You Changed Me!!

By user01043168

108K 3.5K 155

"ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΓΙΞΕΙ;" μου φωναξε και αρχισε να με πλησιαζει. "Δεν σε αφορα το τι κ... More

#1
#Cast❤
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#10
#11
#12
#13
#14
#15
#16
Ανακοινωση
#17
#18
#19
#20
#21
#22
#23
#24
#25
#26
#27
#28
#29
#30
#31
#32
#33
#34
Ανακοινωση
#35
#36
#37
*ΤΕΛΟΣ*
Ανακοινωση

#9

2.7K 89 2
By user01043168

Εχει περασει ολη η εβδομαδα και σημερα ειναι Σαββατο. Με τον Μαριο περναμε πολλες ωρες μαζι και οπως μου ειχε πει ή μαλλον προειδοποιησει κοιμηθηκε μαζι μου αλλες 2 φορες μεσα στην εβδομαδα. Δε ξερω τι ακριβως νιωθω για αυτον. Μου αρεσει ο τροπος που με κοιταει, το χαμογελο του, τα ματια του αλλα δεν νιωθω το ιδιο που ενιωθα με τον Αρη αλλα δεν εχει σημασια γιατι για εκεινον δεν ημουν τιποτα παρα μονο ενα παιχνιδι για να βγαλει τις ανασφαλειες και τα κομπλεξ του.

Τεσπα η ωρα ειναι 5 το απογευμα και σε λιγο θα ερθουν τα παιδια απο εδω για να αραξουμε σπιτι μου μιας και βαριομασταν να βγουμε εξω αποψε. Αποφασισα να παρω τηλεφωνο στην Ελλαδα για να μαθω τα νεα τους. Για αρχη πηρα τα κοριτσια που ξερω οτι θα ειναι μαζι αφου ειδα το στορυ της Βερονικας που εδειχνε οτι εχουν μαζευτει στο σπιτι της για ταινια. Στο 1ο χτυπο μου το ειχαν σηκωσει, μωρε μπραβο βιασυνη😂.

Β-" Αγαπηηηη μουυυ"
Κ-" Γειααα σου καρδια μου τι κανετε;"
Χ-" Μωρο μουυυ"
Κ-" Γεια σας κοριτσαρες μου"
Β-" Που εισαι;"
Κ-" Σπιτι και περιμενω τα παιδια να ερθουν για να κατσουμε εδω αλλα αστε με εμενα για σας πειτε μου"
Χ-" Καλα, εδω και εμεις βλεπαμε μια μαλακ- εε.. εννοω μια ταινια που διαλεξε η γλυκια μου Βερονικα. Καλα φανταστικη ταινια σου ευχομαι να μη- να τη δεις οπωσδηποτε😁." Καταλαβα παλι κανα ντοκιμαντερ για τα πτηνα θα της εβαλε. Δεν εχει καμια ψυχωση η Βερονικα ή κατι τετοιο αλλα οταν ειμασταν στο Γυμνάσιο θελαμε να σπασουμε τα νευρα της Χρυσας και της βαλαμε να δουμε ντοκιμαντερ λεγοντας της πως η Βερονικα ειχε μανια με τα πτηνα λογω του παππου της, ο οποιος ηταν σκοπευτης στο Β' Παγκοσμιο και ηταν χομπυ του για να ξεχνιεται;!😅. Και ναι εγω το σκεφτηκα😁. Δε ξερω πώς αλλα το εχαψε. Απο τοτε οποτε θελαμε να σπασουμε πλακα ή να της σπασουμε τα νευρα της βαζουμε να παρακολουθησει τετοιες ταινιες😇.

Κ-" Ααα καταλαβα😂. Μπραβο Βερονικα βλεπω ακομα και μακρια που ειμαι συνεχιζεις τα εθιμα μας."
Β-" Θα σε κανω περηφανη μην ανησυχεις😉."
Χ-" Τι λετε ρε λαλησατε τελειως;"
Β-" Τιποτα τιποτα. Τεσπα εδω τα γνωστα. Το σχολειο βαρετο, φροντιστηρια, βολτες και ταινιες. Ααα και η Χρυσα βρηκε γκομενοοο."
Κ-" ΤΙΙΙ;; ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΕ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ;;!!!😡." Και ναι ειμαι η μονη παρθενα της παρεας. Τα κοριτσια ειναι απο τα 'δημοφιλη' παιδια του σχολειου, υπερ των one night stand και πολυυυ αρεστες στα αγορια. Παρολα αυτα ποτε δεν εκοψαν τη παρεα με εμενα γιατι ημουν το 'φυτο'.
Χ-" Το ξερω συγγνωμη συγγνωμη συγγνωμη. Έπρεπε να σου το πω αλλα δεν εχει πολλη καιρο που μου αρεσει και ειχες και εσυ τα δικα σου οποτε δεν ηθελα να σε πριξω με τα δικα μου."
Κ-" Να με πριξεις; Σοβαρα τωρα ρε Χρυσα;! Εισαι κολλητη μου γαμωτο. Παντα τα λεγαμε ολα η μια στην αλλη επειδη αλλαξα ηπειρο δε σημαινει οτι αλλαξε και κατι μεταξυ μας."
Χ-" Το ξερω συγγνωμη."
Κ-" Καλα για πες τα μου ΟΛΑ."
Χ-" Δεν ειναι πολλα. Τον λενε Γιωργο και παει στο Β3 τον ξερεις. Ειχαμε παει την προηγουμενη Κυριακη σε ενα μπαρ με τη Βερονικα και αρχισαμε να χορευουμε και μετα απο λιγο καταλήξαμε στις τουαλετες και μετα σπιτι του. Αυτό συνέβαινε ολη την βδομαδα και χθες ειπαμε να το επισημοποιησουμε και τα φτιαξαμε αυτααα."
Β-" Ναι δεν εγιναν και πολλα μην αγχωνεσαι."
Κ-" Καλως. Πρεπει να κλεισω κοριτσαρες μου γιατι θελω να παρω και τη μαμα μου."
Β-" Οκ φιλακιααα."
Χ-" Byeee."

Αφου κλεισαμε καλεσα τη μητερα μου και τα ειπαμε λιγο. Μου λειπουν ολοι παρα πολυ.

(...)

Τα παιδια εχουν ερθει εδω και πολλη ωρα. Εχουμε δει ταινια και τωρα καθομαστε και συζηταμε. Το κινητο μου αρχιζει να χτυπα απανωτα και τραβαει την δικη μου προσοχη αλλα και του Μαριου που με κοιταζει περιεργα. Το ανοιγω και βλεπω οτι εχω ενα καινουριο αιτημα απο εναν @_._edwart._ κατι μου λεει εμενα αυτο το ονομα αλλα δε θυμαμαι τι.

Ειναι ο κουκλος σερβιτορος απο την καφετερεια στο εμπορικο που σου εδωσε τον αριθμο του αλλα δε τον πηρες ποτε γιατί ο Μαριος σου εσκισε το χαρτακι🤦‍♀️. Τζιζους δηλαδη ολα εγω πρεπει να στα λεω;!😒

Ααα ναιι. Μα καλα που βρηκε το προφιλ μου αφου δε ξερει ουτε το ονομα. Αποδεχτηκα το αιτημα του και μπηκα να δω τα μηνυματα που μου εστειλε.

_._edwart._
'Γεια σου κουκλα'

'Ειμαι ο Εντουαρτ απο την καφετερεια.'

'Θα ηθελες να βγουμε αυριο;"

_.katerina.del._

'Αα.. γεια'

'Εμμ.. ναι γιατι οχι.'

_._edwart._
'Τελεια θα ερθω να σε παρω απο το σπιτι σου στις 9. Στειλε μου τη διευθυνση.'

_.katerina.del._
'Οκ τα λεμε'

Αφησα το κινητο και γυρισα στα παιδια.

(...)

Η ωρα περασε και τωρα ειναι 11 το βραδυ. Τα παιδια εχουν φυγει εκτος απο τον Μαριο που θα κοιμηθει μαζι μου παλι. Ειμαστε ξαπλωμενοι και με εχει παρει αγκαλια καθως παιζει με μια τουφα απο τα μαλλια μου.

"Ποιος ηταν πριν που σου εστελνε μηνυματα;"

"Εμμ.. ηταν ο Εντουαρτ;"

"Ποιος Εντουαρτ;"

"Ο σερβιτορος απο το εμπορικο που μου ειχε αφησει τον αριθμο του;" του ειπα και τον ειδα που εσφιξε τις γροφιες του.

"Μαλιστα. Και τι ηθελε;"

"Αα... εμμ... τιποτα... βασικα κανονισαμε να βγουμε αυριο."

"Δεν θα πας." Μου ειπε κοφτα.

"Τι; Γιατι;"

"Γιατι το λεω εγω. Τελος συζητησης."

"Θα παω"

"Δεν θα πας."

"Θα παω."

"Οχι."

"Ναι." Με κοιταξε αγριεμενα και ανεβηκε απο πανω μου. Πλησιασε στο αυτι μου και μου ψυθιρισε.

"Μη με νευριαζεις μωρο μου. Δε θα βγεις με τον φλωρο." Και αρχισε να μοιραζει φιλια στον λαιμο μου. Εγω εστρεψα το κεφαλι μου απο την αλλη πλευρα για να του κανω χωρο. Κανεις δε με ειχε αγγιξει οπως αυτος μεχρι τωρα, η αισθηση ηταν προτογνωρη αλλα τοσο αιθηστικη. Εγλυφε, φιλουσε και ρουφαγε καθε αημειο του λαιμου μου καθως τα χερια του χαιδευαν ολο μου το σωμα ωσπου εφτασαν στους γοφους μου και εμειναν εκει χουφτωνονταν τους αγρια και δυνατα. Η ενοχληση αναμεσα απο τα ποδια μου ηταν αισθητη. Εφοσον τελειωσε με τον λαιμο μου που ειμαι σιγουρη οτι τον γεμισε με σημαδια σηκωσε το κεφαλι του για να θαυμασει το εργο του. Στη συνεχεια κατεβηκε προς το στηθος μου και αφου του εδωσα την αδεια μου μου εβγαλε τη μπλουζα. Αφηνε υγρα φιλια στην κοιλια μου και εφοσον μου αφαιρεσε το σουτιεν μου επιτεθηκε στο στηθος μου. Εβαλε τη μια ρογα μου στο στομα του καθως μαλαζε την αλλη με το χερι του. Εκανε το ιδιο και με την αλλη και εφοσον ειχαν σκληρύνει και ερεθιστει και οι δυο(μαζι με μενα) κατεβηκε προς το σορτσακι μου, με κοιταξε για να παρει την αδεια μου παλι αλλα διστασα λιγο το καταλαβε και ανεβηκε προς τα μενα αφηνοντας μου ενα φιλι στα χειλη.

"Μη φοβασαι μικρη μου δε θα κανουμε κατι αποψε μονο να σε απαλλαξω απο την ενοχληση θελω. Θα με αφησεις;"

Του εγνεψα καταφατικα και αφηνοντας μου παλι ενα απαλο φιλι στα χειλη κατεβηκε στη περιοχη μου. Μου αφαιρεσε το σορτσ μου και εμεινα με το μαυρο δαντελωτο μου μπραζιλ μπροστα του. Μου το εβγαλε και αυτο και πλεον ημουν τελειως εκτεθειμεμη μπροστα του. Μολις με ειδε τελειως γυμνη δαγκωσε τα χειλη του και ανοιγοντας μου τα ποδια, πλησιασε το προσωπο του στη περιοχη μου. Αγγιξε τη γλωσσα του στη κληρωτίδα μου και αρχισε να με γλυφει αργα. Εγω επιασα αυτοματα τα μαλλια του και τον εσπρωξα απαλα ωστε να ακουμπαει περισσοτερο πανω μου. Ο ρυθμος του πλεον ειχε ανεβει, ρουφαγε, εγλυφε και πιπιλουσε την κληρωτιδα μου καθως με το ενα του χερι με σταθεροποιουσε κατω ενω με το αλλο με ετριβε γρηγορα. Ενιωθα μια καψα στο στομαχι μου και τα ποδια μου αρχισαν να τρεμουν.

"Ελα μωρο μου τελειωσε για μενα." Μου ειπε και επιταχυνε κι αλλο τους ρυθμους του κανοντας με να κρατηθω σφιχτα απο τα σεντονια.

"Α-αααχχ...μμμ..Μ-μαρι-ε... εγω.. αααααχχ"

Ετσι τελειωσα και ο Μαριος εγλυψε τα υγρα μου.

"Μμμ.. νοστιμη εισαι μικρη."

Ξαπλωσε διπλα μου και εγω προσπαθουσα να βρω την ανασα μου. Ο Μαριος ειναι ο πρωτος που με ειδε γυμνη μπροστα του, που με αγγιξε ετσι, ο πρωτος που με εφερε σε οργασμο αλλα ηταν σωστο αυτο;

"Μη το σκεφτεσαι τοσο πολυ."

"Εε;"

"Αυτο που εγινε τωρα δε σκεφτεσαι; Μην ανησυχεις οτι συνεβει ηταν απολυτα φυσιολογικο δε χρειαζεται να εχεις τυψεις εκτος κι αν... το μετανιωσες. Το μετανιωσες;" με ρωτησε με λυπη και άγχος στη φωνη του.

"Οχι βεβαια. Ηταν πολυ ωραια και εσυ ησουν πολυ γλυκος μαζι μου. Σε ευχαριστω." Του απαντησα ειλικρινα και του αφησα ενα πεταχτο φιλι στα χειλη. Εκεινος χαμογελασε και με τραβηξε στην αγκαλια του.

"Καληνυχτα μικρη."

"Καληνυχτα μεγαλε."

Γειααα

Λοιπον ξερω οτι ειχα καποιες μερες να ανεβασω κεφαλαιο αλλα ειχα ενα προβλημα με το κινητο μου και η αληθεια ειναι πως δεν ειχα και καμια ιδιαιτερη ιδεα.
Θα προσπαθησω να ξανα ανεβασω σημερα.

Μη ξεχνατε να πατατε το αστερακι γιατι πραγματικα με βοηθαει να συνεχισω επειδη ειναι η πρωτη μου ιστορια και θα ηθελα να ξερω αν σας αρεσει.

Byeee💗

Continue Reading

You'll Also Like

736 55 7
Στην καρδιά της οθωμανικής αυτοκρατορίας ο Γέρακας και η καρδιά λαβώνονται από αγάπη.
489K 34.8K 57
"Γιατί τσακωνόμαστε όλη την ώρα;" φώναξε εκείνη αγανακτισμένη κοιτάζοντας τον έτοιμη να δακρύσει. "Γιατί είσαι τρελή! Κι εγώ τρελός για σένα!" της φώ...
313K 15K 42
"ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ" "ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ" λέει και πατάει την σκανδάλη του όπλου "ΟΧΙΙΙ ΑΛΕΞ" λέω και τρέχω κοντ...
270K 9.3K 50
Η Βικτόρια Μίλερ, στους φίλους Βι ,είναι 18 ετών, μαθήτρια της τελευταίας (12ης) τάξης του high school (λυκείου) και μένει με τους γονείς της και τον...