Drogul inimii |pauză|

By SimonaIorga

1.2K 175 39

Tenniz Rodriguez (Thea),o fată de numai 15 ani de origine latino-americană, se mută împreună cu mama ei în Lo... More

★O nouă viaţă,o nouă durere de cap★
★Nimic nu-i ceea ce pare★
★Condamnată la gelozie★
★Dincolo de cuvinte★
★Trecutul trebuie să rămână în trecut★
★Prietenie stranie★
★Alergăm după imposibil★
★Rămasă în urmă★
★Fă ce-ţi spune inima★
★Motivul meu eşti tu★

★Nu ştiu ce să-i spun★

95 9 2
By SimonaIorga

°Capitolul 11°

Stăteam amândoi încă în pat şi dormeam. Toată noaptea am vorbit şi ne-am cunoscut mai bine. Am pătruns în sufletul lui şi nu e numai un baiat dur cum vrea să pară. Este pun tip tare romantic şi înţelegător. Nu ştiu cum m-a perceput el pe mine,dar eu sigur ştiu că am ales bine de cine să mă îndrăgostesc. Ceea ce ajunge să ne tulbure sommul este sunetul nesuferit de sonerie a uşii. Nick se ridică din pat şi a coborât. Îmi era frică, ca nu cumva să fie mama. Nu am mai vorbit cu ea de 2 zile şi nici n-avea de gând s-o fac.

* Nick povesteşte

Am avut o noapte de vis alături de Thea. Nu m-am gândit că în spatele scutului de fată rebelă,se ascunde o fire tare amuzantă şi veselă. Când eram cu ea,îmi dădea numai bună dispoziţie şi mă făcea să uit de probleme. Se aude soneria. Ciudat...pentru că era abia 09:00 dimineaţa. M-am dat jos din pat fară să o trezesc pe Thea,mi-am pus pantalonii de trening pe mine şi am coborât. Când am deschis uşa...am rămas şocat! Era...

- Iubitule!! Doamne ce dor mia foat de tine!
....Ashley. A sărit la gâtul meu şi m-a sărutat. O vedeam cât e de încântată să mă vadă. M-a cuprins un val de vinovăţie. Cu coada ochiului o vedeam pe Thea cum stătea pitită pe scări holbându-se la noi. Avea lacrimi în ochi. Ăsta ar fi ultimul lucru pe care aş vrea să-l fac,să o rănesc. Eram oare cum panicat să nu dea Ash cu ochi de Thea. Dar prea târziu...

- Thea? Ce faci aici? A întrebat-o Ashley cu o durere şi nesiguranţă în glas. Apoi Thea a coborât scările. Avea ochii inundaţi în lacrimi.
- Ăm.. bu,bună Ashley. Mă bucur că te-ai întors...

- Hei de ce plângi?

- Ăăă..nu-i nimic stai linştită.
Thea era tristă şi îşi ştergea lacrimile cu mâneca cămăşii mele. O Doamne!!  Cămaşa mea! Era pe pe ea. Apoi şi-a dat şi ea seama şi s-a panicat. O vedeam pe Ashley confuză şi derutată. Apoi am liniştit-o.

- Tatăl meu şi mama Theei,sunt împreună,iar ea doarme la mine de câteva zile.

- "Câteva zile"? O vedeam că se simţea al naibii de inconfortabil aşa că a plecat fară să mai zică niniun cuvânt. Thea a vrut să iasă după ea dar am oprito.

- Thea ar fii bine să-i dăm un timp singură.

- Ia mâna de pe mine Nick! Nu vezi ce tocmai s-a întâmplat? Şi-a dat seama...nu merita una a asta!
S-a întors înapoi în cameră,şi câteva secunde mai târziu a coborât scările furioasă şi a trântit uşa. Fetele la care ţin cel mai mult,le-am rănit cel mai tare. Tot restul zilei am stat închis în casă aşteltând-o pe Thea să se întoarcă. Dar nu a făcut asta. Nu am luat niciodată în calcul ce s-ar întâmpla dacă Ashley s-ar fii întors.

*Thea povesteşte

Am coborât curioasă să văd cine este. M-am lăsat în jos la balustrada scărilor ca să nu mă vadă nimeni că urmăresc. Era Ashley. Îl săruta pe Nick. Observam că şi el era surprins. A îndepărtat-o rapid. Ştiam că mă văzuse. Oare ce se întâmpla dacă nu mă vedea? Ochii mi s-au umplut de lacrimi şi durerea din sufletul meu era de nedescris. Ashley se uita fixată la mine. Uf...mă văzuse...am coborât la ei şi mi-am dat deama că pe mine era cămaşa lui Nick. Din fericire,a găsit el rapid o scuză. Ashley a ieşit supărată pe uşa. Imediat după asta am plecat şi eu,lăsându-l pe Nick cu ochii în soare. Fugeam să o pot prinde din urmă. I-am pus mâna pe umăr şi am tras-o cu faţa la mine.

- Pleacă Thea!
A ţipat la mine cu o voce rece ca gheaţa.

- Ashley... între mine şi el nu s-a întâmplat nimic!

- Scuteşte-mă Thea. Ok? Îl cunosc foarte bine, şi pe tine la fel! Ştiam ce simţi pentru el. Ba chiar m-am simţit ameninţată de tine!

- Nu...eu..nu

- Te-ai culcat cu el!
A plecat înainte de a-i da un răspuns. Este prima dată după o lună când o văd şi deja am rănit-o. Cred că se bucura mult la gândul că o să mă revadă teafără...mai ales după faza cu Willa care m-a răpit şi drogat,iar acum mă gândesc că şi-ar dorii în momentul ăsta să fi moartă.

Okay. Mi-a venit ideea de a scrie povestea şi din punctul Theei ,dar şi al lui Nick. Aşa vă puteţi face o idee despre ce gândeşte fiecare. Îmi pare rău că acest capitol a fost scurt,dar chiar n-am avut timp de mai mult! Vă pup :*

Continue Reading

You'll Also Like

14.4K 1.1K 38
Povestea unei obsesii bolnave pentru tine. Unde Jungkook,regele mafiei întregii lumi, fără mama, fără tată, se îndrăgostește bolnav de un adolescent.
98.7K 2.3K 26
Ea fata cuminte, nu bea, nu fumează, învață bine, aroganta, mandra, orgolioasa, are mulți prieteni, profesorii o iubesc, populara, invidiata de toți...
2.2K 119 62
- "Ține-mă pe bune... O singură dată." Prințul Jimin trebuie să-și țină fratele mai mic departe de tron. Există o singură modalitate de a face asta:...
18.7K 1K 21
Povestea unui baiat pe nume Uta-Kun , care, la inceput este fortat sa faca lucruri nebunesti, de catre persoana ce va intra in viata lui, pentru ai p...