🍂 | moja skúsenosť

819 22 4
                                    

takže predvčerom večer som si pustila na YouTube Hogwarts Subliminal powerful. Ľahla som si do polohy ⭐ (starfish). Použila som metódu Alenka v ríši divou.

predstavovala som si ako sedím pod stromom, a čítam knihu. Zrazu okolo prebehol Draco a ja som utekala za ním. Potom skočil do zajačiej nory, a ja som skočila za ním. Potom sme sa ocitli v dlhej tmavej chodbe.

vyzerala ako chodba do Prasinek cez ktorú išiel Neville Longbottom v predposlednej časti. V polovici chodbe som sa opýtala Draca či mi dá ruku, a on mi ju dal držali sme sa za ruky.

ma konci chodby som mu povedala že ho milujem a on mi povedal že mňa tiež. Uvideli sme hmlu, keď hmla spadla bol tam Rokfortský zámok. Bol magický a obrovský.

išli sme cez most, do hradu a išli sme do veľkej siene. Keď sme otvorili dvere veľkej siene všetci ma tam s radosťou privítali, a Dandodór zakričal : Potlesk!.

potom som išla za Severusom Snapeom povedala som mu : Dobrý den pane učiteli Snape. (Keďže to je môj milenec). On mi odpovedal : Dobrý den slečno Riddle.

potom som si nachvíľu išla sadnúť za Slizolínsky stôl. Pozdravila som Pansy a spýtala som sa jej ako sa má a že mi chýbala. Potom som prekĺzla k Chrabromilskému stolu a išla som najprv za Fredom a Georgom a obímula som ich a to isté čo Pansy a to  isté sa stalo u Harry,Hermiona,Cedric,Ron,Neville,Ginny,Cho,Blaise.

potom nás poslali s Prymusem na izby, ale Harry Ron a Hermiona tam neišli tak my s Dracom tiež nie. Sledovali sme ich. No potom som otvorila oči lebo som si myslela že už som tam 😂

po celý čas kým som neotvorila oči som cítila mravenčenie, od palcov na nohách po boky.

ahojt toto sa mi stalo v mojej DR celkom zaujímavé môžte mi napísať čo sa stalo vám.
- ria <3

shifting realities || cz/skWhere stories live. Discover now