Hoofdstuk 4

119 8 1
                                    

Twee weekjes verstrekken en Fred heeft zijn armen zoals gewoonlijk weer om Quinn heen als ze wakker word. Ze legt haar armen om hen heen en hij trekt haar dichterbij. Na vijf minuten gaat Quinn recht zitten en veegt Fred in zijn ogen. "Goeiemorgen!" Zegt hij. "Goeiemorgen." Antwoord Quinn snel en staat op. Ze pakt kleren en gaat naar de badkamer.

Wanneer ze een zomerse outfit aanheeft gaat ze ontbijten en Fred heeft zich in de kamer omgekleed. Na het ontbijt neemt hij haar hand en lopen ze naar de rivier. "Fred wat doe je?" Vraagt ze lachend en ze stoppen. "Chillen." Antwoord hij en gaat zitten. "Je voelt je stukken beter he?" Vraagt Quinn verdrietig, ooit zal ze hem los moeten laten. Hij knikt.

Quinn gaat naast hem zitten en hij ziet de blik op haar gezicht. "Wat is er?" Vraagt hij zachtjes. "Morgen kan je terug naar huis." Antwoord Quinn. Dan snapt Fred wat ze bedoeld. Ze hebben heel veel fun gehad deze drie weken en nog niet een keer heeft hij gedacht terug te gaan maar het moet wel.

"Je gaat mee toch? Asjeblieft?" Vraagt Fred zachtjes. Quinn knikt maar haar gezicht word er niet vrolijker van. Hij staat op en doet zijn shirt uit. "Wat in the world?" Vraagt Quinn en hij doet zijn broek ook uit en staat enkel in zijn boxer. Hij trekt Quinn overeind

"Zwemmen kom op!" Roept Fred maar Quinn schud gewoon haar hoofd. "Oh kom op please?" Vraagt hij en ze trekt haar topje uit. Ze gooit haar jeans shortje op de grond en gaat naar het water. Fred springt er in zonder erbij na te denken. "Kom je?" Vraagt hij als hij boven water komt. "Geronimo!" Roept Quinn en springt vol het water in. Ze komt boven en lacht.

"Ja daar is die mooie lach weer!" Zegt Fred en zwemt in het rond. Quinn doet hetzelfde als ze opeens Fred niet meer ziet. "Fred?" Roept ze. "Fred!!" Schreeuwt ze als ze niks hoort. Ze raakt in paniek en word dan omhoog gegooid. "Aah!" Roept ze en ziet Fred.

"Godzeidank!" Zucht ze en omhelst Fred. "Ben je zo bang dat me iets overkomt Quinn?" Vraagt hij en ze laat hem los maar hij legt zijn handen op haar heupen. Ze kijken elkaar in de ogen aan en Fred drukt zijn lippen zacht op de hare. Haar armen legt ze rond zijn nek en haar benen rond zijn middel.

De kus verdiept naar een zoen en haar handen gaan door zijn natte haar. Ze onderbreken de zoen en kijken elkaar aan. Ze lopen het water uit en lachen als Fred weer stomme grappen maakt. Ze pakken hun kleren en gaan naar het huisje. De witte beha van Quinn is doorziend nu dat het nat is.

Fred kijkt haar aan en grijnst. "Misschien beter een andere beha aandoen." Zegt hij en ze kijkt naar beneden. Ze ziet het doorschijnende en doet een handdoek eromheen. "Geen zorgen, alsof ik het erg vind." Lacht Fred die een handdoek om zich heen slaat. Quinn glimlacht en ze kleden zich beiden om.

"Nou dat was leuk." Zegt Fred als ze beide terug op de bank zitten. De TV is aan op een film en Fred heeft zijn arm om Quinn geslagen. Na de film gaat hij eten maken nu hij het zelf kan en Quinn kijkt toe. Ze eten en gaan dan beide naar bed. "Ik heb zin om men familie terug te zien, maar ik ga je niet alleen laten." Zegt Fred en glimlacht. Hij trekt haar dichtbij en ze vallen dan beide in slaap.

We safe each otherWhere stories live. Discover now