Our sister fell in love with...

By JulinkaGaiov

11.7K 383 77

Co když Salvatore bratři měli mladší sestru jménem Isabell, která přijede za nimi do Mystic falls v době, kdy... More

Isabella Salvatore
Klaus Mikaelson!!!!
Party
Ritual
Lonely☾
Christmas𐂂
Happy new Year🎉
Ester is coming
♡Birthday kiss♡
My Brothers
Revenge
Goodbye 1/2
Goodbye 2/2
Life Isabell Salvatore
They're Alive
Stars in the sky
Big Secret
Graduation
Kol Mikaelson!!!!
Where are we going?
I was in love with you
🎄🎁🎆🎇😇
Aurora and Tristan
I'm scared
You will be allright
I'm dying
ALIVE
I love you
Will you marry me?
Date
Wedding day
Baby?
Katherine
Victory
Goodbye
We are Family
Ansel
Mikael
Maybe it will be okay
I love you so much
Vincent
Daddy?
Klaus
Klaus 2/2
Christmas
New Year
The end
Info

Matt is Dead :)

397 11 2
By JulinkaGaiov


Pohled Isabell

,,Pane bože Isabell Salvatorová ihned se probuď hned!!!!!!" křičel Klaus, zatímco já kvůli němu spadla z postele,,konečně!!! Už se tě asi hodinu snažím probudit" řekl a já se koukla na hodinky,,jsi úplně blbej nebo co jako!!! Víš o tom kolik je hodin vůbec!!" vstala jsem, šla jsem zpátky do postele a přikryla se,,4 hodiny ráno" řekl,,přesně. Tak mě nech spát idiote!!" křikla jsem a lehla jsem si na bok.

,,Vzbudil jsem tě protože před hodinou ti volal Damon a jelikož jsi ty spala tak jsem to zvedl" řekl Klaus a já byla už fakt nasraná jelikož to řekl tehdy kdy jsem začala usínat,,můžete přestat křičet!! My chceme spát!" objevil se tu Kol, Rebekah a Elijah,,já chci spát taky, ale nemůžu kvůli tady panu Idiotovi" sedla jsem si a zkřížila ruce na hrudi,,pozor na pusu Salvatorová" řekl Nik a já protočila očima.

,,Damon říkal že v Mystic Falls je Mikael a pak říkal ještě něco že zabil Matta a že ho kousl vlkodlak, takže potřebuje mojí krev, Caroline mi ohledně toho volala snad milionkrát" řekl Klaus,,Matt...ouu" řekla jsem,,naše maminka si hraje na doktorku" řekl Kol a já se musela uchechtnout,,vem si něco na sebe Izzy pojedeme tam, Mattovi udělali pohřeb a já musím zabít Mikaela" řekl Klaus,,nemám jet taky?" zeptal se Elijah,,ne zvládnu to...do toho plesu budeme doma, jo a mimochodem přijde naše ztracená sestřička tak buďte hodný" zašklebil se Klaus,,vy máte další sestru?" zeptala jsem se,,určitě ti ráda řekne svojí pohádku až tu bude" odpověděl Klaus.

,,Co uděláme vůbec s Lucienem?" zeptal se Elijah,,Freya udělá nějaké kouzlo a pak ho zabiju" řekl Klaus a pak znovu pokračoval,,najednou se vám spát nechce co" řekl Nik a koukl na nás všechny.

Všichni šli do svých pokojů kromě Klause,,co tak koukáš?" zeptala jsem se,,tak jdeš nebo ne nebudu čekat milion let" rozhazoval kolem sebe rukama,,vy chlapy! Můj bože někdo vám by měl kopnout do koulí aby jste se probudili" zamumlala jsem,,já to slyšel, chceš abych tě vyndal z té postele a hodil do auta?" zeptal se,,Pane bože!! Nepůjdu tam v noční košilce, musím ze sebe udělat člověka tak jestli dovolíš támhle jsou dveře" ukázala jsem na dveře, Klaus protočil očima, ale odešel.

Vstala jsem a šla do koupelny si dát rychlou sprchu.

Omotala jsem kolem sebe ručník a šla do pokoje, šla jsem ke komodě a vytáhla si čisté spodní prádlo. Nasadila jsem si ho a šla ke skříně kde jsem si vybrala věci a oblékla se.

Vyfénovala jsem si vlasy, nalíčila jsem se a pak jsem si ještě udělala nějaký ten účes.

Účes:

Šla jsem do obýváku kde byl Klaus a maloval na plátno,,proč maluješ zrovna teď?" zeptala jsem se,,malování mi pomáhá se kontrolovat" řekl a já kývla,,proč zrovna černý šaty?" zeptal se Klaus když si mě celou prohlídl,,Matt má pohřeb, to jsem si podle tebe měla vzít růžovou?" zeptala jsem se,,já bych si růžovou na Mattovo pohřeb vzal" řekl a já se uchechtla,,jsi zlý" řekla jsem,,já vím" řekl se svým typickým úšklebkem.

,,Jdeme?" zeptala se Rebekah která zrovna scházela schody a byla v černém,,ty nikam nejdeš" řekl Klaus,,musím se tam ukázat, měla jsem s Mattem sexuální vztah" řekla a hodila Klausovi kličky od auta a on je chytil,,to chodíš na pohřeby všech u kterých si ukázala svoje kalhotky?" zeptal se Klaus a já vyprskla smíchy,,ty na ty pohřby chodíš semnou" řekla Rebekah a nafoukaně šla ven do auta.

,,Tak fajn jdeme a né! Že se tam budeš někde flákat a to platí i pro tebe" řekl odložil štětec a koukl na mě a já protočila očima, vzala na sebe svůj černý kabát a šla k autu.

Když se tu Klaus objevil tak nám odemkl auto,,Rebeko jestli chceš jít dopředu, tak si na hlavu nasaď koš" usmál se na Rebeku Klaus,,nebuď na mě zlý Niku nic jsem ti neprovedla, tak konečně drž hubu" řekla Rebekah,,nechce se mi" zašklebil se Klaus,,ahh!!! Izzy jdi prosím dopředu, jinak bych ho musela zabít" řekla,,když mě se nechce" řekla jsem a Rebekah na mě hodila vražedný pohled,,fajn už jdu" dala jsem ruce nahoru na důkaz, že se vzdávám.

S Rebekou jsme si prohodili místa a Klaus mohl konečně jet do Mystic Falls.

Po půl hodince jsem usnula, takže jsem celou cestu prospala.

,,Betty jsme tu" třásl semnou jemně Klaus a já se probudila.

Klaus zastavil hned u domu, takže když jsem vystoupila už tam stál Damon.

Rozeběhla jsem se a skočila Damonovi do náruče,,chyběla jsi mi" řekl v objetí,,ty mě taky" odpověděla jsem a pak jsem se odtáhla,,na mě si zapomněla?" zeptal se Stefan,,jistě že ne" řekla jsem a rozeběhla jsem se a skočila po Stefanovi který spadl a já sním, všichni jsme se začali smát,,co pak jsem až tak těžká?" zeptala jsem se když mi Damon pomohl na nohy,,jsem na dietě, nediv se" řekl Stefan který pořád ležel na zemi.

,,Počkej, pomůžu ti dědečku" řekla jsem a pomohla Stefanovi na nohy,,takže kdy začne pohřeb?" zeptala jsem se,,jaký pohřeb?" zeptal se Damon,,přeci Mattův" řekla Rebekah,,ahoj Barbie Klausi" pozdravil Damon a Rebekah protočila očima,,odpověz na otázku" řekla jsem,,ten byl už včera" řekl Stefan,,tak proč jsi Klausi říkal, že mu udělali pohřeb" řekla jsem,,no právě, minulý čas" řekl Nik a já protočila očima.

,,Kde je Mikael?" zeptal se Klaus,,Tyler říkal, že bude buď ve škole a nebo v Grillu" řekl Damon a pak znovu pokračoval,,už na tebe čeká" řekl s úšklebkem,,a na tebe čeká smrt" Klaus mu úšklebek oplatil,,na to zapomeň Niku a dej mu svou krev" řekla jsem,,a co takhle kouzelný slovo?" zeptal se Klaus a dal nahoru obočí,,abraka dabra" usmála jsem se,,tohle jsem nemyslel" řekl Klaus.

,,Jenomže já ti nikdy v životě to slovo nehodlám říct Niklausi Mikaelsone" usmála jsem se a Klaus se ke mě přiblížil.

,,To se ještě uvidí" ušklíbl se, obešel mě a šel za Damonem,,chceš mou krev ve skleničce nebo rovnou z ruky?" zeptal se,,ze skleničky" odpověděl hned Damon.

Šli jsme dovnitř a Klaus dal Damonovi svou krev,,Izzy" řekl Stefan,,ano" odpověděla jsem,,vítám zpátky tvoje oči" řekl Stefan,,děkuju" řekla jsem.

,,Kam jdeš?" zeptala se Rebekah když viděla Nika odcházet,,jdu si hrát s Mikaelem na babu" usmál se a odešel,,jdu taky" řekla Rebekah a chtěla odejít, ale já ji chytla za ruku,,Klaus se o to postará sám, navíc nechceme aby se ti něco stalo" řekla jsem.

Po půl hodince

Damon a Stefan se rozhodli že půjdou pomoct Klausovi, vzali sebou Rebeku a mě samozřejmě nechali doma, tak jsem začala pobíhat po domě jak splašená a zastavila se v každém pokoji který tu byl a šmátrala jsem tam, pak jsem se přesunula do pokoje Stefana kde jsem nic moc nenašla až na deník v šuplíku.

Ano má jich víc, ale tenhle jsem ještě nečetla tak jsem se rozhodla to přečíst a usoudila jsem že by měl Stefan napsat knihu. Četla jsem jí hodinu dokud jsem to nepřečetla.

Už me to fakt přestalo bavit, tak jsem se rozhodla že půjdu za nima.

Šla jsem do Grillu, ale tam nebyli tak jsem šla do školy, bylo tam až nějaký podezřelý ticho do té doby než na mě spadl Mikael a já spadla taky,,jdi odemě ty jedna chlupatá opice!" rychle jsem vstala,,co si to dovoluješ!!!" křikl na mě až jsem se lekla,,přestaň na mě křičet ty hovado!!!" dala jsem mu facku málem bych jí schytala taky, kdyby se tu neobjevil Klaus a nechytil Mikaelovo ruku.

,,Co tu děláš?" zeptal se Klaus,,pomáhám" řekla jsem a kopla jsem Mikaela do koulí, který se svalil na zem,,jdi za Damonem, Stefanem a Rebekou a pomoc jim" rozkázal mi a já ho poslechla.

Upíři rychlostí jsem je začala hledat. Našla jsem je nejspíš v jídelně,,proboha Isabell co tu děláš!!" zavrčel na mě Damon,,pomáhám a přestaň se furt ptát" vyndala jsem Damonovi kůl z nohy a on vyjekl bolestí,,nebuď malej" řekla jsem a šla ke Stefanovi nic mu nebylo, jen měl zlomený vaz tak jsem šla k Rebece,,Mikael našel úkryt zbraňů od Alarica a schytala to Rebekah, někde by měla mít kůlky, ale teď jdu zabít toho idiota" řekl Damon a vypařil se.

Jedna věc je šmátrat po domě, ale šmátrat po těle Rebeky se mi fakt nechtělo, naštěstí se probudil Stefan,,bezva, Stefane pomoc Rebece" řekla jsem, vstala jsem a sundala si lodičky, hodila je někam do černé díry a upíří rychlostí šla za křikem.

Objevila jsem se tam a Klaus a Damon někam odlítli,,zase ty!!! Nevážíš si starších, to tě rodiče nenaučili dobrému chování?" zeptal se,,zasekla jsem se ve vývinu" řekla jsem a hned po tom jsem mu dala pěstí, kopla do koulí a podkopla jsem mu nohy, Mikael spadl a já do něj chtěla kopnout jenomže ten starý dědek mě chytl za nohu já spadla a on si mě přitáhl k sobě, pevně mě chytil a postavil se i semnou.

Klaus, Damon, Stefan a Rebekah se tu ukázali zrovna v tu chvíli, když měl Mikael ruku v mé hrudi a svíral mé srdce,,aaaahh!!!" sykla jsem bolestí,,pokud jí něco uděláš přísahám, že tě já sám zabiju!!!" řekl Damon,,nic se jí nestane, pokud uděláte co řeknu" řekl Mikael,,co máme udělat?" zeptal se Stefan,,zabij se Niklausi, vem si kůl z bílého dubu a zabij se, když to neuděláš malá Salvatorová zemře" řekl Mikael,,nedělej to Klausi" řekla jsem a Mikael více sevřel moje srdce,,aaaaaaahhh" vykřikla jsem,,nech jí být" řekl Stefan a Mikael se koukl na Klause, který si vzal do ruky kůl z bílého dubu.

,,Nejdřív jí pusť" začal vyjednávat Klaus,,nejsem blbý Niklausi" odpověděl Mikael,,udělej to nebo tu malou, blbou, ubohou krávu zabiju" řekl Mikael a já se nasrala,,neříkej mi krávo ty dědku!!" zařvala jsem, kousla jsem ho do ruky a Mikael v tu chvíli, pustil moje srdce a já se k němu otočila, dala mu velkou facku že sletěl na druhou stranu chodby.

,,Já kráva nejsem ty kokote!!! Už nikdy mi tak neříkej slyšíš nikdy!!jinak tě já sama zabiju!!!" křičela jsem na něj a kopla ho do koulí když vstal takže se zas ocitl na zemi,,teď máš místo penisu vagínu, budeš potřebovat vložky. Cvoku"řekla jsem otočila jsem se a chtěla odejít, všichni jen na mě koukali a nic neřekli.

,,To snad není možný, takový páprda mi bude říkat krávo ať ho sežere čert, nejradši bych mu zlomila vaz a na čelo napsala kretén roku. Hrozný jak si to dovolil říct, já kráva nejsem on je vůl on je ten největší vůl ze všech" mumlala jsem si i když to určitě všichni slyšeli jelikož moje mumlání bylo tentokrát až moc nahlas.

Docupitala jsem až domů bosá a od krve, lidi na mě docela dost koukali,,co čumíte? To jste nikdy neviděli krev" řekla jsem na nějaký lidi který na mě koukali jako na vraha, byla jsem dost rozladěná, žádný idiot mi nebude říkat krávo nejsem zvíře.

Když jsem tam došla, jako první na co jsem si v tu chvíli vzpomněla byla sprcha.

Sundala jsem si šaty od krve, který teď už byli roztrhané, pak mi došlo že nemám tu žádné věci tak jsem přemýšlela jestli napíšu Eleně, Caroline nebo Bonnie, ale pak jsem si vzpomněla že jsem si tu zapomněla legíny, takže jsem okolo sebe vzala ručník šla do mého bývalého pokoje a našla ty legíny, vedle mého pokoje byl pokoj Damona, takže jsem tam vlezla šla mu do skříně a vzala si černou košili.

Pak jsem se vrátila zpátky do sprchy a vysprchovala jsem se, když jsem vylezla ze sprchy tak jsem se usušila a oblékla se do těch legín a té ukradené košili...nemám v plánu mu tu košili vrátit, líbí se mi.

Šla jsem zpátky dolu a to už tu všichni byli,,vzala jsem si tvoji košili" oznámila jsem,,to vydím, máš v plánu mi jí někdy vrátit?" zeptal se,,amm...ne" usmála jsem se.

,,Jak to šlo s tím dědkem?" zeptala jsem se,,dobře, Klaus ho zabil" řekl Stefan a já kývla, najednou se začal Klaus smát,,coje?" zeptala jsem se,,já jen jak jsi se rozčílila když ti řekl kráva" řekl Klaus,,nemám to prostě ráda" odpověděla jsem,,bylo to fakt něco" řekla Rebekah se smýchem,,a prý že se o sebe neumím postarat" koukla jsem se na Damona a on se ušklíbl,,no nic, budeme muset už jet nechceme předci zameškat čarodějku na koštěti" řekl Klaus s úšklebkem,,to myslíš Saxánu?" zeptal se Damon,,tak nějak" kývl Klaus,,myslí jeho a Rebeky matku" řekla jsem.

Já se rozloučila s Damonem a Stefanem a pak jsme nastoupili do auta a jeli zpátky do New Orleans, celou cestu jsem neměla boty jelikož jsem moc chytrá.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Když jsme dojeli, tak už vše v domě bylo připravené a já s Rebekou jsme dostali jednoduchý rozkaz...připravit se.

Šla jsem tedy do pokoje a dala si vlasy do culíku a začala se líčit, pak jsem se převlékla do šatů a udělala si účes a nasadila boty.

Šaty:

Účes, boty a Make up:

Najednou mi někdo zaklepal na dveře,,Betty jestli jsi hotová tak už pojď dolu, musíme si všichni společně promluvit než budou hosté přicházet" řekl Klaus a slyšela jsem jak už odešel, tak jsem vylezla a šla dolu.

,,O co jde?" zeptala jsem se když jsem sešla dolu, všichni na mě koukali jak na ducha, viděla jsem Rebeku v těch šatech a taky Cami v šatech které jsem jí vybrala.

Všem to moc slušelo a vidět Klause v obleku stálo za to, ale říkat mu že mu to sluší nemám v plánu, nechci zvyšovat to jeho ego.

,,Sluší ti to" řekl Klaus,,já vím" uculila jsem se,,vidět tě v něčem jiném než v černém je zajímavý" řekl Kol,,nenosím jenom černou" řekla jsem,,no to je jedno.....budeme dávat pozor na Betty nebudeme u ní, ale budeme poblíž až se Ester ukáže, Camille ty budeš pořád s Betty" řekl Klaus a nikdo s ničím neměl problém.

O hodinu později

Ester tu pořád nebyla, teda alespoň myslím nikdy jsem jí neviděla,,Už je to hodina a ona nikde" řekl Klaus když přišel zamnou,,nudím se" řekla jsem,,nejsi jediná.....smím prosit?" nastavil ruku a já jí přijala,,jistě" řekla jsem a Klaus mě zatáhl na parket a začali jsme tancovat.

,,Klausi!" řekla jsem,,ano" odpověděl,,jaký používáš parfém?" zeptala jsem se a Klaus se uchechtl,,líbí se ti jak voním?" uchechtl se,,no jo" řekla jsem,,řeknu ti to až mi řekneš prosím" řekl a já protočila očima,,já ti prosím neřeknu" řekla jsem,,právě jsi to řekla" ušklíbl se,,jsi-" chtěla jsem pokračovat  ale Nik mi skočil do řeči,,úžasný, hezký,roztomilí" řekl a pak znovu pokračoval,,sexy" nadzvedl obočí,,pitomec" odpověděla jsem,,ale no ták! Lásko přeci se nechceš hádat" řekl Nik s úšklebkem,,neříkej mi lásko santo Klausi" řekla jsem,,fajn lásko" řekl,,Klausi!!" vykřikla jsem, ale přes tu hudbu nic slyšet naštěstí nešlo vůbec nic,,uklidni se lásko, děláš tu scénu" řekl,,neříkej mi tak" zavrčela jsem,,fajn šmoulinko" začal se smát,,ty-" chtěla jsem pokračovat jenomže,,ty musíš být Isabell, jsem Ester.....Niklausi omluv nás" řekla Ester a vzala mě za ruku a táhla pryč a já šla poslušně s ní.

Zavřela se semnou v pokoji a hned začala mluvit,,jistě víš že Klaus-" chtěla pokračovat, ale já ji přerušila,,můžete jít k věci? Mám v plánu ještě dneska vašemu synovi nakopat prdel a chci to stihnout do 12 takže" řekla jsem,,dám ti kůly z bílého dubu, zabiješ všechny moje děti" řekla,,cože?! To neudělám!! Jen to že nemáte ráda svoje děti který jste měla 9 měsíců pod srdcem a starala se o ně to neznamená že ty pitomce nemám ráda i já" řekla jsem a pak se tu objevil Klaus s Elijahem.

,,Moc ti to nevyšlo že Matko" řekl Klaus,,ještě se uvydí, dám ti ještě vědět" koukla na mě a chtěla odejít. Když byla zády ke Klausovi tak jí Klaus oslovil,,Mami" řekl ona se otočila a Klaus upíři rychlostí se objevil u ní a chtěl jí zlomit vaz, jenže se tu objevil ten týpek co byl silnější než Klaus, vzal Klause pod krkem a strčil mu k hrudi kůl z bílého dubu. Elijah ho chtěl zastavit, ale Ester mu zlomila vaz.

Tak jsem upíři rychlostí šla k tomu týpkovi a zlomila mu ruku, Klaus mezi tím mu zlomil vaz a tak jsem chytila tu čůzu za vlasy a pevně jí držela, jenomže jsem o chvíli později se ocitla na druhé straně pokoje.

,,Vzdej se, výš že tě zabiju" křikl Klaus v tu chvíli se tu objevil Kol a Rebekah,,To nemám v plánu Niklausi" řekla Ester,,co pak je nemáš ráda? Jsou to tvoje děti" řekla jsem,,děti který mě zabili" řekla,,vlastně jsem to byl já" ozval se Nik,,zasloužila jsis to" řekla Rebekah.

,,Začínáš mě štvát neznámá, jsem Lucien" řekl,,já jsem šmoulinka" řekl když mi držel u hrudi dřevěný kůl,,už zase....je tu někdo kdo mě nechce zabít?" zeptala jsem se a najednou jsem tu kůl cítila trochu v mé hrudi,,nech jí být Luciene" řekl Klaus,,já tě poslouchat nebudu" řekl a více strčil kůl do mé hrudi,,aaahh!" sykla jsem a snažila jsem se jí vytáhnou, ale on byl silnější,,Klausi!" řekla jsem prosebně se slzami v očích. Klaus se hádal s Ester a v tu chvíli si Klaus všiml že mě už začíná opravdu zabíjet.

,,Phasmatos surintia linte, Phasmatos surintia linte, Phasmatos surintia linte" objevila se tu nějaká blondýnka, cítila jsem jak Lucien už nebyl až tak silný, ale já neudělala ani pohyb jinak bych měla kůl ve srdci,,Freyo" řekla Ester,,ahoj mami" řekla pak Klaus rychle zabil Ester když si ho přestala všímat a zastavil Luciena, vytáhl kůl a odhodil Luciena někam pryč. Já málem upadla, ale Klaus mě chytil,,Rebeko pojď pomoct Betty" řekl Klaus a Rebekah šla ke mě a držela mě.

Elijah a Kol drželi Luciena a Klaus šel za ním,,nikdy se nepokoušej být lepší než já, ale ty už se pokoušet nebudeš" řekl Klaus Elijah mu podkopl nohy a Lucien upadl,,Kole jdi dolu a rozpusť to tam" poručil mu Elijah a Kol odešel, Klaus vzal sklo které tu bylo,,nedělej to prosím" řekl Lucien, ale Klaus rozřízl Lucienovi pusu,,já tě poslouchat nebudu" řekl Klaus a vytáhl mu srdce z těla.

Klaus vstal a koukl se na mě,,jsi v pořádku?" zeptal se,,jo jsem" řekla jsem a chtěla jsem jít pryč, ale najednou se začal celý svět motat.

Pohled Klause

Viděl jsem jak Betty padá, tak jsem upíří rychlostí šel za ní a chytil jí. Po té vzal do jejího pokoje, dal jí do postele a snažil se sundat ty boty, po asi 5 minutách jsem je sundal a přikryl jsem Betty dekou a odešel.

Ahoj, vím že kapitola měla vyjít už včera, ale včera a dneska jsem měla inspiraci hned kolem sebe, takže jsem psala a psala takže tohle je hodně dlouhá kapitola má přes 3100 slov.

~Vaše Julča♥~

Continue Reading

You'll Also Like

1.9M 18.4K 43
Mikayla is Niall Horan's childhood best friend, but with her parents divorece she moves away right when he got on the X-Factor. Now two years later a...
1M 55K 35
It's the 2nd season of " My Heaven's Flower " The most thrilling love triangle story in which Mohammad Abdullah ( Jeon Junghoon's ) daughter Mishel...
16.8K 1.8K 45
Kacie Janacek dreams of having superpowers like her two fathers, the legendary superhero Almighty Orion and the evil henchman Onyx Spark. After the m...
123K 2.4K 37
you go to you best friend jake pauls house he asks you to join team 10 you say yes and fall in love with his best friend