Haikyuu Oneshot [Kérések Nyit...

By ajlA-chan35

5.1K 253 51

Ez a címből is látható egy Haikyuu oneshot-os könyv lenne. Lesznek: •Karakter x reader •Karakter x oc •Kara... More

Iwaizumi x reader
Kageyama x oc
Kuroo x reader
Sugawara x reader
𝕂𝕖̇𝕣𝕖̇𝕤𝕖𝕜 ℕ𝕪𝕚𝕥𝕧𝕒
Kageyama x reader
Oikawa x reader
❤️Daisuga😊
Suna x reader 18+
Iwaizumi x reader
Bokuaka
Ushijima x reader
Nishinoya x reader
Daichi x Oc

Osamu x reader

313 16 18
By ajlA-chan35

ℝ𝕖𝕒𝕕𝕖𝕣 ℙ𝕆𝕍

    Épp most kiáltottam rá férjemre, hogy keljen fel, mert van még egy órának elkészülni és mág a vendégek előtt odaérni a szülinapi buli helyszínére. Egy jó három perc múlva meg is érkezik őfelsége és le is ült az asztalhoz enni.

      Már a kocsiban ülünk és megyünk a helyszín felé ami nem más, mint egy erdei kis ház. (rímelt xdd).

   -Vajon Tsumu örülni fog az ajándéknak?- kérdezi meg hirtelen a mellettem ülő.

  -Szerintem biztos, hogy igen de az én különleges ajándékomnak mindenképp- mondom vigyorogva nála meg beindul a durca.

  -Nem ér miért nem mondod el, mi az amit közösen fogunk kapni. Legalább valami kis dolgot. Egy szavat akár amivel rá tudjuk vezetni.

 - Nem mert ez meglepetés- kacagok ő meg morogva durcás fejjel fordult és figyelte tovább az utat.                                                                                                                                                                                                     Megérkezve a házhoz már ott volt a másik szülinapos is.

-Oi Samu, (NÉV)-chan!!! Sziasztok!- kiált mosolyogva a szőke felénk.

-Szia Atsumu és Kyoomi- köszönünk vissza neki és párjának.

       Előkészítettünk mindent majd jöttek is sorjába a vendégek. Ott volt az Inarizaki régi csapata, az MSBY csapat, néhány ismerős sőt még a Sweidenből Hoshi és Kageyama is ott volt.  Egy kicsit buliztunk majd jöhetett az ajándékozás. mindenki odaadta az csomagokat, persze ahogy megmondtam Tsumu és Samu imádták a másiktól kapott ajándékot.

       És akkor jöhettem én. Az ajándékról egyedül az ikrek nem tudtak a többiek mind. Odaadtam a két kis tasakot majd Tsumunak egy ölelést Samunak meg egy csókot adtam.                                              -Boldog Szülinapot!-mondom nekik. Ők már türelmetlenül nyitották ki a csomagot és mikor belenéztek megálltak. Csend volt nagy csend. Zakatoló szívvel néztem őket és a reakciójukat.

        -ÚRISEEN!!! NAGYBÁCSI LESZEK!!!!-reagált hamarabb Tsumu majd óriási mosollyal melölelt. Samura nézek aki még mindig kikerekedett szemmel áll kezében a kicsi babazoknival és tesztel. Kicsit félek mi van ha nem örül . De nem kellett sokat várjak mert Osamu szeméből a könnyek kezdtek folyni majd sietve mégis gyengéden megölelt majd megcsókolt. Utána lehajolt és hasamra is adott egy kis puszit majd újra rám nézett.

     -Köszönöm...Édesem köszönöm én annyira szeretlek!- mondja még indig könnyeit nyelve. Én csak mosolygok majd egy utolsó csók után folytattuk is a bulit. De Samu végig a hasamat fogva simogatta és egy-egy puszit is adott rá.

     POKABUUUUUU           

   Sziasztok itt van az új rész remélem tetszett.

Amúgy  bocsánatot akarok kérni hogy ilyen ritkán hozom a részeket de sulival nagyon el vagyok havazva és egy barátnőmmel is készülünk valamivel nektek ami hosszú munkát igényel de nyugi hozom a sztorikat.                                                                                                 

            

Continue Reading

You'll Also Like

5.3K 406 23
,,Enyém vagy, és nem osztozom rajtad senkivel!" Ha tippelhetnél, mit csinál egy milliomos sztárorvos mikor unatkozik, mire gondolnál? Biztosíthatlak...
20.7K 1.1K 62
In our Dreams / Az álmainkban Egy világban, ahol csupa előítélet és lenézés van, vajon milyen egy alsóbbrendű ember élete? Származás, alacsonyabb ren...
4.7K 321 77
Olivia Grey, de ismert nevén Olivia Hill emberfeletti erővel rendelkezik. Kiváló ügynökké vált Nick Fury kezei alatt. Sokszor segített be a Bosszúáll...
2.8K 389 72
Bucky élete fenekestül felfordul, amikor a második csettintés által új életbe kezd. Nem tudja mihez kezdjen, amikor gyerekkori legjobb barátja a sajá...