BÖLÜM 4 ✨

297 12 10
                                    

Arkadaslar valla yazim yanlislari falan olabilir telden yaziyorum kusura bakmayin , tabi kitabimla ilgilenenler için söylüyorum. Ve arkadaşlar ben bu kitaba başlarken değil 488 kişi 100 okuyucum olacağını bile tahmin etmemiştim fakat bazı okuyucularım dışında oda 3-4 tane hiçbiri oylamiyor yorum yapmıyor okuma listelerine eklemiyor size abartısız soyleyeyim sadece 1 kişi okuma listesine eklemiş kitabımı ama ben yinede guluyorm çünkü benim amacım kafa dagitmakti :))

Şimdi alkolik oldukları belli olan 4 adam yolumu kesmiş beklerken , bende boksçu olmama rağmen içimde korku uyanmadı değil. Boksçu olabilirim ama unutmayın ki bende kızım. Sizde gece vakti dışarı çıkıp yolunuz kesilirse korkarsınız. Ben sakinleşmeye çalışırken soğukkanli duruyordum .

Tam önümde duran adam bana doğru bir adım atarken " Güzelim bize uğramadan nereye gidiyorsun , bak çok kırıldım ama ?" Sahte bir üzüntüyle dudağını büzerken diğerleri sırıtıyordu. Ben cevap vermeden sağa doğru hamle yapıp yanindan ilerlerken kolumdan tuttu. Tuttuğu anda diğer kolumla çantamı sağımda duran adamin suratına sert bir şekilde firlattim ve hemen kolumu tutan adamın ağzınin ortasına yumruk attım. Ooo sert attım olacak ki kırılma sesi duydum neyse istediğimde buydu.

Suratına çantamı attığım adam 3-4 adım geriye doğru sendeleyip düştü (Çantam kaya kadar sert ve ağırdı ) . Bunların alkolik olması işime yaradı aslında dengelerini hemen sağlayamıyorlar . Kolumu tutan acıyla ağzını kapatıyordu , haliyle kolum serbest kalmıştı. Tam çantamı alıp ilerleyecekken , hey ben nereye ilerliyorum ki daha iki tane adam vardı sahi onlar görünmüyor . Aman neyse koşmaya başladığım anda biri sertçe saçımdan tutup geriye çekti acıyla yüzümü burustururken belli etmemeye çalıştım ve diğeri önüme gecti(dövdüğüm iki adamdan biri hala acıyla kıvranırken diğeri bayilmisti ).

Arkamdaki adam ellerimi zor olsada tek eliyle sırtımda birlestirdi, diğer eliyle hala saçımı kopartacak kadar sıkıyordu. Alkolik nefesi kulağımda hissederken yüzümü tiksintiyle burusturdum. "Vay vay vay yavrum senin bokscu olduğunu biliyorduk ama 2 adamı yere serecek kadar güçlü ve sert olduğunu bilmiyorduk" duraksadi.Nefesini hala boynumda hissederken " Böylesi bizim için çok daha zevkli olacak öyle görünüyor. Çünkü yataktada sert olmalısın, dimi Pavel " dedi. Sesinden anladığım kadarıyla sırıtarak konuşuyordu.

Pavel sinsi sinsi hatta piç gibi sırıtarak pardon zaten piç . Kafasını evet anlaminda salladığı anda sabrının sonuna geldim. Pavel denen adamın erkekligine sert bir tekme indirdim. Adam iki büklüm olurken "Se-ni orrus-puu .. " diyerek acıyla kivraniyordu. Ama arkamdaki adamdan kurtulamadım hayvan gibiydi beni olduğum yere mıhlamıştı adeta. Pavele tekme attığım için saçımı çok ama çok daha sert çekerek acıyla inlememe sebep olmuştu. Dislerimi sıkarak " Bırak. beni. yok-sa. kötü. olur! " her bir kelimenin üstüne basa basa konuştum . Adam kahkahalara boğulurken , " kız haklı birakmazsan kötü olur " diyen bu adamlardan daha genç çıkan sese yönelirken küpeli adam yada genç her neyse, benim 5 adimlik ilerim de duruyordu ne zaman geldiğini fark etmemiştim . Adamın kahkahasi kesilirken " Sen karışma bu yem benim kendine başka yem bul " derken hala sırıttığı belli oluyordu.

Küpeli adam soğukkanlığını koruyarak sert bir ifadeyle " Seni buraya köpeklere yem etmeden kızı bırakmak senin için daha iyi olur aksi takdirde olacaklardan sorumlu değilim. " dedi . Arkamdaki adamın saçımdaki eli gevserken kurtuldum sandığım anda yanıldım , çünkü başımı geriye atıp soğuk ve keskin birşeyi bogazimda hissettim. Nefes alışverişim hizlanirken yavaslatmaya çalışıyordum çünkü her nefeste bıçak boğazımı yavaş yavaş çiziyordu . Fakat olmuyordu sakinlesemiyordun , boğazıma bıçak dayalı ve kesiyorken sakinlesemiyordum. Bogazimadan sıvı birşeyin göğüs arama aktığını hissederken ifadesizligimi korudum güçsüz değildim ben güçsüz kalsam bile bunu kimseye belli edecek kadarda aptal değilim ! .

Devamı nerde derseniz hevesim gitti arkadaslarya boş yazyorm gibi hissediyorm , 5.bölüme devam edicem ama şimdi değil heves artık ne zaman gelirse :/ :)))))))

TUANAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin