Our sister fell in love with...

By JulinkaGaiov

11.7K 383 77

Co když Salvatore bratři měli mladší sestru jménem Isabell, která přijede za nimi do Mystic falls v době, kdy... More

Isabella Salvatore
Klaus Mikaelson!!!!
Party
Ritual
Lonely☾
Christmas𐂂
Happy new Year🎉
Ester is coming
Matt is Dead :)
My Brothers
Revenge
Goodbye 1/2
Goodbye 2/2
Life Isabell Salvatore
They're Alive
Stars in the sky
Big Secret
Graduation
Kol Mikaelson!!!!
Where are we going?
I was in love with you
🎄🎁🎆🎇😇
Aurora and Tristan
I'm scared
You will be allright
I'm dying
ALIVE
I love you
Will you marry me?
Date
Wedding day
Baby?
Katherine
Victory
Goodbye
We are Family
Ansel
Mikael
Maybe it will be okay
I love you so much
Vincent
Daddy?
Klaus
Klaus 2/2
Christmas
New Year
The end
Info

♡Birthday kiss♡

341 11 0
By JulinkaGaiov

Pohled Isabell

Vzbudila jsem se vedle Stefana a Damona ?Rychle jsem se zvedla a koukla na ty dva tupce,,co tu děláte?" zeptala jsem se,,přijeli jsme" řekl Stefan,,všechno nejlepší k tvým...jasně 161 let" řekl Damon,,sklapni!" řekla jsem, vstala jsem a namířila jsi to do koupelny.

,,Hele nechovej se jako malý děcko" řekl Damon za dveřmi,,já jsem, ale malý děcko podle tebe" řekla jsem nazpátek,,proč nemáš ráda narozeniny?" zeptal se Stefan,,jelikož jsem upír" řekla jsem,,to není důvod a vůbec ani jsi nás nepozdravila" řekl Damon,,napravím to, ale teď mě nechte se vykoupat a obléct" řekla jsem.

Pohled Damona

,,Nechceš společnost?" zeptal se Kol když se tu objevil,,na to zapomeň Mikaelsone" řekla Izzy z koupelny,,nech být mojí sestru ty nadržený prase" řekl jsem,,jo Izzy ti nedá" přidal se Stefan a spolu jsme odešli.

Pohled Izzy

Když konečně všichni odešli já se mohla v klidu vysprchovat.

Když jsem vylezla omotala jsem si kolem sebe ročník a udělala si ranní hygienu, nalíčila jsem se navlnila jsem si vlasy a oblékla do:

A šla jsem dolu kde byli všichni i Stefan a Damon,,ahoj" řekla jsem a oba jsem obejmula,,moc dobrou náladu nemáš" řekl Damon a já kývla,,proto jsem ani nechtěla jet, ale vy jste sem prostě jet museli" řekla jsem,,jestli tě to uklidni tak nemám v plánu slavit narozeniny" řekl Damon,,bezva já taky ne" řekla jsem,,chtějí něco co patří mě" řekl Klaus,,a co chtějí?"zeptala jsem se,,je to přívěsek, poslední dobou to čarodějové a čarodějnice chtějí aby se mohli zbavit upírů a vlkodlaků" řekl Klaus,,a my tomu chceme zabránit" řekl Stefan.

,,Od kdy vy tři spolu spolupracujete? Pokud dobře vím tak Klaus si od Eleny bere krev, každou chvíli a vy tohle nechcete" řekla jsem,,její krev si skladuju, až se vrátíš vezmu tě na výlet za vlkodlaky" usmál se na mě Klaus,,,až příjdu?" řekla jsem nechápavě.

,,Ukradla ho čarodějka a někam ho zakopala" řekl Stefan,,a to ho nemůžete najít?" zeptala jsem se,,ne bylo to před 100 lety možná i víc teď jsi nejsem jistý a protože je teď 21 století a stojí všude domy a tak dále, tak je nemožné najít 5ti centimetrový přívěsek" řekl Klaus,,a co s tím mám dělat já?" zeptala jsem se,,pošleme tě do roku 1820, ty najdeš ten přívěsek" řekl Klaus,,ani nevím jak vypadá a jak mě tam chcete dostat v tom století jsem ještě ani nebyla na světě" řekla jsem.

,,Nedělej jsi starosti lásko, Freya tam půjde s tebou ví jak vypadá" řekl Klaus,,a proč si pro něj nemůžeš jít sám?" zeptala jsem se,,protože kdyby moje mladší já vidělo moje tohle já, tak by se asi stalo hodně špatných věcí a ty jsi tam nebyla ani Freya, takže půjdeš ty a Freya" řekl Klaus.

,,Niku mám to kouzlo" řekla Freya,,bezva, vymyslete si jakýkoliv jméno" řekl Klaus,,přizpůsob se Izzy" řekl Stefan,,ale já neřekla, že chci někam do minulosti, proč mě nikdo nikdy neposlouchá, to není fér" řekla jsem a Freya začala kouzlit,,jak ho najdeš, tak se zas vrátíš" řekl Damon, Freya mě chytila za ruku a já najednou uviděla jen tmu a pak zářivý bílí světlo a nakonec nějaký zámek.

~~~~~~~~~~~~~~~

,,Izzy" řekl Freya,,kde to jsme?" rok 1820 New Orleans, tu máš obleč si to" řekla a podala mi šaty který mi vůbec nechyběli.

Oblékla jsem s pomocí Freyi do šatů:

,,Tohle mi vůbec nechybělo" řekla jsem a Freya se uchechtla,,vymysli si nějaké jméno" řekla Freya a já začala přemýšlet,,tak například Elizabeth Smithová" řekla jsem,,fajn, já budu Leyla Carey" řekla Freya a já kývla a spolu jsme šli k tomu zámku.

,,Koná se tu bál, takže to bude lehký" řekla Freya a spolu jsme šli dovnitř,,jste na seznamu hostů?" zeptal se nějaký týpek,,ne nejsme a právě proto nás pustíš" ovlivnila jsem ho a on nás pustil,,velice nenápadné.....jsem Klaus" řekl a políbil mojí ruku,,moc ráda vás poznávám" trochu jsem se uklonila, ani jsem si nestačila všimnout, že Freya někam zmizela,,tohle je můj bratr Elijah" řekl Klaus,,i vás moc ráda poznávám, jmenuji se Elizabeth" řekla jsem,,moc rád vás poznávám Elizabeth, pokud mě omluvíte musím na toaletu" řekl Elijah,,jistě" řekla jsem.

,,Vy se nejspíš nebojíte jít na bál a pak tam ovlivňovat lidi" řekl Klaus,,vy jste nejspíš také upír, že Klausi" řekla jsem a Klaus se usmál,,chcete si zatančit" nabídl mi ruku,,jistě" ruku jsem přijala a Klaus mě vedl na parket.

S Klausem jsme tančili a povídali si, smáli se spolu, tenhle Klaus se mi líbil víc než ten z 21 století.

,,Tomu nevěřím to jste neudělal" smála jsem se,,udělal měla by jste vidět jak se tvářil" řekl a pak znovu pokračoval,,nechcete jít na čerstvý vzduch?" zeptal se,,ano" odpověděla jsem a Klaus mě vedl ven.

,,Proč mám takový pocit, že vás už znám?" zeptal se,,to nevím, nikdy v životě jsme se nepotkali" řekla jsem,,jaká škoda" řekl,,není tohle Lockwood" řekla jsem,,ano je. Byl pozvaný znáš je?" zeptal se,,několikrát jsem odmítla sňatek s jeho synem" řekla jsem,,to se nesluší" řekl,,ano vím, právě proto mě otec chtěl šoupnout do kláštera" řekla jsem,,a vy jste utekla" řekl,,ne tak docela, moji bratři se zamilovali do upírky ona mi dala její krev a zamkla mě v pokoji jelikož jsem zjistila co je zač, z pokoje jsem se dostala oknem ven, zjistila jsem, že i můj otec ví že je upír a tak dal mému bratrovy železník úplně si nepamatuju jak to bylo jen vím, že jsem běžela za bratry abych jim zachránila život, nějaký idiot je chtěl zastřelit. Stihla jsem to kůlka zasáhla jen mě, jenomže oni místo toho aby utíkali tak mi začali říkat to bude dobrý a on zastřelil i je podle toho jsem usoudila, že moji bratři jsou idioti" řekla jsem.

,,A pak jste se stala upírkou a vaši bratři?" zeptal se Klaus,,nic o nich nevím, když jsem se probudila oni tam už nebyli" řekla jsem,,to mě mrzí, rodina je důležitá" řekl a já kývla,,obětovala jste se pro své bratry" řekl,,je to jediná rodina kterou jsem měla, měl by jste si vážit i té své Always and Forever" řekla jsem a Klaus se zamračil,,vy mne znáte hodně že ano, ale já o vás nevím nic" řekl,,jsi jen myslíte" řekla jsem a chtěla jsem se zvednout a najít Freyu, jenomže mě Klaus chytl za ruku a přitáhl si mě do polibku.

Ucítila jsem ty dlouho neznámé motýli v břiše a začala jsem spolupracovat,,tohle se,ale taky nesluší pane Mikaelsone" řekla jsem,,já hraju podle svých pravidel" řekl a znova spojil naše rty najednou jsme se objevili v jednom z pokojů, nejspíš u Klause,,tohle by jsme dělat nesměli" řekla jsem když jsem mu sundala tričko nebo co to bylo za oblečení z 18 století,,jistě že neměli z toho bude ostuda" řekl spojil naše rty a dál víme co se stalo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ráno

,,No tyvole!!" slyšela jsem, otevřela jsem oči a uviděla Freyu a taky Klause vedle sebe,,co prosím? Kdo jste? A co tu děláte?" řekl Klaus,,našla jsem to, můžeme jít" řekla Freya já se rychle zvedla z postele, ale Klaus mě chytil,,kam si myslíš že jdeš?" zeptal se,,musím domů, omlouvám se" vyprostila jsem se z jeho sevření a šla za Freyou,,uvydíme se někdy?" zeptal se,,o tom silně pochybuju Klausi" řekla jsem a upíři rychlostí jsem odešla za Freyou.

,,Nemůžu tomu uvěřit" řekla,,čemu?" zeptala jsem se,,spala jsi s Klausem" řekla,,nikomu o tom nic neřekneš"řekla jsem,,to udělat můžu, ale jsme v Klausově hlavě je možný že si to bude pamatovat" řekla Freya,,ahhh bože, jsem taková kráva, zakopeš mě?" zeptala jsem se,,ne teď mi dej ruku" řekla já ji dala ruku a Freya začala kouzlit, když jsem se koukla zpátky na ten zámek viděla jsem Klause a Elijahe jak na nás koukají,,Freyo pospěš si" řekla jsem a pak jsem zas viděla tmu a pak zářivý bílí světlo a nakonec obývák.

,,Konečně máte ho?" zeptal se Damon a Freya ukázala ten přívěsek,,šlo to dobře?" zeptal se Elijah,,jo, ale kdyby Izzy neupoutala vaší pozornost hlavně Klausovu, tak by to trvalo mnohem déle, protože bych se nemohla vypařit Klaus byl na Izzy dost fixovaný" řekla Freya a já do ní strkla,,kde jsou ty růžové šaty?" zeptala se Rebekah když mě viděla jen v bílých šatech který se dávali pod ty růžový.

,,V roce 1820 v Klausově ložnici" řekla Freya a já se chytla za hlavu,,mám v tom zmatek, proč v Klausově ložnici?" zeptal se Kol. Freya chtěla něco říct, ale já ji dala ruku před pusu,,zapomeň! Slíbila jsi to" řekla jsem,,no jo promiň když tohle nejde jen tak neříct" řekla Freya,,Klausi proč jsou moje šaty ve tvé ložnici v roce 1820?" zeptala se Rebekah.

Takže Klaus ví co se stalo, nejradši bych se propadla studem,,je to tajemství, že Elizabeth" řekl s úšklebkem na tváři.

Rychle jsem odešla do pokoje a zamkla se tam,,Betty oblékni se půjdeme lovit vlky" řekl Klaus a já si povzdychla,,tohle bude ještě dlouhý den"

Continue Reading

You'll Also Like

1M 54.8K 35
It's the 2nd season of " My Heaven's Flower " The most thrilling love triangle story in which Mohammad Abdullah ( Jeon Junghoon's ) daughter Mishel...
6.7K 439 27
"You, mister, are gonna be punished for the destruction you've caused," she said. "Pfft, like I even care." He rolled his eyes. At this, she raised a...
677K 33.5K 24
↳ ❝ [ ILLUSION ] ❞ ━ yandere hazbin hotel x fem! reader ━ yandere helluva boss x fem! reader ┕ 𝐈𝐧 𝐰𝐡𝐢𝐜𝐡, a powerful d...
1.9M 18.4K 43
Mikayla is Niall Horan's childhood best friend, but with her parents divorece she moves away right when he got on the X-Factor. Now two years later a...