I Omklädningsrummet ;)

5.6K 9 5
                                    

Ålder/Namn:  Seth 15 och Oskar 17
Kön: 2 killar
Läggning: straight
Leksaker: penis ringar
Ord: 850

Jag och Oskar har planerat i någon vecka nu att vi ska åka till en klädaffär och onanera tillsammans i ett omklädningsrum. Vi kände för att äta lite på en resturang så vi inte var hungriga när vi onanerade. Vi går på gatan båda nervösa och blodet börjar redan gå påväg neråt och känner en liten bula när jag rättar till penisen i kalsongerna så den står rätt upp åt magen. Vi ser H&M några meter bort, Oskar kollar bara på mig sexigt och blinkar med ena ögat. Vi går nervösa in i butiken och känner en svag doft av parfym från någon i butiken.
Vi går och hämtar några klädesplagg och är påväg mot omklädningsrummen när vi ser en väldigt attraktiv kvinna, hon har kort brunt hår med tatueringar på kroppen, jag tänder så otroligt mycket på tjejer med tatueringar och piercingar. När vi är inne i omklädningsrummet tar vi fram mobilerna sätter de på ljudlöst så inget kan störa oss i detta speciella tillfälle.
Oskar tar av sig sin t-shirt och jag ser hans fina knubbiga mage och han blir genast generad, visst han har inte så mycket självförtroende bara för att han är lite större men jag tycker att han är fin som han är. Jag gör samma som honom och tar av mig min gröna hoodie, han rör min mage och blir röd i ansiktet. Spänner mitt sexpack lite för att det är spännande och han skrattar lågt. Han viskar lågt väldigt nära mitt öra och jag ryser.
"Är du redo Seth?"
Jag viskar tillbaka lika nära
"Alltid redo för dig"

Jag ser redan att han har en liten bula på hans pösiga jeans, ser att han rotar i väskan efter hans penis ringar. Han har berättat väldigt mycket om de och han gillar de väldigt mycket.
Ut ur väskan kommer en vibrerande och en vanlig penis ring ut i hans stora hand. Frågar vilken jag vill ha och drar ner mina gråa Mjukisbyxor till det kalla Betonggolvet, det är en rund matta två speglar och en mjuk pall i omklädningsrummet.
Blodet rusar ner i min kuk direkt när han drar ner byxorna och smeker mjukt på mina kalsonger.
Oskar sätter på vibratorn och sedan för han den mot mitt kön, det var som en explosion i min penis och i hela kroppen detta var det bästa som hänt i hela mitt liv.
Nu är allt blod i min kuk och han drar ner mina Kelvin Clein kalsonger och min stora kuk dinglar upp och ner tills Oskar tar ett stadigt grepp om den och runkar löst och sedan mer intensivt. Han tar den vibrerande penisringen och sätter den tight på roten av kuken, jag är fortfarande chockad av att det är så sjukt skönt och jag råkar stöna ut ganska högt. En kille frågar om det var någon där, jag fick så sjukt mycket ångest.

"Öh eh ja får inte på mig byxorna jag vill köpa"

"Vill du kanske ha lite hjälp?"

Jag kollade på Oskar han pekade tummen upp och nickade ivrigt.

"Ja kom in här vettja!"

Han öppnade drapperiet med självförtroende men det försvann snabbt han stirrade på oss, jag helt naken och Oskar utan tröja,
Min kuk upp i vädret med en vibrerande kukring. Han kom in snabbt och stängde drapperiet.
Han sa högt

"Ja dessa är nog i fel storlek"

Så ingen skulle förstå vad vi gjorde.
Han såg frågande på mig och min kuk om det var okej, jag nickade och blinkade med ett öga.
Han började kyssa min mage med sina blöta läppar och mjuka tunga, kyssarna går neråt till kuken som står rakt upp med allt blod i den känns det som. Han kysste mitt ollon mjukt och såg sedan på Oskar, viskade
"du är okej med detta också va?"
Han fick ett tyst ja tillbaka
Mannen satte sig på knä för att Oskar sätt på pallen väntandes på sin tur, Oskar hade en rejäl bula på hans jeans och jag drog min hand genom hans hår och han tog min kuk tveksamt och kollade på mig. Han tog halva min längd i munnen och rörde runt med tungan på kuken, sedan började han suga fram och tillbaka. Han var riktigt bra på detta.
Mannen knäppte upp Oskars jeans nu och såg hans stora och tjocka kuk, den var lätt mer än 20 cm. Han bad mannen sätta på hans penis ring och mannen lydde snällt.
Mannen lekte med hans pubishår och började suga rejält, spottade på ollonet och tog sin penis och juckade mot Oskars kuk. Oskar stönade och de höll på så i några minuter tills Oskar fick en sjukt sexig orgasm, han kom över heela spegeln. Hans vita kladdiga sperma skickade jag upp, Oskars sperma var varm och god.
Jag kom sedan i mannens mun och han stönade högt.
Vi var för rädda för att gå ut men vi halvt sprang med hårda kukar ut ur butiken och mannen såg vi aldrig mer igen..

Läs om du är kåt. Där berättelser lever. Upptäck nu