You Changed Me!!

By user01043168

108K 3.5K 151

"ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΓΙΞΕΙ;" μου φωναξε και αρχισε να με πλησιαζει. "Δεν σε αφορα το τι κ... More

#1
#Cast❤
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#10
#11
#12
#13
#14
#15
Ανακοινωση
#17
#18
#19
#20
#21
#22
#23
#24
#25
#26
#27
#28
#29
#30
#31
#32
#33
#34
Ανακοινωση
#35
#36
#37
*ΤΕΛΟΣ*
Ανακοινωση

#16

2.5K 88 1
By user01043168

Πανελληνιες και εξετασεις τελειωσαν επισημα χτες. Ο μπαμπας μου εχει φυγει εδω και μερικες μερες. Απο οτι εμαθα η μαμα μου στενοχωρηθηκε που δεν γυρισα και εγω αλλα δεν ειμαι ετοιμη ακομα. Σημερα πεταμε για Μαϊάμι. Εχει ο Αλεξ εξοχικο εκει οποτε μπορουμε να μεινουμε οσο θελουμε.

Εφτιαξα τις βαλιτσες μου και εφοσον ετοιμαστηκα, κλείδωσα και βγηκα εξω που με περιμεναν τα παιδια. Εβαλα τη βαλιτσα στο αμαξι και ξεκινησαμε για το αεροδρομιο.

(...)
Ειμαστε στο αεροπλανο και σε λιγο προσγειωνομαστε. Εχουμε πιασει μια ολοκληρα σειρα και καθομαστε μονοι μας😅. Ο Μαριος εχει κοιμηθει και ξαπλωσει κυριολεκτικα πανω ΜΟΥ.

Ε:μωρο μου ξυπνα σχεδον φτασαμε. Του ειπα και τον σκουντηξα απαλα στον ωμο. Αυτος εκανε εναν ηχο σαν μουγκρησμα? Και βολευτικε καλυτερα πανω μου σφιγγοντας με περισσοτερο.

Ε:ελα ρε αγαπη μου πρεπει να ετοιμαστουμε.
Α:αστο πανω μου. Μου ειπε ο Αλεξ και στα επομενα δευτερολεπτα ειχε αρπαξει ενα ποτηρι νερο απο το κοροτσακι που εχουν οι αεροσυνοδοι και το άδειασε ΟΛΟ πανω στον Μαριο με αποτελεσμα να κανει μουσκεμα και εμενα. Συγχαρητηρια Αλεξ παλι μαλακια εκανες🤦‍♀️.

Μ:τι σκατα ρε μαλακα; ειπε και πεταχτηκε ορθιος την ωρα που προσγιωνοταν το αεροπλανο και επεσε παλι πανω μου. Really gyus? Σκατα με κανατε.

Α:sorry bro σου το χρωστουσα απο το θαρρος ή αληθεια😏.
Ν:ρε μαλακα σηκω απο πανω της θα παθει ασφυξία.
Σ:ναι ρε βλακα την ελιωσες.
Μ:ωχχ συγγνωμη μωρο μου δε το θελα, το ηλιθιο το αεροπλανο φταει για ολα και αυτος ο μαλακας.
Ε: ναι οκ δε πειραζει καρδια μου. Τωρα μπορεις να σηκωθεις σε παρακαλω απο πανω μου για να μη σε πεταξω απο το παραθυρο;!
Μ:.....
Ε:ετσι μπραβο το αγορι μου. Τωρα περτε ολοι τον κωλο σας και σηκωθειτε γιατι ειμαστε οι μονοι που εχουμε μεινει στο αεροπλανο.

Και μετα απο καποιες ακομα τετοιες υπέροχες συζητήσεις και εναν τσακωμο αναμεσα στον Κρις και σε εναν τυπο απο την καφετερεια μπηκαμε στο αυτοκινητο που νοικιασαμε για οσο θα ειμαστε εδω και βρεθηκαμε εξω απο τη ΤΕΡΑΣΤΙΑ και πραγματικα υπεροχη βιλα του Αλεξ.

Η βιλα


Το κυριο σολονι


Η κουζινα


Η τραπεζαρια


Το κυριο μπανιο


Το σαλονι στον πανω οροφο διπλα στη τζαμαρια


Το μπανιο στον πανω οροφο




Η κρεβατοκαμαρα του Αλεξ και της Σαρας




Η

κρεβατοκαμαρα του Κρις και της Ναντιας

Η δικη μου και του Μαριου


Το μπαλκονι μας


Και η αυλη


Διαλεξαμε τα δωματια μας, αφησαμε τα πραγματα μας και κατεβηκαμε στο σαλονι.

Κ:και τωρα τι κανουμε;
Α:εγω πειναω.
Μ:σιγα που δε θα πεινουσες εσυ.
Α:ειι ειμαι στην αναπτυξη😔.
Ν:ζωων εισαι😁.
Α:εγω φταιω ρε μαλακες που σας φιλοξενω κιολας. Ουστ ρεμαλια εξω απο το σπιτι μου. Μονο η Σαρα και η Κατ θα μεινει.
Μ:σιγα μη σε αφησω μονο με την αδερφη μου και τη κοπελα μου. Εδω θα κατσω.
Ε:καλα καλα παμε για φαγητο εξω γιατι εδω τα ντουλαπια ειβαι αδεια;
Σ:ναιπ.
Α:ωραια φυγαμε.

Πηγαμε σε μια πιτσαρια κοντα στη θαλασσα να φαμε και οταν τελειωσαμε περασαμε απο ενα Mc Donald's και επειτα απο το σουπερ μαρκετ για να ψωνισουμε για το σπιτι. Επιστρεψαμε, φτιαξαμε τα πραγματα και πηραμε μπυρες και σνακ για να κατσουμε στην αυλη.

Σ:βαριεμαιιι.
Ν:κι εγωωω.
Κ:τι θελετε να κανουμε;
Ε:κανουμε βραδινο μπανιο στη πισινα;
Ν:ναιιιι.
Σ:μπανιοοο.
Μ:οχιι.
Α:με τιποτα. Βελτε παλι τους κωλους σας κατω. Ετσι κι αλλιως η πισινα θελει καθαρισμα και δεν υπαρχει περιπτωση να καθαρισουμε τωρα. Εκτος βεβαια κι αν προσφερεστε εσεις κοριτσια.
Ε:να σου πω εσενα. Φαγητο ΔΕΝ ειχε στη κουζινα, στην πισινα ΔΕΝ μπορουμε να μπουμε, εξω αποψε ΔΕΝ θα παμε. Τι σκατα μας εφερες να κανουμε εδω;
Μ:ενα δικιο το εχει.
Α:ελατε ρε βλακες αφου εχουμε να ερθουμε εδω 1 χρονο τι περιμενατε;
Σ:καλα καλα. Τουλαχιστον παμε για υπνο γιατι ειμαστε μετα απο πτηση και αυριο εχουμε μεγαλη μερα.
Κ:γιατι;
Ε:γιατι αυριο θα παμε παραλιαααα.
Ν:γιευυυυ
Μ+Α+Κ:ωχχχ
Σ:καληνυχτα
Ν:νυχτα
Ε:αντε γειαα

Ανεβηκαμε στα δωματια μας και εφοσον αλλαξα, ξεβαφτηκα και επιασα το κουτσομπολιο με τα καριτσια στη τουαλετα, ξαπλωσα και ο Μαριος με εβαλε στην αγκαλια του για να κοιμηθουμε.

"Καληνυχτα"

"Νυχταα" μου ειπε σαν 5χρονο και με εσφιξε κι αλλο.

Επειδη δεν ειχα υπνο εβαλα να δω τις φωτογραφιες που βγαλαμε σημερα.

Στο αεροδρομιο





Στη καφετερεια την ωρα που τσακωνοταν ο Κρις😂


Στη πιτσαρια


Οταν φυγαμε απο τα McDonald's

Και στο σουπερ μαρκετ






Γενικα ειχαμε γραμμενα τα αγορια και βγαζαμε φωτογραφιες μεταξυ μας ενω γιναμε ρεζιλι και το σουπερ μαρκετ ηταν γεματο με κοσμο αλλα δε μας εδιωξαν οποτε υγεια. Εκλεισα το κινητο και εφοσον βολευτικα καλυτερα στην αγκαλια του εκλεισα τα ματια μου και χαλαρωσα ωσπου να με παρει ο υπνος. Δεν το πιστευω το πως περασαν τοσοι μηνες και οτι ειναι οι τελευταιες μου εβδομαδες μαζι με τα παιδια.

Continue Reading

You'll Also Like

1.1M 90.2K 122
-Οκευ εσυ τώρα γιατί θυμωσες;! -Γιατί νόμιζα ότι κάτι είχαμε Φιλιππακο.. Που να ξέρω ότι κάθε φορά που με επιανες και με φιλαγες ήταν απλα για να πε...
56.6K 5K 31
Μήπως έχεις μπλέξει και εσύ με ένα παλιόπαιδο και δεν έχεις ιδέα για το τι να κάνεις; Μήπως δεν ξέρεις πως να διαχειριστείς ένα Κακό Αγόρι; Ορίστε ο...
528K 46.5K 129
*1ο βιβλίο* Του δινω ενα φιλάκι στο μέτωπο και μετα παω πανω και ξαπλώνω. Αν πάθαινε κατι... Μονο αυτο σκεφτομαι... Αν πάθαινε κατι πως θα συνέχιζα ν...
138K 7K 50
Η Κρίστη είναι μια όμορφη 20χρονη κοπέλα με καστανά μαλλιά, γαλάζια μάτια, ύψος γύρω στο 1,70, γυμνασμένη, με αρκετά τατουάζ και αγαπάει τρελά τις μη...