★Fă ce-ţi spune inima★

79 15 6
                                    

°Capitolul 9°

Huf...era cam cam 22:30...stăteam pe laptopul lui Nick în sufragerie. Vorbeam pe chat cu mătuşa mea. I-am zis tot despre ce a făcut mama şi nu-i venea să creadă că sora ei ar fi în stare de asta. Întotdeauna mi-a plăcut de mătuşa Helena. Era foarte diferită de mama. Cu toate că o vedeam cam rar...eu tot o iubeam. Locuieşte în Londra cu fata ei Cassy. Niciodată nu am putut să o suport pe fetiţa aia. Are 10 ani şi e dracu' de înţepată. Nick vine după mine.

- Hei...ce faci aici? Te-am căutat peste tot.

- Ăm.. vorbesc cu mătuşa...sper că nu te superi că ţi-am luat laptopul.
Vine şi se aşează lângă mine ţinând în mână dou cupe cu şampanie,pe una mi-o dă mie. Apoi face un gest tare drăguţ din mână şi îmi închide laptopul. M-am uitat la el cu o privire nedumerită. Îşi luase o faţă serioasă.
- Ce este?

- Un prieten de-al meu îşi inaugurează azi clubul..vrei să vii?

- Am treabă şi un referat de făcut pentru mâine. Nick şi chiar n-am chef...scuze.
Nu mi-am dat sema cât de mult l-a deranjat răspunsul meu. Se ridică de pe canapea,îşi ia jacheta şi îmi zice:

- Dacă te răzgândeşti...mă găseşti acolo.
Îl priveam cu ieşea pe uşă. Îmi bag ceva în ea de temă. M-am ridicat să mă duc după el şi să-i zic că m-am răzgândit...dar deja închisese uşa. M-am dus glonţ la mine acasă ca să mă schimb. Mergeam pe hol şi în camera mamei se auzeau sunete erotice. Mi-am dat ochii peste cap şi am ignorat scârboşenia aia având în vedere că tatăl lui Nick era la ea în cameră . M-am dus în cemera mea. Trebuia să mă îmbrac adecvat pentru club. Am optat pe nişte colanţi mulaţi,un maieu negru şi strâmt şi o geacă de piele + nişte bocanci negrii cu toc înalt. Mi-am ciufulit părul şi m-am machiat smokey. Am coborât grăbită scările şi m-am dus în garaj. Greu de crezut...acolo erau peste 3 maşini ultimul răgnet. Mi-am ales-o pe cea neagră şi am urcat până în bucătărie să iau cheile. Ştiu că am numai 15 ani şi peste 2 luni fac 16 ,dar am carnet de conducere mai devreme pentru că mama a fost iubita unui patron de firmă care se ocupa cu,şcoala de şoferi. Nu aveam chef să merg cu limuzina,pentru că m-ar fi pârât şoferul. Într-un final am ajuns în parcarea clubului. M-am dat jos şi mi-am răsfirat părul în vânt ţinând în mână cheile. Am intrat fără să stau la coadă,spunând că sunt prietenă cu patronul. Da de unde...nici nu-l cunoşteam. Am intrat acolo,muzica bubuia în difuzoare şi eu îl căutam cu privirea pe Nick. L-am zărit la bar. M-am aşezat lângă el şi i-am cerut la barman un pahar de wiski cu gheaţă. El mi-a recunoscut vocea şi a întors privirea către mine.
- Hei ai venit.

- Yeah...de ce bei apă? L-am luat peste picior

- Păi... prietenii mei se dau la gagici şi n-am cu cine să mă întrec.

- Noroc că am venit eu în ajutor. Hă?
Barmanul mi-a adus paharul şi eu i-am mai cerut încă unul pentru Nick. Era surprins că o fată micuţă ca mine poate fii aşa de...tupeistă. Trebuie specificat că era cu 2 ani mai mare decât mine. Nu puteam să nu observ că ocazional se cam holba la bustul meu generos. Parcă era ameţit de chestia asta. Dar eram cam hotărâtă să profit de ocazii cât Ashley era plecată. Nu neeapărat să fiu cu el...dar să-l fac să vadă ce fată sunt şi la un moment dat să cedeze tentaţiei. Barmanul ne-a întins pe masă wiskiurile. El a luat în mână paharul lui şi eu pe al meu. Le-am dat pe gât fără să respirăm. Deja eram cam ameţită. M-am strâmbat un pic...pentru că până la urmă era cam tare băutura asta pentru mine. Dar Nick parcă nici nu a clipit. S-a ridicat şi m-a luat de mână trăgându-mă de le scaun direct pe ringul de dans. Să nu vă gândiţi că ar fi fost o melodie lentă...sau aşa ceva. Ba din contră! Simţeam vibraţia muzicii şi m-am scufundat în mulţime. Nick mă privea. Nu-şi mai lua ochii de pe mine,apoi vine la mine mă trage de mână după el. M-a condus într-o cameră unde am intrat prima şi el a rămas să închidă uşa. Era un loc întunecos,cu multe lumânări în formă de inimi. Nick bine pe la spatele meu,mă întoarce cu faţa la el,distanţa dintre noi era cam de 1 cm ,rămân stană de piatră până când face prima mişcare. Îmi apucă buzele cu ale lui. Totul în jurul meu rămase pe loc. Timpul era dat cu încetinitorul. Mă apucă de şolduri şi avansează cu sărutul lui devenind unul mai sălbatic. Eu îi răspund în acelaşi fel. Brusc îl întrerup şi îl îndepărtez. Parcă am făcut asta în potriva voinţei mele.

- Nick nu! Eşti cu Ashley. Ai uitat?

- Thea...ce am făcut acum...a fost pentru că am acţionat din inimă!
În acelaşi timp în care vorbea,mi-a luat mâna,şi a lipit palma lui de piept. Inima lui bătea atât de tare..şi a mea la fel.

- Nu e momentul potrivit Nick...nu acum...când tu eşti cu Ashley,părinţii nostri îşi petrec fiecare noapte în acelaşi dormitor. Plus...de unde ştii că simţeam acelaşi lucru faţă de tine?

- Încă de când te-am văzut...dar...tu nu ţi-ai dat seama că te plăceam?
Nu mai ştiam ce să spun...şi el mă iubea?

Cu ocazia asta...vă pot mulţumii pentru că-mi citiţi poveştile şi pentru voturi. Voi sunteţi motivul pentru care o fac. Aştept comentariile voastre oricând! Chiar şi observaţii dacă aveţi de făcut...nu mă supăr :)

Drogul inimii |pauză|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum