Skype

1.7K 130 5
                                    

Ashton5SOS:Hey!Skype'ı açmak ister misin?

Lucyy:Neden olmasın?

Kullanıcı adımı sonuna ekleyip,kendimi gelecek aramaya hazırlamya çalıştım.Tamam şimdi gerçekten ne yapıcağım mı bilmiyordum.Twitter'dan çıkıp Skype'a girdiğimde de ne yaptığım hakkında hiçbir fikrim yoktu. Aramayı cevaplarken de.Ben neye kalkışmıştım?Tanrım,aramızın kötü olmadığını düşünmek istiyorum lütfen güzel görünüyor olayım.

Sonunda Ashton'ın yüzünü gördüğümde ise nasıl nefes alınıcağını unutmuş gibiydim.O sadece mükkemmeldi.Onu anlatabileceğimiz en iyi kelime buydu.Kusursuz değildi ama kusurlarıyla bile kusursuz görünüyordu.O benim için çok imkansızdı ve şu an onu görebilmek gerçeken harikaydı .

Sonunda sessizliği bozup "Vay canına çok güzelsin." dediğinde kızaran yüzümü saklamak yeterince zor olmuştu ama başarmıştım.Gerçekten harika geçen bir konuşmamız vardı.O kadar güzeldi ki bunun bir rüya olmasından korkuyordum.Her şey mükkemmel giderken odaya Calum'un girmesi bütün olayları dahada mükkemmel yapmıştı.Sonunda "Sen Lucy olmalısın Ashton senden epey bahsetti."O an ağzımı konuşmak için açtığımda sanki konuşmaya unutmuş gibiydim ve ağzımdan çıkan tek şey"Ah öy-le mi?" olmuştu.Cidden mi bunlar yetmez gibi kekelemişitim.

Bu haldeyken konuşmayı nasıl devam ettireceğim hakkında hiç bir fikrim yoktu.Sonra Calum hatta bir kere senin hakkında dedi ki --sözünü yüzü kızarmış bir Ashton bölmüştü bu haliyle o kadar sevimliydi ki.Tabi şuan Calum'a karşı pek sevimli değildi ona ise öldürücü bakışlar atıyordu.Bu düşüncelerimi " O zaman görüşürüz Lucy." diyen sözler ve kapanan ekran bozdu.

Siyah ekrana bakmaya devam ettim.Hem Ashton hem Calum ile mi konuşmuştum?Günışığımı görmüştüm,sesini duymuştum.Bunlar deliceydi.Derin derin nefes alarak sakinleşmeye çalıştım.İçimden bir kez daha onu ne kadar sevdiğimi geçirdim.Her şey iyi gibi hissediyordum.Bu çocuğun bende ne güzel bir etkisi vardı öyle?

Message//irwinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin