5.

332 12 6
                                    

”hvordan har i så haft det?” spørger min far inde fra stuen, de sidder alle sammen der inde og taler. Lige undtagen mig der hellere vil være her alene i køkkenet. De har siddet og talt i 20 minutter nu, jeg gør bordet klar til at vi alle kan sidde ned og spise. Jeg var ved at tabe en tallerken, så rystende er jeg. Pludselig ringer min mobil. Jeg løber over til den siden den ligger på den anden ende af køkkenet.

”hallo?” jeg tager den uden at kigge hvem der ringer, ”hey smukke” jeg får sommerfugle i maven. Nicklases stemme får englene frem. Jeg bliver helt varm inden i. ”hvad så?” siger jeg med et smil. ”tjaa jeg undrede bare over om vi kunne mødes senere?” jeg bliver helt skuffet. ”desværre kan jeg ikke, vi har gæster” der går et par sekunder inden han svarer. ”nåh det helt fint, vi kan da gøre det en anden gang?” jeg nikker først indtil jeg indser at han ikke kan se mig ”jo selvfølgelig” jeg slukker og ligger telefonen på køkkenbordet igen.

Lige så straks jeg vender mig om står Josh og kigger på mig med e halvt smil. Jeg får et chok og holder mig på brystet. ”hvad laver du her?” spørge jeg undrende. Han går tættere på sådan så han står lige foran mig. ”jeg gad ikke høre på voksen snak, det begynde at blive for kedelig” Joshs stemme var meget dejligere end Nicklases, ikke at det gjorde en forskel. ”så du tror jeg er sjovere?” spørger jeg. Han lo lidt ”alt er sjovere end det der de talte om”

Jeg rullede øjnene og satte maden på bordet, han ville hjælpe men det gav jeg ikke lov til. ”du er forandret meget” sagde han, han satte sig på et af spisebordets stole. ”er det en god ting?” spurgte jeg og satte saftevandet på bordet. Han kiggede på mig i et par minutter, for mig var det her akavet. ”ja, du er blevet meget mere kvindelig, hvis du ved hvad jeg mener” sagde han med et vink. Jeg kiggede på ham med store øjne, han har da ikke ændret sig meget. Jeg kan huske at han engang drillede mig fordi jeg havde for små bryster, det var ikke så rart.

Jeg vendte mig om og tog kopperne ud, jeg kunne stadig mærke hans øjne på min ryg. ”stop med at stirre på min røv” udbrød jeg. Han begyndte med at grine, jeg blev helt rød i hovedet. ”det svært når den er så perfekt, har du været ude at træne?” jeg ignorerede ham og satte kopperne ved siden af tallerknerne på spisebordet. Til sidst lagde jeg maden og kaldte på de andre. Josh sad på sin telefon hele tiden. Mor insisteret på at jeg skulle sidde ved siden af Josh, noget med at hun ville sidde ved siden af far.

Josh havde ret med alt den voksensnak, det var svært at følge med. Først var det om arbejde så lige pludselig nyheder. jeg kiggede ned på min mad, det var en lækker lasagne. Ud af det blå mærkede jeg Joshs hånd på mit lår, jeg kiggede på ham med dræber øjne. Jeg prøvede at få den væk men det lykkes ikke. Jeg kiggede på min gaffel og fik en ide. ”aaah” lød joshs stemme efter jeg pressede gaflen i hans hånd. Jeg kiggede på ham smilende. Vores forældre lagde slet ikke mærke til noget de havde alt for travl med at snakke.  

Josh tog sin hånd op på bordet, den var helt rød og man kunne se brikkerne jeg havde lavet. Han kiggede på mig med dræberøjne. ”vi ikke færdige her” sagde han og fik et halvt smil på igen. Jeg fniste lidt. Han havde meget at vente på.

(A/n) heej, så jeg sagde jeg ville opdatere før.. men jeg har haft en masse prøver og shit så havde ikke rigtig tid.. sorry for that.  

No age for love (Danish)Where stories live. Discover now