◆20

1.2K 73 8
                                    

JENNIFER'S SECRETS

FlashBack

Jack Pov.

Mi-am deschis ochii cum ceasul a inceput sa sune si m-am ridicat din pat luandu-mi o tigara din geaca aruncata pe scaun.Am cautat prin toata incaperea dupa o bricheta,iar cand am vrut sa ies din camera am dat peste Alek care era gata sa bata la usa mea.M-a vazut cu tigara in gura si mi-a intins bricheta lui,apoi am trecut pe langa el fara sa zic nimic.Am aprins-o coborand scarile si am tras adanc in piept simtind acea placere pe care mi-o provoca fumul.

-Jack? O voce enervanta imi invadeaza urechiile si brusc imi schimb directia de mers,de la bucatarie,la usa de afara.

-Mamă?

-Jack..

-Mamă.

-Jack! A strigat inainte sa ies si a venit dupa mine.

-Unde te mai duci copile?Ai multe responsabilitati acum ca esti alpha,doar nu o sa faci si tu ca tatal tau si o sa ne lasi. A spus,iar eu m-am oprit in loc si am aruncat tigara in iarba.Ma scoate complet din sarite cand imi aduce aminte de tatal meu caruia nu i-a pasat nici cat jegul de sub unghie de familia lui si a plecat cu noua lui iubita ce parea ca e de o seama cu Gyna,doar ca era vopsita si foarte "tunată".

-Sa nu-mi mai spui vreodata de el,doar sti ca l-am iubit ca pe ochii mei din cap,faptul ca m-a mintit si dezamagit in halul asta nu-mi aduce decat ura si asta creste cu fiecare zi cand stau langa voi dimineata.

Obisnuiam sa luam masa cu totii la ora unsprezece,tata statea in capul mesei si toasta pentru orice lucru pe care il facea si ii reusea.Zilnic se intampla asta si acum mama face asta in locul lui,doar ca in cinstea mea.Eu trebuie sa duc mai departe ura lui pentru ceilalti varcolaci,se credea cel mai puternic si mai bun in toate,dar putin imi pasa mie,ne-a facut o gramada de dusmani si acum toti stau pe capul meu.

Mama s-a uitat la mine si am mers in continuare.Am luat-o prin padure fara sa imi pese incotro ma indrept si am inceput sa fumez tigara dupa tigara ca sa imi treaca nervii.

-Iti promit ca atunci cand vei deveni mare te voi invata sa canti la fel ca mine.

Am auzit o voce si cand am realizat de unde venea m-am ascuns dupa un copac,iar apoi m-am catarat in el si m-am facut comod pe o creanga de unde puteam sa vad mai bine acea persoana.

-O sa fie cam greu pentru tine sa canti la chitara si mie mi-a fost.

In fata ochilor mei se afla o fata ciudata care vorbea cu un bebelus dintr-un carucior.M-am mirat si am stat sa vad spectacolul,incepuse sa cante la o mica chitara si nu prea ii ieseau notele.Copilul acela saracu abia daca mai suporta,m-a facut sa rad zdravan cand a inceput sa planga,iar ea a aruncat chitara si l-a luat in brate.Nu vezi o fata de genul asta in fiecare zi,niciodata n-am suportat persoanele care se cred bune la ceva,cand defapt ele sunt mai proaste decat foarte..

-Imi pare rau,nu am vrut sa te fac sa plangi,te rog sa taci altfel ma vor gasi si aici... I-a spus bebelusului speriata si a inceput sa ii cante cu vocea.M-am oprit din ras si am ascultat-o,nu era deloc rau,la asta chiar se pricepea si intr-un sfarsit a pus copilul l-a loc si a rupt corzile chitarei cu ghearele.Am privit-o foarte atent si nu mi-a venit sa cred ca este un varcolac,mi-am stins tigara in copac si am inceput sa o analizez din cap pana in picioare.Nu parea a fi omega si nu arata deloc rau,precum am vazut-o mai inainte cu ceva minute.

-Jennifer,aici erai! O fata iese din tufisuri si se apropie de ea ,iar eu ma ascund mai bine sa nu ma vada.

-Kristen..Cum m-ai gasit?

-Erik are un miros si un auz foarte dezvoltat..tatal tau avea dreptate ca intr-o zi o sa fie un bun alpha,isi gaseste varcolacii si in gaura de sarpe.

Jennifer's SecretsWhere stories live. Discover now