2. Έρικα!!

34 0 0
                                    


Το πρωί του Σαββάτου, τους βρήκε να κοιμούνται αγκαλιασμένοι ακόμη. Ο Έκτορας δεν την είχε αφήσει στιγμή από την αγκαλιά του.

Ξύπνησε πρώτος. Άνοιξε τα μάτια του και αντίκρισε το πανέμορφο πλάσμα, να κοιμάται δίπλα του. Το φως της ημέρας, περνούσε από την μπαλκονόπορτα και την έλουζε.

«Θεέ μου, πόσο όμορφη είναι!!» Σκέφτηκε.

Πραγματικά ήταν πολύ όμορφη. Είχε μία αγγελική έκφραση στο πρόσωπο της. Και ήταν τόσο πολύ γλυκιά.

Ο Έκτορας, ανασηκώθηκε λίγο και έμεινε στο κρεβάτι να την κοιτάζει έτσι όπως κοιμόταν. Μετά σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο.

Γύρισε και κάθισε στην άκρη του κρεβατιού. Έπιασε τον εαυτό του να θαυμάζει το κορμί της. Αυτό το κορμί που του είχε χαρίσει τόσες πρωτόγνωρες για εκείνον, εμπειρίες. Και τότε συνειδητοποίησε ότι ήταν πολύ τυχερός. Μα πολύ τυχερός. Μέχρι χθες ήταν ακόμη παρθένος και δεν είχε καν φιλήσει κορίτσι. Και μετά γνώρισε το πιο καταπληκτικό πλάσμα, που του χάρισε τόση ηδονή. Έφερε στο μυαλό του όλα εκείνα που είχαν συμβεί και ένοιωσε να τον πλημυρίζει ένα πολύ έντονο συναίσθημα. Σχεδόν τον πόνεσε!

Ασυναίσθητα άπλωσε το χέρι του και άρχισε να την χαϊδεύει απαλά. Πρώτα το πρόσωπο της, μετά το λαιμό της, το υπέροχο στήθος της και μετά άγγιξε τον πούτσο της. Αυτός ανταποκρίθηκε αμέσως. Και ο δικός του επίσης. Γλίστρησε ένα δάχτυλο του στο μουνάκι της. Ήταν ήδη υγρή. Δεν άντεξε άλλο! Προσεκτικά, για να μην την ξυπνήσει, την γύρισε στο πλάι και ακούμπησε την άκρη του πούτσου του στο μουνί της. Άρχισε να παίζει μαζί του. Ταυτόχρονα άρχισε να της μαλάζει απαλά τον πούτσο της. Η όλη κατάσταση ήταν πολύ ερεθιστική.

Δεν άντεξε για πολύ και μπήκε μέσα της. Η Μάγια, μέσα στον ύπνο της, άρχισε να ανασαίνει βαριά. Ο Έκτορας επιτάχυνε την κίνηση του. Ήταν πολύ ερεθισμένος και δεν άντεξε για πολύ. Σε λίγα λεπτά, έβγαλε τον πούτσο του έξω και έχυσε στον κώλο της. Και εκείνη την στιγμή, μόλις η Μάγια τον ένοιωσε να βγαίνει από μέσα της, έχυσε και εκείνη με μία πνιχτή κραυγή. Το υπέροχο ήταν, ότι έχυσε ταυτόχρονα. Και στο μουνί και στον πούτσο της με έναν απόλυτα συγχρονισμένο οργασμό. Μετά άνοιξε νωχελικά τα μάτια της και τον κοίταξε με λατρεία.

«Καλημέρα, αγάπη μου! Ευτυχώς δεν ήταν όνειρο. Είσαι ακόμη εδώ, δίπλα μου!» Του είπε.

«Καλημέρα, λατρεία μου! Φυσικά και είμαι εδώ!» Απάντησε ο Έκτορας. Έσκυψε και την φίλησε στα χείλη.

ΧέρμαΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα