Strast i pozuda

By Niksicanka__

370K 9.9K 560

Njegov cilj je jos od prvog dana kada je sreo da bude samo njegova, da osjeti njene usne i miris vanile pore... More

PROLOG.
1.
2.
3.
5
6.
7.
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Epilog

4.

10.7K 305 7
By Niksicanka__

Pogledala sam se u ogledalo i stavila vrlo malo ruza na usnama. Pundja je bila uredno smotana i uniforma savrseno ispeglana toliko da mi je neprijatno jer se osjecam utegnuto. Izgledacu vulgarno!

-"Nemoj da kasnis"

Odmah izjurim iz sobe i  krenem prema marini. Dakle dobicu zadatke licno od vlasnika,  smjernice za obroke i sve ostalo. Kada pridjem  jahti stariji covek, me saceka na ulazu i pruzi ruku.

-"Vi ste sigurno Anja,pokazacu vam jahtu i objasniti poslove koje cete raditi svaki dan"

Blagi klimam glavom i krecem za njim.  Odmah na pocetku mi bude jasno da covek koji me saceka nije vlasnik jer cim zakoracimo u prostorije koje ima ovo ogromno cudo saceka me bar sa mnostvom alkoholnih pica.

-"Da vam olaksam potragu, u desnom uglu su pica koja pije gospodin Nikolaj ne morate se muciti oko ostalog."

Razgledala sam sve oko sebe i cinilo se kao neki moderni  muzej sa ogromnim dnevnim boravkom. Savrseno sredjen gde svaki detalj ima svoje mesto.

-" Prasina je jako vazna da se ocisti svaki dan."

Par stepenica dolje vodilo je do 4 prostorije, a miris lavande gotovo da se nalazio svuda.

-"Ovo je radna soba gospodina Nikolaja. Mala je i lako se odrzava. Prasina takodje treba da se cisti svaki dan i ribanje parketa je obavezno"

Blago klimam glavom...

-" Ovo je spavaca soba"

Otvorio je sobu sa dve prostorije jedna je kupatilo koje je ljepse od cijele moje kuce zajedno, a druga je soba sa velikim krevetom i svilenom  posteljinom zlatne boje. Orman  se slagao sa bojim posteljine kao i radni sto na kom stoji lap top.  Nema puno stvari ali je elegantno.

-"Ovde menjate posteljinu jednom nedeljno"

Otvorio je desnu stranu ormara i pokazao mi par kompleta posteljine na isti fazon kao sto je na krevetu...

-"Ovo je ostava... Verujem da ces se tu snaci bolje nego ja"

Nasmijao se i otvorio poslednju sobu. Nastavio je da mi pokazuje i palube postoje dvije palube sa prelijepim pogledom

-"Na palubi 1. Je prosut sok jutros, da li mozes da se pozabavis sa tim?"

-"Naravno..."

Uspravila sam se nakon sto oribam pod da se apsolutno nista ne primjeti,ovde sve sjaji i sve je uredjeno detaljno... Moj posao je da donosim rucak, brisem pod i prasinu.  Okrenem se prema moru da uzivam u savrsenom pogledu, a onda zapazis musku figuru na skuteru koja se priblizavala. Rasirim oci duplo kada bude dovoljno blizu da mogu vidjeti tijelo koje gotovo nema manu. Vene se isticu na sakama, a oci tamne i nekako razarajuce..

-" Anja,jesi uspjela?"

Sklanjam pogled i zatecena onim sto sam vidjela zagledam se u coveka koji me docekao jutros.  Upravo sam vidjela najljepseg momka na svijetu kog sam ikad srela. 

-" Je li sve uredu?"

-"Da,ovaj sve je sredjeno..."

Pokupim kofu vode.

-" Danas gospodin Nikolaj ima obaveza i nece imati obroke ovde,slobodna si do sjutra."

-"Uredu,niste mi rekli vase ime"

Kazem ljubazno sklanjajuci sliku lika sa skutera sa ociju.

-" Kasper."

-"dragi mi je"

Prodjem par koraka, a onda ga zacujem iza sebe

-"u malo da zaboravim,  sjutra u 20H pocinje tvoj posao jer ce biti organizovana proslava povodom rodjendana vlasnika i zurka dobrodoslice. Uradicu veci deo posla, ali ti ces tociti sampanjac i sluziti ga tokom zurke"

-"Pozovite me ako bude trebala neka pomoc oko priprema..."

-"Uredu"

Napustila sam jahtu i pogledom potrazim lika ili bar skuter ali ni traga ni glasa od njega. Ovo mora Ema da cuje nece vjerovati kad joj opisem sta sam vidjela svojim ocima i to sa palube jahte.

Continue Reading

You'll Also Like

186K 5.7K 27
Lejla ima veoma divnog vjerenika koji je "voli", medjutim njeno srce i dusa pripadale su drugom. Njihov ponovni susret vratice buru emocija koja ni...
13.1K 720 24
Ona ima metu na celu, tri godine je srljala po svetu tako za vrat zakacivsi razne ljude. Njena glava je ucenjena na par miliona, i zbog svakakvih pla...
68.4K 1.7K 38
Stvarali su strast koja ih je prožimala. Stvarali su lek za njihove prazne duše. Stvarali su ljubav koju su krili sami od sebe. Bili su ljubavnici na...
156K 4.6K 41
Džon je popularan dečko koji sve ima samo ne nju. Očaran njom (novom zanosnom devojkom) rešen je da promeni sebe iz korena, samo da bi bio dostojan...