Düzen Bozan

By kickitbitch

59.1K 3.3K 6.1K

Yeni üye kitabıdır. TAMAMEN EĞLENCE AMAÇLI YAZILMIŞTIR ! DÜZENLENECEK ! ÖZEL BÖLÜMLER İÇİN BEKLEMEDE KALIN... More

-1-
-2-
-3-
-4-
-5-
selam
-6-
-7-
-8-
-9-
-10-
-11-
-12-
-13-
-14-
-15-
-16-
-17-
-18-
-19-
-!-
-20-
-21-
-22-
-23-
-24-
-25-
-27-
-28-
-29-
-30-
-31-
-32-
-33-
-34-
-35-
-36-
-37-
-38-
-39-
-40-
-41-
-42-
-43-
-44-
-45-
-46-
-47-
-48-FİNAL-
ÖNEMLİ DUYURU

-26-

835 51 70
By kickitbitch

Sınır koymadım diye oy verip yorum yapmayı unutmayın. Ben burda emek veriyorum yorum yapmıyorsanız en azından oy verin. Bu hikayeleri eğlenmek için yazıyorum. Kafa dağıtmak için yazıyorum. Her neyse işte emeğe saygı lütfen. Oy verip yorum yaparsanız sevinirim ♡



- bana engel olabilecek hiçbir şey yok !

+ yapma... lütfen. Yalvarırım , yapma !

Durup yüzümü dikkatle inceledi. O sırada az önce devirdiği sehpanın üzerinden düşen bardağın parçalarına uzanmaya çalıştım. Ona zarar veremeyebilirdim belki ama kendimi öldürmeye çalışabilirdim. Eğer yapabilirsem bana hiçbir şey yapamazdı.

- şşşh ! Uslu dur güzelim.

Eliyle parçaları benden uzaklaştırdı. Bütün ihtimallerimi yok ediyordu. Ondan nefret ediyordum. Menajer beni fark etmemiş miydi ? Gerçekten o da beni önemsemiyordu belki ?

- aslında... ben seni gerçekten istemiştim. Sen beni hiç fark etmedin Çilek ! Kimse umrunda değdi ki senin ! Sonra bana asla gelmeyeceğini fark ettim. Kendi kendine bana gelseydin eğer , bunlara hiç gerek kalmayacaktı.

Elini belime koydu. Tişörtümü yavaşça kaldırıyordu. Böyle ölmek istemiyordum. Hak ettiğim bu değildi.

+ ölmek üzere olan bir kıza tecavüz edecek kadar pisliksin. Umarım en acımasız ve en iğrenç bir şekilde ölürsün.

İğrenç kahkası yine salonumu dolduruyordu. Korkuyordum. Kurtulmak istiyordum. Ama bunu yapacak gücüm yoktu. Vaktim yoktu. Böyle ölmek istemiyordum.

- ben de önce işimi halleder sonra öldürürüm o zaman. Ne dersin ? İnan bana kimsenin ruhu bile duymaz. Sizin içinize adam soktum. Onu bile göremediniz. Sen bile ! Hiçbir şeyi fark etmedin.

Daha çok yaklaştı. Aramızda santimler savaşıyordu. Gözyaşlarım hızlanıyordu.

- ben istediğimi alacağım.

Derin bir nefes aldı.

- belki evleniriz. Böylece seni öldürememe gerek kalmaz. Kendi isteğinle bana gelirsen , sana yaşaman için bir fırsat verebilirim.

Eli hala belimdeydi. Hareket edemiyordum. Yine hıçkırıklara boğuluyordum. Çığlıklarım duvarlara çarpıyor , duruyordu. Kimse yoktu.

- sonunda benimsin...

Gözlerim kapıdaydı. Umudumu kaybetmiştim artık. Çaresizdim.

+ öldür beni.

- asla-

- uzaklaş ! Ellerini kaldır !

Kapı kırılıp içeriye silahlı adamlar girmişti. Aralarında görünen menajerle ağlamam daha da şiddetlenmişti. Bulmuştu beni ! Kurtaracaktı !

Menajer - hemen uzaklaş ! Bırak onu !

Cenk tişörtümün yakasından tutup ayağa kalktı. Ayakta zor duruyordum. Gecenin bir saatiydi ve belki benim son zamanlarımdı.

Elini ayak bileğine uzattı. Çıkarttığı bıçağı boynuma dayayıp beni kendine çekti.

Cenk - o benimle gelecek ! Yoksa öldürürüm onu !

Elinde silahıyla rütbeli olduğu belli olan adam bir adım yaklaştı. Onun bu hareketiyle Cenk bıçağı boynuma daha çok bastırmıştı. Sanırım kesilmişti çünkü yanıyordu. Boynumda hareket eden sıvıyı hissediyordum. Kan.

Hâlâ o kadar çok kanım var mıydı ? Oysaki çoğunu kusmuştum.

Menajer - onu hemen bırakmazsan seni öldürürüm.

Cenk - o kadar kolay değil ! O benimle gelecek ! Önümden çekilin !

- bırak kızı !

Cenk - onu bırakmayacağım. Bunu inanmadan önce düşünseydiniz !

- son kez söylüyorum ! Kızı bırak !

Cenk - size bırakmam dedi- AH !

Duyulan bir el silah sesiyle birlikte Cenk bıçağı çekmiş benden uzaklaşmıştı. Onun beni bırakmasıyla yere düşmüştüm. Sonunda , kurtulmuştum !

Menajer hızla yanıma geldi. Ellerini sırtımdan geçirip beni kendine yasladı. Bir yandan da sarılıyordu. Ellerimi ona sardım. Yine ağlıyordum. Yine hıçkırıklarla ağlıyordum.

Elimin altındaki ceketini olabildiğince sıktım. Yetişmişti ! O beni kurtarmıştı !

Menajer - burdayım. Geçti , ben burdayım.

+ yetiştin ! Teşekkür ederim.

Sesim çıkmıyordu. Sadece fısıldıyordum. Kalbime yine sancılar giriyordu. Sanırım sona gelmiştim.

+ ölüyorum.

Menajer - hayır ! Hastaneye gideceğiz şimdi tamam mı ? Sana birşey olmayacak !

+ oppa ! Zamanım kalmadı. Bu sonuncu. Diğer ikisinden sağ çıktım ama bu... Bu daha da şiddetli olacak.

Zor konuşuyordum. Ambulans gelmişti. Tekrar burnum kanamaya başlamıştı. Kan kusmaya başlamadan önce konuşmalıydım. Belki de son kez...

+ hepinizi de çok seviyorum. Teşekkür ederim. T..Taehyung ! Ona onu çok sevdiğimi söyle.

Artık boğazımdan yükselen kan konuşmamı daha da zora sokuyordu.

Menajer - h..hayır ! Hayır , söylemeyeceğim. Ona kendin söyle ! Çilek , hayır !

+Onu kırdığım için özür dilediğimi söyle. Doğru yalanın yanında bu kadar sönük kaldığı için , özür dilediğimi söyle.

Gözlerimi kapattım. Çok zorlanıyordum. Kalbime sürekli sancı giriyordu. Canım çok yanıyordu. Vücudum acıya karşı tepki vermeye çalışıyordu. Can çekişiyordum.

+ ona... Bu kadar güzel bir kalbe sahip olduğu için teşekkür ettiğimi söyle. Bu kadar mükemmel ve iyi bir insan olduğu için teşekkür ettiğimi söyle...

Derin bir nefes almaya çalıştım.

+ ona... beni sevdiği için , benim de kalbimi güzelleştirdiği için teşekkür ettiğimi söyle.

Artık bilinmezliğe yol alırken son kez konuştum. Sadece umud ediyordum. Ölmemeyi. Yaşamayı umut ediyordum. Ben Taehyung'u umut ediyordum...

+ ona... Onu çok sevdiğimi söyle !

■■■■■■■■

1 saat önce BTS yurdu

Menajer - siz burda durun. Ben gidiyorum. Hem Hee Ji iyimi diye de bakarım. Birşey olursa da haber veririm.

Menajer onlara son kez bakıp yurttan ayrıldı. Hiç ses soluk yoktu. Bu onu ürkütüyordu. O şirkete doğru son hız giderken , yurttaki üyeler de daha fazla dayanamamış oldukları yerde sızmışlardı. Hepsi beraber salonda uyuyorlardı.

Menajer şirkete geldiğinde direk olarak güvenlik katına çıkmıştı. Geçen ay çok iyi bir yazılımcıyı işe almışlardı. O işinde çok iyi olduğu için menajer fotografları ve numarayı ona vermişti.

Menajer - gelişme var mı ?

- fotoğraflar gerçek.

Menajer- ne ! Sen emin misin ? B..Bu imkansız !

Çocuk kararsızdı. Doğruyu söyleyip söylememe konusunda karar veremiyordu. O parayı verene çalışan usta bir yazılımcıydı sadece. O işini yapar gerisine karışmazdı. Ta ki bir insanın hayatı söz konusu olana kadar ! Buna müsade edemezdi. Gerçekleri söylemeliydi !

- yalan söyledim.

Menajer - NE ! O da ne demek oluyor !

Menajer sinirleniyordu. Kendi kardeşi gibi gördüğü kızın , böyle bir durumda olması onu çok sinirlendiriyordu. Çocuğa yaklaştı.

Menajer - Her şeyi anlat ! HEMEN !

- b..bakın ben parayı verene çalışırım tamam mı ! O bana çok fazla ödedi !

Menajer - kim ?

- fotoğraflar sahte. Montajı da ben yaptım.

Menajer kendini tutamamış çocuğa bir tane patlatmıştı. Çocuk hatalı olduğunu biliyordu. Ses etmedi. Bu işlere hiç girmemeliydi.

- onların evine temizliğe giden kadınlardan biri de ona çalışıyor. Kızın odasına kamera taktırdı.

Menajer diyecek birşey bulamıyordu. O kadar yoğun çalışıyorlardı ki kimse birşey fark etmemişti.

- bunu izlemelisiniz.

Çocuk videoyu oynatıp menajerin izlemesini bekledi. Çilek ağlayarak odaya giriyor ve Mu'yu dışarı çıkartıyordu. Camı açıp hava aldıktan sonra banyoya ilerlemişti. Çilek'in kapatmadığı kapının aralığından herşey gayet net görünüyordu. İki farklı kamera vardı ve odanın her açısını görüyordu. Menajer videonun tamamını izlemişti. Onun iki kez kriz geçirip , yine de ayağa kalkmasını izlemişti.

Menajer - kameralık kaydettiği her şeyi bana ver. Başka yerde kopyası da kalmasın.

Çocuk kafasını sallayıp USB belleği menajere verdi. Bütün kopyaları da silmişti. Menajerin isteği üzerine şimdi de Çilek'in nerde olduğunu araştırıyordu.

- o burda.

Menajer - kim ?

- Cenk. O burda. Hee Ji'nin yanına gidecekti. Eğer daha hızlı olmazsak her şey için çok geç olabilir. Siz bir an önce yola çıkın. Ben şimdi bulurum. Daha sonra da polise haber verelim.

Çocugun dediği mantıklıydı ama yine de güvenmiyordu. Başına birkaç adam dikip hemen yola koyuldu. Çok geçmeden telefon gelmişti. Çilek kendi evindeydi. Menajer bir an düşündü. Eğer o adam oraya gelirse kanıtları olacaktı. Hee Ji'nin kendi evi pek tekin olmayan bir yerdeydi. Geçenlerde evine girmeye çalışan hırsızdan sonra alarm ve girişi görecek şekilde koridora kamera taktırmışlardı.

Tanrım ! Neden bu kızın başı bir türlü beladan kurtulmuyordu ?

Menajer sanki daha hızlı gidebilirmiş gibi gaza daha da yüklendi. Yetişmeliydi ! Aklına üyeler gelmişti ama şimdi onlara söylemenin sırası değildi. O kadar vakit yoktu. Yetişmeliydi !

■■■■■■■■

Taehyung... Güzel kalpli , melek adam. O gülüşünden eser yoktu. Üzgündü. Ama aynı zamanda da gerçeklerin ortaya çıkmış olması iyi birşeydi , sevinmeliydi. Neden sevinemiyordu ? Neden gök gürültüsüne , şimşeğe izin verip yağmuru kovuyordu ? Oysaki fırtına eninde sonunda dinecekti. Yağmurdan sonra o masmavi gök ortaya çıkacak mutluluk dağıtacaktı. Bitkiler sevinecekti , Güneş damlalara rengini verecekti... Fırtınaya müsade etmeliydi.

Namjoon- Taehyung...

Taehyung , pişmandı. Onu ne olursa olsun dinlemeliydi. İnanmasa bile dinlemeliydi. İzlemediği bir videoya inanmış , sevgisini gururunun arkasına itelemişti. Yine de haklıydı. Kim olsa böyle düşünürdü. Kötü hissediyordu.

Menajer çıktıktan sonra duramamış ve aramıştı. Menajer telefonu açmayınca şirkete gitmişlerdi. Diğer üyeler onu yalnız bırakmak istememişti.

Görmüştü. Onlar evden gidince olanları görmüştü. Onun yaşamak için verdiği çabayı görmüştü. Boğazında kalan çığlıkları hala kulağındaydı.

Derin bir nefes aldı. Hepsi de o piç adamın tuzağına düşmüştü. O sırada Namjoon'un telefonu çaldı. Arayan menajerdi. Namjoon'a olanları az uz anlatmıştı. Çilek'i özel bir hastaneye götürüyorlardı. Sessizce gelmelerini istemişti. Menajer onların şirkette olduğundan habersizdi. O yazılımcıya güvenlik kamerası kodunu atmıştı. Videoları istiyordu. Çocuk yanlış yapmayacaktı. Biliyordu. Başına birsürü adam dikmişti.

Çocuk üyelerden çekinerek videoyu açtı. Çilek'in eve girişinden başlamıştı. Kamera koridordaydı eve giriş çıkışları görüyordu. Kapıdan o adamın girip , Çilek'e saldırması görünüyordu. Çilek ondan kaçmıştı. Odasında olanlar görünmüyordu. Sadece duyuluyordu. Çilek ordan da kaçıyordu. Adamın Çilek'e attığı tokat görülmüştü en son. Taehyung gözlerini sımsıkı kapattı. Canı acımıştı. Sinirlenmişti. O adamdan hesabını soracaktı. Çilek. Ona birşey yapmış mıydı ? O iyi miydi ?

Çocuk videonun devamını oynattı. Çilek adama yalvarmıştı. Ona dokunmasın diye yalvarmıştı. Dünyadaki yerçekimi artıyordu sanki... Henüz menajerin geldiği kısma gelmemişlerdi. Taehyung korkuyordu. Çok korkuyordu.

Devamını da izlediler. Çok şükür ki menajer tam zamanında yetişmişti. Ya gecikseydi... düşünmesi bile çok korkunçtu.

Taehyung sırtını yasladığı soğuk duvardan çekti. Gitmeliydi. Çilek'i bırakamazdı. O adamdan da sorması gereken bir hesabı vardı. Kızına dokunmanın , ağlatmanın ve zarar vermenin hesabını soracaktı.

■■■■■■■■

Menajer - Taehyung. Topla kendini. Senin suçun yok. O iyi olacak.

Menajer Taehyung'un yanına oturdu. Sargılı eline baktı. Duvarları yumruklamaktan eli incinmişti. Ama bu Taehyung'un pek de umrunda değildi. O içerden gelecek bir haber bekliyordu. O sevgilisini bekliyordu.

Taehyung- onu dinlemeliydim...

Uzun bir aradan sonra konuşmuştu. Boğazı acıyordu. Kalbi artık çok ağırdı. O artık Çilek'le birlikte rahat bir hayat istiyordu. Birlikte.

- merhaba. Kim Hee Ji için bekliyorsunuz , değil mi ?

Taehyung hemen ayaklanıp doktorun önünde durdu. Ağlamaktan yüzü gözü kızarmıştı.

- muhtemelen çileğe alerjisi olduğunu biliyorsunuzdur... üzgünüm , yani bilmeden çilekli bir şey yemiş ya da içmiş olabilir. Nasıl olsa tadını bilmiyordur. Fark etmemiş olabilir. Anladığımız kadarıyla bir gün önce falan almış. Kanına iyice karışmış. Tepki vermesi uzun sürmüş çünkü belirli aralıklarda belirli dozlarda almış. Aynı zamanda da panzehir etkili ilaçların toz versiyonunu almış , öyle görünüyor. Eğer ilacı tam alsaydı ya da iğnesini olsaydı bu kadar büyük bir kriz geçirmezdi belki. Bu da onun bilinçli bir şekilde zehirlendiğini gösteriyor. Kendisi yapmayacağına göre...

Taehyung - şimdi nasıl ?

- bu kız ayaklı mucize resmen. Kurtulmasını beklemiyorduk açıkçası. En ufak krizde bile ölmesi çok büyük bir ihtimaldi. Dediğim gibi , o kız bir mucize. Ona iyi bakın.

Doktor Taehyung'a gülümsedi.

- onu hayata bağlayan büyük bir şey var. Büyük bir sevgi. Öyle ki elinden geldiğince direniyor. Vee , o sevginin sahibinin adı Taehyung sanırım... seni sayıklıyor.

Taehyung sevinmişti. Bırakmamıştı işte ! Onu bırakıp gitmemişti ! Görmek istiyordu.

- onu görebilirsin. Onunla konuşabilirsin. Seni hissedecektir...

Taehyung sonunda mutluluğu yeniden hissetmeye başlamıştı. Jimin'e sarıldı. Diğer üyeler de onlara sarılıyordu. Sonunda fırtına dinmişti. Sırada gökkuşağını izlemek vardı. Sırada mutluluğun keyfi vardı.



Selam bebişler ! Nasılsınız ?

Beğendiniz mi bölümü ? Nasıldı sizce ?

Bolumu aslında dün gece atacaktım ama uyumuşum hdjsnfjck. Malum sınavlara çalışıyorum. Pöfff. Sanki sınav olup online eğitime geri donecegimizk biz bilmiyoz he he !

👏👑 bu arada bu bölümü ' ROSEarerosie_pasta0 'adlı bebişe ithaf etmek istiyorum. Geçen bölüm yorumlarda tahmin etmişti 👏👏 ehehehjsjdjcj bi de eğer kullanıcı adını yazdığım kısım siyah görünüyorsa yani boş görünüyorsa tırnak içinde bıraktığım yere dokunun. Bölümde boş görünebilir.

Siz de ithaf istiyorsanız sonraki bölüm hakkında tahmin yapabilirsiniz. Ya da en çok hoşuma giden yoruma da yapabilirim. Yorumlarınıza dönüyorum zaten.🤪

● hadi hepimiz buraya bir itirafta bulunalım. Immm hangisini itiraf etsem acaba snsnfc neyse çevremdekilerin arkamdan çevirdiği her boku biliyorum. Çok eğlenceli eheğehehxjsjfjf salaklar ! İtiraf edecek başka bişey bulamadım birden Jdjdjd olursa yoruma yazarım ehhefjs

tadına baktığınız en saçma ve tuhaf şey ? Sabun babdjfjjsjfjfhs

Oy verip yorum yapmayı unutmayın 💜😚 iyi günler 🖐

Continue Reading

You'll Also Like

41.4K 3.5K 12
Kim Taehyung öğrencisine fazla mı ayrıcalık tanıyordu? Daha ona sınav cevaplarını verdiği kısma gelmedik. Yaş farkı !
889K 71.1K 14
arkadaşlarıyla birlikte orduya katılan jungkook, ilk görüşte etkilendiği komutan kim taehyung'a cinsel içerikli mesajlar atmaya başlar. taekook, tex...
32.3K 1.3K 46
Bu kitap Yabani dizisinin 28. bölümünden sonra ASLAZ cephesinde yaşanan olayları konu aldığım bir kitaptır. Görmek istediğimiz fakat tüm beklentileri...
407K 37.3K 33
Kore'nin nesillerdir düşman olan iki sürüsü; Kim'ler ve Jeon'lar aynı davete katılır. Beklemedikleri şey ise attığı yumruk ile ruh eşi oldukları orta...