Ochaco & Midoriya

57 4 1
                                    

Denki
A Jirou lány elég tehetséges ahhoz hogy megtaláljuk a rakétát. Az én erőm miatt mindig kinevettek, hisz nem tudtam használni. Hülye Kaminari! Ne beszélgess magaddal.. Koncentrálj!! Ahogy mondtam, nem tudom használni az erőmet a mai napig. Azért jöttem ide az UA-ba, hogy tudjam fejleszteni az erőmet, és persze hogy hős legyek. Mindenkinek ez az álma itt Tokióban, nem? Gondolom.

Denki:
A fiú izgatott, de miért? Fél hogy vesztünk? Fél hogy megsérül? Mi baja lehet?
Végül megtaláltuk a rakétát. A Midoriya fiú és az Ochaco lány.. Nem voltak ott. Denki odament végül hogy megérintse. De nem ők voltak azok akik kiugrottak valahonnan. Egy szőke fiú, és egy fehér-vörös hajú fiú volt az. Ráugrottak Denkire. Mivel az oszt. társaink voltak, nem hittem hogy megfogják ölni. A fiúknak elég erős erejük van. És Denki-t.. Megfagyasztották. All Might jött, mint a legnagyobn hős, és segített Denkinek. Hisz semmi esélye nem volt. Ezután rájöttünk hogy Ochaco és Midoriya nem ebben a csapatban voltak. Furcsa volt számomra. Talán direkt csinálták? Miért nem használta Denki az erejét? Kíváncsi voltam. A "meccs" után Denki a kanapén feküdt, és kipihente magát. All Might szerint meg is halt volna. Véres nyakkal feküdt Denki, elég ijesztő volt...

(kicsit ártérünk Urarakara es Midoriyara)

Ochaco
Mi történhetett Denki-vel?.. Nem láttam a kamerán sajnos.. Todoroki és Bakugo csinálta volna?.. Véres nyakú Denki.. Ilyet se láttam még. Remélem felépül. Eközben Midoriya (Deku) felém fordult és kérdezett tőlem valamit.

"Uraraka, haza kísérhetlek majd suli után?"
Kicsi elpirultam, de igent kellett mondanom, nehogy megbántsam.
"Igen!" mosolyogva mondtam.
Midoriya szép zöld szemeibe néztem, és éreztem a szeretet..
Denki végre felépült, nem tudjuk hogyan.

Köszönöm hogy itt voltatok! Remélem tetszett. Ez kicsit rövidebb lett. Szerintetek mi fog történni mikor Midoriya hazakíséri Ochaco-t? :)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 20, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Mikor megismertem "őt"Where stories live. Discover now