Chapter 2

720 48 4
                                    

Гледна точка на Хари.

Водещата се бе вгледала в мен, очаквайки моя отговор.

"Това са фалшиви снимки. Знаете, направени с фотошоп." измъмрих аз, изчервявайки се.

Молех се да прекратим този разговор до тук, не искам да продължавам с тези лъжи. Не ме бива в това цялото нещо и се чувствам зле когато го правя.

"Да, има такива снимки навсякъде. Обикновено хората отрязват снимката и правят така, че да изглежда все едно се целуват. Дори аз съм виждал свой снимки заедно с Найл." Лиам се засмя заедно с другите. Добра работа Пейн, длъжник съм ти. Не е лесно да излъжеш за такива неща,  особено след като знаеш, че ти си направил тази снимка. Странно е как медийте намират всичко.

За щастие времето ни изтече, погледнах към Луи и видях най-накрая усмивката на лицето му. Предполагам и той е щастлив колкото мен, че всичко това свърши. Сбогувахме се с Катрин или както там и беше името. Зад кулисите бяхме посрещнати от мениджърите. Нямаха забележки или поне за сега. Което би трябвало да значи, че сме се справили добре. Нямам търпение да се приберем.

Гледна точка на Луи.

Когато исках да бъда известен нямах никаква представа, че ще бъде толкова стресиращо понякога. Беше тихо в буса, никой не обелваше и дума. Всеки беше зает да върши нещо. Найл ядеше, Лиам и Зейн си гледаха телефоните, Хари спеше в скута  ми, а аз го гледах.

Знам, че може би изглеждам зловещо отстрани, но той прилича на ангел, толкова е красив, нежен  и очарователен.

Иска ми се да кажа на целия свят, колко много го обичам и да спра да се крия, но реалността е друга. Няма да ни позволят да се разкрием. Разбира се, ние можем да го направим зад гърба на мениджърите и да рискуваме кариерата си, но не става въпрос само за моята и кариерата на Хари.

Лиам, Найл и Зейн също може да загубят кариерата си, а ние не сме чак такива егоисти. Разбира се, момчетата знаят, че с Хаза сме заедно още от самото начало. Още преди да ни сформират като група и да станем толкова известни. Те винаги са ни подкрепяли. Точно за това не можем да ги предадем и да проявим егоизъм.  Погледнах към Хари. Защо трябва да е толкова трудно? Защо са против нас? Не може ли просто да ни разрешат, не е като да нямаме фенове, които да не подкрепят връзката ни.

The Truth (Bulgarian fanfic - Larry)Where stories live. Discover now