Bölüm3

9.1K 49 2
                                    

Umrumda degidi babami zaten sevmezdim. Kucuklugumde fahiselerinden bana sira gelmiyordu. Nefretle buyumustum ben para icinde ama duygusuz. Bakicilarin elinde sevkat gormeyen bir kizdim.

"Umrumda degil."

"Nasi yani?" Kafasi karismis gibi gornuyordu

"Babamin olumude kimin oldurdugude umrumda degil. Siktigimin orospu cocugu."

"Peki o zaman guzelim." Oturdugu koltuktan kalkip yanima geldi. Ellerimden tutup beni ayagi kaldirdi. Belimden cekip kendine yapisitirdi.

Dudaklarima uzanip sertce opmeye basladi. Opusune karsilik verirken beni suruklemeye basladi. Duvara yaslayip opmeye devam etti. Ellerini bacaklarima getirdi kaldircagini hissettigimde kucagina zipladim. Beni kucagina aldiginda hizli adimlarla ilerlemeye basladi bir sure sonra sirtim yumusam bir zemine deydi. Dudakladimizi ayirip tisortumu cikardi.

Benden onunkini cikardigimda opusmeye devam ettik. Elleri sortumun dugmesine giderken bende onun kemerini acmaya baskadim. Sortumu bacaklarimdan siyirirken bende onun pantalonunu ayaklarimla siyirdim. Tek engek kucucuk kumaslardi. Elleri sirtimda daireker cizerek sudyen kopcama gitti. Kopcamci codugunde goguslerimi serbest birakti. Dudaklarini cekip gogusumu emmeye basladi. Acayip zevk aliyordum.

Yeterdi bu kadar. Cenesinden tutul kaldirdim. Dudaklarina yapistim. Boxerini ellerimle yavasca cikardim. Inanilmaz derece kalkmisti. Oda benim kilotumu cikarinca artik hicbir engel yoktu. Bir bacagimi kaldirip omzuna atti. Ilk once erkekligini kadinligima surtmeye basladi. En sonunda dayanamadim

"Ihmhm YAP SU SEYI LANET OLASICA." Der demez erkekligini kadinligima sert bir bicimde soktu. Canim acidigi icin nefesim kesilmisti. Bir iki saniye sonra aci kendini zevke birakti. Icimden hizlica gelgitlere basladi.

Tam doruga ulasmistimki birden sirt ustu donup beni kucagina aldi. Gozlerine sinirle baktim. Ah hadi ama tam doruga ciktigim sirami ? Ciddenmi ? Ona ceza vermek istercesine o icimdeyken kipirdamadan durdum. Daha bir dakika olmamistiki

"Seni lanet olasi" Diyerek hirladi ve birden pozizyonumuzu degistirdi. Icimde ilkinden daha hizli gelgitlerine basladiginda zevkten kuduruyordum. En sonunda ikimizde yorulunca icimden cikti ve yanima kendini atti.

Kendime bir iki dakika nefesimi kontrol etmem icin izin verdim. Tam buyuk eller bekimi sarmistiki geri cekilip yataktan kalktim. Yerdeki esyalarimi zorda olsa bulup ustume gecirdim cebimdeki sigarayi alip yaktim. Icmeye baslarken arkama bile bakmadan evden ciktim. Iste ben buydum bayan duygusuz.


Arkadaslar vote vermenizi ve yorum yapmanizi cok isterim. Opuldunuz xX

Gecelerin KızıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin