeptala se Elena,,je tu na mě až moc vzpomínek....pokud by jste chtěli tak ať se tu někdo z vás nastěhuje....je mi to jedno" odpověděla jsem,,dům je tvůj ne náš" řekla Bonnie a já se tu porozhlédla,,necháme to tu zatím opuštěný až se někdy vrátím tak se sem nastěhuju" řekla jsem.

~~~~~~~~~

Všichni jsme začali dávat do krabic jejich věci a dávali na půdu.

,,Ještě jedna krabice" řekla jsem když jsem jí zrovna zabalila a Klaus jí dal na půdu.

Šla jsem do místnosti kde byli, naposledy jsem se na ně usmála a zavřela jsem rakev chtěla jsem aby tu byli, jenomže už teď dost smrdějí takže je dáme do rodinné hrobky k mámě a tátovi.

Zatímco Alaric, Klaus, Jeremy a Elijah šli je dát do rodinné hrobky tak já, Rebekah, Car BonBon a Elena jsme to tu začali uklízet. Elijah a Rebekah přijeli před pár minutami jelikož Rebekah naléhala.

V místnosti kde byl Stefan a Damon jsem otevřela okna dokořán a vytřela jsem tu. Na nábytek jsem dala prostěradlo nebo plachtu? Nevím jak dlouho budu pryč a úplně bych neřekla že sem Elena atd..vkročejí.

Dala jsem prostěradla na každý nábytek v domě.

Když jsem měla hotovo tak přišli všichni a my odešly z domu a Elena mi dala kličky a já zamkla celý dům pak jsem si vzpomněla že jsem nezamkla vstup do zahrady takže jsem musela zas jít do domu a zamknout dveře do zahrady.

~~~~~~~~~~~~~~

,,A co auto Damona a Stefana?" zeptala se Bonnie,,Damon mi řekl abych si vzala jeho auto. Auto Stefana tu buď můžeme nechat a nebo jsi ho někdo vezměte" řekla jsem,,podle mě bychom ho tu měli nechat" řekla Elena,,to je fakt" řekla jsem, zavřela jsem garáž a zamkla jsem jí.

~~~~~~~~~~~

,,My už pojedem" řekla jsem,,dobře" řekla Elena a spolu s Bonnie a Car mě obejmuli.

,,Pojedu autem Damona" oznámila jsem a Klaus kývl.

Nasedla jsem do auta a doufala že zas někoho nezajedu.

—————————-

První co jsem udělala když jsem byla zase v New Orleans bylo to, že jsem si z ledničky vzala krevní vak a začala ho pít,,jak ti je?" zeptala se Cami,,mnohem líp, pomohlo mi to že jsem se s nimi rozloučila" řekla jsem a Cami se na mě usmála,,ale chvíli se s tím budu muset smířit....Freyo!" zavolala jsem,,jo?" přišla sem,,mohla bys najít tu čarodějku co zabila Damona a Stefana?" zeptala jsem se,,jestli má ten přívěsek tak ano" řekla,,mohla bys to pro mě udělat?" zeptala jsem se,,nejsi jediná kdo se ptal...Klaus za ní jel" řekla,,cože! Kdy a kam ?!" zeptala jsem se,,když tak tam jeď, pošlu ti přesně kde to je před chvíli jsem zjistila kde přesně je, v jakém domě" řekla,,fajn tak já jedu..neříkej to Klausovi! A pošli mi to" řekla jsem hned po tom jsem si vzala bundu a kličky a nasedla do Damonovo auta v tu chvíli mi přišla zpráva od Freyi.

Jela jsem na to místo když jsem vystoupila tak jsem viděla že všude kolem nic nebylo jen jedna malá chatička,,víc ubohá ta ježibaba být nemůže" řekla jsem a šla jsem do domu který byl otevřený fakt že ta chata byla jak z hororu bylo mnohem lepší než to že, když jsem vešla tak všude byli těla a ježibaba to tu měla celý růžový. Co pak je ta babka hello kitty?

,,Čekala jsem tě tu" řekla zamnou. Babka to rozhodně nebyla,,ahoj Katherine" řekla jsem,,Ahoj. Chyběla jsem ti?" zeptala se,,vlastně vůbec ne...to ty jsi zabila Damona a Stefana?" zeptala jsem se,,jistě že ne, čekala jsem jednoho ze Salvatorů a jediné co tu dělám je to že jí chci zabít, pokud zjistí to co má s tím přívěskem udělat tak je s námi ámen" řekla,,s tebou ámen rozhodně bude" řekla jsem,,nemyslím si" prohodila,,pokud dobře vím, tak Klaus by sem někdy mohl přijít" řekla jsem,,on je tu Klaus!" vyjekla a já kývla v tu chvíli se vypařila.

,,Kdo jste?" zeptala se nějaká holka,,jsem Isabell a ty jsi to co zabila mé bratry" řekla jsem,,aha..další Salvatorová, tvůj bratr tu pro pomstu byl taky..nedopadlo to s ním dobře" řekla,,a teď to nedopadne dobře s tebou jen abys věděla jsem dost hladová a ne nadarmo my při zabíjení lidi říkají psychopate" zčervenali mi oči a ona zkusila na mě magii,,proč to nejde?!" křikla,,dárek od kamarádky" řekla jsem a hodila jsem jí na druhou stranu chaty silně, ona vstala a utekla ven.

Upíří rychlostí jsem šla za ní chytla jí pod krkem,,teď z tvé hlavy udělám kaši, ale nejdřív ti vytáhnu oči z důlků a uříznu ti jazyk ty odporná hnusná kundo!!!" vyhrožovala jsem. Opravdu jsem to měla v plánu upíři rychlostí jsem vzala nůž a vrátila se zpátky k ní a chytla jí,,poslední slova?" řekla jsem,,měj slitování... prosím" začala brečet,,ty jsi slytování před mými bratry neměla" řekla jsem a pak jsem znovu pokračovala,,a víš co jazyk ti neuříznu chci slyšet jak křičíš" řekla jsem a bodla jsem jí nožem do nohy ihned začala křičet.

,,Jen jeden z nás dneska umře,ale já to nebudu" vyndala jsem jí nůž a zabodla do druhý nohy ona upadla sama si nůž vyndala a pak s ním začala mávat,,nepřibližuj se ke mě!" řekla já se k ní přiblížila a ona mě bodla do břicha,,au" řekla jsem po minutě, vyndala jsem nůž a začala do ní bodat vzala jsem velký kámen který tu byl a začala jsem jí tím bouchat do hlavy,,to je za mé btatry ty krávo!!" křičela jsem na ní.

,,Dost!! Už je mrtvá" Dostal mě od ní Klaus,,nech mě! Chci tý krávě vyndat všechny vnitřnosti" křičela jsem a snažila jsem se dostat z jeho sevření,,je už mrtvá! Zabila jsi jí" držel mě Klaus,,ona je zabila" řekla jsem a začala jsem brečet. Klaus si mě přitáhl do objetí a já mu objetí opětovala,,pomstila jsi se za ně" řekl. Po pár minutách jsem mu usnula v náruči.

Pohled Klause

Dal jsem Isabell do auta na zadní sedačku a volal Kolovi.

Kol: Co je?!

Klaus: pošlu ti adresu kde jsem, musíš mi pomoct přines benzín a zapalovač.

Kol: No páni!!! Klaus Mikaelson chce odemně pomoct.

Klaus: drž hubu idiote!

Típl jsem to a poslal mu adresu.

~~~~~~~~~~~~~~~

,,Ona jí udělala z hlavy kaši" uchechtl se Kol,,už chápu to proč mi Damon řekl že je psychopat a pokud by mě chtěla zabít tak se mám prý těšit" řekl jsem,,už jí nikdy nebudu provokovat" řekl Kol,,a co budeš teda jiného dělat?" zeptal jsem se,,nevím....ta, ale smrdí" stěžoval si Kol,,to není jen ona ve vnitř jsou další mrtvoly" oznámil jsem,,Izzy je zabila?" zeptal se,,ne ty můžou být víc starý...dej mi to zapálím to tu" řekl jsem Kol mi dal benzín a zapalovač.

Já šel do té chaty a začal všude lít benzín, pak jsem z domu vylezl a zapálil to tam nakonec jsem té čarodejce vzal přívěsek který měla v kapse pak jsem jí polil a zapálil.

,,Vem si klíče od auta Betty" řekla jsem,,a kde je má?" zeptal se,,nechala je v autě" řekl jsem nastoupil jsem do auta a jel jsem zpátky.

Continue Reading

You'll Also Like

250K 6.1K 52
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ જ⁀➴ 𝐅𝐄𝐄𝐋𝐒 𝐋𝐈𝐊𝐄 .ᐟ ❛ & i need you sometimes, we'll be alright. ❜ IN WHICH; kate martin's crush on the basketball photographer is...
1.9M 18.4K 43
Mikayla is Niall Horan's childhood best friend, but with her parents divorece she moves away right when he got on the X-Factor. Now two years later a...
31.2K 644 51
(AU) Draco and Hermione finally realized their feelings for each other. Although they seem to be happy at first, hiding their relationship in Hogwar...
1M 54.9K 35
It's the 2nd season of " My Heaven's Flower " The most thrilling love triangle story in which Mohammad Abdullah ( Jeon Junghoon's ) daughter Mishel...