TK--7

206 8 3
                                    

Merhaba canlar :D bi onceki bolumun sonunda soru isaerti biraktim biraz. Sizce umut , seneme asik mi . Ihtimali olabilir mi ??Sizi çook seviyorum. Okuduğunuzda beni ne kadar mutlu ettiğinizi bilemezsiniz. Vote de gelse ; ) iyi okumalar

Korkuyordum. Üzgündüm ve kendime soruyordum. Umut'a aşık mıydım ? Aslında buna imkan vermiyordum. Çünkü Umut o gün beni öptüğünde hiçbirşey hissetmemiştim. Ama sonra pişman olduğunu söylemişti. Neden bilmem , burkulmuştum.

Ama insan aşık olsa , kelebeklenirdi değil mi ? Aşık olduğu insan onu öpse , birşey hissederdi. Olmamıştı öyle bir his. Sorarsanız Umut'a da Ertan gibi aşık olmak ister misin diye , hayır derdim.

Tamam , Umut yakışıklıydı , kaslıydı , tatlıydı ama olmaz ki onunla. Olamam ben. Peki o zaman neden üzülmüştüm bu kadar ?

Beni bu düşüncelerimden uzaklaştıran kapımın tıklatılmasıydı. Evde Samet'den başka kimse olmadığına göre.... "Gir" dedim . Neden bilmiyorum ama sesim , güçsüz çıkmıştı.

"Senem , hayırdır abicim. Sen bu saate kadar yatakta durmazdın. Ulan Çınar bile senden erken kalktı , evine gitti çocuk."dedi. Evet , dün Çınar beni bırakmamak için bizde kalmıştı.

"Samet , ne olursun git başımdan. Bugün uğrama yanıma . Rahat bırak ne olur." dedim ve örtuyu kafama çektim.

Samet bu hareketime boş kalmayıp örtüyü tüm vücudumdan çekti. "Senem dövücem lan seni , sen bu pijamayla Çınar'la aynı oda da mı kaldın lan."diye kükredi.

Ağlamaya başladım. Sebebi , abimin bağırması değildi. Üzerimde şort ve askılı vardı. Güçsüzce "Abi..." dedim ve kollarımı havaya kaldırdım. O da anlayıp bana sarıldı.

"Ne oldu , anlatmak ister misin? "Dedi yumuşak bir ses tonuyla. Abimden çekildim ve " Bilmiyorum abi , onu istiyor muyum , bilmiyorum. Ona aşık değilim. Sevmiyorum , eminim. Ama sözleri kalbimi yakıyor."dedim.

Abim şaşkınlıkla bana bakıyordu "Kim ?"diye sordu . Umut diyemezdim."Ertan..." diyebildim sadece. Nefesini rahatlıkla vermişti. Neden bu kadar rahatlamıştı , açıkcası anlayamadım. Telefonum çaldı. Samet telefonumun çaldığını görünce odadan çıktı.

Yandaki komidinden telefonumu aldım. Babam arıyordu ;

"Alo , babacığım."

"Nasılsın , iyi misin güzel kızım."

"İyiyim ,sen?"

"Bende iyiyim , tatlım. Seni bizim şirkette işe hazırlayacağım. Birisinin sekreteri olacaksın."

Aslında işten nefret ederdim , ama sanırım kafam dağılmalı.

"Ne zaman geliyorum babacığım."

"Yarın işe başla , bu arasa sakın spor giyinme , öptüm tatlı kızım." Dedi ve telefonu kapattı. Evet , tarzım spordu. Ama elbiseleri de severdim. Ama , öyle çok giyinmezdim.

---

Evet , bugün işe başlıyordum. Babamın dediği gibi , spor giyinmeyecektim. Dolaptan bornozumu aldım ve banyoya yöneldim. Yaklaşık 15 dakika süren , kısa bir banyodan sonra , iç çamaşırlaımı giyindim.

Dolaptan siyah dizimin üstünde dar eteğimi aldım. Yakasında siyah süsler olan ve dügmeleri diyah olan beyaz gömleğimi aldım. Topuklu ayakkabı giyinmek isterdim ama açıkcası beni olgun gösteriyor. O yüzden altında minnacıcık topuğu olan babet aldım.

Gömleği eteğimin içine soktum. Saçlarımı ise tam işe uygun olacak şekilde topuz yaptım. Çanta takmayı düşünmüyordum , çünkü ihtiyacım olan şey , babamın şirketinde vardı.

Evden çıkmadan taksi de çağırdım ve aşşağı indim. Taksiye bindim ve babamların şirketinin adresini verdikten sonra yolda babamı aradım ve yaklaştığımı haber verdim. Şirkete vardığımda ise babam girişte beni bekliyordu.

"Hoşgeldin güzel kızım. Çok güzel gözüküyorsun."dedi babam. Bende ona karşılık gülümsedim ve küçük bir teşekkür ettim. Babam şirkete doğru yürüdü ve içeri girdik.

İçeride asansöre bindik. Babam "Biliyorsun canım kızım , buranın patronu benim ama sen tek bkr kişinin sekreterisin , benim gibi onu da patronun sayacaksın."dedi babam. Tam o anda asansör durdu.

"Sen hiç merak etme babacığım."dedim ve gülümsedim. Ardından geniş bir koridorda yürüdük . Ardındam babam bir odaya girdi. Oda küçüktü . Bir masa vardı ve masanın üstünde dosyalar , kalemlik vb. şeyler vardı. Ayrıca odanın içinde bir kapı vardı.

"Burası senin , şu kapının ardında ise patronun var. Tanışmalısın bence. Ama tek başına."dedi babam ve yanağıma öpücük kondurduktan sonra odadan çıktı. Bende derin bir nefes alıp kapıyı tıklattım. İceriden 'gir' sesi geldi ve kapıyı açtım.

İçeri adım attım..."Umut ?"hayır ya patronum o olmamalı. Olamaz ki. "Senem , senin ne işin var burda."dedi o da şaşkınlığını gizliyemeden. "Sekreterlik için şeyyapmıştım ama..."

Kahkaha attı ve ."Sen benim yeni sekreterim misin ??"dedi Umut.

Hadi ama ondan kurtulmaya çalışırken karşıma çıkmak zorunda mıydı. Sanırım ölmek istiyorum. Olamaz ama rüyadır değil mi ? Ah , değilmiş.,...

Meraba !! Umarım beğenirsiniz canlarn:) okuyanlar artiyor , mutlu oluyorum. Sizden bir ricam var , okuyanlan tanidiklarina da iletse ;)

Multi ; senem

Bu arada yazar_sell123 un kitabini da okursaniz onu da mutlu edersiniz

The KomşuOnde histórias criam vida. Descubra agora