Wanna be yours

By notyourbarbiegirllll

14.3K 580 67

Δύο κορίτσια μόνα τους, με οικογενειακα προβλήματα, χωρίς φίλους και με αγόρια που τις συμπεριφέρονται σαν α... More

Κεφαλαιο 1ο
Κεφαλαιο 2ο
Κεφαλαιο 3ο
Κεφαλαιο 4ο
Κεφαλαιο 6ο
Κεφαλαιο 7ο
Κεφαλαιο 8ο
Κεφαλαιο 9ο
Κεφαλαιο 10ο
Κεφαλαιο 11ο
Κεφαλαιο 12ο
Κεφαλαιο 13ο
Κεφαλαιο 14ο
Κεφαλαιο 15ο
Κεφαλαιο 16ο
Κεφαλαιο 17ο
Κεφαλαιο 18ο
Κεφαλαιο 19ο
Κεφαλαιο 20o

Κεφαλαιο 5ο

846 26 1
By notyourbarbiegirllll

Δημητρα'ς pov:

"Δες δημη, εδώ έχει μια αγγελία για σερβιτόρα σε μπαρ".

"Για φέρε να δω".

Με τον αδελφό μου ψάχναμε για δουλειά, προκειμένου να φέρνει κάποιος χρήματα στο σπίτι. Έπρεπε να είχα βρει εδώ και καιρό. Ήταν καιρός επιτέλους.

"Λένε θέλουν κοπέλα με εμπειρία. Δεν θα με παρουν". Λέω δυσαρεστημένα.

"Ε εντάξει προσποίησου".

"Χαχα δεν γίνεται. Θα με καταλάβουν".

Εκείνη την ώρα γυρνάει η μητέρα μας σπίτι. Ήταν 4 το μεσημέρι, δεν έχω ιδέα που ήταν όλες αυτές τις ώρες. Συνήθως γυρνάει νωρίς το πρωί.

Δεν φαίνεται να είναι καλά. Πλησιάζω προς το μέρος της και τη ρωτάω αν τρέχει κάτι. Μου λέει πως το μόνο που θέλει είναι να κοιμηθεί. Πρωτοτυπο.

Δεν ήθελα να αρχίσω να φωνάζω μπροστά στον Νικολάκη, κι έτσι δεν είπα τίποτα. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να τη βοηθήσω προκειμένου να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, αλλά αυτή δεν θέλει. Δεν μπορώ να την πιέσω γιατί χωρίς θέληση, τίποτα δεν γίνεται. Αλλά από την άλλη αν δεν κάνω τίποτα όπου να ναι θα πεθάνει. Θεε μου. Δεν θέλω να πεθάνει.

Με την Αλεξία είπαμε να βγούμε σήμερα στις 6. Αφού ετοιμαζομουν για μια ώρα, φορώντας το αγαπημένο μου μαυρο φαρδύ τζιν και ένα απλό άσπρο μπλουζάκι, ετοιμάζοντας τα μαλλιά μου και το μακιγιάζ μου, έπρεπε να φύγω.

Περάσαμε υπέροχα χθες. Ανυπομονούσα να την ξαναδώ. Δεν χόρταινα να την βλέπω. Δεν ξέρω τι πάει να πει όλο αυτό, αλήθεια. Λογικά την συμπαθώ παρά πολύ. Λογικά.

Ποιον κοροϊδεύω; Είναι ξεκάθαρο πως έχω αρχίσει να έχω συναισθήματα. Δεν ξέρω όμως αν αυτή νιώθει το ίδιο. Έτσι κι αλλιώς είναι ακόμα με αυτόν τον τύπο από την Αθηνα. Ελπίζω να τον έχει χωρίσει. Αλλά κι έτσι να είναι μπορεί να μην θέλει να προχωρήσει κατευθειαν.

"Πολύ σκεπτική σε βρικσω". Διακοπτει η Αλεξία τις σκέψεις μου. Παναγία μου είναι πανέμορφη.

"Ααα εμμ γεια". Γαμωτο. Γιατί το είπα έτσι; Είχα χάσει τα λόγια μου από το πόσο όμορφη είναι. Φορούσε ένα άσπρο τζιν καμπάνα, με ένα θαλασσί τιραντακι και είχε πιάσει τα καταξανθα μαλλιά της κότσο. Φαινόντουσαν καθαρά τα πανέμορφα χαρακτηριστικά της. Τα γαλανά της ματια λαμπυριζαν και το μακιγιάζ ήταν απλά τελειο. Ήταν τύπου, συγκλονιστικά όμορφη.

"Τι λες πάμε κάπου να φαμε;". Διακοπτει τις σκέψεις μου.

"Ναι πάμε".

Καθώς κοιτούσαμε το μενού, κοιτούσα τα πιο φθηνά γεύματα. Αποφάσισα εν τέλει να πάρω μια μακαρονάδα.

"Γιατί δεν παίρνεις κάτι πιο χορταστικο;". Με ρωτάει η Αλεξία.

"Εμμ δεν πεινάω πολυ". Λέω ψέματα. Προφανώς δεν είχα λεφτά να ξοδέψω.

"Καλααα".

Αυτή παρήγγειλε κοτομπουκιες με πατάτες και κόκα κόλα. Ήταν πολύ χαριτωμένος ο τρόπος που έτρωγε.

Αφού τελειώσαμε το φαγητό μας, συζητώντας για διάφορα θέματα, αποφασίσαμε να πάμε μια βόλτα στην παραλία. Είχε βραδιασει και πιστεύαμε πως θα είχε ωραία ατμόσφαιρα.

Όντως είχε. Ήταν μαγευτικό το τοπίο και δεν ήταν κάνεις τριγύρω. Αχ θεέ μου, νιώθω πολύ χαρούμενη μαζί της.

Αλεξια'ς pov:

Η καρδιά μου φτερουγιζε και οι πεταλούδες στο στομάχι μου έκαναν σαν τρελες. Το μέρος, μαζί με την Δήμητρα δίπλα μου, έκαναν έναν υπέροχο συνδυασμό. Πήγαμε και καθίσαμε κάτω στην αμμουδιά δίπλα δίπλα όπως και την πρώτη φορά.

"Δεν είναι υπεροχα;" Με ρωτάει.

"Ειναι".

Τη στιγμή εκείνη γερνει το κεφάλι της στον ώμο μου. Ω θεέ μου. Νιώθω έναν ηλεκτρισμό σε όλο μου το σώμα. Το συναίσθημα αυτό ήταν τόσο υπέροχο, πρώτη φορά το βίωνα.

Δεν μιλάμε για λίγη ώρα και αυτό δεν με χαλάει καθόλου. Ίσα ίσα. Τότε κατάλαβα πως όντως είχα αρχίσει να αποκταω συναισθήματα. Όχι ότι δεν το είχα συνειδητοποιήσει, αλλά τώρα το παραδεχομαι. Ήθελα τόσο πολύ να τη φιλήσω.

Ξαφνικά, σηκώνει το κεφάλι της και με κοιτάει. Την κοιτάω κι εγώ. Η καρδιά μου χτυπάει απίστευτα δυνατά, νομίζω πως θα παθω κάτι. Δεν με νοιάζει όμως, μ'αρέσει. Μόνο αυτή με κάνει να νιώθω έτσι.

Καθώς κοιτιοματε, γερνει προς το μέρος μου και αρχίζει να με φιλάει. Ανταποκρίνομαι κι εγώ φυσικά. Δεν το πιστεύω. Είναι σαν ονειρο. Όλο το σώμα μου ανατριχιάζει και αρχίζω και βουρκωνω από χαρά, από ευχαρίστηση.

Καθώς με φιλάει, με πιάνει από τα μαλλιά και αυτό με κάνει ακόμα πιο υγρή. Αποφασισμένη, την πιάνω από τη μέση και τη βάζω πάνω στα πόδια μου. Σταματάμε για δευτερόλεπτα προκειμένου μα πάρουμε ανασα και έπειτα συνεχίζουμε να φιλιομαστε παθιασμένα. Με σπρωχνει κάτω στην άμμο και βάζει το πρόσωπο της ακριβώς πάνω από το δικό μου.

"Ήθελα πολύ να το κάνω αυτο". Μου λέει λαχανιασμένη.

"Συνέχισε τοτε".

"Όχι εδώ, παμε σπίτι μου. Μόνες θα ειμαστε". Λέει και με αρπάζει από το χέρι και με κατευθυνει σπίτι της.

Δήμητρα'ς pov:

Μόλις μπαίνουμε σπίτι τρέχουμε κατευθείαν στο δωμάτιο. Ήμουν τόσο υγρή που δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Χαίρομαι που ο αδελφός μου κοιμήθηκε σε έναν φίλο του. Έτσι είχαμε όλο το σπίτι δικό μας.

Την ξαπλώνω στο κρεβάτι και βγάζω τη μπλούζα μου. Ειμαι ανασφαλής με το στήθος μου, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει μόνο η Αλεξία. Με αργές κινήσεις ξεκουμπωνω το σουτιεν μου και η Αλεξία με κοιτάζει με θαυμασμό. Αρχίζω και τη φιλάω, καθώς προσπαθώ ταυτόχρονα να της βγάλω την μπλούζα. Από μόνη της βγάζει και το σουτιεν της.

Είναι απίστευτο το θέαμα. Το στήθος της είναι τόσο τέλειο χωράει τέλεια στις χούφτες μου. Έχω καυλωσει άσχημα.

Ξεκινάω και της πιπιλαω τον λαιμό και εκείνη βγάζει βογγητά που με ανάβουν ακόμα πιο πολύ. Σιγά σιγά, κατεβαίνω προς στο στήθος της και αρχίζω και της γλύφω τις ρωγες της. Εκείνη βγάζει διαφορά επιφωνήματα και αναστεναγμους. Φαίνεται τόσο σέξι.

"Είσαι καυλα". Της λέω για να της ανεβάσω την αυτοπεποίθηση.

Αρχίζω και κατεβαίνω και φτάνω στην ευαίσθητη περιοχή της. Την φιλάω στα μπούτια για να την πειράξω.

"Επίτηδες το κάνεις ε;" Λέει με δυσκολία.

Την κοιτάω και μπαίνω στο ψητό. Ας μην τη βασανιζω άλλο.

Αρχίζω της γλύφω την κλειτορίδα και μετά από λίγο βάζω δυο δάχτυλα μέσα της. Είναι απίστευτα υγρη. Αρχίζει και φωναζει. Δεν με ενδιαφέρει αν μας ακούσει κανένας γειτονας. Θέλω όλοι να μάθουν πώς την κάνω να νιώθει.

Αφού περάσει κάποια ώρα που της γλύφω την κλειτορίδα και της βάζω δάχτυλα, φτάνει επιτέλους στην κορύφωση. Συνήθως σκέφτομαι πόσο όμορφη είναι, τώρα όμως έτσι γυμνή που είναι και αφού έχει έρθει σε οργασμό, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πόσο πολύ με καυλωνει.

Ξαπλώνω δίπλα της και με κοιτάει γεμάτη δάκρυα.

"Ήταν τέλειο."

Αρχίζω και την φιλάω και συνεχίσαμε έτσι για όλο το βράδυ.

Αλεξια'ς pov:

Ντριννννν.

Ακούω το κινητό μου να δονείται. Γιατι; Κοιμόμουν τόσο τελεια.

Όταν πάω να το απαντήσω, βλέπω πως είναι ο Αντωνης. Αχ οχι ας μην μου χαλάσει τη διάθεση, σκεφτομαι.

"Ναι;" Του απαντάω όσο πιο ήρεμα μπορώ, για να μην ξυπνήσω την Δήμητρα. Είναι τόσο όμορφη όταν κοιμάται.

"Έλα που εισαι;".

"Γιατί ρωτας;". Έλα Χριστέ και Παναγία.

"Γιατί είμαι σπίτι σου. Οι γονείς σου σε τηλεφωνούσαν όλο το βράδυ, αλλά δεν απάντουσες και ανησυχούν."

Τσεκάρω το κινητό μου και όντως είχα συνολικά 20 κλήσεις και από τους 2. Δεν τους ειδοποίησα ότι θα ήμουν με την Δήμητρα. Τι στο διάολο κάνει όμως αυτός σπίτι μου;

"Ναι συγγνώμη. Πες τους ειμαι μια χαρά. Εσύ τι φάση γιατί είσαι σπίτι μου;"

"Ήρθα να σου κάνω εκπληξη"

Δεν το πιστεύω.

"Άντε έλα λοιπόν. Δεν ξέρω που είσαι αλλά ελα σπίτι, σε περιμένω." Λέει και κλείνει το τηλέφωνο.

Γαμωτο. Τα έκανα σκατα. Έπρεπε να τον είχα χωρίσει όπως μου είχε πει η Δήμητρα, αλλά δεν την άκουσα. Έτσι, δεν θα ερχόταν ως εδώ.

Εκείνη την ώρα την κοίταξα και πάλι καλά δεν την ξύπνησα. Άρχισα να της χαϊδεύω τα μαλλιά απαλά. Δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι, ήθελα να μείνω εδώ όλη μέρα μαζί της. Χθες το βράδυ ήταν  ΤΕΛΕΙΑ. Τέτοια ηδονή δεν έχω ξανανιώσει, μα το Θεό. Αυτή η κοπέλα είναι απίστευτη. Και νόμιζα ότι το σεξ με τον Αντώνη ήταν ωραίο. Χαχαχαχαχαχαχα. Τι ηλίθια που ήμουν. Δεν συγκρίνονται με Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α. Με την Δήμητρα ήταν σαν να ήμουν σε άλλον κόσμο, στον παράδεισο ίσως. Με τον Αντώνη ήταν ξενέρωτα και δεν το ήθελα πραγματικα. Πόσο χαίρομαι που  βρέθηκε στη ζωή μου αυτή η κοπέλα.

Έπρεπε όμως να φύγω από τον παράδεισο για λιγο και να επιστρέψω στην πραγματικότητα. Έπρεπε να πάω σπίτι και να αντιμετωπίσω και τον μπαμπά μου και τον Αντώνη. Σκατα.

Καθως κοιτουσα την Δήμητρα που κοιμόταν ήρεμα, έβαζα τα ρούχα μου και σκεφτόμουν σε τι μπελάδες μπλέξαμε πάλι. Άντε να πεις τώρα στον Αντώνη για την Δήμητρα.

Continue Reading

You'll Also Like

194K 8.3K 49
"Μα σε αγαπω"του λεω κλαιγοντας "Και τι θες να σου πω?Οτι σε αγαπω?Δεν το κανω"απανταει ψυχρα και νιωθω την καρδια μου να σπαει Τον κοιταω με δακρυα...
240K 11.5K 81
Pipi Μωρό μου σε θέλω γυμνή στο κρεβάτι μου Sexy girl Εμένα με ρωτήσεις άμα θέλω να βρίσκομαι γυμνή στο κρεβάτι σου Pipi Δεν χρειάζεται μωρό μου να...
26.3K 789 28
Αρχηγοί μαφίας και οι δύο! Η μία της Ισπανίας και ο άλλος της Ιταλίας! Έχουν έχθρα από παλιά Τι θα τους ενώσει όμως ; Πίος κοινός εχθρός θα παρουσ...
2.4M 144K 84
"ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ" ξανά φώναξε και χτύπησε τη μπουνιά του πάνω στο τραπέζι. "Πο..πονάω" ψιθύρισα αδύναμα έτοιμη να λυγίσω και να βάλλω τ...