5.kapitola

28 2 0
                                    

Dneska jdu s Jack do kina jdeme na Joker. Upřímně se těším původně jsem taky chtěla jít, ale je středa nejhorší den v týdnu. Když jsem vstala z postele tak jsem šla do koupelny, kde jsem se snažila udělat ze sebe udělat člověka trochu mi to vyšlo. Potom jsem šla zpátky do pokoje tam jsem se oblékla vzala jsem si černé kalhoty,bílé tričko a přesto vzorovanou košili a vans boty. Pak jsem vzala batoh a můj směr byl škola. Jack čekal před mým barákem.

Jack: Ahoj Eli jak se máš ?

Eli: Ahoj Jacku, hele dobře sice je středa, ale dneska jdeme do kina na film na který jsem chtěla. A ty?

Jack: Taky se těším a mám se dobře tak jdeme ?

Eli: jop jdeme.

Jack: A co matika pamatuješ si to ?

Eli: Samozřejmě, ale i tak doufám že nebudeme psát test. Protože vždy když píšeme test tak začnu zmatkovat.

Jack: Okay, ale i tak zvládneš, když tak ti pomůžu tajně pokud nás učitelka nenachytá.

Eli: Dobře za to budu ráda nechci propadnout z matiky.

Jack: Neboj máš tu mě prince na bílém koni.

Začala jsem se smát, protože on je můj princ na bílém koni tak potěš pán bůh. Jack po chvilce vybouchnul smíchy. Mám Jack ráda vytáhnul mě s toho nejhoršího, ale i tak mi Dav chybí vždy chybět bude. Ano úplně jsem na nej zapomněla, protože mi Jack pomohl sice Noahgang mi to připomíná hlavně Noah.Nechápu proč nejde dál. Jack mě vyrušil s mého myšlení.

Jack: Nad čím přemýšlíš?

Eli: Přemýšlím jak si mi moc pomohl, že nejsem už skoro vůbec smutná, ale i tak mi vždy bude chybět Dav, ale děkuji že si mi pomohl jsem za tebe rád. Ale trochu mě štve, že Noah nejde dál a stále mě šikanuje za tohle. Že nemá nic lepšího než mě šikanovat.

Jack : Eli vždy tady budu pro tebe a pokaždý se pokusím tě rozveselit aby nebyla smutná, nechci abys byla smutná abys stále trpěla sice chápu, že stále když tě Noah šikanuje ti připomene Dav, ale on jednoho den pochopí, že už to nemá smysl. Třeba si najde holku a toho trochu změní.

Eli: Děkuji já jsem tu taky vždy pro tebe, když tě bude něco trápit napiš nebo zavolej a já přijdu. Děkuji fakt tebe mám hodně ráda nevím jak ti to mám oplatit. Ale jestli s Noah někoho najde tak to bude zajímavé.

Jack: Nemáš zač taky tě mám hodně ale fakt hodně rád nemusíš ničím jenom jedním i když budeme mít někoho vždy tu budeme pro sebe a nepřestaneme se bavit. Protože o tebe nechci příjít.

Eli: Neboj o mě nepřijdeš jsi můj princ na bílém koni. Ke všemu tě mám ráda i když bych někoho měla což se nikdy nestane tak tu budu pro tebe nikdy tě neopustím.

Jack: Já tebe taky ne. Jeee jsme už ve věznici tak pojď, jdeme trpět .  

Eli: super fakt se těším, ale chci aby bylo po škole chci jít konečně do kina.

Jack: Já taky tě máme dějepis že jo ?

Eli: Jop máme to bude zase nuda tak pojď musíme ještě do šatny. 

Jack: Jo už jdu.

Šli jsme do šatny tam jsme hodili věc, který nebyl důležitý a šli jsme do třídy kde jsme se posadili na svá místa. Připravili věci koukala jsem po třídě nebyli tady ani Finn. Pak mi došlo, že Finn nešel s námi a že jsme ho neviděli ani ve škole ani před školou.

Eli: Oni tady nejsou ani Finn.

Jack: Hm... třeba někde jsou nebo jsou za školou a Finn je určitě s nimi a taky jsme tu brzy.

Jeden z nichWhere stories live. Discover now