9

517 21 0
                                    

A doua zi dimineața. Pov Sami
      Mam trezit ma dureau toate alea dar totuși eram incantata trebuia sa merg la medic astăzi sa vad dacă pastilele își fac efectul. Mam îmbrăcat într-un costum prezentabil și am plecat la doctorul ginecolog.
Taehyung oricum nu era acasă, el pleacă și vine când vrea.
      Pov Taehyung
Eram la firma lucram firma asta îmi da bătăi de cap foarte mult. Ma tot gândeam la ce sa întâmplat aseară am înșelat-o dar oricum nu îmi pasa de ea. M-am cam saturat de tot.
Lucram de zor pana ce Namjoon întra în birou.
         Hei hyung ce faci?
           Muncesc, tu, ce te aduce oe aici?
        Nu știu ma gândeam sa vorbim.
        Hyung?
       Da?
       Am înșelat-o pe Sami!
        Cee?
      Da, aseară de doua oriim aceasi seara.
         Uh Tae cât de prost ești.
       Știu, am mustrări dar cred ca și ea ma înșală.
        Ai dovezi?
      Nu....
      Atunci înseamnă c anu te înșală. Doar tu idiotule.
      Uff...
          Pov. Sami
      Domnule cum este?
      Am o veste excelenta. Pastilele și-au făcut efectul, nu mai este necesar sa le luați pentru un timp. Asa ca puteți sa încercați sa aveți un copil, uitați aici analizele și un tabel de fertilizare, sunteți deja în aceea săptămâna.
       Uuhhh va mulțumesc din suflet.
Eram cea mai fericita ființă din lume, insfarsit poat avea copii, trebuie s aii zic soțului meu poate asta va fi șansă de a ne împaca.
Ajung acasă, și nu îl vad. Îl sun
     T-Taehyung?
      Da ce vrei?
      Am când vi acasă am ceva sa îți spun.
      Diseară, nu știu.
     Bine atunci.
     Bine hai, pa.
    Nu am apucat sa zic ceva ca mia închis telefonul.
         Seara ora 20:03
TAEHYUNG A AJUNS ACASĂ SAMI FIIND FOARTE FERICITA CÂND A VE IT A PREGĂTIT ACTELE ȘI SA PREGĂTIT ȘI EA CREZÂND ȘI CHIAR VOIA CA ÎN ACEEA SEARA SA ÎNCERCE SA FACĂ UN COPIL FORMÂND ÎMPĂCAREA LOR. ERA ÎMBRĂCATĂ ÎNTR-O LENJERIE NEAGRA DIN DANTELA ȘI UN HALAT NEGRU PE DEASUPRA. TAEHYUNG ÎNTRA ÎN CASA TRÂNTIND USA VÂND SA MEARCA SUS DAR.
      T-Taehyung?
      Hm... Uh da?
     Vreau sa îți spun ceva.
      Ia, zi....
      Am fost astăzi la ginecolog și doctorul mia dat o veste incredibila. Taehyung pot avea copii, pastilele mau ajutat, și săptămâna asta sunt fertila din toate punctele de vedere. Nu ai vrea sa..... Spune aceasta în timp ce se napusteste la gatul băiatului aranjandui cravata.
      Uhh, nu mai vreau nimic de la tine. O vom face când voi avea eu chef de tine ai înțeles.
      Dar Tae....
      Niciun Tae
      Taehyung este șansă noastră de împăcare, putem avea un copil asta ne-am dorit. Eu chiar vreau asta te rog.
       Acum numai vreau eu, închipuiți ca nu pot avea eu copii. O vom face când am eu chef și tu mi te vei supune, și nu îți mai permite multe.
      Taehyung, de ce îmi faci asta?
       Pentru ca și tu mi-ai făcut asta.
      Nu este vina mea ca am avut probleme de sănătate, Tae tu te gândești doar la tine nu și la mine. Trebuia sa fim noi, nu tu și eu.
      Tu cumva ma cerți pe mine? HMM.???? TU AR TREBUI SA TACI, NU-MI FACE NERVI IEȘI SA NU TE VAD AI ÎNȚELES. spune acesta luând-o pe față de antebraț si aruncândo pe scări spre a se duce în dormitor.
ACUM CHIAR CA SĂ-MI NU-L MAI ÎNȚELEGEA. BA VREA COPII BA NUMAI VREA. ESTE UN NESIMȚIT.
      Pov Taehyung
La cât de mult ma enervat Sami prin datul ei ordine am decis sa merg la un bar și sa ma distrez, eu nu o cred ca poate avea copii nu mia arătat niciun act nimic. Este o mincinoasa care vrea doar sa profite.
       Ajungând la bar am început sa beau după multe pahare vad o fata sus pe masa arata foarte bine asa ca am luat-o am mers cu ea într-o camera și mi-am făcut de cap cu ea.
      Cum te cheama fato?
      Cum vrei tu stăpâne.
      Uuuhh hai sa îți arat ce trebuie sa faci sclava mea.
Și cu astea fiind spuse a început o pardita de sex în mai multe serii. Însă în timp ce Taehyung își făcea de cap cu curva aia Sami suferea acasă plânge în hohote, bea și ea peste măsură și stătea în cada plina cu apa. Era distrusa dinou nu mai înțelegea nimic.
         TAEHYUNG NU SA ÎNTORS ACASĂ TOATĂ NOAPTEA SAMI INGRIJORANDU-SE DAR ORICUM ERA ȘI EA DISTRUSA ȘI BEATA ASA CA DUPĂ MULTE ORE DE STAT ÎN CADA FIIND AMEȚITA PENTRU A NU FACE O PROSTIE SA DUS LA CULCARE.
         DAR TAEHYUNG ERA ÎNCĂ LA BAR FĂCÂNDU-ȘI DE CAP ÎN MAI MULTE SERUI CU MII DE FETE. UITÂND CA SOȚIA LUI ESTE ACASĂ COMPLET DISTRUSA ȘI DEZAMĂGIT DE SOȚUL EI.

      

      

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


×FĂRĂ LINIȘTE×Where stories live. Discover now