Efeseni-binecuvantat

11 1 3
                                    

"Binecuvantat sa fie Dumnezeu, Tatal Domnului nostru Isus Hristos, care m-a binecuvantat cu tot felul de binecuvantari duhovnicesti, in locurile ceresti, in Hristos."

Efeseni 1:3

Te rog citeste acest verset si lasa-l sa-ti intre in suflet. Lasa-l sa patrunda adanc in suflet.

Prin faptul ca tu crezi in Isus Cristos, aceste binecuvantari iti sunt tie personal adresate.

In acest verset Pavel iti spune ca esti binecuvantat cu tot felul de binecuvantari duhovnicesti. Iti dai seama ce inseamna acest lucru? Tot felul... Ce binecuvantari ai nevoie?

Mediteaza si scrie-le pe o hartie sau in jurnalul tau. Binecuvantari duhovnicesti inseamna speranta, bucurie, intelepciune, rabdare, indurare, Identitate personala, incurajare si altele ca acestea.

Da, Isus Cristos le-a castigat pe cruce pentru ca tu sa le ai. Le ai deja prin ceea ce El a facut, prin jertfa Lui ca tu sa le ai.

Multi dintre noi, nu le intelegem si ca urmare nu le aplicam in viata noastra.

Daca intelegi ca deja ai aceste "tot felul de binecuvantari duhovnicesti in locurile ceresti" atunci te vei bucura, de fapt vei fi chiar plin de bucurie pentru ca Dumnezeu deja ti le-a dat.

Haideti cu toti sa-i multumim Lui Dumnezeu ca ne-a oferit deja aceste binecuvantari in locurile ceresti si de astazi sa ne bucuram de faptul ca El ne iubeste foarte mult.

Amin.

IncurajariUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum