Titok

By q__ghost

59.7K 4.1K 505

Jeon Jeongguk már fél éve alkot egy párt Park Chaeyoungal, aki egy osztállyal alatta jár. Látszólag ez egy re... More

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész
23.rész. +16
24.rész
25.rész
26.rész
27.rész
28.rész +18
29.rész
30.rész
31.rész

12. rész

1.7K 123 11
By q__ghost

Jimin szemszöge

- Biztosan sokszor jártál már itt- mondom a húgom ágyán elnyúlva. Fogalmam sincs mi vitt rá minket, hogy ide jöjjünk. Először Kook főzött nekem teát, így a nyár küszöbén, aztán filmet néztünk a nappaliban és most itt vagyunk. De az oka még számomra sem világos. És az sem világos, miért szólaltam most meg.
- Nem igazán- feleli szűkszavúan, így egy fél percig ismét csend ékelődik közénk.
- Miért csak most kezdtünk el barátkozni?- hozakodik elő, egy teljesen más kérdéssel, amit pedig én nem tudok megválaszolni. Vagyis megtudnám, csak azt Jungkooknak nem lenne tanácsos hallania.
- Mert ijesztő vagy. Félek tőled- mondom humorosan, de egy kis igazság azért van benne.
- Miért? Nem harapok.
- Tudom, de te olyan vagy mint a szellemek. Ha meglátlak valamiért félni kezdek és nem merek közelebb menni hozzád, mert bántanál.
- Nem tenném- rázza meg a fejét. - Neked soha nem tudnék ártani.
Mégis mindig azt teszed.
Lelkileg tönkretesz, hogy most is itt fekszik mellettem, egy karnyújtásnyira, és mégis olyan elérhetetlen számomra.
- Pedig én nem a húgom vagyok- mondom ki azt a mondatot, ami miatt rengeteget szenvedek mostanság. Én nem Chaeyoung vagyok, Jungkook mindene. Én csak egy jelentéktelen tényező vagyok, aki külső szemléletből figyeli a tökéletes kapcsolatukat.
- Nem, te más vagy. És, ha barátok leszünk, nem kell félned tőlem! A napokban is jól megvoltunk. Engedd meg, hogy jobban megismerjelek!
A hangsúlya könyörgő, de nem tudom elhinni, hogy komolyan gondolja ezt az egészet. Miért akarna engem jobban megismerni? És mi az, hogy én más vagyok?
Nekem ez túl magas, ebben a helyzetben. Nem pörög az agyam, kezdek álmos lenni.
- Jó...legyünk barátok- mondom ki félve ezeket a szavakat. Innentől már komolyan nem lökhetem el magamtól. Akkora bolond vagyok.

Az esti programom a Taeminnek való beszámolásom a mai napról, ami csak még jobban kifáraszt. Így is hulla vagyok. Még szerencse, hogy holnap szombat és nem kell suliba mennem.
- Szóval mostmár barátok vagyunk.
- Nem hiszem el, hogy neked ilyen jól alakult a napod, és mind ezt mégis ilyen búsan meséled el- mondja a barátom, és tudom, hogy most rosszallóan csóválja a fejét. Lehet, hogy ő a legjobb barátom és sok mindent tud rólam, de nem mindig tudja beleképzelni magát a helyzetembe. Most se tudja mennyire rosszul érint a dolog. Tényleg boldognak kéne lennem, de valamiért nem megy.
- Nem tudok mit mondani- vonom meg a vállam, és az oldalamra fordulok az ágyamban. Az ablakomon át beszűrődő holdfény, teremt egy kis világosságot, de egyébként korom sötét lenne. Még a hold se szeretné, hogy tényleg elsüllyedjek az önsajnálatban.
- Én viszont igen. Jungkooknak tetszel, ezt úgy is tudom, hogy nem voltam szemtanúja a mai napnak. Ő nem a barátod akar lenni, hidd el nekem!
Taemin optimista hozzáállása az őrületbe kerget ilyenkor. Pont ez az, hogy ő nem látta a mai napot. Jungkook nem akar tőlem semmit.
- Ühüm.
Már csak ennyi telik ki tőlem, és érzem, bármelyik pillanatban elsírhatom magam. Miért? Miért kell megint átbőgnöm az éjszakát? Ha így folytatom Jungkook és az iránta táplált viszonzatlan szerelmem, a sírba fog vinni. Sose voltam még ilyen instabil lelkileg.
Taemin sóhajt egyet a vonal túlsó végén, majd hosszú hallgatás után felajánlja, hogy átjön hozzám és megadja nekem azt a szeretetet, amire most szükségem van.
Belemegyek, hogy nálunk éjszakázzon, mert tényleg jobban érezném magam, ha itt lenne mellettem.

A hétvége ellenére, már pirkadatkor fent vagyok, és úgy döntök nem is fogok tovább az ágyamban fetrengeni. Taemint még hagyom aludni, csak én indulok ki a csendes konyhába. Csak a nap éledező sugarai teremtenek egy kis fényt, ami egész jól néz ki, ezért nem is kapcsolok lámpát. Már semmi bajom nincs, csak tanácstalan vagyok hogyan tölthetném el a hétvégémet. Valószínűleg Taeminnel leszek, meg egyedül és csak létezek.
- Jó reggelt!- hallom meg mögülem a húgom csilingelő hangját. Első dolga, hogy cappuccino-t készítsen magának, mint minden reggel.
- Jó reggelt!- köszöntöm, hozzá képest mogorván. Nem mindenki lehet még reggel is egy igazi energia bomba, aki egy pislogásával felráz mindenkit. A húgom viszont egy tökéletes példány, és idegesít is már ezzel. Bár lehetséges, hogy én is mindig boldog lennék, azzal a tudattal, hogy a világ legjobb pasija az enyém. De nem vagyok ilyen szerencsés.
- Jiminssi, kérhetek valamit?- fordul felém, és rám villantja cuki szemeit. Ezzel a ragyogó szempárral, még a legmakacsabb, legszigorúbb embert is megtudná puhítani. Nem kérdés, hogy bármi is lenne megadnám neki, amit akar.
- Mit?
- Kellene egy kis pénz...- kezdi tétován, miközben hosszú zongorista ujjait tördeli.
- Csaknem kifogytunk a zsebpénzből? Mire kellene?
Hamár kitudja milyen nagy összeget kell neki adnom, azért szeretném tudni mit vesz majd össze belőle.
- Hát, ma Jungkookkal dupla randira megyünk, és gondoltam veszek valami elegáns ruhát- árulja el ezt a rendkívül sokkoló információt. Szóval ez lenne Jungkooknak a mai program? Jó tudni. Én megmondtam Taeminnek. Jungkook nem akar tőlem semmit.
- Értem- bólintok, és komolyan elgondolkozok azon, hogy nem adok Chaeyoungnak semmit. Hamar kiverem a fejemből ezt az aljas gondolatot, hisz nem tehet róla, hogy én hülye, beleszerettem a barátjába.
- Szóval?
- Neked nem tudok nemet mondani- egyezek bele, mire boldogan felsikkant. A nyakamba ugrik és úgy hálálkodik hosszú percekig.
- Amint lesz annyim, visszaadom- kiált le már a lépcsőről, amint a szobám felé szalad. Legalább ő boldog, hamár én nem.

Köszi, hogy elolvastad! ❤️❤️❤️

Continue Reading

You'll Also Like

4.7K 607 28
Jimin és Jungkook óvódás koruk óta ismerik egymást. Életük majdnem minden egyes pontját megosztják egymással, azonban ez kiesik egy bizonyos időre. ...
33.3K 2.8K 35
Amelyben Jungkook és Jimin együtt tölt egy éjszakát, melyről egyikük nem tudja, hogy illegális. ,,- Biztos, hogy...- Megakadt, mikor előre lökte csíp...
12.5K 704 21
"𝙀𝙜𝙮 𝙨𝙯𝙤𝙗á𝙗𝙖𝙣 𝙖𝙠𝙖𝙧𝙤𝙠 𝙡𝙚𝙣𝙣𝙞 𝙋𝙖𝙧𝙠 𝙅𝙞𝙢𝙞𝙣-𝙣𝙚𝙡" @𝙟𝙞𝙠𝙤𝙤𝙠𝙘𝙖𝙧𝙖𝙢𝙚𝙡 𝙢𝙪𝙣𝙠á𝙟á𝙣𝙖𝙠 𝙛𝙤𝙧𝙙í𝙩á𝙨𝙖. 𝐓𝐨𝐧𝐞...