Χέρμα

By yorgosbooks

151 1 0

Το 10ο Βιβλίο του Γιώργου Ντόβα Μία ακραία τολμηρή ιστορία, γεμάτη ερωτισμό και πάθος, για αναγνώστες χωρίς τ... More

1. Η Γνωριμία!
2. Έρικα!!
3. Μία χαλαρή ημέρα!

4. Ανακοινώσεις!

38 0 0
By yorgosbooks


Ξημέρωσε Δευτέρα. Η πρώτη ημέρα της εβδομάδας. Η οποία βέβαια, δεν είχε απολύτως καμία διαφορά από τις προηγούμενες ημέρες, γιατί ήταν όλοι σε περίοδο διακοπών.

Ο Έκτορας, για μία ακόμη φορά, ξύπνησε πρώτος. Είχε αυτή την συνήθεια, να μην μπορεί να κοιμηθεί από μία ώρα και μετά το πρωί. Σε αντίθεση με τις γυναίκες του, οι οποίες εάν τις άφηνες θα ξυπνούσαν αργά το μεσημέρι.

Σήμερα θα ερχόταν η Κυρία Άννα, η οικονόμος του Σπιτιού. Για αυτό τον λόγο και επειδή η Κυρία Άννα, δεν ήξερε τίποτα για τον Έκτορα και το νέο καθεστώς, η Μάγια του είχε πει, να μην κατέβει το πρωί μόνος του στην Κουζίνα. Να περιμένει να ξυπνήσει και εκείνη και να κατεβούν μαζί για να τον γνωρίσει και να ενημερώσει την Κυρία Άννα, για τις αλλαγές που είχαν γίνει.

Ο Έκτορας, σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο. Μετά αφού θαύμασε για άλλη μία φορά τις γυναίκες του, που κοιμόντουσαν γυμνές, πήγε στο Γραφείο που υπήρχε μέσα στην μεγάλη Κρεβατοκάμαρα και άνοιξε τον φορητό υπολογιστή της Μάγιας.

Σερφάρισε αρκετή ώρα. Μετά βαρέθηκε. Πήγε στην Μπαλκονόπορτα και θαύμασε την υπέροχη θέα του Βουνού με τα πολλά δέντρα, που υπήρχε μπροστά του. Η περιοχή όντως ήταν καταπληκτική. Και του Έκτορα του άρεσε πολύ το βουνό. Το προτιμούσε σαφέστατα, από την θάλασσα.

Γύρισε πάλι στο Καθιστικό και κάθισε σε μία πολυθρόνα. Έφερε στον νου του, όλα τα συμβάντα από την Παρασκευή και μετά. Παρόλο που τα είχε ζήσει τόσο έντονα, του φαινόντουσαν σαν παραμύθι. Σαν όνειρο. Ήταν όμως πραγματικότητα.

Τώρα στο μυαλό του, σχηματίστηκε ένα ερώτημα.

«Και τώρα τι γίνεται;» Σκέφτηκε έντονα.

Έπρεπε να δώσει μία απάντηση σε αυτό. Η Μάγια βέβαια, ήταν σαφέστατη. Δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς εκείνον. Και θα έμεναν μαζί. Και εκείνος βέβαια, θα ήταν τρελός, για να μην το δεχτεί. Ως εδώ καλά. Και θα ήταν επίσης καλά, όσο κρατούσε το καλοκαίρι και οι διακοπές. "Easy living!" που έλεγαν και οι Αμερικάνοι.

Μετά όμως, τι θα γινόταν; Τον Αύγουστο θα γινόταν η ανακοίνωση των βάσεων. Και με τα μόρια που είχε συγκεντρώσει, μάλλον θα περνούσε στην Σχολή της επιλογής του. Η Μάγια επίσης του είχε πει ότι θα ξεκινούσε ένα οικιστικό Project, από τον Οκτώβρη. Χωρίς λεπτομέρειες, φυσικά.

Για την οικογένεια του, δεν τον ένοιαζε και πολύ. Ήταν ενήλικας και μπορούσε να κάνει τις επιλογές του. Και η επιλογή του ήταν σαφέστατα η Μάγια. Ούτε τα σχόλια για την ηλικία και την οικονομική της κατάσταση, τον ένοιαζαν. Μία ανησυχία για την διάρκεια της σχέσης τους, την είχε όμως. Τι θα γινόταν εάν κάποια στιγμή, τα αισθήματα της ξεθύμαναν και η σχέση τους τελείωνε; Αυτή την απάντηση την έδωσε σχετικά εύκολα. Θα ακολουθούσε την θετική προσέγγιση. Θα ζούσε την σχέση τους κάθε ημέρα. Όσο και αν κρατούσε αυτή. Και δεν θα την μόλυνε με αρνητικές σκέψεις και ανησυχίες.

Μετά σκέφτηκε την βιολογική ιδιαιτερότητα της Μάγια. Του είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός, του πως είχε ανταποκριθεί στον πούτσο της Μάγια. Και αυτό γιατί ποτέ του δεν είχε ομοφυλικές τάσεις. Ούτε κατά διάνοια. Είχε δει πολλές πορνογραφικές ταινίες, αλλά ποτέ δεν είχε επιλέξει Gay ή έστω ταινίες με ερμαφρόδιτους ή τραβεστί. Αντιθέτως πολλές φορές είχε δει ταινίες με αιμομιξίες και σχέσεις ενδοοικογενειακές. Αυτό βέβαια δεν σήμαινε ότι τον έλκυε σεξουαλικά η μητέρα του. Παρόλο που η μητέρα του ήταν πολύ όμορφη και νέα σχετικά, ούτε σαράντα ετών, δεν την είχε δει ποτέ ερωτικά. Παρόλο που την είχε δει μερικές φορές γυμνή. Και αρκετές φορές γυμνόστηθη, μια που συνήθιζε να κολυμπάει γυμνόστηθη στις διακοπές τους στην Σίφνο. Και κάθε άλλο, παρά σεμνότυφη, ήταν.

Εκείνη την στιγμή, που τα σκεφτόταν όλα αυτά, έκανε ένα συνειρμό. Η μητέρα του ήταν μόλις δύο χρόνια μεγαλύτερη από την Μάγια. Η Μάγια κάλλιστα και άνετα, θα μπορούσε να είναι μητέρα του. Αυτή η διαπίστωση τον προβλημάτισε για λίγο, αλλά μετά το ξεπέρασε και αυτό και χαμογέλασε. Η Μάγια, βέβαια ήταν κλάσεις καλύτερη από την μητέρα του. Από όλες τις απόψεις.

Τώρα σκέφτηκε τι θα έλεγε στους γονείς του και πως θα την γνώριζε σε εκείνους. Γιατί κάποια στιγμή, θα την γνώριζαν. Και λίαν συντόμως, βέβαια. Εντάξει με την ηλικία, αλλά θα έλεγε κάτι άλλο; Το σκέφτηκε λίγο και αποφάσισε να είναι ειλικρινής μέχρι ενός σημείου. Στο κάτω-κάτω κανέναν δεν ενδιέφερε, τι είχε στο κιλοτάκι της η Μάγια και τι έκαναν στην Κρεβατοκάμαρα τους.

Εκείνη την στιγμή, πήρε την απόφαση του. Στην επόμενη τηλεφωνική επικοινωνία που θα είχε με την μητέρα του, θα το ανακοίνωνε. Η ανακοίνωση θα ήταν του στυλ: "Είμαι τρελά ερωτευμένος με μία γυναίκα. Είναι Αρχιτεκτόνισσα και θα ζήσουμε μαζί στο Σπίτι της στην Εκάλη". Ήταν περίεργος να ακούσει πως θα αντιδρούσε η μητέρα του. Για τον πατέρα του, μάλλον ήταν σίγουρος. Θα ήταν περήφανος που ο γιος του "κατάφερε" μία τέτοια γυναίκα. Για την μητέρα του δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα, πως θα αντιδρούσε. Και το τηλεφώνημα, θα το έκανε μπροστά στην Μάγια. Θα ήταν μία απόδειξη για τα αισθήματα του. Και δεδομένου ότι με την μητέρα του, είχαν να μιλήσουν από την Παρασκευή, μάλλον δεν θα αργούσε αυτό το τηλεφώνημα.

Ικανοποιημένος με την απόφαση του, η σκέψη του γύρισε ξανά στον πούτσο της Μάγια. Έριξε μία ματιά στο κρεβάτι. Η Μάγια κοιμόταν στο πλάι, προς το μέρος του, σε μία υπέροχη και προκλητική στάση, η οποία αποκάλυπτε το κορμί της σε όλο του το μεγαλείο. Και τον πούτσο της, επίσης.

Στο θέαμα αυτό ερεθίστηκε πολύ. Τελικά τον ερέθιζαν τα πέη, ή μόνον το συγκεκριμένο; Αποφάσισε να κάνει ένα τεστ για να το ξεκαθαρίσει. Όσο μπορούσε βέβαια!

Πήγε πάλι στον φορητό υπολογιστή. Μπήκε σε ένα πορνογραφικό site. Έψαξε για κάποια Video με Gay. Δεν του έκαναν καμία εντύπωση, παρόλο που ήταν πολύ εντυπωσιακά. Τον άφησαν παγερά αδιάφορο. Κοίταξε πάλι το κορμί της Μάγια. Ο πούτσος του ερεθίστηκε αμέσως! Περισσότερο από την προηγούμενη φορά! Έψαξε τώρα για Video με ερμαφρόδιτους. Βρήκε αρκετά. Είδε μερικά. Και με κανονικούς ηθοποιούς και Hendai με 3D γραφικά. Τα τελευταία ήταν πολύ εντυπωσιακά. Το αποτέλεσμα όμως ήταν το ίδιο. Μόνον ο πούτσος της Μάγια, τον ερέθιζε. Συνειδητοποίησε τελικά ότι, δεν ήταν μόνον ο πούτσος της που τον ερέθιζε. Τον ερέθιζε η αντίθεση. Η τέλεια γυναίκα, αλλά και ο προικισμένος άνδρας στο ίδιο σώμα. Τον τραβούσε η πολύ όμορφη γυναίκα και ήθελε να της δώσει ηδονή με κάθε τρόπο. Λατρεύοντας και τον ανδρισμό της. Και αυτό δεν απειλούσε, ούτε μείωνε, τον δικό του ανδρισμό. Ήταν όλα μέσα στο σεξουαλικό παιχνίδι. Και ήταν αυτή η ιδιαιτερότητα που το έκανε ακόμη πιο έντονο και πιο ενδιαφέρον. Αυτή ήταν και η δική του διαφορά, από κάθε άλλον άνδρα που είχε γνωρίσει η Μάγια. Και αυτό ήταν που είχε λατρέψει σε εκείνον. Της δινόταν ολοκληρωτικά. Χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Τίποτα δεν ήταν απαγορευμένο για εκείνους.

Σε αυτές τις σκέψεις, ο ερεθισμός του έφτασε στα ύψη. Και δεν μπορούσε να αντέξει άλλο. Πήγε κοντά στο κρεβάτι.

«Όσο κοιμήθηκε, κοιμήθηκε!» Σκέφτηκε και χαμογέλασε.

Άπλωσε και άρχισε να την χαϊδεύει. Πρώτα το ολοστρόγγυλο, υπέροχο στήθος και μετά κατέβηκε πιο κάτω. Άγγιξε απαλά τον πούτσο της. Εκείνος ανταποκρίθηκε. Και η Μάγια, επίσης. Άρχιζε να τον μαλάζει. Ταυτόχρονα άρχισε να μαλάζει και τον δικό του, με το άλλο χέρι του. Ήταν πολύ περίεργη η αίσθηση να παίζει με δύο πούτσους ταυτόχρονα. Περίεργη, αλλά πολύ ερεθιστική. Η Μάγια αναστέναξε μέσα στον ύπνο της.

Ο Έκτορας, έγλυψε τα χείλη του και μετά, άρχισε να γλείφει τον πούτσο της. Απαλά στην αρχή σαν παγωτό. Μετά τον έβαλε στο στόμα του και άρχισε να τον ρουφάει. Η Μάγια αναστέναξε και έπιασε με τα χέρια της το κεφάλι του, υποχρεώνοντας τον να τον βάλει πιο βαθιά μέσα στο στόμα του. Ο πούτσος της τώρα είχε μεγαλώσει και φαρδύνει πολύ. Με δυσκολία χωρούσε στο στόμα του. Διαπίστωσε για άλλη μία φορά, ότι η Μάγια ήταν πολύ "προικισμένη". Σχεδόν το διπλάσιο από το κανονικό. Και εκεί θυμήθηκε την ταλαιπωρία του κώλου του και χαμογέλασε. Ο πούτσος της Μάγια, είχε φτάσει στον ουρανίσκο του. Κόντεψε να πνιγεί. Η Μάγια το κατάλαβε και τράβηξε το κεφάλι του από πάνω της. Άνοιξε τα μάτια και του χαμογέλασε πονηρά.

«Έχεις όρεξη για πίπες, πρωί-πρωί, αγάπη μου!» Και χωρίς να περιμένει την απάντηση του, συνέχισε. «Συνέχισε, το κάνεις υπέροχα!» Και έσπρωξε πάλι το κεφάλι του, στον πούτσο της.

Ο Έκτορας, το έκανε όσο πιο καλά μπορούσε. Τον μάλαζε, τον έγλειφε, τον ρουφούσε. Η Μάγια, αναστέναζε από ηδονή. Ήταν στα πρόθυρα του οργασμού και άρχισε να του λέει βρωμόλογα.

«Έτσι μωρό μου! Ρούφα την ψωλάρα μου! Κάνε την να χύσει. Θέλω να χύσω στο στόμα σου και να τα ρουφήξεις όλα! Πάρτα όλα γαμιά μου! Θέλω να χύσω και μετά να ξεσχίσεις την μουνάρα μου!»

Και αμέσως μετά.

«Καυλώνω, μωρό μου! Έτσι! Μην σταματάς! Σου χύνω, μωρό μου! Σου χύνω, καύλα μου! Πάρτα όλα! Όλα για σένα!»

Με μία σπασμωδική κίνηση, ελευθέρωσε όλο της το σπέρμα μέσα στο στόμα του Έκτορα. Εκείνος το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα. Για δεύτερη φορά, μέσα σε τρεις ημέρες. Κατάπιε μία ποσότητα και κράτησε το υπόλοιπο στο στόμα του. Μετά σηκώθηκε και της έδωσε ένα ζουμερό δυνατό φιλί. Ταυτόχρονα άδειασε στο στόμα της το σπέρμα, που είχε κρατήσει στο δικό του στόμα. Και συνέχισε το φιλί τους, πιέζοντας τα χείλη της και παίζοντας με την γλώσσα του.

Η Μάγια, τρελάθηκε με την αίσθηση του σπέρματος της, στο στόμα της. Το γύριζε με την γλώσσα της μέσα στο στόμα της και μετά άρχισε να γλείφει και να ρουφάει και το υπόλοιπο από το στόμα του. Η όλη αίσθηση ήταν εξαιρετικά αισθησιακή. Είχε τόσο ερεθιστεί, που σε μία στιγμή έβαλε το χέρι της στο μουνί της και έχυσε ουρλιάζοντας.

«Καλά που στο καλό, τα έμαθες εσύ όλα αυτά;» Του είπε γελώντας μόλις βρήκε την αναπνοή της. «Ήσουν καταπληκτικός, αγάπη μου! Καλύτερος δεν θα μπορούσες να γίνεις!»

Ο Έκτορας, δεν μίλησε. Την αγκάλιασε και την φίλησε.

«Εγώ όμως είμαι λυσσάρα και δεν χόρτασα, ξέρεις. Θέλω τώρα, να το χώσω κάπου. Και βλέπω δίπλα μου ένα φοβερό μουνάκι που θα ξεσχίσω!» Είπε πονηρά.

«Πάει! Εξόκειλε και αυτή!» Σκέφτηκε και χαμογέλασε ο Έκτορας.

Η Έρικα, παρόλα τα ουρλιαχτά, κοιμόταν του καλού καιρού. Ή έκανε ότι κοιμόταν. Ο Έκτορας, δεν ήταν καθόλου σίγουρος.

Η Μάγια έσκυψε πάνω της. Της άνοιξε απαλά τα πόδια, αποκαλύπτοντας το μουνάκι της. Μετά άρχισε να το γλείφει. Και έπειτα ακούμπησε πρώτα την άκρη του πούτσου της στο μουνάκι της Έρικας. Έπαιξε λίγο μαζί της και κατόπιν μπήκε απαλά μέσα της. Η Έρικα αναστέναξε, αλλά συνέχισε να έχει τα μάτια της κλειστά.

Η Μάγια γύρισε στον Έκτορα, που ήταν δίπλα τους και τους κοιτούσε.

«Έλα μωρό μου. Γάμησε με! Δυνατά όπως μόνον εσύ ξέρεις! Γέμισε την μουνάρα μου, με τον πούτσο σου! Κάνε με να χύσω την καριόλα! Και μην σταματάς! Κάνε με να χύσω πολλές φορές! Είμαι έτοιμη για τον πούτσο σου! Έλα!» Του είπε με βραχνή φωνή.

Ο Έκτορας, δεν περίμενε να του το πει και δεύτερη φορά. Πήγε από πίσω της και χωρίς καμία προετοιμασία, μπήκε δυνατά και άγρια μέσα της. Η Μάγια τώρα έκανε άγριο, σχεδόν βίαιο έρωτα στην Έρικα και ο Έκτορας, τον ίδιο άγριο έρωτα στην Μάγια. Ο συγχρονισμός τους, ήταν απόλυτος.

Τώρα άρχισε να ουρλιάζει και η Έρικα. Η όλη κατάσταση είχε ξεφύγει εντελώς. Η Μάγια κατάλαβε σε μία στιγμή ότι θα τελειώσει. Χωρίς να μετακινηθεί για να μην βγει ο Έκτορας από μέσα της, βγήκε από την Έρικα και την ανάγκασε να συρθεί και να έρθει με το πρόσωπο της στο ύψος του πούτσου της.

«Άνοιξε το στόμα μου, βρωμιάρα και πάρε τον πούτσο μου!» Της είπε άγρια. «Κατάπιε τα όλα! Μην αφήσεις σταγόνα!»

Ταυτόχρονα έχωσε τον πούτσο της στο στόμα της Έρικας. Εκείνη υπάκουα, έβαλε όσο μπορούσε από τον πούτσο της Μάγια, στο στόμα της και άρχισε να τον ρουφάει. Η Μάγια ουρλιάζοντας, απελευθέρωσε όλο το σπέρμα της, για δεύτερη φορά, στο στόμα της Έρικας. Εκείνη με τα μάτια ακόμη κλειστά, το ρουφούσε και το απολάμβανε.

«Χύνω!» Είπε ξανά η Μάγια. «Χύνει και η μουνάρα μου! Χύνω μωρό μου, μην σταματάς! Ξέσχισε με!»

Η όλη φάση ήταν σούπερ ερεθιστική. Ο Έκτορας αισθάνθηκε ότι θα τελειώσει και εκείνος. Η Μάγια ένοιωσε τους σπασμούς του.

«Όχι μέσα μου, αγάπη μου! Στο στόμα της μικρής τσουλίτσας. Δεν χόρτασε από σπέρμα, θέλει και άλλο!»

Λέγοντας αυτά, τον ανάγκασε να βγει από μέσα της. Μετά πήρε τον πούτσο του και τον οδήγησε στο στόμα της Έρικας. Εκείνη τον δέχτηκε με ευχαρίστηση. Άρχισε να τον ρουφάει και ο Έκτορας, εκτόξευσε και εκείνος το σπέρμα του στο στόμα της Έρικας. Η οποία το ρούφηξε και το κατάπιε όλο. Και μετά άνοιξε τα μάτια της.

«Ευχαριστημένη;» Είπε κοιτάζοντας την Μάγια.

«Όχι ακόμη! Θα πρέπει να κάνεις και κάτι άλλο, μικρή!» Της απάντησε εκείνη με ένα πονηρό χαμόγελο. «Θα πρέπει να καθαρίσεις, το χάλι που προκάλεσες!»

Η Έρικα, την κοίταξε απορημένη. Η Μάγια τότε πήρε τον πούτσο της και τον πρότεινε στην Έρικα.

«Γλύψτον, μικρή τσουλίτσα. Καθάρισε τον! Και μετά θα κάνεις το ίδιο και στον άνδρα μου! Εμπρός!» Την πρόσταξε.

Η Έρικα, την κοίταξε και της χαμογέλασε. Μετά πήρε τον πούτσο της Μάγια και τον καθάρισε, γλείφοντας τον επιμελώς. Μόλις τελείωσε έκανε το ίδιο και στον Έκτορα.

«Ευχαριστημένη, τώρα;» Είπε πάλι.

«Ας πούμε! Προς το παρόν, βέβαια. Γιατί θα έχει και συνέχεια το πράγμα. Μην νομίζεις ότι θα γλυτώσεις τόσο εύκολα!» Είπε η Μάγια, χαιρέκακα.

«Δεν θέλω να γλυτώσω. Αλλά ξύπνησες με άγριες διαθέσεις βλέπω σήμερα!» Απάντησε η Έρικα.

«Αυτός φταίει!» Είπε χαμογελώντας η Μάγια, δείχνοντας τον Έκτορα. «Γιατί δεν σου άρεσε;»

«Μου άρεσε; Το λάτρεψα! Και ανυπομονώ για την συνέχεια!» Απάντησε η Έρικα.

«Όταν λέω, εγώ μετά ότι είσαι τσουλίτσα, μάλλον έχω δίκιο!» Σχολίασε η Μάγια.

«Και καυλοκόριτσο!» Συμπλήρωσε η Έρικα.

«Καυλοκόριτσα και τα δύο. Τι θα γίνει; Δεν θα πάρουμε πρωινό σήμερα;» Ρώτησε χαμογελώντας ο Έκτορας.

«Δίκιο έχεις! Να ντυθούμε και να πάμε στην Κουζίνα. Να σε γνωρίσω και στην Κυρία Άννα!» Συμφώνησε η Μάγια.

Ντύθηκαν πρόχειρα και κατέβηκαν στην Κουζίνα. Η Μάγια έκανε τις συστάσεις και ενημέρωσε την Κυρία Άννα, σχετικά. Εκείνη, μία μεσόκοπη, καλοσυνάτη Κυρία, χαιρέτησε τον Έκτορα θερμά και τους ετοίμασε ένα πλούσιο πρωινό.

Η μέρα ήταν υπέροχη και δεν έκανε και τόσο πολύ ζέστη. Άλλωστε το βουνό το καλοκαίρι, ήταν απολαυστικό. Η Κυρία Άννα σερβίρισε το πρωινό τους έξω, δίπλα στην Πισίνα.

Το τίμησαν δεόντως και μετά η Έρικα, άρχισε να πλατσουρίζει στην Πισίνα.

Η Μάγια και ο Έκτορας, κάθισαν στο Σαλονάκι που είχε εκεί. Ο Έκτορας της διηγήθηκε τις σκέψεις και τις αποφάσεις του, που είχε πάρει το πρωί. Όταν είπε στην Μάγια, την απόφαση του να ανακοινώσει στους γονείς του την σχέση τους, εκείνη συγκινήθηκε πολύ.

«Αλήθεια, αγάπη μου; Θα το κάνεις; Το σκέφτηκες καλά αυτό;» Τον ρώτησε συγκινημένη και ταυτόχρονα τον αγκάλιασε και τον φίλησε.

«Και βέβαια, θα το κάνω. Και μάλιστα στο επόμενο τηλεφώνημα που θα έχω με την μητέρα μου!» Της είπε.

Η Μάγια, τον ξαναφίλησε. Και λες και ήταν συνεννοημένοι, ακούστηκε ο ήχος κλήσης του κινητού του.

Ο Έκτορας, είδε την αναγνώριση της κλήσης και χαμογέλασε.

«Speaking of the devil!» Είπε στην Μάγια. Ήταν η μητέρα του.

Απάντησε στην κλήση, αφού την έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση για να ακούει και η Μάγια. Μετά τα τυπικά η μητέρα του, τον ρώτησε γιατί δεν ήταν Σπίτι τους. Και αυτός εντελώς φυσιολογικά, της απάντησε ότι ήταν τρελά ερωτευμένος, με μία πανέμορφη γυναίκα, Αρχιτεκτόνισσα και είχε αποφασίσει να μείνει μαζί της στο Σπίτι της στην Εκάλη. Η μητέρα του το πήρε ψύχραιμα. Πιο ψύχραιμα από ότι περίμενε.

«Στην Εκάλη;» Τον ρώτησε. «Και έχει μεγάλο Σπίτι;»

«Πολύ μεγάλο σε ένα τεράστιο κτήμα. Και προλαβαίνω την ερώτηση σου είναι δικό της!» Απάντησε χαμογελώντας ο Έκτορας.

Η μητέρα του, δεν είπε κάτι άλλο. Του είπε να προσέχει και να περνάει καλά. Στο βάθος άκουσε τον πατέρα του να λέει: «Βρε τον μπαγάσα! Πως την κατάφερε; Μπράβο του όμως!»

Ο Έκτορας, την ευχαρίστησε και τερμάτισε την κλήση.

«Πως με κατάφερες, αλήθεια αγάπη μου;» Σχολίασε η Μάγια.

Ο Έκτορας, γέλασε και δεν απάντησε.

«Θα ήθελα πάντως να σε ευχαριστήσω, πολύ. Το είπες και το έκανες. Τελικά είσαι πολύ άντρας εσύ. Η μητέρα σου, όμως νομίζω ότι το σοκ το πήρε!» Είπε η Μάγια, ξανά.

«Μπα, τελικά νομίζω ότι το πήρε πολύ πιο ψύχραιμα από ότι περίμενα. Ήταν και το Σπίτι στην Εκάλη, βλέπεις. Η μητέρα μου πάντα είχε μανία με τα Βόρεια Προάστια.»

«Γιατί που είναι το πατρικό σου;» Ρώτησε η Μάγια.

«Μένουμε σε μία Μονοκατοικία στο Χαλάνδρι. Μια χαρά είναι. Καμία σχέση βέβαια, με το δικό σου Σπίτι. Η μητέρα μου, όμως πάντα έλεγε, ότι τα Βόρεια Προάστια, είναι αλλιώς. Και μάλιστα από Κηφισιά και πάνω, είναι πολύ αριστοκρατικά. Που να δει το Σπίτι σου! Θα χαζέψει!» Απάντησε χαμογελώντας ο Έκτορας.

«Ε, τότε, να τους προσκαλέσουμε όταν γυρίσουν από τις διακοπές τους!» Είπε με στόμφο η Μάγια.

«Ε, μην παίρνεις φόρα, εσύ!» Είπε γελώντας ο Έκτορας.

«Γιατί χαρά μου; Δεν θέλεις να με γνωρίσεις στους γονείς σου;» Είπε τάχα παραπονεμένα η Μάγια.

«Μωρέ, θέλω και παραθέλω! Κάθε πράγμα στον καιρό του, όμως πρώτα!»

«Εντάξει! Δεν επιμένω. Εγώ όμως θέλω πολύ να τους γνωρίσω!» Συνέχισε η Μάγια.

«Μην στεναχωριέσαι! Δεν θα το αποφύγεις! Τώρα εάν σου βάλει χέρι ο πατέρας μου, εγώ δεν φταίω!» Σχολίασε χαριτολογώντας.

«Εάν μου βάλει χέρι, δεν ξέρω κατά πόσο θα του αρέσει αυτό που θα πιάσει!» Είπε η Μάγια και έσκασαν και οι δύο στα γέλια.

«Πάντως του άνδρα μου, του αρέσει πάρα πολύ! Και εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο που του αρέσει!» Συνέχισε η Μάγια και μετά σηκώθηκε, έκατσε στην αγκαλιά του και άρχισε να τον φυλάει με πάθος.

Ο Έκτορας, ανταποκρίθηκε και δεν άργησαν να ερεθιστούν και οι δύο. Έβαλε το χέρι του κάτω από το κοντό φόρεμα που φορούσε και έπιασε τον ερεθισμένο πούτσο της. Η Μάγια δεν φορούσε κιλοτάκι και ο πούτσος της είχε σηκωθεί σε όλο του το μεγαλείο. Ο Έκτορας, άρχισε να τον μαλάζει. Εκείνη συνέχισε να τον φιλάει και άρχισε να τρίβει και τον δικό του πούτσο πάνω από το παντελόνι του.

«Σιγά!» Της είπε. «Θα έχουμε κανένα ατύχημα!»

«Δεν πειράζει ας έχουμε. Μην σταματάς εσύ!»

Ευτυχώς την κατάσταση, έσωσε η Κυρία Άννα, που εμφανίσθηκε στην Πισίνα, για να τους ρωτήσει τι να μαγειρέψει.

Η Μάγια, δεν πτοήθηκε, βέβαια. Σταμάτησε να τον φιλάει και της είπε να μαγειρέψει ότι ήθελε. Η Κυρία Άννα, πρότεινε να φτιάξει Κουνέλι, κοκκινιστό με πατάτες τηγανιτές. Και όλοι συμφώνησαν.

Μόλις έφυγε η Κυρία Άννα, η Μάγια αποθρασύνθηκε. Όπως καθόταν επάνω του, άνοιξε το παντελόνι του, απελευθέρωσε τον ερεθισμένο πούτσο του και με μία κίνηση, τον έβαλε μέσα της. Μετά άρχισε να κάνει μία νωχελική κίνηση. Το φόρεμα της έκρυβε την επίμαχη φάση, αλλά ήταν πολύ ερεθιστική.

Η Έρικα, ήταν στην άλλη άκρη της Πισίνας. Είχε μπει η μισή μέσα στο νερό. Δεν κοιτούσε προς το μέρος τους, αλλά και να κοιτούσε, είχε κόντρα τον ήλιο και δεν θα μπορούσε να δει κάτι.

Η Μάγια, τώρα επιτάχυνε την κίνηση της. Με το ένα χέρι της, απελευθέρωσε το ένα στήθος της από το μπλουζάκι της και έβαλε το πρόσωπο του επάνω του. Ο Έκτορας, άρχισε να ρουφάει με πάθος την ρώγα της. Και τότε η Μάγια έχυσε με μία πνιχτή κραυγή.

«Μην σταματάς, αγόρι μου!» Του είπε σιγά στο αυτί. «Θέλω να χύσω ξανά. Και θέλω και εσύ να χύσεις μέσα μου! Θέλω να νοιώσω το καυτό σου σπέρμα!»

Η όλη κατάσταση ήταν πολύ έντονη. Σε λίγα λεπτά ο Έκτορας, έχυσε και εκείνος. Μέσα στον κόλπο της. Και μόλις η Μάγια, ένοιωσε το σπέρμα του μέσα της, έχυσε ξανά.

Έμεινε για λίγο ακόμη εκεί στην αγκαλιά του, με τον πούτσο του μέσα της. Μετά του έδωσε ένα καυτό φιλί και σηκώθηκε σιγά-σιγά. Ο Έκτορας, έβαλε πάλι τον πούτσο του μέσα στο παντελόνι. Η Μάγια, τακτοποίησε το φόρεμα της και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Λίγο μετά, βγήκε και η Έρικα από το νερό. Δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Κάθισαν εκεί χαλαρά, μέχρι που ήρθε η ώρα του φαγητού. Η Κυρία Άννα τελικά, ήταν πολύ καλή μαγείρισσα. Τους σερβίρισε στην Τραπεζαρία και απόλαυσαν το καλό φαγητό. Ήπιαν και κόκκινο κρασί από την Κέρκυρα, που ήταν η πατρίδα της Κυρίας Άννας.

Μετά πήγαν στην κρεβατοκάμαρα τους. Έκαναν νωχελικό σεξ και πήραν έναν μικρό απογευματινό ύπνο.

Το βραδάκι η συζήτηση, έθιξε και το θέμα των διακοπών. Η Έρικα, πρότεινε να πάνε όλοι μαζί στην Μύκονο. Στην μεγάλη Βίλα της Οικογένειας. Η Βίλα τυπικά άνηκε στην Μάγια, αλλά την χρησιμοποιούσε και η Ισμήνη, όποτε ήθελε.

Η Μάγια δεν είχε αντίρρηση, αλλά έκανε πλάκα στην Έρικα.

«Ναι, μωρό μου να πάμε στην Μύκονο και να σου κάνω έρωτα δίπλα στην Πισίνα!» Είπε η Μάγια χαμογελώντας στην Έρικα.

«Αχ, ναι!» Συμφώνησε η Έρικα.

«Και η μητέρα σου, δίπλα θα μας παίρνει μάτι!» Πρόσθεσε η Μάγια.

«Ουπς, αυτό το ξέχασα. Αλήθεια τι θα κάνουμε με αυτή;» Ρώτησε αφελέστατα η Έρικα.

«Τι εννοείς, ακριβώς;» Ρώτησε και η Μάγια.

«Εννοώ, θα της το πούμε;» Διευκρίνισε η Έρικα.

«Καλά, εσύ έχεις τρελαθεί, τελείως. Τι να της πούμε παιδάκι μου. "Ξέρεις μαμά, κάνω σεξ με την ερμαφρόδιτη αδελφή σου και το αγόρι της. Περνάμε πολύ καλά, ξέρεις!"»

«Γιατί δεν περνάμε καλά;» Είπε πάλι αθώα η Έρικα, βάζοντας το δάχτυλο στο στόμα.

«Μωρέ, μια χαρά περνάμε. Το εγκεφαλικό δεν το γλυτώνει η μάνα σου, με τίποτα!» Απάντησε χαμογελώντας η Μάγια.

«Ναι, αλλά εάν δεν της το πούμε, πως θα πάμε όλοι μαζί διακοπές;» Συνέχισε η Έρικα.

«Εντάξει! Να της το πούμε! Μήπως θέλεις να την βάλουμε και αυτή στην παρέα μας; Θα ήταν μία λύση αυτό! Δεν νομίζεις;» Είπε η Μάγια.

«Εγώ πάντως δεν θα είχα αντίρρηση. Να την βάλουμε στην παρέα μας, εννοώ!» Είπε πάλι η Έρικα.

«Καλά, έχουμε ξεφύγει εντελώς, νομίζω!» Είπε φανερά ενοχλημένη η Μάγια.

«Κορίτσια, ήρεμα!» Προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα ο Έκτορας. «Εάν δεν κάνω λάθος, η μητέρα σου, μετά την Παρασκευή, παίρνει άδεια. Έτσι δεν είναι;»

Η Μάγια έγνεψε καταφατικά.

«Ωραία. Άρα θα την δούμε και θα την γνωρίσουμε. Εγώ δηλαδή. Οπότε, ας περιμένουμε να δούμε τι θα προτείνει και εκείνη και βλέπουμε!» Συνέχισε ο Έκτορας.

«Ευτυχώς που έχουμε και έναν λογικό στην παρέα μας!» Είπε ανακουφισμένη η Μάγια.

«Ευχαριστώ πολύ! Ας χαρούμε τον έρωτα μας έως την Παρασκευή και μετά θα προσαρμοστούμε αναλόγως. Όλο και κάποια λύση θα βρούμε! Τι λέτε;» Πρότεινε ο Έκτορας.

Συμφώνησαν όλοι σε αυτό.

Η Μάγια, πρότεινε να πάνε βόλτα στα Νότια Προάστια και μετά για ποτό.

«Και το ανήλικο;» Ρώτησε χαμογελώντας ο Έκτορας, δείχνοντας την Έρικα.

«Καλά, σου φαίνεται αυτό για ανήλικο;» Έβαλε τα γέλια η Μάγια.

Και η αλήθεια ήταν βέβαια, ότι η Έρικα φαινόταν πολύ μεγαλύτερη.

«Θα έρθεις για ποτό, χαρά μου;" Ρώτησε την Έρικα. «Η μήπως φοβάσαι, ότι δεν θα σε βάλουν μέσα στο Club και θα σου ζητήσουν ταυτότητα;»

«Α, να χαθείς!» Απάντησε χαμογελώντας η Έρικα. «Και βέβαια θα έλθω. Και αν θέλεις να ξέρεις, έχω ξαναπάει σε Club!»

«Μην στεναχωριέσαι! Εάν σου ζητήσουν ταυτότητα, θα πω εγώ ότι είμαι η μαμά σου!» Είπε κοροϊδευτικά η Μάγια.

Η Έρικα, σηκώθηκε από την θέση της, πλησίασε την Μάγια, της έδωσε μία χαϊδευτική ξυλιά στον ώμο και μετά άρχισε να την κυνηγάει μέσα στο Σπίτι. Κάποια στιγμή την έπιασε. Την έριξε κάτω και άρχισε να την φιλάει. Και κατέληξαν να κάνουν έρωτα φυσικά. Ο Έκτορας, παρακολουθούσε. Και ήταν πολύ ωραίο θέαμα.

Αργά το βράδυ πήγαν πρώτα μία παραλιακή βόλτα στα Νότια Προάστια. Έφαγαν κάτι και μετά κατέληξαν σε ένα πολύ In Club της Βούλας. Η Μάγια και η Έρικα, με το άκρως προκλητικό και αποκαλυπτικό τους ντύσιμο, τράβηξαν όλα τα βλέμματα. Ήπιαν τα ποτά τους και μετά τα μεσάνυχτα, γύρισαν στο Σπίτι τους.

Έκαναν ξέφρενο σεξ και κοιμήθηκαν αποκαμωμένοι.

Continue Reading

You'll Also Like

83.9K 3.1K 60
Όταν η Νόα ερωτεύτηκε τον Νικ ήξερε ότι η σχέση τους δεν θα ήταν εύκολη: είναι αντίθετοι πόλοι , φωτιά και ηλεκτρισμός, και όταν είναι μαζί οι σπίθες...
229K 16.4K 34
«Και ποια είναι η πρότασή σου;» «Συνεργασία Βολκόβ. Μια συνεργασία που δεν θα σπάσει εύκολα, θα είναι από τους δεσμούς που είναι ιεροί και δεν του...
425K 26.6K 79
Ο Φίλιππος και η Μαρία είναι δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες οι οποίοι μισούνται θανάσιμα.Όμως αναγκάζονται να συνυπάρχουν καθημερινώς. Από την μ...
304K 30.3K 65
Εκείνη θα τον ερωτευτεί παράφορα. Εκείνος δεν επιτρέπεται να την αγγίξει. Μια ιστορία στην οποία όλοι θα διαπράξουν μια ύβρις στο όνομα της αγάπης.