29.kapitola-Supernatural

12 0 0
                                    

Nadpřirozeno [15.sérií] děj ukončen

Děj: Sam a Dean Winchester jsou bratři, ale ne ledajací. Jejich otec je lovec příšer a jednoho dne se nevrátí domů. Sam a Dean se ho teda vydávají hledat. Na své cestě narazí na všechny různé příšery, ale i démony. Od čtvrté série pak potkávají Castiela, anděla, se kterým přichází i mnoho entit, kteří si Sam a Dean ani nedokázali představit.

Klady:
•Postavy. Já nevím jak ostatní, ale mě teda hlavní hrdinové přirostli k srdíčku a když nastal konec mohla jsem se utopit v slzách.
•Starý písničky, který provázejí seriál hlavně Carry on Wayward son jsou prostě poklad (a to říkám i přes to, že staré písničky mi nic moc neříkají)
•A naposledy musím vychválit samosebou příběh a kromě toho i jeho vizual. Hlavně první série se natáčí od roku 2005. A ty efekty, co tam jsou (myslím celkově napříč seriálem) jsou prostě něco.

Zápory:
•I přesto, že jsem si seriál moc užila stejnak musím vytknout délku (15.sériích po dvaceti dvou dílech je vážně moc)

Postavy a můj pohled:
Vytknu jen nějaké postavy
Dean a Castiel
•Postavy co naprosto miluju, jejich charaktery jsou prostě úžasný.

Sam
•Taky postava, co mám ráda, ale už to není ten top.

Crowley, Ruby, Meg, Rowena, Bobby, Naomi, Charley...
•Tyhle všechny postavy byly fajn, pokud mi zrovna neohrožovali hlavní hrdiny.

John, Marry a celkově rodina
•Chápu proč tam byli, ale mě nějako k srdci nepřirostli a dá se říct, že situaci kolikrát jen zhoršili

Lucifer, Michael, Gabriel, Chuck, Jack...
•Přesílené postavy, které jsem většinu času moc neřešila (Gabriel, Jack) a nebo vyloženě neměla ráda (Lucifer, Michael a specificky Chuck)

Moje poznámky:
-Ačkoliv bych tenhle seriál opravdu doporučovala až na prázdniny pořád bych byla ráda, abyste mu dali šanci, budete spokojenější než u spousty jiných dlouhých seriálů.
-Obzvlášť pokud jste nadšenci do všech druhů nadpřirozena, tady se vaše fantazie vyřádí.
-Navíc (ačkoliv úplně nefandím shipu dvou postav, co spolu nikdy nebyly, nebo byly přáteli) propadla jsem shipu Deana a Castiela-Destiel, protože, kdo by je neměl rád🤣🤷‍♀️
-(Ne teď vážně, pokud se na seriál podíváte propadnete tomu a jestli ne, tak mi to radši nedávejte vědět, protože tohle je jeden z top seriálů vůbec😚)

Moc děkuju za 1k přečtení. Je to takový můj osobní milník, ale kdokoliv si přečte moje příběhy i hodnocení má u mě v srdíčku speciální místo. Děkuji moc, jste úžasní😃☺️

Seriály-moje doporučeníUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum