title of your story

1.1K 37 15
                                    

Melvin lacht. Hij laat haar arm die hij vast had door zijn hand glijden tot hij haar hand in zijn hand heeft. Hij pakt haar hand even vast en Kim kijkt om. Hun ogen laten elkaar geen moment los. Kim haar hart bonst in haar keel, doodeng vind ze dit.“ Doei Kim,, zegt Melvin en laat dan haar hand los. Die hand was ik nooit meer denk Kim. Kim zegt ook nog doei, alleen te zacht om te kunnen verstaan. Kim en Wendy pakken hun spullen en stappen op de fiets. “Wat was dat nou met Melvin,, vraagt Wendy nieuwsgierig aan Kim. “Oow niks hoor,, zegt Kim, maar Wendy trapt er niet in en blijft door zeuren. “Oke, ik zeg het al, maar je houd je mond hoor,, begon Kim. Ze vertelde over dat ze Melvin al wel een tijdje leuk vind en het gevolg na dat ze iets te hard had geroepen dat Melvin ook mee ging. “Aha, op die manier, zei Wendy, maar ik houd me mond wel, omdat jij het bent. 

Als ze bij het huis van Wendy aan komen fietsen nemen ze afscheid. “Na doeg hea, en tot vrijdag dan maar,, roept Kim nog naar Wendy. Vrijdag hebben ze weer voetbal training. Onderweg kan ze alleen maar denken aan Melvin. Dat hij haar hand vast hield, in haar ogen keek en bleef kijken, antwoordde op wat zij had gezegd, naar haar had gelachen. Ze kon hem maar niet vergeten, wat is het ook een lekkerding dacht ze bij haar zelf. Wat zag ze uit naar het voetbalkamp. Die zou top worden, nu Melvin er ook bij was. Doordat ze zo in gedachten was merkte niet dat Melvin al een tijdje achter haar aan fietste. 

Melvin was niet echt verliefd op een meisje, maar Kim vond hij toch wel een apart iemand. Ze had een lieve lach, blauwe ogen waarin hij verdronk als hij er in keek en een normaal lichaam. Niet dat overdreven gedoe. Geen dikke kont, geen grote borsten nee, ze is normaal. Dat vond hij zo apart aan Kim. Hij maakte een kleine versnelling waardoor hij nu naast Kim fietste. “Heej schoonheid,, zei Melvin. Kim schrok op uit haar gedachte en keek naar Melvin. “Hoi Melvin,, stamelde Kim. Overdonderd door wat Melvin net tegen haar zei. Geen van beide zei wat. Ze kwamen bij een stoplichten, rood, dus ze stopten. “Ik heb wel zin in dat voetbalkamp, jij ook?,, vroeg Melvin deze keer wat minder zeker. Kim knikte, ze kon geen woord uitbrengen, alleen maar kijken naar Melvin. Melvin dacht dat hij wat verkeerd had gedaan, ze zei helemaal niks tegen hem. “Is er wat, je zegt helemaal niks,, vroeg Melvin. “Uhh, tja, ik weet niet echt wat te zeggen,, zei ze met een kleine paniekblik in haar ogen. Straks vind hij haar niet meer leuk dacht Kim. 

Na een tijdje gefietst te hebben zonder nog wat gezegd te hebben zegt kim,, Ik moet hier rechts. “Wacht, kom even op de stoep staan, teminste, als ik je msn mag,, zei Melvin met een lieve glimlach op zijn gezicht. Ze gingen op de stoep staan en Kim gaf haar msn. “Na ja, tot op msn dan maar he,, zei Kim. Melvin knikte. Wanneer Kim weg wou fietsen zei Melvin wacht. Hij liep naar haar toe, keek haar aan en hun hoofden kwamen naar elkaar toe, werden naar elkaar getrokken, door de kracht van liefde. Hun lippen raakte elkaar, kwamen samen, werden één. Hij opende zijn mond, wachten op haar mond die ook open zou gaan. Kim wist niet wat haar overkwam, ze voelde zijn mond openen en opende die van haar ook, hopend op een goede reactie. Die kwam, zijn tong in haar mond, op ontdekkingsreis. Het voelde zo goed. Ze was in de wolken, de zevende hemel, haar dag kon niet meer stuk. Voor hem precies hetzelfde. Na even gezoend te hebben beëindigde Kim de zoen. “Sorry, maar ik moet echt naar huis,, zei Kim bedroeft. “Geeft niet hoor,, antwoord Melvin en gaf haar nog een klein kusje. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 15, 2012 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

VoetbalkampWhere stories live. Discover now