Bölümü hiç kontrol etmeden atıyorum yazarken 5 kere falan kontrol ettim. Hayalet okuyucuları istemiyorum okuyacaksanız oy verin oy vermeyecekseniz okumayın. İyi okumalar💕

Harry'i ameliyata almışlardı tam 8 saattir onun çıkmasını bekliyorduk hem bıçaklanmış hemde vurulmuştu. Bu nasıl canilikti hala aklım almıyordu kim neden Harry'e böyle bir şey yapmak istesin ki? Gigi ve Zayn burada fazla durmamıştı sonuçta Gigi'nin dinlenmesi gerekiyordu. Ben Selena, Niall, Louis, Liam, Dua, Bella hastanede Harry'nin çıkmasını bekliyorduk. Hatta Louis haberi alıp anında gelmişti elinde Freddie'nin kakalı bezi diğer elinde Freddie ve temiz bez yüzünde pudra ve sırtında bir çanta vardı. Bu halde bile beni güldürebilmişlerdi gerçekten. O sırada ameliyathanenin kapısı açılınca ayağa fırladım. Doktor Harry'nin iyi olduğunu ameliyatın zor ama iyi geçtiğini anlatıyordu şuan iyiymiş fakat müşahede altında tutulması gerekiyormuş. Hala felç kalma riski varmış. Sadece 5 dakika onu görmemize izin verebilirlermiş. İlk ben girdim uyanıktı zaten.

"İyi misin? O kadar çok korktuk ki hepimiz yanındayız. Louis'in halini görmen lazım bak fotoğrafını bile çektim"

"Hahah iyiyim sadece sırtım ağrıyor. Seni çok özledim"

"Ben de seni çok özledim. 42 saat uyumaman gerekiyormuş beyin kanaması olabilirmiş"

"O kadar çok uykum var ki uykusuzluktan ölebilirim"

"Geri al o lafını ölme diye bir şey yok tamam mı?"

"Peki tamam ölmem ama gerçekten çok uykum var. Biraz uyusam olmaz mı?"

"Ölmek istiyorsan buyur uyu"

"O zaman uyumayacağım"

"Heh şöyle yola gel"

Sonra biraz daha konuştuk ve süre bitince çıkmak zorunda kaldım. Diğerlerinin odaya girmesini bekledim ve onlar Harry'nin yanına gittikleri zaman bende hastanenin çıkışına yöneldim. Harry'nin evine gidip oradan temiz kıyafetler almam gerekiyordu. Ben otoparka arabamın yanına gitmişken bir el ağzımı kapattı ve kulağıma fısıldadı.

"Eğer bağırmazsan ağzını açacağım tamam mı?"

Başımı aşağı yukarı salladım ve elini çekti.

"Ne istiyorsun Tom?"

"Sana söylemiştim benden başka kimse ile sevgili olamazsın demiştim. Sen ne yaptın gittin Harry ile sevgili oldun"

"Sen yaptın. Harry'i bu hale sen getirdin değil mi?"

"Vay vay vay zekan yerine gelmiş Taylor. Aferin fakat sadece Harry değil ki sen benimle sevgili olmazsan daha çok kişiye zarar gelecek"

"Sen sen kafayı yemişsin. Delirmişsin sen ben seninle asla sevgili olmayacağım bunu o hastalıklı beynine sok artık tamam mı"

"Öyle olsun. O zaman yapacaklarıma da katlanmak zorundasın"

Sözünü bitirdiğinde onu boğazından tutup vücudunu duvara vurdum acıyla inlediğinde gülümsedim. Benim de elim armut toplamıyordu. Tehlikelere karşı 5 dövüş sanatı biliyordum. Bunlar Taekwondo, Karate, Aikido, Bokator ve Sambo biliyorum. Hatta ne olur ne olmaz diye Türk bir hocadan Osmanlı tokadı atmayı bile öğrenmiştim. Sonra karnına dizimi geçirdiğimde büküldü ve karnının tutmaya başladı. Bu sefer bende sırtına dirseğimi geçirdim ve topuklu ayakkabım ile kafasına vurmaya başladım. Pislik hala nasıl gülebiliyordu ya?

"Bu beni sevdiğinin kanıtı olabilir mi? İnsan sevdiğiyle uğraşırmış zaten"

"Ben seni sevmiyorum bu 1 ve 2. olarak o flört zamanı oluyor gerizekalı ve biz senin asla ama asla sevgili olmayacağız. Biz düşmanız"

Onu itip arabama bindim ve gazı kökledim. Salak hala ne olduğunu anlayamadan öylece yerde yatıyordu muhtemelen sarhoştu ve bu benim pekte umurumda değildi. Harry'nin evine gidip kıyafetlerini alıp hastaneye geri döndüm sonra Harry'e kıyafetlerini giydirdim ve uyumaması için elimizden geleni yaptık çocuklarla. 2 gün uyumadı, sonra onu evine götürdük ve şimdi de uyuması için elimizden geleni yaptık resmen bebek gibiydi uyurken o kadar masumdu ki.

Mirrorball |Tamamlandı|Där berättelser lever. Upptäck nu