👉9.BÖLÜM👈

52 5 3
                                    

Jeon Jungkook
Ellerimi elbisemin pembe eteklerinde gezdirirken bi yandan da aynaya bakıyordum.

"Hyung? Sen bunun iyi bir fikir olduğuna emin misin? Hiç kız gibi durmuyorum da"

Elini havaya kaldırdı ve hiç beklemediğim kadar sert bi şekilde götüme yapıştırdı tokatı. Dedim noluyo?

"Kız gibi görünmek istersen eğer görünürsün Jungkook." dedi gülerken. Ben ISR acıdığı için iki elimle götümü sıvazlıyordum. Tabi bi yandan da ona şu bakışı atıyordum; 😒.

Taehyung eliyle kafasını kaşırken bi anda büyük bir heyecanla işaret parmağını havaya kaldırdı. "Buldum!" dedi kare gülümsemesini gözler önüne sürerken. Hoseok hyung'ta ben de anlamazca ona bakıyorduk.

"Neyi buldun?" dedi Hoseok hyung kaşlarını kaldırıp.

Taehyung ise gülümsemesini bozmadan bi Hoseok hyung'a bi bana bakıyordu. "Bize bir de baba lazım. Sonuçta kız tek başına yapamaz. Değil mi Jungkook?" dedi gülümsemesini daha da genişletirken.

"Ben bu kıza, yani Jungkook'a babayı nereden bulayın şimdi?" diye sordu Hoseok hyung. Ben de başımla ona katıldığımı belirttim.

"Baba bulmaya gerek yok ki hyung. Sen varsın." dedi Taehyung gülerken. Biz ise Hoseok hyung ile boş boş bakıyorduk suratına.

•••

"Siz nereliydiniz Hoseok bey?" dedi bayan kim kahvesini höpürdete höpürdete içerken. Hoseok Hyung ise titreyen elleri ile bir bana bir Taehyung'a bakıyordu.

"Şey biz busan'lıyız efendim. Ama doğma büyüme değil, sadece doğma." dedi hoseok hyung sesini kalınlaştırıp. Ben ise gülmemek için dudaklarımı birbirine bastırıyordum.

"Jungkook... Hoseok bey Jungkook erkek ismi değil miydi?" dedi bayan kim tekrar kehvesinden uzun bi yudum alırken. Hoseok eliyle saçını kaşıdı ve diğer elinin tersiyle de terini sildi.

"Şey, bayan kim ben Jungkook'un erkek olmasını bekliyordum ama kız oldu. Sevgili karım da ben üzülmeyeyim diye kızımızın adını Jungkook verdi işte." dedi Hoseok hyung ve yüzüne zoraki bir gülümseme yerleştirdi.

Bayan kim Kafası ile onayladığında Hoseok'ta ben de derin bir ohh çektik. Taehyung ise durmadan gülümsüyordu. İki dakika boyunca sessiz kaldıktan sonra söze girmesi için hoseok'un koluna dirseğimle vurdum. Önce bana baktıktan sonra elindeki kahve bardağını masanın üzerine bıraktı.

"Evet efendim sebebi ziyaretimiz belli. Biz tanrı'nın izni ile-"

Hoseok'un lafını bölen kapının çalması olmuştu. Taehyung "ben bakarım." dedi ve kalkıp kapıyı açtı. İçeri yaşlı bir adam ve yanında bir kız çocuğu girdi. Ellerindeki tabakları masanın üzerine bıraktıktan sonra Hoseok hyung ile beni güzelce süzdüler.

"Hoşgeldiniz Mehmet bey." dedi müstakbel anneciğim. Ayağa kalkıp selam verirken. Mehmet bey? Türk ismi değil mi bu?

"Bu bizim Türk komşumuz Mehmet bey ve torunu Esma Hoseok bey." dedi Bayan kim gülümserken. Adam ve Esma isimli kız çocuğu bizi incelemeye devam ederken bayan kim eliyle oturmaları için işaret verdi ikiside aynı anda oturdu.

"Bunlar kim Bayan Kim?" dedi Mehmet Amca gözlerini kısıp oturduğu yerden bizi süzmeye devam ederken. Bayan kim ise gülümseyerek karşılık verdi bu soruya. "Bu kızımız Taehyung'un kız arkadaşı ve babası Hoseok bey."

"Açıkçası ben bunun kız olduğundan emin olamadım. Baksanıza bacaklarındaki tüylere." Dedi Kız eliyle bacaklarımı gösterirken. Eteklerimi indirmeye çalışırken bir yandan da kısık ve bana korkutucu gelen gözlerim ile kıza bakıyordum.

"Olabilir öyle şeyler canım. Hem Taehyung görmüş beğenmiş bize laf söylemek düşmez ki Mehmet bey." dedi bayan kim yüzüne buruk bir gülümseme yerleştirirken. "Hem bizim bu oğlan bundan önce bize sevgiliyiz diye bir erkek getirmişti. Ama gönderdim evden."

"Maşallah çabuk unutmuş. İlk aşklar çabuk unutulur herhalde." dedi adam gömleğinin düğmelerini kapatırken. Sesimi olabildiğince incelttim ve yüzüme hafif bir gülümseme yerleştirdim.

"Ben kahve yapayım efendim. Eee mutfak neredeydi?" bu dediğime dudaklarını bastırarak gülen Hoseok'a tip tip baktım. "Ben sana gösteririm JUngkook." dedi Taehyung ve ayağa kalkıp yürümeye başladı. Ben de onun arkasından kalktım ve onu takip ettim.

Mutfağa girdiğimizde Taehyung gülümseyerek bana bakıyor ben ise kahve ve cezve arıyordum. İkisini de bulduktan sonra (kahve nasıl yapılır bilmiyom Puahahahahahmememebug. Randomum çok güzel değil mi?) kahveyi yaptım ve ısıtmak için ocağa koydum.

Belime dolanan eller ile irkildim ama sonra fark ettim ki bu Taehyungmuş. Belimdeki ellerinin üzerine ellerimi yerleştirdim ve boynuma döndürdüğü öpücükler sonucu gıdıklandığım için onu ittirip ona döndüm.

"Seme olan benim Taehyung~" dedim dudaklarımı büzerken. Taehyung ise sadece gülümsüyordu. "Kimin seme olacağının ne önemi var ki Kook?" dedi ve beni tezgahları arasına alarak dudaklarımızı birleştirdi. Alt dudağımı emmeye çalışırken çığlık sesi ile ikimizde neye uğradığımızı şaşırdık.

Kafamızı aynı anda kapıya çevirdiğimizde bağıran kişinin Taehyung'ların türk komşusu Mehmet beyin torunu Esma olduğunu gördük.

İşte şimdi Yandık biz!




______________________

Vote💋

Kook My Love 🐇 TaekookWhere stories live. Discover now