PİJAMA PARTİSİ (1.BÖLÜM)

162 3 1
                                    

Karne gününden iki gün önce :

BÖLÜM ŞARKILARI:   (Kızların dans ettikleri şarkılar)

*DAVID GUETTA - LOVERS ON THE SUN

*MAROON 5 -ANIMALS

*ONE REPUBLIC- COUNTING STARS

*IGGY AZALEA (FANCY - BLACK WIDOW)

*ECHOSMITH - COOL KIDS 

Belis'in ağzından:

Çok heyecanlıyım.Kızlar bize gelecek,çok eğleneceğiz,zaten bugün çocukların da planı varmış.Aman zaten çok da tın.  (iç ses : Tabiki bara ,kızlar falan yani başka nolacak ? ) Yok canım ne alaka zaten Barkın hele bir öyle bir şey yapsın onu  yumurta ve una bulayıp kezzapla kızartırım.

Kapı çaldı, kızlar gelmiştir.YAŞASIN ÇOK EĞLENECEĞİZ.(İç ses : BOK EĞLENİRSİNİZ :D ) Hadi len ordan,BOK,görürsün. :P

Ayy kapıyı unuttum ben ya.

- Hoşgeldiniz,kızlar.Ben de sizi bekliyordum.

-Hoşbulduk Maymunum.(DENİZ)

-Hadi siz odaya geçin,benle Ela da aldıklarınızı tabaklara koyup geliyoruz ,siz de bu arada pijamalarınızı giyersiniz.

Mutfakta Ela ile cipsleri ,çikolata ve Nutella 'yı tepsiye koyup içeri geçtik.Herkes pijamalarını giymişti şuan tam anlamıyla eğlenceye hazırız. Sonra aşağı kata inip salonda müzik açıp deli gibi dans ediyorduk.Biraz yorulduk ve dinleniyorduk bi anda kapı çaldı kızlarla birbirimize bakıp kapıya doğru telaşla ilerledik.(Aslında oldukça cesur kızlarızdır fakat gecenin bu saatinde kim olduğunu bilmediğimizden meraklandık.)Daha sonra ise kapıyı açtık,açtığımızda etrafta kimse yoktu,biraz endişeli biraz da korkarak ileri doğru bir adım attım ve ayağıma bir şey takıldı.Ayağıma takılan şeyin bir zarf olduğunu gördüm ve yerden aldığımız gibi kızlarla içeri geçtik.Zarfın arkasında ''Hepiniz afetsiniz'' '' NOT: Çok güzel dans ediyorsunuz ;) ''Zarfın içinde bir şey olup olmadığına baktığımızda içinden bir fotoğraf çıktı.Fotoğraf bugünden biz dans ederken çekilmiş bir fotoğraftı. Tabi bizim de şortlar ve askılılılar fora...Allah kahretsin ya... Kızlarla birbirimize baktık ve hemen açık olan perdeleri kapattık.Daha sonra ise Çağla notu bir kez daha okumamı istedi ve bende tekrar okudum,biraz korkmuştuk neyse ki bugün hep birlikte burada kalacaktık,hepimizin aklındaki tek soru BU ZARFI EVİN ÖNÜNE BIRAKAN KİMDİ ? ...

İYİ OKUMALAR :) VOTE VE YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN,BEĞENİLİP BEĞENİLMEDİĞİNİ BİLMEK İSTERİZ VE DE HATA BULURSANIZ MESAJ ATIN ;) 

Not: Kızların fotoğrafları önceki bölümün medyasında var.:)

~PARDON~Where stories live. Discover now