Ţi-e frică de clovni?

By RunPrettyRun

3.7K 248 236

Atunci când ai o singură problemă, încerci să cauţi rezolvări care duc la mai multe probleme. Clara... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33

Capitolul 10

118 11 3
By RunPrettyRun

Capitolul 10

Clara POV.

In timp ce Gray ma taraste dupa el, ma zbat in continuare si incerc sa fac fata puterii sale de zece ori mai mare decat a mea. Mainile sale ma strang cu putere si ma salta in aer, plamanii mei ramanand fara aer si contunui sa ma zbat, revenind cu picioarele inapoi pe pamant. Aceasta isi uneste mainile cu ale mele si il privesc speriata. Ce se petrece? De ce a abandonat-o pe Jade acolo? Oh, biata copila, ea crede ca il cunoaste pe Gray, dar se inseala. Nu e nici pe jumatate cum pare. Sub masca de tata mirific se ascunde rautatea suprema. 

Acesta imi da drumul si atunci cand imi recuperez ambele maini, imi privesc incheieturile si observ cat de vinete sunt. Oh, Gray si prostiile lui din cap!

In timp ce il privesc cu ura, unul dintre ochi iar mi se zbate si atunci cand ii scot limba, aceasta salta sprancele socat de gestul meu copilaros. Vrand sa puna mana din nou pe mine, renunta la aceasta idee in momentul in care suntem deranjati de unul din cei mai de incredere clovni a lui Gray. Imi infranez nervi si imi cobor privirea in pamant, dorindu-mi sa nu mai existe atata raceala.

- Cati ai omorat pana acum? intreaba Gray in timp ce isi scoate pila si incepe sa isi pileasca unghile cu barbia ridicata, avand o expresie mandra si il priveste pe clovn cu un aer superior.

- Patruzeci si cinci de persoane, daca nu chiar mai multe, domnule, raspunde clovnul tremurand.

- Bun, bun! ingana Gray multumit si atunci cand vede ca o iau la goana, lipa lipa, zambeste larg. Scuza-ma un moment, te rog, ii spune aceasta clovnului si atunci cand aud discutia, incep sa alerg mai repede, dorindu-mi sa fug de predica care ar fi urmat daca clovnul nu ar fi aparut.

Arunc un ochi in spatele meu si observ ca alearga din ce in ce mai repede si inima aproape ca mi se opreste in piept la gandul ca acesta m-ar putea prinde.

Ocolosesc straduta care duce inapoi catre Jade si o urmez pe cea paralela cu ea, incercand sa scap de Gray care se tine scai dupa mine. Incep sa alerg si mai repede, nici mie nu imi vine sa cred cat de repede pot alerga si atunci cand picioarele imi obosesc, ma fortez si continui constienta de consecinte daca acesta ma va prinde.

In timp ce ma uit dupa Gray, pare ca m-am departat de el, insa atunci cand ma intorc cu privirea inainte, ma lovesc cu putere de ceva. Ametita complet, cad la pamant si imi julesc cotul stang de ceva, sangele incepe sa curga instant. 

In cateva momente, deschid ochii alene si il privesc pe Gray care sta de-o parte cu un picior si cu celalalt al corpului meu, fixandu-ma cu o expresie deloc milutimita. Oh, e atat de hidos in lumina puternica a soarelui si oricat de mult as vrea sa ma mint, iubesc aceasta hidosenie, aceasta nepasare, aceasta aroganta care explodeaza in permanenta atunci cand noi doi ne privim.

In timp ce picioarele incep sa imi tremure mai tare decat inainte, inghit in sec si realizez ca deja ma fac palida atunci cand Gray se gandeste deja la cele mai dureroase pedepse pentru mine.

Ce urmeaza sa imi faca? Oare a venit mult asteptatul moment? Oare Gray are curajul necesar sa ma ucida?

Incerc sa ma misc din loc, insa mutra lui Gray imi da fiori care se imprastie prin tot corpul. Il privesc rugatoare, implorandu-l sa imi ia viata cat inca nu sunt nebuna dupa el, insa aceasta isi da ochii peste cap si ofteaza adanc atunci cand vede ca joaca dintre noi a luat sfarsit.

In momentul in care Gray ma salta in picioare, ma inghesuiete intr-un colt, mai exact in unul din peretii blocurilor inalte si ignoram picaturile de ploaie care incep sa ne atace, picand cu rapiditate peste trupurile noastre.

Aceasta imi cauta buzele, insa protestez rusinata de noua lui incercare. Oh, as vrea cu ardoare ca Gray sa ma iubeasca, dar nu aici, nu acum! Nu e timpul si nici locul potrivit pentru noi.

In momentul in care Gray reuseste sa isi uneasca buzele cu ale mele intr-un saurt delicios si cald, incep sa suspin de placere si de fericire ca dorinta mi s-a implinit. Ma saruta inca o data. Poate ca halucinez din cauza foamei, dar incep sa cred ca Gray incearca sa se transforme din barbatul tampit, cretin si idiot. in barbatul tandru, dulce si atent. Ce risipa!

In momentul in care acesta cobora, buzele sale umede imi domina gatul cu saruturi calde si dulci si ma face treptat sa uit de toate neintelegerile noastre de pana acum si sa ma scald in aceasta placere continua. In timp ce mainile sale le tin strans pe ale mele, lipite de peretele rece, Gray ma trage dupa el si ne grabim catre blocul, ai carui pereti ne sprijineam mai devreme.

Dam busna in primul apartament evacuat de clovnii lui Gray, clovnii care cotrobaie prin lucruri, cautand obisecte de valoare si atunci cand Gray urla catre ei, acestia dispar in urmatoarele momente, pasii grabiti auzindu-se ca niste bubuituri ale unor bombe.

Gray ma salta in bratele sale infierbantat si ma strange cu putere, fixandu-mi genunchi pe coapsele sale si suspin atunci cand acesta continua sa imi sarute gatul, coborand spre piept. Gafai la fiecare atinge si atunci cand aceasta ma tranteste in patul mare, incep sa imi deschei nasturii camasii de buna voie, dorindu-mi asta prea mult. Fac cunostiinta cu o senzatie noua, cea de excitare si atunci cand vad ca Gray incepe sa se dezbrace, imi desfac picioarele socata de disperarea cu care actionez.

In momentul in care o femeie insangerata si speriata de bombe isi face aparitia in pragul usii, Gray imi prinde urechea stanga intre dintii si incepe sa ma sarute pana in dreptul gatului, insa incep sa il lovesc peste cat si il fac atenta la femeia speriata. Inainte ca aceasta sa fuga si sa isi salveze viata, Gray scoate pistolul alb si atunci cand o bubuitura puternica aproape ma lasa surda, observ cum femeia se prabuseste la pamant, aproape de momentul de delir, in care aceasta moare incet, gustand ultima secunda inainte ca inima sa nu mai bata vreodata in piept.

In momentul in care Gray isi da jos salopeta, il scap de bluza rosie si cu cat aceasta este tot mai greu de dezbracat, cu atat gafai de frica, de frica ca as putea pierde acest moment.

In timp ce ochii mi se fac cat cepele, Gray incepe sa pipaie fiecare portiune a corpului si raspund, spre marea mea surprinde, cu placere si dorinta maxima. Aceasta se desbraca tot mai repede si renunt la sutien in favoarea evenimentului care urmeaza. In momentul in care il scap de maieu acesta se incurca si ma priveste incruntat pentru cateva secunde. A uitat ce a vrut sa faca, blegul meu, bleg. Gray incepe sa imi sarute pieptul, storcandu-mi sanii transpirtati intre palmele tremurande si atunci cand aceasta isi fixeaza trupul intre picioarele mele, inghit in sec, gandidu-ma ca el este primul, el. De ce el?

Mainile puternice si fierbinti ale lui Gray patrund intre picioare si suspin uimita de placerea ce se revarsa in intregul trup. O frica puternica ma curprinde si intru in stare de panica, cu mainile impotrivindu-ma, ma ridic pe marginea patului speriata de reactia mea.

- Nu, Gray, nu! Nu ma atinge! strig putere catre el si atunci cand aceasta se suie din nou peste trupul meu firav, dorinta revine si il privesc speriata. Gray, te rog! Nu, nu, ma doare! strig cu putere atunci cand aceasta imi strange incheieturile si imi ignora constant protestele.

Aceasta imi lipeste una din palmele fierbinti peste gura atunci cand observa ca sunt galagioasa si ignora fiecare tipat, fiecare chicot de impotrivire. Aceasta ma strange cu putere si in momentul in care imi dau seama ca este alegerea mea si ca vreau ceea ce urmeaza Gray sa imi faca, ma las moale sub stransoarile acestuia si ne privim pentru cateva secunde fara sa vorbim, fara sa clipim.

Totul devine atat de confuz si de rece in jurul nostru, de parca am fi doua fiinte imposibile sa gaseasca dragostea, incapabile sa scormoneasca dupa sentimentle care le nutresc reciproc.

In momentul in care Gray isi expune maretia, aceasta intra in mine rapid si locul se dilata instant, durerea aproape ca nici nu s-a simtit sub insistenta lui Gray.

Aceasta tine strans pumnii in parul meu varsat peste permenele moi si atunci cand isi face loc intre picioarele mele, incepe cu miscari rapide de du-te, vino intense. Trupurile ni se unesc ca niste piese de puzzle pierdute si in momentul in care imi strang picioarele de coapsele sale, constat ca gafai sub influenta corpului sau, miscarile facandu-mi trupul sa tremure de dorinta si de placere.

Oh, parca tot ce am simtit pana acum a fost nimic in comparatie cu ce simt acum, cand Gray isi fereste privirea de a mea si ma lasa sa ma exteriorizez asa cum in vine sub miscarile tot ma rapide.

Aceasta isi uneste degetele fierbinti cu ale mele si atunci cand simt ca extazul pentru mine este aproape, imi opresc respiratia si il rog sa nu se opreasca, decat atunci cand atinge punctul. Respiratia calda ma face sa tremur sub presiunea trupului sau greu cu al meu si senzatia de plin, de complet ma face sa zambesc.

Gray ma priveste pentru o secunda si atunci cand ating faimosul extaz, imi tin respiratia si imi curbez trupul incat placerea sa coboare pana in talpi, pana in varful degetelor. Imi dau ochii peste cap, cuprinsa de cea mai frumoasa senzatie si atunci cand gemetele mele devin prea zgomotoase pentru Gray, acesta retrage si ma lasa confuza, cu picioarele tremurande si desfacute, intrebandu-ma daca eu sunt de vina sau el.

Trag cu putere patura din mijlocul patului si ma invalesc speriata de aceasta senzatia de singuratate care ma apasa, insusi Gray fiind protagonistul acestei probleme. El incepe sa se imbrace, adunandu-si hainele, una cate una si atunci cand ii strig numele, acesta pare ca ma ignora, exact ca pe unul din obiectele din casa.

Aceasta imi intoarce spatele si imi da impresia ca ii este rusine de ceea ce s-a petrecut acum cateva secunde intre doi, de faptul ca a intretinut relatii intime cu mine. Sa fi fost oare un viol care il bantuie in aceste clipe? Totusi, inca sunt minora si stie si el asta prea bine.

Un fior rece imi traverseaza sira spinarii si ma deplasez usor din pat. Ma opresc cateva secunde si observ ca ploaia s-a oprit, picaturile pica alene pesta o tabla de langa fereastra si inghit in sec dupa fiecare impact cu aceasta. Imi indrept privirea catre picioarele tremurande si atunci cand vad un firisor de sange intins de-a lungul pulpelor mele, realizez ca s-a terminat cu fecioria.

- Parca, incep propozitia frustrata si abia imi controlez vocea tremuranda. Parca spuneai ca nu ai sa ma violezi, spun cu lacrimi in ochi, stiind ca aia nu a fost dragoste, ci viol. 

- Eu? intreaba acesta socat. Eu nu te-am violat, bleago. Ti-am demonstrat, in primul rand, ca am inima. Ai un punct minus, tanti Clara, spune aceasta amuzat si continua sa se imbrace. Esti pe lista neagra, spune aceasta in timp ce imi ating degetele de la picioare si imi doresc sa nu ma simt asa. Acum, fi draguta si adu-o pe Jade la mine. Vreau sa-i impartasesc un secret, spune aceasta in timp ce isi gaseste din nou briceagul ala enervat si ii fixeaza lama lucioasa cu privirea.

- Sa te ia dracu, Gray! ma rastesc catre el si in urmatoarea secunda, imi dau lacrimile si incep sa ma imbrac, fiind gata sa merg dupa Jade si sa nu ma mai amarasc atata din cauza iluzilor prostesti si copilaresti create inainte de actul sexual cu Gray.

Idiotul! Cum a putut sa imi faca una ca asta? Mai intai isi baga degetele unde nu isi  fierbe oala si ma provoaca, stiind ca sunt plina de hormoni, apoi isi bate joc de mine asa, simplu. Lasa ca vede el! Oh, clovn idiot si narcisist ce e! Am crezut ca vom face dragoste dupa toate impulsurile de zilele trecute, dupa toate atingerile, dar m-am inselat. Nu mai suport viata asta alaturi de el! Face ce vrea din mine, cand vrea si unde vrea.

Continue Reading

You'll Also Like

140K 12.9K 24
Prima iubire ar trebui să fie inocentă, sinceră, dulce. A lor este departe de aşa ceva. S-au privit cu ură ani de zile, ignorându-şi sentimentele de...
1M 77.2K 55
Locul 1 în cadrul concursului Penița de Aur, la categoria Dragoste. Cea mai bună carte a anului 2019. Locul 1 la categoria Dragoste în cadrul concu...
1.5M 47.5K 105
'Dezbracă-te!' spune el nervos. 'Te rog.. ma doare tot corpul..' ii spun speriata, implorându-l din priviri sa nu-mi facă nimic. 'Prea târziu, păpu...